6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahojky
Ani nemám čas Vás dočíst
Potvůrko, moc na Tebe myslím! A si to jetě rozmyslí a jde samo Drím palce, tak jako tak
Jen se hlásím, e ijem. U je to lepí ne v pondělí - ten první den, co byl manel v práci. To byl mazec.
Ale dneska u to docela lo.
Vaneska stále zlobí. árlí. Chjo.
Deniska je zlatíčko. Krásně spí. Budí se jen na jídlo. Skoro nepláče
Kojení u je lepí. Řekla bych, e u nám to jde. Jen včera doktorka říkala, e málo přibírá, tak e ji mám dokrmovat mlíkem. Ale nevím nevím, kdy malá vypadá spokojeně
Tak zatím. Musím krmit.
Není tady
Fufí, ahoj, Vanesku to přejde neboj
Není tady
To ví, není to pro ní lehký, ale a bude malá kontaktnějí, tak se z ní stane velká ségra
Není tady
Potvůrko tak musí věřit, e tenhle porod bude lepí. Já to mám taky takhle vechno spojený a potom jen hlava rotuje a připomíná si vechno.
Není tady
Ahoj babuchy
Jsme dneska moc nespala večer jsem nemohl ausnout zkoukla jsem asi deset dílů přátel a ráno jsem čumákoval od pěti A venku je hnusně.
Není tady
Dobré ranko
Ja taky adna slava se spaním,večer usnu dobře,ale tento tyden mladej chodí na praxi a vstava okolo 4,tak mam v rezervě i ten svůj budík,protoe jeho nevzbudí nic No a potom mi u usnout nejde Dnes by zaspal,kdybych ho nevzbudila a tak tady lítal jak nervak
Není tady
Ahoj holky!
Sissi, a co kníku o těch orchijích? Někde jsem jednu hezkou viděla (tchyňa je taky miluje) - najdu ji.
Já spím celkem dobře. Sice se budím kadé otočení, ale zase usnu - celkem v pohodě a ráno se mi spí nejlíp. Dnes jsem vylezla a v devět
Potvůrko
Fufi, taky si myslím, e se Vaneska srovná! Asi to chce jen čas... Drím palce.
Není tady
Není tady
Dobré ráno,
Potvůrko - moc na vás myslím.
Market - ta kníka je dobrý nápad
Musím jít něco dělat, jinak tu umřeme v bor.....
Ale budu nakukovat.
Není tady
Ach jo,ja mam zase dilema Syn dostal k narozkam od mlade poukaz na tetovaní Jene kvůli te jeho hemofilii/patna sralivost krve/,mu to dr.vůbec nedoporučuje Samozřejmě mu to nemůu vymluvit
Take vůbec nevím ,jak to provest
Jdu taky něco dělat,ale nechce se mi Uvařeno mam ze včerejka tak aspon něco
Není tady
Ahojky
Jitu ono záleí kde by to tetování chtěl.Někde to moc nekrvácí,taky záleí co to bude za motiv jak moc se to bude vybarvovat.Já mám jedno na břie a druhé na kříi a na těch zádech to moc nekrvácelo,břicho bylo citlivějí.
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Ahojky
Jitu ono záleí kde by to tetování chtěl.Někde to moc nekrvácí,taky záleí co to bude za motiv jak moc se to bude vybarvovat.Já mám jedno na břie a druhé na kříi a na těch zádech to moc nekrvácelo,břicho bylo citlivějí.
Leni,chce to mít někde na noze.Take vybrat místo,kde by to tak nekrvacelo .... Tohle mi tak jetě chybělo Jakoby těch starostí bylo malo Jene on se s tou nemocí nikdy nesmířil,musel přestat dělat sport,ktery ho tak moc bavil Připada si hrozně meneceny i kdy se snaím mu vysvětlovat,e jsou na světě horí věci.Ale to on nebere a ja ho chapu-on je ten kdo ma ten handicap Do pr.... prace
Není tady
Brý ráno Jsem jak medvěd--vstanu..přetáhnu peřinu do obýváku a leím dál
Market, taky dobrý tip
Není tady
Teď koukám přímo na stránky tetovacího studia a asi bude muset opravdu na to tetování zapomenout,protoe při hemofilii to nelze dělat.
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Teď koukám přímo na stránky tetovacího studia a asi bude muset opravdu na to tetování zapomenout,protoe při hemofilii to nelze dělat.
Leni,nemohla by jsi mi sem prosím dat odkaz na tu stranku??? Díky moc
Není tady
Ahoj Jitul, to je fakt blbý, hlavně to byl od přítelkyně chytrý nápad Asi ti nezbývá, ne trpělivě vysvětlovat, najít nějáké články na netu a odradit ho od toho, tohle je fakt zahrávání si se zdravím.
Není tady
Mag snaím se,ale moc to nefunguje Ted mi psal,e se chce jít objednat
Není tady
Ahojdá teda Jitul to je teda situace. Dostal poukaz tak je natěenej, ale musí si uvědomit, e to není vůbec dobře si to nechat udělat. A mu to rozmluví ten kdo měl tak chytrý nápad mu ten poukaz dát teda, kdy od tebe to nebere. Teda to jsou situace to vám povím. Ach joo.
Není tady
Holky poraďte mi prosím holka má DÚ vyhledat ve slovech skrytá slova a napsat je:
Vánoce - tam vidím noc, Stuka - tam vidím tuka, stromek- tam bude strom, ale nevím si rady prosinec já tam za boha nic nevidím jedině pros, ale to mi příjde jako volovina.
Není tady
Jitu tady je ten odkaz http://www.viper-tattoo.cz/tetovani.php
Není tady
Teda holky, to jsou radosti s dětičkama... nejdřív Leninka s přírodopisem a teď Jitul s tetováním
Jak to vlastně Leni včera dopadlo?
Jitul, já mám prouek na rameni a nekrvácelo to teda vůbec. Jen lehké stroupky, jako kdy se krábne o trn nebo tak něco... Nohu nad kotníkem si nechala tetovat kámoka a měla to teda stroupkatý víc, ale ona tam má jetěrku velikosti krokodýla
Moná kdybys zkusila kontaktovat ten salon, kde má tu poukázku, myslím, e pokud to fakt nedoporučujou, tak do toho nepůjdou... i kdy je to zaplacený a pro ně keft... Pokud jsou profíci, měli by mu to rozmluvit sami. Zkus kouknout přímo na jejich stránky nebo se tam stav a prodiskutuj to tam s nima... nebo se nabídni, e tam půjde se synem a tam to proberte...
Není tady
Niki, taky jedině pros - nebo ros - jako prosit a rosit (rozkazovací způsob)
Není tady
Jitul, na tom Leninčiným odkazu taky píou, e klient pod 18let musí mít souhlas zákonného zástupce nebo doprovod rodičů - tím by se to taky dalo zazdít, ne? - pokud ovem ten salon, kam má tu poukázku, má podobné podmínky...
Není tady
Market já to řeím v klidu,protoe se nebudu pořád dokola rozčilovat.Já jsem mu řekla jak dlouho mě chce jetě trápit.Teď ho více doma zaměstnám,neprotestuje bez řečí udělá ve co mu řeknu.Kdy uvidím,e je snaha z jeho strany,něco mu povolím.Dneska třeba se i ptal co kdy nestihne opravit známky,já mu odpověděla e na opravu má čas do vánoc,protoe pak v lednu chodí do koly 14 dní a jedou na lyák a pak se budou u uzavírat známky.
Není tady
Téma zavřeno