29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
No tady tedy dnes řešíme věci Niki, v tom prosinci toho taky moc nevidím
Leni děkuji.
Markeet zkusím to takhle s ním domluvit
Není tady
Markeeet napsal(a):
Jitul, na tom Leninčiným odkazu taky píšou, že klient pod 18let musí mít souhlas zákonného zástupce nebo doprovod rodičů - tím by se to taky dalo zazdít, ne? - pokud ovšem ten salon, kam má tu poukázku, má podobné podmínky...
Markeet ted měl 1.12. 18
Není tady
Já mám pocit že tu Jituš psala že mu bude 18,takže by povolení nemusel mít,ale zkušený tatér mu to neudělá.
Není tady
Leni, to vypadá nadějně
Jako že nemachruje a nestaví se na zadní, spíš naopak snaží se... to je dobrý.
Můj brácha se jako puberťák vždycky šprajcnul a nic s ním nehnulo, ani mamky vyčítání a křik, ani zákazy - později dokonce ani taťkův výprask (v nouzi nejvyšší došlo na tělesné tresty )...
Není tady
No on si taky dělá srandičky,ale muslí to s úsměvem na tváři a já to taky tak beru.Já jsem mu řekla,že pokud by se chování nelepšilo,že navštívíme pedagogicko-psychologickou poradnu,máme jí o ulici níž,takže to není problém.Záleží to jen na něm.Já mu můžu radit do života,ale vždy záleží na něm co si z toho vezme.
Není tady
Markét asi to vidím na ten pros, ale příjde mi to divočina hadr. Holky oni si v těch tetovacích salonech taky dělají co chtějí a jsou to kšefty před vánocema takže bych se bála, že mu řeknou, že je to jedno. A zas na druhou stranu v dobrým salónu by mu to mohli rozmluvit no uvidíte jsem zvědavá jak to dopadne teda.
Není tady
Teď jsem koukla na pár stránek o tetování a vesměs tam maj napsáno, že se zeptaj na zdr.stav právě kvůli cukrovce, hemofilii a tak... Jenže když kluk kývne, že je OK, tak je to o ničem... Fakt ho zkus Jitul přesvědčit, že tam ráda půjdeš s ním... jinak nevim...
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Já mám pocit že tu Jituš psala že mu bude 18,takže by povolení nemusel mít,ale zkušený tatér mu to neudělá.
Jenže on je schopny mu to neříct
Není tady
Jdu se sebou něco udělat! Pofrčíme si převzít byteček a pak vyřídit spoustu věcí okolo.
Tak hezký den!
Není tady
Ahojky holky,
teda ženský, to je zase trápení s dětičkama
Jitu, taky si myslím, že to nebude chtít přiznat a pak může být průser
Já jsem po kontrole a zítra mám nástup, to je novinka co Teď ještě rychle něco kuchtím, aby mi tu manžílek nepošel hlady
ašku už mám tak nějak sbalenou, večer odvezu Nikolku k sestřence a budu se snažit si užít ten poslední volný večer nějak hezky
ahoj holky,
cream, my máme taky hlavičku připravenou na porod cca od toho 36. týdne. Tedy podle vyšetření, já ji cítila už ale o něco dříve.
Dr. ji nahmatal, když jsem mu říkala, že při zavádění globulí na výtok mě tam pořád nějak bolí... a on říkal "no jo, vždyť už je to hlavička".
A mag,mě teda dr. nikdy nevyšetřoval hlavičku pohmatem přes břicho, ale vnitřkem, pokaždé, i teď. (teda to, jestli už není sestoupená...)
No a cream, v 37. týdnu se mi hrdlo pootevřelo...takže od té hlavičky "úplně dole" to může ještě trvat. Já mám postupné změny po týdnu. Tak jestli do úterý neporodím, podám další zprávu. Jsme prý v mezistupni k otevření hrdla a začátkem porodu, zatím mám hrdlo "jen" pootevřené
Jinak malého už skoro necítím, kopy skoro vůbec, jen přesouvání, takže už tam má asi fakt málo místa. V noci spím, jen to přetáčení z boku na bok je hrozné - cítím hrozně spodek, vazy, no nic moc, asi se to tam už pořádně natahuje a chystá...
všechny ostatní zdravím a potůvrce přeji, ať to dnes přijde samo .... pomož si afirmací "dneska rodím" a uvidíš.... já na autosugesci dám, mám to vyzkoušené.....třeba je to v psychice, jak tam máš uloženo "zas mi to budou vyvolávat" - zkus to změnit a třeba to pomůže....
Upravil(a) Račice dračice (3. 12. 2009 12:56)
Není tady
PeťuleP, gratuluji ke kojení bez kloboučku, jste prostě šikulové
Není tady
a clari ještě gratulace k nástupu na MD a autoškole...
