|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Pajti, nemasíruju, nejde mi to a H. se do toho nehrne.
My teda pravidelný sex nemáme, ale občas se zadaří
Já bych i častěji, ale H. říkal, že takhle si sex ve třech nepředstavoval 

Já proti nástřihu, byť preventivnímu nic nemám, lepší než se natrhnout 
Upravil(a) mag (12. 12. 2009 19:40)
Není tady
Ahojky 
Já se jdu jen nahlásit,že jsem v pořádku.Byla jsem s Niki na soutěži v Č.Budějovicích a před chvílí jsme se vrátili.
Není tady
Ahoj Leni a jak holky dopadly?
Není tady
pajtašek napsal(a):
http://www.volny.cz/lekarnik/Lekarna/Nemoc/Porod.htm
Pajti mám úplně to samé, byla jsem u homeopata, ke kterému jezdím pravidelně a přesně tyhle mi doporučil, tu arniku budu brát měsíc před porodem a to na ty stahy mi říkal že po každém stahu 5 kuliček. Ještě mi doporučil něco na císař, protože ten mi hrozí je to staphysagria, a je to dobré i nahojení při nastřižení. Já homeopatikům hodně důvěřuji, ale taky si říkám, že když už nic tak alespoň psychologická podpora.

[/img]Není tady
No jak asi ne
1.místo!!!
Není tady
No tak že gratuluji!!!!! 
Není tady
Já to věděla,že vyhrajou.Říkal mi to jejich trenér,dělal předsedu poroty a ostatní soubory se porodcům nelíbili.
Není tady
Stejně jsou to šikulky 
Není tady

Teda holky, vy už tady zase rodíte 
Mag, krásný bříško, sluší ti to!
Leni, holky jsou dobrý 
Já se na ta homeopatika taky chystám i ten maliník, ale masáž hráze nee, do toho se mi nechce ani M.
Takže nic...
Oblečení do porodky začnu řešit až v lednu-únoru, podle aktuálního počasí... Tak si pak nechám od vás poradit!
Jo a sex u nás nebyl už od července... nejdřív jsme měli cca 3 měs. zákaz a teď zas přesně jako u Mag, tři jsou na nás prostě hodně... 
Není tady
Jo začly holky dost letos makat.Jsou zatím hodiny tvrdého tréninku a mají dobrého trenéra,učí choreografie dlouho a je mladej a milej,i když je umí i seřvat.teď budou nacvičovat nové sestavy.
Není tady
Tyhle homeopatika jsou volně prodejná? nebo musím za homeopatem, to bych už asi nestihla.
Není tady

Mag, mají je v lékárně. Jsem se ptala kámošky, co tam dělá
A jo, jsou volně prodejná.
Upravil(a) Markeeet (12. 12. 2009 20:05)
Není tady
Tak super, jdu si napsat seznam 
Není tady
Market tak to rada ctu ze se najde este nekdo dalsi kdo to zvlada bez sexu.A ted si kazdy den rikam ze bych si i dala rict-ze by to mohlo urychlit porodni cinnost-ale pres den se k tomu nejak nemuzu dobrat,a vecer sice nemuzu spat zato jsem ko,a nechce se mi vubec hybat.Uz ted me zase tlaci zebra,takze se pomalu loucim a pujdu si dat sprchu a natahnout se k telce.tak papa.
Leni-holky jsou sikuly!A jak s ni cestujes?Jezdite nejak hromadne busem?
Marluk-ty homeop.na hojeni jizvy prave mam taky:-))
Není tady
A já si hodlám zabalit tašku do porodky,aby mě to pak náhodou nezaskočilo nepřipravenou,i když musím říct,že dnes je malej moc hodnej,ani hlasitá hudba na něj tentokrát moc neplatila,pěkně spinkal.akorát scooter a nějakej hip hop ho trošku zaujal
tak si zakopal do rytmu 
Není tady
Ahoj kočky
Tak mi dnes byli nakouknout v porodce
Zrovna se nerodilo a ani mamin tam nějak nebylo,tak doufam,že u nas žadny stop stav nehrozí.Viděla jsem kráásny dvojčatka
Holky slyšely jste něco u rodinnych pasech??? Je to nějaka akce dotovaná EU a mají na to byt nějake slevy,třeba i v porodnici,když chceš nadstandart nebo tata u porodu atd. Mě to taky poradila spolubojovnice z kursu 
Není tady
Pajtí jezdíme autama,já si jí vozím sama pokud můžu,tohle byl můj poslední výlet,pak mi jí budou vozit jiné mamči než malej poporoste a bude moct ségře fandit 
Není tady
MAG homeopatika koupis v poho v lekarne-akorad ti je treba budou muset objednat.Jedna flasticka stoji kolem 75kc.A vydrzi cca 10 dni myslim-asi podle toho jak je beres,nektere 5kulicek denne,nektere casteji.Ja mam jedny na prevenci oparu a ty beru 1 tydne 10 kulicek.-tak ty mi vydrzi dele.
Tak ted uz fakt dobrou.
Není tady
Jitul, je to tohle??
http://www.rodinnepasy.cz/cs/databaze-p … d_category[]=6&page=2
Upravil(a) mag (12. 12. 2009 20:18)
Není tady
Jojo Mag to je ono
Jsem aukřila,ale dnes
neuspěšně

