|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Štěpánka.Š napsal(a):
Luci.... není zač....
A ten kalendář..... toto raději než půjdu spát smažu...!! Teď jsem tam psala, kde je problém....
Štěpánko to nemaž dokud to nemáš objednaný tak se nic neděje pak to zase budeš dlouho nahrávat.Já se s tím také natrápila
a je to netem teď chodím nahrávat k Soně ta má super net a nahraný a bjednaný to mám za 15 min.Dělala jsem i její dělala si svůj a já zírala jak to jde dobře.
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Já na tom strávila den..... a nic... pak to psalo něco o překročení velikosti....
Nahrávám A 4 a mám to v té velikosti, v jaké jsem to stáhla z netu... Tak nevím...? Loni to tak šlo....
Nojo poslední dobou nám ten net zase blbne
já jsem svůj nahrávala 3dny ale pro děti a pro kámošku už u Soni.
Není tady
Já jsem nahrávala na Print fotky i scrapy a všechno jsem měla vložený během chvilky
.
Není tady
Ahojkz holkz jen nakukuju a zdrav9m... pomoooooc neco se mi potentilo s klavesnici... nejde mi psat normalne,co mam delat
Není tady
Tak to teda nevím, čím by to bylo. Jestli opravdu tím připojením.
Téda mě tak chybí ten LR 
Ty hejblátka jsou úplně návykový. Já snad začnu šetřit
:
Není tady

Ahoj babušky 
Téda, taky čubrním ,že se furt řeší problémy s kalendářema...já ani nevěděla,jestli jsem měla .eu
Prostě jsem dala www.24print.cz a nahrávala..bylo to za čtvrt hodiny i s pohlednicema,ale jestli mě to někam jako přehodilo...Malísku, Štěpí,tak ať to máte brzy z krku

Silwi, nojoo...to můj dělá taky...nesnáším to..vždycky mu to musím třikrát připomínat,aby mi dal vědět jak dojel
Potom většinou napíše...ale se někdy taky musím přihlásit sama..a to když neodpoví hned,jsem hned vystreslá...by zasloužili někdy fakt 
Lucinko, pošli taky fotku na mail
Ale neslibuju,že to bude stát za to 
Gábi
Nááádhernej ráček pro Debí

No vidíš,Kindle,jak ti to jde...krásný Lo jsi z toho vykouzlila

Anni, dvacet,jo
? tak to je vtipná ta tvoje beruška
Že ji zdravím a mooc děkuju

Není tady
Gabka napsal(a):
Kindle
Hani![]()
sillwan, ten tvůj chlapjá bych už zešílela strachy
a nesu jednoho ráčka pro oslavence![]()
http://resize.like.cz/images/1259692698sona.jpg

woooow to je nadhernz,dekujuuuuuuuuuu:pussa:
a pekne prosim,posli poslz na mejlika...
Krucispisek,co s tou klavesnici
Upravil(a) Deborah (1. 12. 2009 20:35)
Není tady

Deborah napsal(a):
Ahojkz holkz jen nakukuju a zdrav9m... pomoooooc neco se mi potentilo s klavesnici... nejde mi psat normalne,co mam delat
Debinko,buď tam máš EN klávesnici místo CS, anebo jsi omylem zmáčkla Ctrl shift a Alt dokupy,nebo jen ctrl alt,nevím,mockrát se mit o takhle poondilo taky 
Není tady
evajs napsal(a):
Deborah napsal(a):
Debinko,buď tam máš EN klávesnici místo CS, anebo jsi omylem zmáčkla Ctrl shift a Alt dokupy,nebo jen ctrl alt,nevím,mockrát se mit o takhle poondilo taky
No už je to ok, děkujůůůůů, mě totiž málem spadla klávesnice a asi jak jsem ji chytala,tak se to nějako potentilo.... 
Není tady
Debí.... když mi blbla klávesnice, pomohlo odpojit na chvíli PC z elektriky...
Není tady
malinkej napsal(a):
mě se to prostě načítá ta fotka, ale pak to napíše Server nelze nalézt!!!
jo.... mně to samé.....
Není tady
Holky na BC cosi psaly o internetovém poskytovateli,že prý jsou nějaké trable,tak musely nahrávat jinde. Já mám net od Volného a nahrála jsem vše v pořádku.
Není tady

holky jak si stáhnu z Lilypie ten metr co si vytvořím? Já neumím moc anglicky 

Není tady
malinkej napsal(a):
mě se to prostě načítá ta fotka, ale pak to napíše Server nelze nalézt!!!
To je netem mě to dělao také
nebo se to vůbec nenahrálo došlo k cybě 
Není tady
Holky, chlap se ozval. Po mych vyhruznych smskach, telefonatech a mailech...
Zije a pry to nebude az takova hawaj, jak si myslel.
A jeste neco, holky, u mne na blogu malinkate prekvapeni 
Není tady
Sillwan, no hlavně že je v pořádku. Chlapům tohle vůbec nedochází
A překvapení je teda bombový 

Už mastím stahovat. 

Není tady

Sillwan stahuju to krásný překvapení, ale na stránkách XenyKM collab není
Není tady

Týýjo,Silwi,boží collab,gratuluju 
Kindle vydrž, některý holky třeba zrovna nemaj čas dát svoji část collabu na blog, maj nemocný děti, dovolenou nebo co já vím co
Silwan za to nemůže...zejtra už to tam určitě mít bude, třeba už za hodinku,co ty víš

Upravil(a) evajs (1. 12. 2009 22:18)
Není tady
Sillwi,
už stahuju 
Není tady
tak holky to fakt nejde
a mě to vzalo tolik času
jedině mě napadá dojet někam do rekl.agentury s notasem a třeba to udělají,ale takto je to tááááááák pohodlný,přímo z pelechu
Není tady
Silwan to je úžasný jste šikulky 
a dneska jsem zjistila že se mi na blogu začali aktualizovat vaše ikonky 
Není tady