19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Téma zavřeno
Tak mě se podařilo odblokovat mladýmu simku a to jen díky tomu,e jsem zjistila e si simky přehodil a pouívá svůj mnou zakázaný studentský tarif a to jsem se ho včera ptala co má za simku v telefonu,řekl tu na dobíjení,to je lhář,no a pak jsem smazala vechny kontakty na pipky co si tam nacpal a smazala hovory a smsky a kouknu na paměovou kartu a spustím přehrávání a tam na mě vybaflo dost hustý P.... Take sem paměovku vyndala a schovala,jak chce a můe se po kole připravit na váný rozhovor a bude tady mít připravený trest.Doufám,e to brzy pochopí,protoe jinak přijdu o nervy.
Já tedy pár věcí nakoupila na MMB,popřípadě více na mimiaukci a jinak pouívám aukro.Zatím se mi nestalo,e by mi přilo vadné zboí.
Není tady
Holky můu mít taky chřipku,ale bez teplot?? Asi e e e Já ji kdysi měla, přila náhle a do několika minut jsem lehla..pěkný hnus. Čekám na knihy z aukra...ani se nikdo neozval od pátku, přitom peníze tam měla během hodiny
To mám ak ráda.
Jinak oblečky u nenakupuju, jen kdyby mě něco zaujalo..jetě tak jedny riflíčky nějaké..
No vida, i slunko vylezlo..
Není tady
To jsem jetě teď nala na paměovce uloené v hudbě pod jménem 50cent fotky jeho spoluaček co hrajou basket ve spodním prádle a docela teda mě to dostalo.Nejradi bych to ukázala rodičům těch slečen,aby viděli co mají doma za kvítka.Doufám,e to bylo poslední co jsem dnes nala.Jetě se odpoledne chystám prohlídnout kolní batoh. já mu dám ve 13 letech přírodopis.
Není tady
Leninko a to nás čeká vechny
Sissi, nebo, to není chřipka, zítra u bude jako rybička
Tak jsem pověsila plíny a jdu se psem ven.
Jo a nakupování oblečků... já si něják nemůu pomoct Ne u chci jenom teplou mikinku a bundičku a končím.
Upravil(a) mag (2. 12. 2009 11:42)
Není tady
Leninka41 napsal(a):
To jsem jetě teď nala na paměovce uloené v hudbě pod jménem 50cent fotky jeho spoluaček co hrajou basket ve spodním prádle a docela teda mě to dostalo.Nejradi bych to ukázala rodičům těch slečen,aby viděli co mají doma za kvítka.Doufám,e to bylo poslední co jsem dnes nala.Jetě se odpoledne chystám prohlídnout kolní batoh.
já mu dám ve 13 letech přírodopis.
Ty Leninko, to je celkem drsný, já bych celkem popřemýlela o tom jim to ukázat Těm je taky 13??? Bych jim zamlovala zadky
Není tady
Mag já u se teď bojím co nás čeká a ti nai prckové vyrostou,protoe jak ta uspěchaná doba postupuje a oni si myslí,e jim něco uteče a stejně jim nic nevysvětlí.
Není tady
JJ je jim taky 13 a je to focené někde na basketbalovém soustředění,jsou tam vidět basketbalové dresy a na pokoji palandy a vechny slečny v podprsenkách a pak si je rozepínají atd.
Není tady
Boe, já byla normálka zlaté dítě
Není tady
Ahoj holky, tak jsem byla dneska poprvé na monitoru. Malý samozřejmě spal a vůbec se nehýbal, tak mi sestřička hýbala s břichem, poutěli jsme mu zvonění z mobilu a nic... prostě přece kvůli takové ptákovině pán nevstane :-). Tak jsem vyzkouela ověřené - zaukat na břicho ( na to mi vdycky odpověděl ) no a fungovalo - pohnul se a klepnul si taky. No tak byli vichni spokojení...
Pak na vyetření jsem si celkem příjemně povídala s doktorem, do doby, ne mě prohmatával zevnitř se slovy - " A jéje, hlavička..." Prý u je sestoupená nejní, jak to jde a čípek nemám u skoro ádný a to jsem minule měla 2 a 3 cm ... Sice mě potěil, e kdy je čípek tak krátký, prý se ena otevírá rychleji, ale zas se bojím, abych předčasně neporodila. Má někdo z vás taky takové výsledky? Jinak odhad váhy - zas vím prd, protoe se u nás prý dělá a ve 38. týdnu....
Není tady
Mag já taky s prvním klukem jsem začla chodit 3 měsíce před mýma 17.Ve 13 jsem nevěděla jetě nic.
