18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj Peulko
no a co malinkej? Co kdybys zase střihla nějakou fotku, co, tak hezké mimčo se jen tak nevidí a atmosféra vánoc dojde, neboj, nejpozději s první pohádkou - a to u budete koukat spolu :-)
Přeju pevné nervíky s tchyňou - to ví, dřív bylo vechno jinak, ale ona určitě nebude problémistka, tak se nakonec dohodnete A fakt za ni buď ráda, i kdy píe e jsi - my nebudeme mít nikoho na sebemení pomoc,ale zase se nebudu s nikým dohadovat - prostě vechno má svoje
Jinak moje mimi u je nachystaná hlavou dolů a má dvě kila - take mi gyndr odhadla porodní váhu a 3.500 g... Ale je to odhad, e jo, třeba mě neroztrhne vejpůl
Teď jdu vařit a asi ven s pséčkem a zase se ukáu, papa
Není tady
Peti gratuluju ke kojení je dobře, e malýmu tak chutná mlíčko.
Holky mě dnes uplně viděsila ta zpráva z rádia jak ta enská na Slovensku umřela a mimi taky. Dostavila se do porodnice s tím, e rodí, ale tam jí řekli, e můe klidně domů, e nerodí a kdy se tam dostavila o něco dýl tak mimi vevnitř u bylo mrtvé a maminka takté zemřela a to má doma prý dvě děti.- bych si la hodit mali a nemocnice by si tohle nedala za klobouk!!!!
Není tady
Peti nechat mimi samotné venku, bych řekla, e je to přeitek naich bábin a matek...jak nás vystrčily ven a koukali z okna No jo no
Market nezapomen si jetě zaádat ověření..to Ti musí zaslat potou aukro. Oni to mají nastavené, e bez toho nelze obchodovat..větinou.
Není tady
Sissi, já to hned udělala. Pro prodej je to nutné a větinou to chtějí i při nákupu, take stále čekám, stále čekám
Není tady
Poslední úlovek z aukra za korunu + potovné
Není tady
Mag, to je super
Já mám vdycky strach, e tím přihazováním se nakonec dostanu někam, kam vůbec nechci - člověka to tak nějak strhne či co - aspoň jsem takhle nějak zblbla na mimiaukci...
Není tady
Taky se mi to párkrát stalo, ale u dlouho ne. Teď si vybírám aukce za korunu a přihazuji fakt málo.
Není tady
Zdravím enské. Tak hele, ádné předbíhání nebude a bereme to podle seznamu jasný???? :-D Já u dostávám depku, e budu přenáet jako Potvůrka, nejhorí je baby, e mi kadý den u volají lidi jestli u nerodím. Je to fakt na palici. Zapnu icq, skype, fcb a vude to samé: tak co??? u???? chce se mi z toho váně jinak z těch nervů, jak mě vichni stresují jsem si dneska dala horkou vanu, stimulovala bradavky a nic. No kadopádně zítra jdu do porodnice ráno na kontrolu, tak jsem zvědavá co mi řekne. Já vím, e mám jetě pár dní, ale nějak to na porod zatím vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůbec nevypadá....
Jinak Leni, obdivuji tě jaké ty má nervy s mladým. Místo toho, aby tě etřil, tak on takhle.....já si myslím, e zákazama se nevyřeí nic, prostě to chce si rozumně promluvit a domluvit se na nějakých pravidlech.....aspon e má ikovnou holku a ta ti to vynahrazuje..... a neboj, věřím tomu, e tohle budeme u pubertáků řeit vechny......drím pěsti, at u tě více syn nezlobí...
Není tady
Brusi, nedepkař, má jetě spoustu času
Jdu na pokec s babama, tak papa
Není tady
Tak jsem si nechala koupit nějaký sirup na kael a krk.. Tak mi máma dovezla sirup Vincentka...bleeeeeeeeeee, fůůůůůůůůůůůůj, to je humáč
Není tady
Sissi tak holka byla dnes na kontrole a ta nám jetě poradila bonbony s příchutí alvěje.
Vincentku taky pouíváme, ale mě i manovi to příjde spí na malou rýmu pač, kdy má velkou tak nám to nikdy nikomu nepomohlo. Holky já nechat venku kočár u baráku tak ho mám do minuty v čudu protoe tu je obchodní centrum a kdyby to bylo u tchýně tak ta bydlí v 7. patře a je po umělém kloubu take by nedoběhla ani slimáka.
Jinak vás obdivuju s tím obchodováním já to neumím.
Není tady
Brusi já bych to taky nehrotila. Kdy tam mimi jetě chce bejt tak a tam je dyk je to jenom dobře. Holky nebojte vechny se dočkáme!
JInak jetě k tý stoupačce přila sem sekretářka a řemeslník no ten zdělil, e je to stoupačka, e tam je nepředělávaná stará voda take se domluví kdy budou mít čas a vlítnou k nám na bourání té díry, aby se koukli co se to tam děje, ale kdy budou mít čas doufám, e ne dva dny před vánocema jinak jdu dobrovolně rodit.!!!!!
