6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
No tady tedy dnes řeíme věci Niki, v tom prosinci toho taky moc nevidím
Leni děkuji.
Markeet zkusím to takhle s ním domluvit
Není tady
Markeeet napsal(a):
Jitul, na tom Leninčiným odkazu taky píou, e klient pod 18let musí mít souhlas zákonného zástupce nebo doprovod rodičů - tím by se to taky dalo zazdít, ne? - pokud ovem ten salon, kam má tu poukázku, má podobné podmínky...
Markeet ted měl 1.12. 18
Není tady
Já mám pocit e tu Jitu psala e mu bude 18,take by povolení nemusel mít,ale zkuený tatér mu to neudělá.
Není tady
Leni, to vypadá nadějně
Jako e nemachruje a nestaví se na zadní, spí naopak snaí se... to je dobrý.
Můj brácha se jako puberák vdycky prajcnul a nic s ním nehnulo, ani mamky vyčítání a křik, ani zákazy - později dokonce ani takův výprask (v nouzi nejvyí dolo na tělesné tresty )...
Není tady
No on si taky dělá srandičky,ale muslí to s úsměvem na tváři a já to taky tak beru.Já jsem mu řekla,e pokud by se chování nelepilo,e navtívíme pedagogicko-psychologickou poradnu,máme jí o ulici ní,take to není problém.Záleí to jen na něm.Já mu můu radit do ivota,ale vdy záleí na něm co si z toho vezme.
Není tady
Markét asi to vidím na ten pros, ale příjde mi to divočina hadr. Holky oni si v těch tetovacích salonech taky dělají co chtějí a jsou to kefty před vánocema take bych se bála, e mu řeknou, e je to jedno. A zas na druhou stranu v dobrým salónu by mu to mohli rozmluvit no uvidíte jsem zvědavá jak to dopadne teda.
Není tady
Teď jsem koukla na pár stránek o tetování a vesměs tam maj napsáno, e se zeptaj na zdr.stav právě kvůli cukrovce, hemofilii a tak... Jene kdy kluk kývne, e je OK, tak je to o ničem... Fakt ho zkus Jitul přesvědčit, e tam ráda půjde s ním... jinak nevim...
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Já mám pocit e tu Jitu psala e mu bude 18,take by povolení nemusel mít,ale zkuený tatér mu to neudělá.
Jene on je schopny mu to neříct
Není tady
Jdu se sebou něco udělat! Pofrčíme si převzít byteček a pak vyřídit spoustu věcí okolo.
Tak hezký den!
Není tady
Ahojky holky,
teda enský, to je zase trápení s dětičkama
Jitu, taky si myslím, e to nebude chtít přiznat a pak můe být průser
Já jsem po kontrole a zítra mám nástup, to je novinka co Teď jetě rychle něco kuchtím, aby mi tu manílek nepoel hlady aku u mám tak nějak sbalenou, večer odvezu Nikolku k sestřence a budu se snait si uít ten poslední volný večer nějak hezky
ahoj holky,
cream, my máme taky hlavičku připravenou na porod cca od toho 36. týdne. Tedy podle vyetření, já ji cítila u ale o něco dříve.
Dr. ji nahmatal, kdy jsem mu říkala, e při zavádění globulí na výtok mě tam pořád nějak bolí... a on říkal "no jo, vdy u je to hlavička".
A mag,mě teda dr. nikdy nevyetřoval hlavičku pohmatem přes břicho, ale vnitřkem, pokadé, i teď. (teda to, jestli u není sestoupená...)
No a cream, v 37. týdnu se mi hrdlo pootevřelo...take od té hlavičky "úplně dole" to můe jetě trvat. Já mám postupné změny po týdnu. Tak jestli do úterý neporodím, podám dalí zprávu. Jsme prý v mezistupni k otevření hrdla a začátkem porodu, zatím mám hrdlo "jen" pootevřené
Jinak malého u skoro necítím, kopy skoro vůbec, jen přesouvání, take u tam má asi fakt málo místa. V noci spím, jen to přetáčení z boku na bok je hrozné - cítím hrozně spodek, vazy, no nic moc, asi se to tam u pořádně natahuje a chystá...
vechny ostatní zdravím a potůvrce přeji, a to dnes přijde samo .... pomo si afirmací "dneska rodím" a uvidí.... já na autosugesci dám, mám to vyzkouené.....třeba je to v psychice, jak tam má uloeno "zas mi to budou vyvolávat" - zkus to změnit a třeba to pomůe....
Upravil(a) Račice dračice (3. 12. 2009 12:56)
Není tady
PeuleP, gratuluji ke kojení bez kloboučku, jste prostě ikulové
Není tady
a clari jetě gratulace k nástupu na MD a autokole...
