29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Tak mě se podařilo odblokovat mladýmu simku a to jen díky tomu,že jsem zjistila že si simky přehodil a používá svůj mnou zakázaný studentský tarif a to jsem se ho včera ptala co má za simku v telefonu,řekl tu na dobíjení,to je lhář,no a pak jsem smazala všechny kontakty na pipky co si tam nacpal a smazala hovory a smsky a kouknu na paměťovou kartu a spustím přehrávání a tam na mě vybaflo dost hustý P.... Takže sem paměťovku vyndala a schovala,jak chce a může se po škole připravit na vážný rozhovor a bude tady mít připravený trest.Doufám,že to brzy pochopí,protože jinak přijdu o nervy.
Já tedy pár věcí nakoupila na MMB,popřípadě více na mimiaukci a jinak používám aukro.Zatím se mi nestalo,že by mi přišlo vadné zboží.
Není tady
Holky můžu mít taky chřipku,ale bez teplot?? Asi e e že Já ji kdysi měla, přišla náhle a do několika minut jsem lehla..pěkný hnus. Čekám na knihy z aukra...ani se nikdo neozval od pátku, přitom peníze tam měla během hodiny
To mám ak ráda.
Jinak oblečky už nenakupuju, jen kdyby mě něco zaujalo..ještě tak jedny riflíčky nějaké..
No vida, i slunko vylezlo..
Není tady
To jsem ještě teď našla na paměťovce uložené v hudbě pod jménem 50cent fotky jeho spolužaček co hrajou basket ve spodním prádle a docela teda mě to dostalo.Nejradši bych to ukázala rodičům těch slečen,aby viděli co mají doma za kvítka.Doufám,že to bylo poslední co jsem dnes našla.Ještě se odpoledne chystám prohlídnout školní batoh. já mu dám ve 13 letech přírodopis.
Není tady
Leninko a to nás čeká všechny
Sissi, nebo, to není chřipka, zítra už budeš jako rybička
Tak jsem pověsila plíny a jdu se psem ven.
Jo a nakupování oblečků... já si něják nemůžu pomoct Ne už chci jenom teplou mikinku a bundičku a končím.
Upravil(a) mag (2. 12. 2009 11:42)
Není tady
Leninka41 napsal(a):
To jsem ještě teď našla na paměťovce uložené v hudbě pod jménem 50cent fotky jeho spolužaček co hrajou basket ve spodním prádle a docela teda mě to dostalo.Nejradši bych to ukázala rodičům těch slečen,aby viděli co mají doma za kvítka.Doufám,že to bylo poslední co jsem dnes našla.Ještě se odpoledne chystám prohlídnout školní batoh.
já mu dám ve 13 letech přírodopis.
Ty Leninko, to je celkem drsný, já bych celkem popřemýšlela o tom jim to ukázat Těm je taky 13??? Bych jim zamlovala zadky
Není tady
Mag já už se teď bojím co nás čeká až ti naši prckové vyrostou,protože jak ta uspěchaná doba postupuje a oni si myslí,že jim něco uteče a stejně jim nic nevysvětlíš.
Není tady
JJ je jim taky 13 a je to focené někde na basketbalovém soustředění,jsou tam vidět basketbalové dresy a na pokoji palandy a všechny slečny v podprsenkách a pak si je rozepínají atd.
Není tady
Bože, já byla normálka zlaté dítě
Není tady
Ahoj holky, tak jsem byla dneska poprvé na monitoru. Malý samozřejmě spal a vůbec se nehýbal, tak mi sestřička hýbala s břichem, pouštěli jsme mu zvonění z mobilu a nic... prostě přece kvůli takové ptákovině pán nevstane :-). Tak jsem vyzkoušela ověřené - zaťukat na břicho ( na to mi vždycky odpověděl ) no a fungovalo - pohnul se a klepnul si taky. No tak byli všichni spokojení...
Pak na vyšetření jsem si celkem příjemně povídala s doktorem, do doby, než mě prohmatával zevnitř se slovy - " A jéje, hlavička..." Prý už je sestoupená nejníž, jak to jde a čípek nemám už skoro žádný a to jsem minule měla 2 až 3 cm ... Sice mě potěšil, že když je čípek tak krátký, prý se žena otevírá rychleji, ale zas se bojím, abych předčasně neporodila. Má někdo z vás taky takové výsledky? Jinak odhad váhy - zas vím prd, protože se u nás prý dělá až ve 38. týdnu....
Není tady
Mag já taky s prvním klukem jsem začla chodit 3 měsíce před mýma 17.Ve 13 jsem nevěděla ještě nic.
