|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mali a co zkusit tenhle postup. Zrovna jsem to objevila, ale moc tomu nerozumím 
Není tady
protože je tu jen psaní, tak dávám obrázek , vlastně inspiraci na oblečení pro sváteční dny
chi, chi
Není tady
Mali, to neporadím, však víš já a PC 
Floranko, krásný
, ale já bych k tomu potřebovala vyfasovat i to tělo. 

Není tady
Holky, důležitá novinka, pokud kouknete nahoru na lištu, přibyl tam odkaz GALERIE. Jirka vytvořil speciální složku pro nás, kde si můžeme vkládat ločka, například jak často řešíme, že to musíme nahrát někde na net, ať to můžeme vystavit. Tak tady máme rovněž prostor, tuž se čiňte....já jsem byla přinucena jedno zkušební nahrát, tak už tam straším a čekám na vás 
http://fora.babinet.cz/gallery.php?cid=6
Není tady
Krásný večer všem
my tedy máme taky pomalý net, když stahuju, tak třeba i půl hodky nějakých 50MB, do printu mi to šlo nahrát, sice to bylo zdlouhavý, jeden týden se mi načítal tak 4minuty, a musela jsem u toho sedět. takže si to spočítejte 4minkrát 53 listů
ale mám to. Ted už jen čekám, až přijdou domů.
Anny - k tomu lightromu. Zkus ho odinstalovat a znovu nainstalovat, vím, že to holky tady dělaj.
Floranko - krásný
já na plesu byla naposledy coby svobodná. 
A já přidávám první várku šuplíčkových

Není tady
Andrejko - paráda, tak jsem taky hodila pokus 
Není tady
dusička napsal(a):
Andrejko - paráda, tak jsem taky hodila pokus
To jsou kásný pokusy.

Gratuluju a ještě zabalím dárek pro kamarádku k 60 tinám, vytisknu jí přání a jdu do peřin.
krásnou dobrou noc a pěkné sny.
jo a mrkněte na nádherné Ločko z Foolinčiné deštivé zimy tu 
http://dorinna.blogspot.com/
Upravil(a) Floranka (1. 12. 2009 23:58)
Není tady
Ještě nesu dvě šuplíčkové. Stala jsem se novým členem jedné ukrajinské designérky. Tak vám řeknu, to je sranda komunikovat. Azbuku přečtu v poho, možná tomu víc rozumím než AJ (tu nedám bez gouglovače).
Ten kit je vážně nádherný, kredit u mě na blogu

Není tady
Sillwy - nádherný collab, zítra stahuju 

a dobrou noc všem 
Není tady
Od půl šesté nahrávám.....a nejsem o nic moudřejší... K měsíčnímu - který jsem nahrávala po jednom listu se mi nepodařilo nahrát titulku.... Týdenní a 14 denní - ty jsem nahrávala hromadně, protože to jinak nešlo... ale nikde je nemohu najít, abych si je zkontrolovala.. Už jsem tam psala.... tak jsem zvědavá, co bude dál... Já to snad do vánoc nestihnu...!!
Upravil(a) Štěpánka.Š (2. 12. 2009 7:38)
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den
.
Není tady

Není tady
malinkej napsal(a):
Štěpánko já to asi taky nestihnu....Nebo to rozkopu za chvilku

Není tady
Ahoj holky, opět nedočítám, jsem nějaká rozhozená, nic se mi nechce, ani nefotím, nescrapuju, nejím.... bolí mě ty průdušky, děti zlobí, už na ně asi leze ponorková nemoc. Aspoň, že miláček mi pořád píše...
Ten collab se budu snažit dát dokupy, nějak nestíhám ani CT... Už aby tady byl...
Není tady
Jsem tam poslala jeden mejlík včera, jeden dnes ráno...... a ani mi neodpovídají........
Tak nevím, co dál.....

Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Jsem tam poslala jeden mejlík včera, jeden dnes ráno...... a ani mi neodpovídají........
Tak nevím, co dál.....
no oni než odpoví, to je kolikrát k zbláznění.... mají toho prý hodně... 
Není tady

štěpánko, já mám pocit, jestli s nima dagi neřešila problémy po skype 
Holky,náhodou jsme zjistila,že jsem se svým ráčkem pro verčulku vyhrála kit u Tharilis 
http://thaliris.canalblog.com/ Fakt jsem z toho celá pryč

Není tady

Evi, gratuluji!!! 

Není tady

Verčulka napsal(a):
Evi, gratuluji!!!

Vybrala jsem si tenhle kit

Upravil(a) evajs (2. 12. 2009 12:00)
Není tady

evajs napsal(a):
Verčulka napsal(a):
Evi, gratuluji!!!
![]()
![]()
Vybrala jsem si tenhle kit http://1.bp.blogspot.com/_w_spDyVOipI/S … aliris.jpg![]()
![]()
gratuluji, je nádhernej
Není tady
Evajsku, gratuluji a vybrala sis moc dobře, je krásnej 
Holky, mě tak bolí na těch průduškách a to už jsem si je mazala dle rady naši milované Floranky.... au au, už abych byla fit... Jsem včera dostala píchanec do zadnice a bolí mě celá.. auvajs.. to zas byl píchanec kvůli páteři...
Není tady
Evi.... mooooc gratuluji.....

RAK pro Gabku..... blíží se narozeninky.....

Není tady