A Leninko, kdy já si vzpomenu kolem těch 13-ti na nae spoluáky
Nás kluci v tomhle věku vdycky "zadrovali" v atně a snaili se nás osahávat.... tak nevím, jak kde a kdy, ale u nás na kole z toho byli docela problémy....je fakt, e na nai kolu ale chodili děcka z děcáku, take ti byli ivotem zkuenějí ji od ranného mládí.... Jinak holek, které "to" měly za sebou jetě před 15 rokem ivota bylo na kole myslím taky hodně.....
(a je fakt, e svlíkací flaka se u nás taky uhrála ke konci základky, jó asi tím hornickým drsným krajem
Tak si dovedu představit, v kolikati začínají s tímhle děti dnes Akorát myslím, e s tím nic neudělá, protoe to neuhlídá, bohuel
Upravil(a) Račice dračice (3. 12. 2009 13:04)
Není tady
Ahoj holky,
kdy tu tak čtu ty vae problémy s těma dětičkama, tak ani nemůu věřit, e to třeba budu řeit s tím uzlíkem, co teď není vidět v kočáru, taky
Rači mě taky vdycky doktor vyetřoval vnitřkem. Čípek, otevřenost i hlavičku
Holky malej dneska v noci spal od jedenácti do půl pátý do rána A se podezřívám, jestli jsem nějaký to kojení neprospala, protoe normálka kojíme tak maximáně po třech hoďkách
Ale přítel mě uklidnil, e by malej ady rčitě nezůstal. On umí bejt pěkná siréna, kdy je hladovej. Tak snad má pravdu. Teď to doháníme kojení kadou hodinu a půl
Není tady
Ahoj Peo
On se jim ten reim mění,mě malá spala od měsíce od 20-8 hod kadý den.
Není tady
zdravím, teeeda Potvůr, drím na zítra vechny pěsti a a si tímhle porodem vynahradí ten porod předelý !!! Teď u to půjde jako po másle. Tak se drte!!!
Já jsem taky po ko v porodce, vypadá to nadějně, Aneka u má 3100 gramů, take kadým týdnem poctivě přibírá. Já u budu chodit na kontroly dvakrát do týdne a prý nae porodnice nechává přenáet 7-10 dní. No tak uvidíme jak to dopadne.
Není tady
Brusinko nepřenáet,my u jsme vechny natěené na dalí zimňátka
Není tady
Ahoj Peo, buď ráda
Brusi, tak gratuluji ke KO a a je to co nejdřív a co nejrychleji
Ty v.le Rači, u nás na gymplu ve třídě jsme to teda v patnácti měly vechny Mě teda dole nic nebolí,netáhne, malá si hoví určo pěkně nahoře a já budu doma jetě na Silvestra
Není tady
Mag tak to buď ráda,protoe mě teda to dole bolí a pěkně táhne a občas to musím i rozdýchat.Dnes ráno od 5 do 6 jsem měla 4 fest silné stahy
Není tady
mag jen jestli mě pořádně čte
Psala jsem, e u nás na základce "to" měly u nás holky za sebou u před 15 rokem věku..... a menzes jsem tím rozhodně nemyslela (ten já měla u v 11 letech , a to jsem jetě pomalu ani nevěděla proč a na co to je... no a v 16 letech jsem oproti tomu otěhotněla )
Není tady
Neboj, čtu tě dobře a myslím to taky tak
Není tady
Leninko, to mě mrzí, e tě to tak trápí, ale mě u by mohlo
Není tady
aha mag , tak jsem to blbě pochopila já.... na obchodce teda nevím, po tom jsem nepátrala , ale tam asi spousta holek bylo taky jetě v prváku celých
Není tady
Ahojky.
Ono fakt asi platí: malé děti - malé strarosti, velké děti - velké starosti
Já si uívám "volna" s jedním dítětem
Manel dneska jel s malou do količky a na plavání. Tak dorazí a kolem 16 hod.
To je vám taková paráda!
My toti nemáme ádné hlídání, take vlastně neznám, co je to být bez dítěte. A teĎ mi přijde jako mega odpočinek, být tu jen s Deniskou
Ale teda místo abych si odpočinula, tak jsem vyehlila horu prádla, co se za týden nastřádala a trochu uklidila.
Peti, mě dneska malá taky spala takhle dlouho - cca 23-05 hod
Bych si nestěovala, kdyby si na to zvykla
Vaneska spala od konce estinedělí celou noc, take vůbec neznám, co je to probdělá noc, nebo časté vstávání. A nechce se mi zvykat (Ale teda po Nutrilonu a později Sunaru )
Není tady
Téma zavřeno