|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Štěpánko, obojí
ale víc se mi líbí taky to první...
Jinak s focením je to u nás taky síla, občas se mi podaří něco venku, ale Kuba většinou nechce anebo se schválně šklebí... no a doma máme vymalováno do oranžova, i oranžovou sedačku a tak to všechno hází odstín do oranžova.... takže nejspíš přemalovat byt

Upravil(a) spirula (13. 12. 2009 12:04)
Není tady
Lucinkám, ať si svátek pěkně užijou, Topi ať se daří upravit ty fotky a vůbec krásné odpoledne. Doufám, že se náš orientální slet neprotáhne tak, že bych se nestačila vrátit do soutěže. těším se, jak budu číhat na Vaše super
PF- kové nápady.
Není tady
Lucinkám, přeji vše nej k svátečku
.
Není tady
Tak mám hotovo, obě PFka... těším se na večer holky moje... Mám moc ráda ty nedělní večery tady s váma 
Není tady
Ahoj holky,
jdu vas pozdravit, podekovat Debi za nadherne prekvapeni a prekrasneho racka, Florance za slova, u kterych vzdy rudnu az za nejtama na nohach.
Tomasek opet po obede nespi, takze PF na vecer nedam, ale pokusim se alespon to jirkovo.
Musim jit ulozit Danecka, tak zatim pa, ap.
Není tady
ráček pro Lucku, k dnešnímu svátku 

Upravil(a) topazio (13. 12. 2009 14:01)
Není tady
Sillwan, prosím pošly mi maila, abych ti mohla odeslat ráčka, děkuji
.
Není tady
ahoj holky
tak hlásím, že nakonec jednokitovku mám 
Luci - vše nejlepší k svátku 
Není tady

Není tady
topazio napsal(a):
Jůůůů.... Topi.... to je krása.....!! 

Není tady
Tak jsem si včera večer splácala soutěž na dnešek..... a dnes jsem po menších úpravách zjistila, že se mi hodí spíš na 16... do Jirkovi soutěže.......

Zkusím tedy večer ukuchtit ještě jednu....

Není tady
Nesu ráčka pro Lucku 

kredit na DST
Není tady
Uf, tak už mám taky obě pfka dodělaná... tak se těším na večer na ty nádhery 
Ráno mě teda málem trefil šlak, seknul se mi noťas a nešlo s tím nic, no naštěstí jsem to rozchodila, ale jdu hned zálohovat fotky a scrapy, aby mě to třeba jednou nemrzelo 
Debí, moc krásný ráček 
Není tady
Debí, tak jsem znova zkoukla tvoje první dílka... a ted bych neřekla, žes je dělala ty 
Není tady
spirula napsal(a):
Debí, tak jsem znova zkoukla tvoje první dílka... a ted bych neřekla, žes je dělala ty
no strašný... 

Není tady
Deborah napsal(a):
spirula napsal(a):
no strašný...
ale tak na to že byly první, tak dobrý 
Není tady
spirula napsal(a):
Deborah napsal(a):
spirula napsal(a):
no strašný...
ale tak na to že byly první, tak dobrý
to bylo asi před rokem a půl... jak jsem si "přičuchla" ke scrapu a od té doby jsem měla pauzu jen letos asi na tři měsíce... ale to jsem neměla náladu vůbec na nic... to byly hodně zlé měsíce... ale pak jsem se k tomu zase vrátila a jedu jak fretka, moc mě to baví... jsou dny bez nálady nabo bez nápadu, ale to má každá z nás... a holky se tady neuvěřitelně zlepšily!!! Je hodně znát pokrok kupředu!!! 
Není tady
Hurá chvilka klidu
už jsem ty moje zlatíčka vrátila.
Tady se LOčkuje to je dobře já jsem něco nafotila tak snad mě ta troška sněhu co tu je bude bavit a něco spíchnu také.
A koukala jsem jak je Štěpánka pohotová jen mě blejskne už mám ráčky
šikulka udělala mi radost.
Lucince všechno nej k svátku 
Není tady
Není tady