Není tady
Já jsem začala randit v šestnácti, ale to bylo spíš takové dětské chození - max pusa... pak jsem v sedmnácti potkala současného přítele a jsme spolu pořád. Příští léto to bude deset let, tak se chceme konečně vzít :-). On byl taky dost " pozdní", co se týká vztahů, bylo mu v té době 21 a oba jsme ještě neměli ani žádné intimní zkušenosti... No když zajdete v současné době na diskotéku a vidíte tam ty děti do patnácti let, mnohdy pod parou... v čekárně u gyn je to někdy taky celkem drsné...minule tam brečela nějaká fakt mladá holka ( 15? ) že je těhotná... tak si říkám, že vše má svůj čas a v těchhle věcech se nevyplatí jít za každou cenu s davem a nějak moc spěchat....
Upravil(a) cream (2. 12. 2009 12:00)
Není tady
Cream ale vysvětlit to tim dětem to je nad lidský výkon.Zkoušíš po dobrém,po zlém a výsledek je nulový.Ze všeho nejvíc nesnáším když lže.To mu kladu na srdce od malička a nic platný
Není tady
Leni tak to se mladej činí 50cent....možná zkratka pro film "century fox" A holky ve 13 jsou hrozně dnes vyspělé, to jo.
Mag, já jen, že bych už měla tu chřipku za sebou
Není tady
Lelinko - tak to věřím, lhaní by mě asi mrzelo ze všeho nejvíc. Hodně by mě to zklamalo...
Podle dnešních psychologických přístupů atd bych to asi přisoudila tomu, že mu asi chybí táta...myslím život v jedné domácnosti i s " prvkem muže".
Není tady
Ty problémy se s ním táhnou už delší dobu a to s námi ještě byl manžel.Lhal už od
3.třídy,nikdy nedokázal přijít a říct udělal jsem to a to,i přes to že jsme mu kladli na srdce že ať udělá cokoliv aby přišel a řekl to.
Není tady
Tak to nezávidím... řešíš takové problémy a do toho budeš ještě pečovat o malého drobka... Nevím sama, jak bych toto řešila, zda bych se pak uchýlila k nějakému systému trestů nebo zákazů za to lhaní... Asi bych se spíš snažila, poradit se s okolím, s mamkou, s rodinou, zeptat se jich na názor, jak by to řešili oni. Nejprve tak, aby o tom nevěděl a pak bych to už asi řešila i před ním, aby se třeba před svou babičkou za to lhaní zastyděl. No a pokud už by to lhaní bylo chorobné, asi bych s ním zašla za dětským psychologem. Těch 13 let je takové kritické období, je to ještě dítě a na druhou stránku zase není...
Není tady
Sissi, tak to mě nenapadlo, tak to určitě byla chřipka
cream, tak ty se chystáš taky předbíhat, opovaž se a drž se seznamu Já nevím, mě teď dvakrát nevyšetřoval zevnitř (teda dělal stěr, ale nevyšetřoval), hlavičku ohmatával jenom zvenčí, dost to bolelo. Tak se v úterý taky poptám, jak to se mnou vypadá.
Upravil(a) mag (2. 12. 2009 12:49)
Není tady
Leni teda .... to je fakt nářez. Máš můj obdiv, že to zvládáš
Annie .... ono zas tak super s tou tchyňou nejni. Jak na co. Třeba ten oběd byl fajn. Já se knečně najedla a nemusela jsem si vařit. Jenže .... má to i druhou stranu. Hrozně se hrnula, že půjde s kočárem po o ven. Sem se jí to snažila rozmluvit, protože vím, že nemůže a kolena a že neujde ani 200m v kuse a taková vycházka je na prd. Jenže ona , že ne a že půjde. Tak já malýho oblíkla a narafičila do venčícího kočáru. A říkám jí, že pokud přijdou dřív, jak ve dvě hoďky, tak ať mi řekne, že si ho vezmu nahoru. A vtom najednou se hrnou do dveří její dvě kámošky na kafe. A prej jéééé já na ně zapomněla. A prej že vezmou kočár jen kolem baráku a pak ho nechaj stát přede dveřma. No já koukala jak blázen a říkám, že to nemůžou nechat malýho bez dozoru. A její odpověď mě dostala .... prej proč jako? A že prej na něj bude koukat z okna! Sem zase nevěřila a říkám, že je po jídle a že je v tom kočáru dost zapadlej a že by z okna těžko viděla , že blinká a dusí se. A to už sem byla fakt nasraná, protože on vydrží po o spát i do půl třetí a já spím s ním a mám u něj na balkoně chůvičky a leží na monitoru dechu, takže všechno slyším a vím, když se něco děje.
A tak už jsem jí fakt vztekle řekla, že teď prostě půjde na balkon a až ona dokafíčkuje, tak že jí ho dám kolem třetí hodiny a tu půl hodinku do venčícího kočáru. Protože ona s ním stejně dýl venku chodit nebude.
Takže jsem ho zase vysvlíkla a přestěhovala na balkon. A teď si půjdu snad konečně lehnout.
Sorry, že jsem se tu tak rozepsala, ale jsem fakt nasraná a aspoň jsem osvětlila úžasnost mojej tchyně.
