6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dobré ráno neskutečně ukecané jeibaby
Ale, e by jste si některá přivstala, to ani náhodou, co! Jsem te dva dny po ránu měřila BT a 36,6 ; 36,5 a podle hleníku soudě ádná ovue nebyla ... a my jsme se zrovna tak snaili Pravda, moná jetě dorazí, poslední 2 dykly jsem měla 30 nebo 31 dní.
Není tady
Nazdarek Sade,tak ja jsem vzhuru s prestavkama celou noc, protoze nas malej si ze skolky prinesl osklivej hnisavej zanet spojivek a v noci se budil s revem, protoze nemohl otevrit oci..Takze mazeme k mudre, bohuzel mezi nemocne..:-( Sakra, tohle tehu je to kolem me samej bacil..
Není tady
uf Karal, ségra mi te´d volala, e synovec v noci spadl z poschoďovky, a dokonce prý jednou i zvracel. Volala dr., tak s ním má jet na traumatolku a se vyspí. Nejhorí je, e ani neví, jak spadl, jestli se svezl po ebříku -mají ho ze ikma, nebo přímo uchnul na zem.
Není tady
no to má ségra právě strach, e si ho tam b udou chtít nechat, navíc v době, kdy jsou zakázané návtěvy Ale zase si myslím, e můe podepsat revers. těko říct, co je pro něj v tu chvíli lepí.
Není tady
My tam byli s mrnouskem tak rok a pul, mozna ze u vetsich to resi jen ambulantne, ten uz si koneckoncu umi rict, kdyz neco potrebuje.
Ja zacinam mit pocit, ze kam se podivam, kouka na me nejaky bacil..
Není tady
Dobré ráno entiny
jen hlásím, e jdu k té dr a jestli to zvládnu zajdu k mamce na oběd take se ukáu a později odpolko
Není tady
Dobré ránko!!!
Není tady
Ahoj holky jen chci poreferovat k tomu mému pondělnímu výletu do Polska Vyrazili jsme ráno v půl 7-o něco později ne jsme plánovali a jetě jsem vezla elvu do práce v Praze, kde jsme se kvůli dopravě také pěkně zdreli a teprve v půl deváté se dostali na dálnici za Prahou, u Hradce nehoda take jsme objíděli...no do Polského Walbrzychu jsme se dostali v půl jedné.při cestě nás nic ...
Není tady
bré ráno holky
Tak jsem byla u gastra a chtěl mi opět dělat rekto tak jsem to umluvila ale pokud se to nezlepí budu muset jetě před vánocema take před svatky permanetní stres mi vůbec na ty střeva nepomůe chjooo jsem na odstřel
Není tady
...nic neúchvátilo, nebylo proč stavět snad jen na vyčůrání v nějakém lese ve bylo hrozně zalé a staré a kadý barák měl minim. 6satelitů a napočítali jsme i 15 tomu jsme se hrozně smály take byla alespoň legrace největí nadení v nás vzbudil polský mcDONALD, ale nebrali eura tak jsme sháněli v té díře směnárnu...to se natěstí povedlo. já si nadeně rozměnila, naházela do sebe ...
Není tady
Olíí, zkus se ho zeptat, fakt jestli by tě neposlal na nějaký spel utz., si mě nenapsala co má za nemoc, já taky občas musím nějaké to vyetření střev, aludku podstůpit, ale co člověk nadělá, holt to tak je. Hlavu vzhůru, já si dycky říkám, e sů horí nemoci na světě.
Není tady
taky čekám na konec příběhu od Silvinky
Simi asi ví ale taky by měl vědět e to není příjemný a co s toho e se podívá do pr... kdy stejně nakonec dá jen léky a k ničemu mu to nepomůe hm
Není tady
...nugetky a triedné fritky a jali se hledat nějaké obchody-po hodině a půl jsme to vzdali, prostě nikde nic-ádné butiky, hráčkárny NIC koupila jsem si jen koené kozačky-to natěstí docela výhodně. ve tři jsme jeli zpět do Čech s nepořízenou. take jsme dali 1200 za benzín,strávily cca 10hodin cestováním, abych si koupila
boty na kterých jsem uetřila asi osm stovek, zali si do ...
Není tady
mekače co já moc nemusím a cestou zpět bylo kamarádce tak patně, e jsme museli stavět a probírala se z toho tak, e ani nela druhý den do práce. take super výlet!
Není tady
dinosaurus napsal(a):
Olíí, zkus se ho zeptat, fakt jestli by tě neposlal na nějaký spel utz., si mě nenapsala co má za nemoc, já taky občas musím nějaké to vyetření střev, aludku podstůpit, ale co člověk nadělá, holt to tak je. Hlavu vzhůru, já si dycky říkám, e sů horí nemoci na světě.
no řekla jsem mu e díky tady těmhle vyetřením jsem ve stresu a to mi moc nepřidá mám ulcerozní kolitidu je to zánět střeva a já ho mám zhruba ve 20cm od konečníku tak nevím co by dělala kdybych ho měla a třeba v kolonu v 80cm to by asi rektem nic neviděl a tak často kolono by taky nedělali a jak píe občas s tím se člověk smíří ale kadé dva měsíce je fakt moc i na odolného člověka a to já nejsem jsem hrozný stresmen a to fak t těm střevům moc nepřidá
Není tady
ono toho bylo víc, ale to u nejde ani napsat páč na to u ani nechci vzpomínat a podotýkám, e boty jsem v plánu neměla
Není tady