Není tady
Já jsem začala randit v estnácti, ale to bylo spí takové dětské chození - max pusa... pak jsem v sedmnácti potkala současného přítele a jsme spolu pořád. Přítí léto to bude deset let, tak se chceme konečně vzít :-). On byl taky dost " pozdní", co se týká vztahů, bylo mu v té době 21 a oba jsme jetě neměli ani ádné intimní zkuenosti... No kdy zajdete v současné době na diskotéku a vidíte tam ty děti do patnácti let, mnohdy pod parou... v čekárně u gyn je to někdy taky celkem drsné...minule tam brečela nějaká fakt mladá holka ( 15? ) e je těhotná... tak si říkám, e ve má svůj čas a v těchhle věcech se nevyplatí jít za kadou cenu s davem a nějak moc spěchat....
Upravil(a) cream (2. 12. 2009 12:00)
Není tady
Cream ale vysvětlit to tim dětem to je nad lidský výkon.Zkouí po dobrém,po zlém a výsledek je nulový.Ze veho nejvíc nesnáím kdy le.To mu kladu na srdce od malička a nic platný
Není tady
Leni tak to se mladej činí 50cent....moná zkratka pro film "century fox" A holky ve 13 jsou hrozně dnes vyspělé, to jo.
Mag, já jen, e bych u měla tu chřipku za sebou
Není tady
Lelinko - tak to věřím, lhaní by mě asi mrzelo ze veho nejvíc. Hodně by mě to zklamalo...
Podle dneních psychologických přístupů atd bych to asi přisoudila tomu, e mu asi chybí táta...myslím ivot v jedné domácnosti i s " prvkem mue".
Není tady
Ty problémy se s ním táhnou u delí dobu a to s námi jetě byl manel.Lhal u od
3.třídy,nikdy nedokázal přijít a říct udělal jsem to a to,i přes to e jsme mu kladli na srdce e a udělá cokoliv aby přiel a řekl to.
Není tady
Tak to nezávidím... řeí takové problémy a do toho bude jetě pečovat o malého drobka... Nevím sama, jak bych toto řeila, zda bych se pak uchýlila k nějakému systému trestů nebo zákazů za to lhaní... Asi bych se spí snaila, poradit se s okolím, s mamkou, s rodinou, zeptat se jich na názor, jak by to řeili oni. Nejprve tak, aby o tom nevěděl a pak bych to u asi řeila i před ním, aby se třeba před svou babičkou za to lhaní zastyděl. No a pokud u by to lhaní bylo chorobné, asi bych s ním zala za dětským psychologem. Těch 13 let je takové kritické období, je to jetě dítě a na druhou stránku zase není...
Není tady
Sissi, tak to mě nenapadlo, tak to určitě byla chřipka
cream, tak ty se chystá taky předbíhat, opova se a dr se seznamu Já nevím, mě teď dvakrát nevyetřoval zevnitř (teda dělal stěr, ale nevyetřoval), hlavičku ohmatával jenom zvenčí, dost to bolelo. Tak se v úterý taky poptám, jak to se mnou vypadá.
Upravil(a) mag (2. 12. 2009 12:49)
Není tady
Leni teda .... to je fakt nářez. Má můj obdiv, e to zvládá
Annie .... ono zas tak super s tou tchyňou nejni. Jak na co. Třeba ten oběd byl fajn. Já se knečně najedla a nemusela jsem si vařit. Jene .... má to i druhou stranu. Hrozně se hrnula, e půjde s kočárem po o ven. Sem se jí to snaila rozmluvit, protoe vím, e nemůe a kolena a e neujde ani 200m v kuse a taková vycházka je na prd. Jene ona , e ne a e půjde. Tak já malýho oblíkla a narafičila do venčícího kočáru. A říkám jí, e pokud přijdou dřív, jak ve dvě hoďky, tak a mi řekne, e si ho vezmu nahoru. A vtom najednou se hrnou do dveří její dvě kámoky na kafe. A prej jéééé já na ně zapomněla. A prej e vezmou kočár jen kolem baráku a pak ho nechaj stát přede dveřma. No já koukala jak blázen a říkám, e to nemůou nechat malýho bez dozoru. A její odpověď mě dostala .... prej proč jako? A e prej na něj bude koukat z okna! Sem zase nevěřila a říkám, e je po jídle a e je v tom kočáru dost zapadlej a e by z okna těko viděla , e blinká a dusí se. A to u sem byla fakt nasraná, protoe on vydrí po o spát i do půl třetí a já spím s ním a mám u něj na balkoně chůvičky a leí na monitoru dechu, take vechno slyím a vím, kdy se něco děje.
A tak u jsem jí fakt vztekle řekla, e teď prostě půjde na balkon a a ona dokafíčkuje, tak e jí ho dám kolem třetí hodiny a tu půl hodinku do venčícího kočáru. Protoe ona s ním stejně dýl venku chodit nebude.
Take jsem ho zase vysvlíkla a přestěhovala na balkon. A teď si půjdu snad konečně lehnout.
Sorry, e jsem se tu tak rozepsala, ale jsem fakt nasraná a aspoň jsem osvětlila úasnost mojej tchyně.