Není tady
Jooo sex? Co to je? U nás nic taky nějak od června... nejdřív jsme nemohli a teď vlastně už taky ne - jednak když by se k něčemu schylovalo, malý jakoby věděl a kope jako zběsilý a to teda - jak píšete, že ve třech nee - nemusím ani já no a taky se bojím předčasného porodu, takže ani nepiju maliník a nejím homeopatika. To vše začnu až od ukončeného 38. týdne a ať si pak prďola vyskočí kdy chce.
Dneska jsem četla na netu o spoustě holek, co je taky strašili předčasným porodem a nakonec jim to vyvolávali, no tak jsem zvědavá, jak postupně dopadneme, snad dobře a budeme všechny rodit už jen hezky a v termínu a bez vyvolávání...
Do porodnice mám komplet body, tričko, mikinku, kalhoty, ponožky, capáčky a čepičku, pak ještě jedny kalhoty a mikinu ( nevěděla jsem, kterou vzít ), teplou čepičku, kombinézku a zavinovačku emitex do autosedačky :-).

Není tady
Jinak už se vám to taky tak děsně tááááhne?
Začátek těhu utekl, prostředek taky ( joj to mi bylo dobře a toho elánu ) no a ten poslední měsíc se vleče a vleče. Navíc jak jsem nemívala divné chutě, tak je mám teď a snědla jsem velký kus pizzy a na to datle a pak pomerančovou šťávu a předtím ještě uherák a je mi z toho pořádně blbě. Vše mi smrdí, dokonce i některé sprchové gely a nedejbože by se v mé přítomnosti někdo nasprejoval :-).
No a chuťovka jako hrom - nějaká čivava ( má štěstí, že nevím, jaká ), se mi vyzvracela do postele a na koberec v ložnici... no a zbytek v tom asi poběhal, tudíž jsem strávila asi hodinu čistěním ložnice, převlékáním a teď peru jak zběsilá, do toho mě zas pobolívá břicho, bordel tu je jako v tanku, Marian je na vánoční party.. no a tak si říkám, že se na všechno už vybodnu, uvařím si heřmánek a vyvalím břuch k tv...

Není tady

Ahoj těhule,
k tomu oblečení do porodky .... z porodního kurzu jsem poučená, že mimi mamít o jednu vrstvu oblečení víc, než mamina. Takže ideální je body, dupky, kabátek , super je ta kombinéza , fusak a deka na autosedačku. Úplně to takhle stačí. A upozorňuju, že kombinéza je zlatý oděv. Porotže oblíkat kabátek přes body s dlouhým rukávem ...... se člověk hodně opotí.Apak přes to ještě nějakou budničku ...... já ho vždycky tak jak je domácím oblečení šoupnu do té kombinézy, s tou ho dám to zimního fusaku a do kočáru a tam ho ještě zababuším do deky. A když je jo zima, tak zapnu kočár až ke střeše. A je mu tam vždycky dobře. Vyjímečně ho převlékám z domácího oblečení do toho teplejšího. Stejně na mráz nesmí. A doma mu dávám dupky a košilku a nebo body s dlouhým rukávem, bo tu nemáme v baráku žáden horko. V paneláku to bude asi chtít zvolit teplejší základní oblečení.
Tož tak .... sem zasejc chytrá, což? 
Není tady

Holky vy jste tady neuvěřitelně ukecaný. Už je další chlív a rodit se vám moc nechce 
A jak vás pak mám stíhat dočítat?
Není tady

A abyste věděly, tak tenhle chlív vám tady dokecám já. Sama se sebou, bo vy se teď někde flákáte. A máte to

Není tady
Téma zavřeno