Není tady
Niki to má v sobě jakési bylinky...a proto je jetě hnusnějí
Taky si draím ted hadříky po 1.- Jinak na to prdím...pač mám u ve
Není tady
Jo a jak jsem psala, e jsem si koupila knihy na aukru a baba se neozvala, tak jsem jí psala mail a odpověď "peníze přily 27 a dnes je 2...a co jako?? Nejste sama, zítra odesílám ve. " Tak to mě dostalo. Mně nejde o pár dní, ale o to, e nebyla schopná ani odpovědět.. Nevím teda, asi jí nedám ani komentář husa protivná. Anebo neutrál
Není tady
Ahoj holky,
Brusinko, přesně vím o čem mluví , ale buď fakt v klidu, protoe na termín orodí straně málo lidí Já jsem taky vyla ICQ i Skype, protoe to bylo to samý a já teď potřebuju jen klídek.
Furt mě pálí áha, tak se fakt těím a porodím a konečně se normálně najím
Zítra se jedu domluvit do porodky a přesně vím, co mi řeknou: e to na porod nevypadá
Upravil(a) potvurkapodivna (2. 12. 2009 18:31)
Ahoj Potvůrko teda tvoje mimi se fakt drí zuby nehty u tebe, ale co uvidí, e a bude nejvíc v pohodě tak u to příjde a nebo ti zítra řeknou, e u to bude brzo a bude tady dalí zimňátko. Drím palečky!
Není tady
Niki, no do pátečního rána u si tu pohodu fakt neudělám, protoe musím jetě soustu věcí zařídit a oni mě u nenechají ani den, take v pátek nástup chca nechca bez ohledu na to, co chci já nebo mimís Prostě ven bude muset no
Upravil(a) potvurkapodivna (2. 12. 2009 19:06)
Tak ti nevím jestli je lepí to vědět dopředu ten nástup nebo, kdy to příjde náhle z ničeho nic. Tenkrát jsem měla taky povinný nástup celá rodina mě tam vezla jsem si připadala jak vězeň, kterýho vezou do věznice. Jene já tam byla jetě dva dny jen tak bez porodu, ale zas jsou tam i někdy dobrý enský s kterýma se dá probrat ve tak jsme aspoň pokecali. Shoda náhod tomu taky chtěla, e jsme dvě enský na pokoji měli stejný příjmení a ve finále porodník je toho příjmení taky. Take hned první den dolo k omylu, kdy mě volalai na ultrazvuk a la ta druhá ...no co tak jsme tam li obě nakonec.
Není tady
Niki, tak to jste tam byli určitě vichni Novákovi
Holky máte nějaký tip na dárek pro tchýni?? Něco kolem 200-300..prostě maličkost, protoe jeden u máme...
Není tady
Jó sissi, tak to nemám
Jsem byla na pokecu s kamarádkama a opět jsem se přerala, já u nesmím
Není tady
Sissi právě, e nemám takový běný příjmení a Nováková vůbec nejsem. Ale byla to sranda. To se jen tak nevidí.
Tip pro tchýni? já sama bych taky potřebovala poradit, ale asi zkompletuju nějaký dárkový ko.
Není tady
U nás u dneska jeíek byl a donesl nám penízky, ale kdy já ani nevím co si za ně vybrat no.....letos fakt bez nápadů dyk já nevím co ani holce nato manelovi.
Není tady
niki, mě taky hned napadlo, e budete Novákovi nebo Novotných a ono to bude něco exotičtějího, tak to je fakt nářez Kdyby se to stalo mně, tak to pochopím, máme takové pěkné české jméno, ale za svobodna by se mi to stát nemohlo
Není tady
Mag, taky bych něco slupla
Niki vedle jsem dostala tip na nějaké kytíí, co se mi líbí, ona má ráda orchideje atd
Není tady
Nikiska napsal(a):
Tak ti nevím jestli je lepí to vědět dopředu ten nástup nebo, kdy to příjde náhle z ničeho nic. Tenkrát jsem měla taky povinný nástup celá rodina mě tam vezla jsem si připadala jak vězeň, kterýho vezou do věznice. Jene já tam byla jetě dva dny jen tak bez porodu, ale zas jsou tam i někdy dobrý enský s kterýma se dá probrat ve tak jsme aspoň pokecali. Shoda náhod tomu taky chtěla, e jsme dvě enský na pokoji měli stejný příjmení a ve finále porodník je toho příjmení taky. Take hned první den dolo k omylu, kdy mě volalai na ultrazvuk a la ta druhá ...no co tak jsme tam li obě nakonec.
No tak pro mě jednoznačně by bylo lepí, kdyby to přilo samo. Buď neví, co tě čeká a jsi z toho nervozní a nebo jsi to u zaila a bohuel ví, co tě čeká A ten můj první porod byl fakt hnus, měla jsem snad vechny komplikace, co jsem mohla mít
Téma zavřeno