Ona si prostě potřebuje pořád něco dokazovat a nedá si normálně říct.
Ale za oběd a vyžehlení plen jsem jí fakt vděčná. To mi ušetří spoustu času.
Není tady
Mag - já právě předbíhat nechci, chtěla bych malého donosit aspoň do toho ukončeného 38 týdne... Doufám, že sem někdo napíše něco povzbuzujícího - jako že podobný nález má už tři týdny a nerodí...
Mě vylekal ten rozdíl z minula... za dva týdny přes 2 cm z čípku pryč.... a
Tu hlavičku dole už pekelně cítím, přítel se mi směje ( v dobrém - spíš mě chudák lituje ), že chodím jako kachna, hlavně když třeba vstanu ze židle atd...
Dneska asi vyrazím do obchodu a doukoupím všechno potřebné... kdyby náhodou :-(.... Na porod se teda ještě ani v nejmenším necítím, snažím se naprogramovat, že budu rodit nejdříve tak 25. 12... aby Miky nebyl nedonošený. U nás v rodině se vždycky přenášelo, tak proč já bych měla být výjimka....
Není tady
Ahojte holky
Leni docela tě chápu, protože to samé mám doma taky. Tomu mému byde sice v lednu 16, ale odmalička se mu snažíme vysvětlit že nemá lhát, že se staejně na všechno přijde, ale nic. Občas zalže, ale to by se z toho jeden pos.... Taky jsem mu letos v lednu našla v počítači PŘÍRODOPIS a ymslela jsem že mně klepne. Taky nevím co s tím, kyž s ním mluvíme po dobrém tak vypadá, že chápe, že je rozumný, ale pak mám pocit, že mluvím do dubu.
Včara jsem byli na to psychologickém vyšetření ohledně toho motání té jeho hlavy a vypadá to tak, že to má opravdu z toho, že se bál, že zase omdlí tak jako poprvé u toho doktora( to měl asi opravdu po nemoci. Tak jak jsem měla problém ho tam včera dostat, tak když jsme od paní doktorky vylezli tak byl nadšený a říkal, že by si s ní ještě klidně povídal. A doma to z něho tahám jako z chlupaté deky.
Není tady
Podle mě to nemusí nic znamenat, ale zkušenost nemám Já mezi nohama nic necítím, malá si asi hoví pořád dost vysoko
Já bych zase už klidně rodila, malá už je velká dost a alespoň bych nemusela rodit obříka
Ale já tady budu určo prudit ještě na silvestra
A teď škytá, asi že o ní mluvím
Není tady
Petro - teda ta tchýně má nápady... Nechat malého před barákem.. ani náhodou. No ale jednou jsi máma Ty, a tak se to vše bude řídit podle Tebe. Závidím, že ho můžeš dt na chvíli na balkon, my tady na vesnici máme takové " šikovné " soudedy, že celou zimu topí lakovanými okny. Bože to je vždycky dým a zápach, až se mi z toho dělá zle. Marian se jim snažil hezky vysvětlit, že je to zdraví škodlivé a poprosit je, aby takovým svinstvem netopili aspoň přes den....chlap by to možná pochopil, kdyby nevyletěla manželka - fakt čarodejnice, začala řvát na celé kolo...Tak minule, když jsme se snažili, schovat zahradní houpačku a trošku uklidit zahradu a najednou jsme byli zase v hnusné smradlavé mlze ( vítr navíc jde z 90% na náš barák ), tak se už naštval a zavolal na ně policii... No ani se neptejte, jaké mají pravomoci a co nám k tomu řekli. Pokuta max 500 Kč a řeší se to přes místní obecní úřad, který ( pokud by je kontroloval ), tak jim návštěvu oznámí hezky předem, aby všechen ten bordel stačili schovat...
No takže jsme tu na vesnici asi jediní pitomci, co topí plynem..., ale musí se dusit smrady z odpadů. Jak budu chtít jít s malým ven, budu ho muset naložit do auta a odjet se s kočárem projet někam jinam... ach jo... Navíc jsem četla, že spalováním laků vznikají dioxiny, které jsou obzvášť škodilvé pro těhotné a pro ještě nenarozený plod... a upřímně jak vidím toho souseda s náručí nařezaných oken, tak mám chuť, rozbít mu hubu.
Není tady
Cream .... to je teda síla. My máme štěstí. Jsme v ulici, kde má každej v rodiném domku dřevokotel. Talže celkem pohoda. Akorát o víkendu, když najedou pražáci a začnou topit bordelem,a starý listí na zahradách, tak je tu trochu husto. Ale vítr naštěstí fouká od nás směrem k nim, takže se to dá
Není tady
Tak jsem zpět.
Holky, já zas radši MMB nebo mimiaukci Ale včera jsem se zaregistrovala na Aukro, tak uvidím
M. měl ze mě radost
Není tady
Téma zavřeno