A Leninko, když já si vzpomenu kolem těch 13-ti na naše spolužáky
Nás kluci v tomhle věku vždycky "zadržovali" v šatně a snažili se nás osahávat.... tak nevím, jak kde a kdy, ale u nás na škole z toho byli docela problémy....je fakt, že na naši školu ale chodili děcka z děcáku, takže ti byli životem zkušenější již od ranného mládí.... Jinak holek, které "to" měly za sebou ještě před 15 rokem života bylo na škole myslím taky hodně.....
(a je fakt, že svlíkací flaška se u nás taky uhrála ke konci základky, jó asi tím hornickým drsným krajem
Tak si dovedu představit, v kolikati začínají s tímhle děti dnes Akorát myslím, že s tím nic neuděláš, protože to neuhlídáš, bohužel
Upravil(a) Račice dračice (3. 12. 2009 13:04)
Není tady
Ahoj holky,
když tu tak čtu ty vaše problémy s těma dětičkama, tak ani nemůžu věřit, že to třeba budu řešit s tím uzlíkem, co teď není vidět v kočáru, taky
Rači mě taky vždycky doktor vyšetřoval vnitřkem. Čípek, otevřenost i hlavičku
Holky malej dneska v noci spal od jedenácti do půl pátý do rána Až se podezřívám, jestli jsem nějaký to kojení neprospala, protože normálka kojíme tak maximáně po třech hoďkách
Ale přítel mě uklidnil, že by malej ady rčitě nezůstal. On umí bejt pěkná siréna, když je hladovej. Tak snad má pravdu. Teď to doháníme kojení každou hodinu a půl
Není tady
Ahoj Peťo
On se jim ten režim mění,mě malá spala od měsíce od 20-8 hod každý den.
Není tady
zdravím, teeeda Potvůr, držím na zítra všechny pěsti a ať si tímhle porodem vynahradíš ten porod předešlý !!! Teď už to půjde jako po másle. Tak se držte!!!
Já jsem taky po ko v porodce, vypadá to nadějně, Anežka už má 3100 gramů, takže každým týdnem poctivě přibírá. Já už budu chodit na kontroly dvakrát do týdne a prý naše porodnice nechává přenášet 7-10 dní. No tak uvidíme jak to dopadne.
Není tady
Brusinko nepřenášet,my už jsme všechny natěšené na další zimňátka
Není tady
Ahoj Peťo, buď ráda
Brusi, tak gratuluji ke KO a ať je to co nejdřív a co nejrychleji
Ty v.le Rači, u nás na gymplu ve třídě jsme to teda v patnácti měly všechny Mě teda dole nic nebolí,netáhne, malá si hoví určo pěkně nahoře a já budu doma ještě na Silvestra
Není tady
Mag tak to buď ráda,protože mě teda to dole bolí a pěkně táhne a občas to musím i rozdýchat.Dnes ráno od 5 do 6 jsem měla 4 fest silné stahy
Není tady
mag jen jestli mě pořádně čteš
Psala jsem, že u nás na základce "to" měly u nás holky za sebou už před 15 rokem věku..... a menzes jsem tím rozhodně nemyslela (ten já měla už v 11 letech
, a to jsem ještě pomalu ani nevěděla proč a na co to je... no a v 16 letech jsem oproti tomu otěhotněla
)
Není tady
Neboj, čtu tě dobře a myslím to taky tak
Není tady
Leninko, to mě mrzí, že tě to tak trápí, ale mě už by mohlo
Není tady
aha mag , tak jsem to blbě pochopila já....
na obchodce teda nevím, po tom jsem nepátrala
, ale tam asi spousta holek bylo taky ještě v prváku celých
Není tady
Ahojky.
Ono fakt asi platí: malé děti - malé strarosti, velké děti - velké starosti
Já si užívám "volna" s jedním dítětem
Manžel dneska jel s malou do školičky a na plavání. Tak dorazí až kolem 16 hod.
To je vám taková paráda!
My totiž nemáme žádné hlídání, takže vlastně neznám, co je to být bez dítěte. A teĎ mi přijde jako mega odpočinek, být tu jen s Deniskou
Ale teda místo abych si odpočinula, tak jsem vyžehlila horu prádla, co se za týden nastřádala a trochu uklidila.
Peti, mě dneska malá taky spala takhle dlouho - cca 23-05 hod
Bych si nestěžovala, kdyby si na to zvykla
Vaneska spala od konce šestinedělí celou noc, takže vůbec neznám, co je to probdělá noc, nebo časté vstávání. A nechce se mi zvykat
(Ale teda po Nutrilonu a později Sunaru
)
Není tady
Téma zavřeno