6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Račice dračice napsal(a):
aha mag , tak jsem to blbě pochopila já.... na obchodce teda nevím, po tom jsem nepátrala , ale tam asi spousta holek bylo taky ještě v prváku celých
Já chodila na osmiletý, takže jsme se všechny znaly dlouho a věděly o sobě všechno. Marně jsem přemýšlela, jestli se nás kluci snažili osahávat, ale asi ne, my měli ve třídě samá intelektuální paka
Není tady
Fufí, ty víš, jak si užít volno
Není tady
mag, tak to je pak jiná.
Já chodila na základku, tam i do devítky a pak u nás byl ten děcák a to se teda dostal člověk ne zrovna mezi intelektuální paka, ale pěkné živly
A vidíš, já myslela, že osahávání je teda na škole kolem té 7. třídy proto normál
A co se týká gympláků, tak u nás,kteří přešly na naše gymply z klasicky dokončené základky, tak to byla ještě větší sebranka než děcka z učňáků - věčně nalití v hospodách a úplná sodoma gomora ale hlavičky měli chytré to jo, ale sebranka největší Tak aspoň v našem kraji.
Já chodila na ekonomku, drtivá většina holek, a i tak - kromě drog se u nás nic nevyskytovalo (to víš, pohraniční město Český Těšín takže velká dostupnost...) Jsem si říkala, ještě že jsem se odstěhovala
Není tady
a tak se vrátím zpátky k těhu.....
Leninko, jak poznám přímo stahy, mě to taky bolí, tahá, škube a pak je tam ta ostrá bolest, ale ten stah prostě nevím, mě to jak by zatlačí, ale jestli je to stah to nevím. Četla jsem, že se to má stáhnout jak když zatínáš pěst, ale já to jaksi nerozeznám....
Není tady
No jo, oni jsou ti puberťáci nakonec všichni stejní, i když děti z děcáku mají v některých věcech asi lehký náskok , my jsem taky chodili po škole do hospody, sice jsme moc nekalili, ale občas zahulili a o víkendech to občas byla hrůza Co se týče sexu, jsem byla celkem zodpovědná, ale asi hlavně proto, že mě nikdo nechtěl
Není tady
Račice dračice napsal(a):
a tak se vrátím zpátky k těhu.....
Leninko, jak poznám přímo stahy, mě to taky bolí, tahá, škube a pak je tam ta ostrá bolest, ale ten stah prostě nevím, mě to jak by zatlačí, ale jestli je to stah to nevím. Četla jsem, že se to má stáhnout jak když zatínáš pěst, ale já to jaksi nerozeznám....
Tak tak správně Ale o tomhle já nic nevím, tak půjdu vytírat
Není tady
Tak to klobouk dolů mag, já už nevytírám a nevysávám asi tak měsíc, tohle musí dělat přítel, stejně jak umývat vanu..... vše i v lehkém předklonu mi přináší bolesti jak hrom a začne mě dole loupat a tlačit a škubat. Tak buď ráda, že si tě to nenašlo....
Není tady
No H. se včera divil, jak jsem ještě v pohodě, že by čekal, že 3 týdny před termínem budu jenom hekat zatím mě to břicho ani moc neobtěžuje a ani mě teda nic nebolí, takže vysávání a vytírání v pohodě, ale jenom s placatým mopem, po kolenou bych nelezla
Není tady
No ještě aby po kolenách , já to ale nedám ani s mopem a žehlím třeba už jen v sedě...ve stoje mi po chvilce začne tak břicho těžknout, že se to nedá. Pak ho mám tvrdé jak kámen. Stejně tak vařím u sporáku na barové stoličce
Ale to celé se zhoršilo po tom, co jsem vysadila před týdnem magnezko - teď už by se nemělo brát, kvůli tomu, že by prcek mohl být nějak utlumený...ale železo beru dál.
Ale aspoň se mi třeba vyhnuly otoky, takže aspoň něco
Upravil(a) Račice dračice (3. 12. 2009 14:21)
Není tady
No vidíš, ty mám zase já Mám tlustý prsty na rukách a sloní nohy
Není tady
Vidíš to - spravedlnost na světě je a každý si vybere něco...
Ne, vážně, to musí být asi nepříjemné, ale pokud to nebolí a ruce ti navíc netrnou a nemáš bílkovinu v moči, tak je to jen nepříjemný důsledek zadržování tekutin.... no né
Tak já pádím na procházku, u nás je dneska krásně a ještě jsem ani nevylezla z bytu
Není tady
Bílkoviny v moči namám a i mi klesl tlak, takže je to ok, jenom to není phezký
Tak si to užijte, tady dneska začala zima
Není tady
Teda holky vám ty prckové pěkně spinkají. Jen tak dál.
Potvůrko moc na tebe budeme všichni myslet ať ten porod je o stoprocent lepší a budeme se těšit na další přírůstek k nám. Dnešní den si užij!!
Není tady
Račice takže ty stahy s bolestí je ztvrdńutí břicha a tahá to dolů a bolí to aspoň mě fakt hodně než to ztvrdnutí povolí.Dr.mi řekl jakmile se malej otočí hlavičkou dolů že ta bolest a tlak bude větší.jelikož malej přestal záhadně škytat,tak nevím kde tu hlavičku má,ale i když ležím na boku tak mám velmi bolestivé stahy,hlavně večer,v noci a ráno,přes den je to trochu mírnější.
Jinak scháním obyčejné kalhotky na látkovky a nemůžu sehnat nejmenší velikost,takže jdu šmejdit na net jestli něco najdu,jinak už mě
Není tady
Taky pořád nakukuju a nikde nikdo Asi spí a nebo se přejídají
Není tady
Čus bus
Není tady
No já taky koukám jaký je tu mrtvo. A co našla jsi na tom netu ty kalhotky? Já si teď dala chleba se sekanou a jsem přecpaná. Ke všemu mi taťka dneska dovezl kuře a já ho od tý doby co jsem těhu tak nerada!!!
Není tady
Holky, masíroval jste některá, masírujete nebo se chystáte masírovat hráz??
Není tady
Já dodělala výzdobu bytu a tchán má hnusnou chřipku Tak doufám, že v neděli ještě nabyl infekční
Není tady
Mag já si masíruju tak maximálně břicho, ale hráz ne a ani o tom jak se to dělá nevím nic.
Není tady
Hele vem si, že já jsem doma s marodem a nic jsem od ní nechytla asi jsem nějaká odolná tak v to taky doufej.
Není tady
Já četla nějáké články a diskuse, celkem bych to zkusila, ale H. se do toho nechce a já nevím, jestli to sama zvládnu, první pokus stál za prd.
Není tady
Nikiska napsal(a):
Hele vem si, že já jsem doma s marodem a nic jsem od ní nechytla asi jsem nějaká odolná tak v to taky doufej.
A jak je Nikče??
Taky je chudák v karanténě, tchýně mu nosí jenom čaj a větrá mu, jinak je přísný zákaz chození do jeho pokojíčku Včera měl skoro 40, dneska celý den kolem 39, tak snad už to bude zítra lepší.
Není tady
Tak kdyby mě masíroval někdo jiný tak bych se i nechala ale sama
Kalhotky jsem našla v aukci,ale ještě běží nějaký den tak počkám a jinak si je objednám přes net z obchodu.
Není tady
Téma zavřeno