Ona si prostě potřebuje pořád něco dokazovat a nedá si normálně říct.
Ale za oběd a vyehlení plen jsem jí fakt vděčná. To mi uetří spoustu času.
Není tady
Mag - já právě předbíhat nechci, chtěla bych malého donosit aspoň do toho ukončeného 38 týdne... Doufám, e sem někdo napíe něco povzbuzujícího - jako e podobný nález má u tři týdny a nerodí...
Mě vylekal ten rozdíl z minula... za dva týdny přes 2 cm z čípku pryč.... a
Tu hlavičku dole u pekelně cítím, přítel se mi směje ( v dobrém - spí mě chudák lituje ), e chodím jako kachna, hlavně kdy třeba vstanu ze idle atd...
Dneska asi vyrazím do obchodu a doukoupím vechno potřebné... kdyby náhodou :-(.... Na porod se teda jetě ani v nejmením necítím, snaím se naprogramovat, e budu rodit nejdříve tak 25. 12... aby Miky nebyl nedonoený. U nás v rodině se vdycky přenáelo, tak proč já bych měla být výjimka....
Není tady
Ahojte holky
Leni docela tě chápu, protoe to samé mám doma taky. Tomu mému byde sice v lednu 16, ale odmalička se mu snaíme vysvětlit e nemá lhát, e se staejně na vechno přijde, ale nic. Občas zale, ale to by se z toho jeden pos.... Taky jsem mu letos v lednu nala v počítači PŘÍRODOPIS a ymslela jsem e mně klepne. Taky nevím co s tím, ky s ním mluvíme po dobrém tak vypadá, e chápe, e je rozumný, ale pak mám pocit, e mluvím do dubu.
Včara jsem byli na to psychologickém vyetření ohledně toho motání té jeho hlavy a vypadá to tak, e to má opravdu z toho, e se bál, e zase omdlí tak jako poprvé u toho doktora( to měl asi opravdu po nemoci. Tak jak jsem měla problém ho tam včera dostat, tak kdy jsme od paní doktorky vylezli tak byl nadený a říkal, e by si s ní jetě klidně povídal. A doma to z něho tahám jako z chlupaté deky.
Není tady
Podle mě to nemusí nic znamenat, ale zkuenost nemám Já mezi nohama nic necítím, malá si asi hoví pořád dost vysoko
Já bych zase u klidně rodila, malá u je velká dost a alespoň bych nemusela rodit obříka
Ale já tady budu určo prudit jetě na silvestra
A teď kytá, asi e o ní mluvím
Není tady
Petro - teda ta tchýně má nápady... Nechat malého před barákem.. ani náhodou. No ale jednou jsi máma Ty, a tak se to ve bude řídit podle Tebe. Závidím, e ho můe dt na chvíli na balkon, my tady na vesnici máme takové " ikovné " soudedy, e celou zimu topí lakovanými okny. Boe to je vdycky dým a zápach, a se mi z toho dělá zle. Marian se jim snail hezky vysvětlit, e je to zdraví kodlivé a poprosit je, aby takovým svinstvem netopili aspoň přes den....chlap by to moná pochopil, kdyby nevyletěla manelka - fakt čarodejnice, začala řvát na celé kolo...Tak minule, kdy jsme se snaili, schovat zahradní houpačku a troku uklidit zahradu a najednou jsme byli zase v hnusné smradlavé mlze ( vítr navíc jde z 90% na ná barák ), tak se u natval a zavolal na ně policii... No ani se neptejte, jaké mají pravomoci a co nám k tomu řekli. Pokuta max 500 Kč a řeí se to přes místní obecní úřad, který ( pokud by je kontroloval ), tak jim návtěvu oznámí hezky předem, aby vechen ten bordel stačili schovat...
No take jsme tu na vesnici asi jediní pitomci, co topí plynem..., ale musí se dusit smrady z odpadů. Jak budu chtít jít s malým ven, budu ho muset naloit do auta a odjet se s kočárem projet někam jinam... ach jo... Navíc jsem četla, e spalováním laků vznikají dioxiny, které jsou obzvá kodilvé pro těhotné a pro jetě nenarozený plod... a upřímně jak vidím toho souseda s náručí nařezaných oken, tak mám chu, rozbít mu hubu.
Není tady
Cream .... to je teda síla. My máme těstí. Jsme v ulici, kde má kadej v rodiném domku dřevokotel. Tale celkem pohoda. Akorát o víkendu, kdy najedou praáci a začnou topit bordelem,a starý listí na zahradách, tak je tu trochu husto. Ale vítr natěstí fouká od nás směrem k nim, take se to dá
Není tady
Tak jsem zpět.
Holky, já zas radi MMB nebo mimiaukci Ale včera jsem se zaregistrovala na Aukro, tak uvidím
M. měl ze mě radost
Není tady
Téma zavřeno