Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 1. 12. 2009 11:13

Zlatynka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň
Web

digitální pianino

máte s ním někdo zkušenosti? Hrála jsem 13 let na klasické piano, musela jsem ho prodat a ted bych chtěla pořídit digitální.....nejde mi tak oni o ty elektronické vymoženosti, ale o to, aby hra byla co nejpodobnější klavíru, tzn dynamika úhozu, znělost a pod. na netu jsem našla opravdu velké cenové rozdíly, chtěla bych investovat tak 20-25 tis., ale nevím, jestli budu spokojená. Hrála jsem opravdu dobře, ale  na druhou stranu mi ted jde spíš o nějaký ten doprovod pro děti...tak snad by něco takového stačilo.

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/16533.png

Není tady

#2 29. 12. 2009 19:28

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Re: digitální pianino

Mám výbornou skušenost s digitálním pianinem KORG. Dynamika úhozu, nastavení hlasitosti (ideální do paneláku wink ), skladnost, kvalita, skvělý zvuk a hlavně se nerozladí. Mám jej už skoro 10 let (tehdy za cca 13 tis.) a nemůžu si stěžovat. Zkus popátrat v kvalitních hudebninách, kde by Ti měli dobře poradit a nechat Tě si i zahrát...
Hodně úspěchů a radosti z hudby!

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#3 4. 7. 2011 12:00

wasp
♥------

Re: digitální pianino

Ahoj. Vidím, že budete mít s klávesovými hudebními nástroji zkušenosti:)Vybírám piano, respektive pianino a nemám potuchy, kterou značku pianina bych tak vybrala. Jsou jich mraky, neuměli byste poradit? Hledám v nabídce Drnek Piana a ráda bych nejvíce muziky za málo peněz :)Hudební nástroje,zejména ty klávesové hudební nástroje nejsou má parketa...Značky yamaha,kawai,petrof,weinbach,scholze,rösler,bechstein,blüthner,förster,steinnweg, atd, opravdu to pianino domů chci,ale je toho dost,aby se v tom člověk laik vyznal:) Děkuji

Upravil(a) wasp (4. 7. 2011 12:03)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí