|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Jůůů,Debí,gratuluju...

já chtěla zkusit...házela jsi odkaz,ale necítila jsem se na to..Takže budou mít nakonec to zelenobílý oznámení od tebe? Hodíš nám ho sem,prosím
?To je skvělý,kupon závidím a Jofii ještě víc...těším se na Ločka,šikulko 
Není tady
Oznámení tady to, no nakonec jsme ho ještě doupravili, ale už je v tisku... http://www.baby-cafe.cz/modules/copperm … olfi_2.jpg a pozvánka: http://www.baby-cafe.cz/modules/copperm … fi_poz.jpg
Není tady

Sonri,už jsem si to našla
Překvapilo mě,že vás bylo tak málo
ještě se mi moc líbí to na vejšku od Has
Tak to je fakt super,žes to vyhrála 
Není tady
evajs napsal(a):
Sonri,už jsem si to našla
Překvapilo mě,že vás bylo tak málo
ještě se mi moc líbí to na vejšku od Has
Tak to je fakt super,žes to vyhrála
No právě, bylo nás asi 7 jenom a od Has se mi taky moc líbilo.... až mě překvapilo, že si Wolfi vybrala mě... 
Není tady
Vybrala jsem si tenhle kit:
Není tady
debí, moc gratuluju
. a vybrala sis krásně 

Deborah napsal(a):
Vybrala jsem si tenhle kit:
http://www.afterfivedesigns.com/shoppe/ … 33e4ae.jpg
jůůů,ten je

Není tady
Sonri, vybrala sis super a gratuluji k výhře.
Já se Ločkem pro kamarádku Simonku ladím na orientální večírek.Třeba Vás to taky trochu zahřeje . A pak už rovnou do vany a do hajan. Mám PF dokonce i na Babinet
Kredit na Florance
Upravil(a) Floranka (12. 12. 2009 23:14)
Není tady
Tak jsem vás dočetla 
Florance blahopřeju k úspěchu mám radost s tebou
Debi blahopřeju k vítězství určitě to těší

Dílka chválím hromadně neb mě mé holky zlatý dávaj zabrat ještě v deset nespali
A něco k Topi. Nemáš to lehké docela si to umím představit asi by mě to vytáčelo ale skus ještě použít radu Floranky a uvidíš.Nade mnou bydlel kluk o rok starší než Hanka (mimochodem později byli a jsou velcí kamarádi) a to byl takovej trošku zlobil.V té době jsem dělala noční a o prázdninách v deset hodin ráno mě pravidelně budila hudba a taková ta jak já říkám "duc duc" no šílený.Tak jsem mu jednou na schodech řekla a shumorem "že mě budíš bych snesla ale že mě budíš takhle nesu těžce.Co takhle příště nějakej pěknej ploužáček nebo Abbu a Gotta mám také ráda" pak už mě nikdy nevzbudil a ptal se Hanky jakou mám směnu.
Není tady
Ahoj holky
já dneska nějak nestačím dočítat, vy jste se pěkně rozkecaly 
Luci, moc moc moc díky za ráčka, mám velkou radost

Topi, hezký kit sis koupila 
Debi, ty jsi prostě šikulka, krásně tvoříš a pořád něco vyhráváš
a ločka a ráčky jsou krásné, radost pohledět. 
Floranko, super že se povedlo 
a jsem zvědavá na zítřejší jednokitovku 

Není tady
Floranka napsal(a):
topazio napsal(a):
Floranko, když já už to po dobrém zkusila a nic. S tím klukem nic nehne.
Topi, zkus to s tím Ločkem. Kluci jsou ješitní, třeba by to mohlo zabrat.
Jo a jaký máte byt? my jsem v družstevním, manžel je předseda samosprávy a párkrát už takové spory řešil.A celkem to pomohlo. Obvykle se pár lidí spojí a toho hříšníka společně usměrní.
Bydlíme v městském bytě. Nechápu jak tu chce někdo bydlet, o byty je tu velký zájem. Jsou i velké pořadníky. A byty se tu dostávají aukcí, teda ta aukce se tu dělá poslední dva roky. Manža už tu bydlí skoro 35. let. Tedy měli s rodiči kdysi větší mezonetový byt. Ale když bylo manžovi 12. let tak se rodiče rozvedli, a v tom bytě zůstal jen manža s mámou, a když byl manža dospělej, tak se jeho máma chtěla odstěhovat do menšího a že mu tento byt nechá. Ale než se stačila odstěhovat, tak doma spadla s těch schodů. A pak v nemocnici po operaci za pár dní umřela. A manža pak v tom bytě nechtěl být, tak ho vyměnil za menší v tom samém domě, akorát v jiném křídle. A v tom minulém bytě byl svatej klid. Ale tady je to vážně na palici, a nejsem jediná komu ten kluk vadí. Plno lidí to s ním zkoušelo po dobrém a nic. V domě bydlí i jeden policajt, tak mi zkoušel domluvit a nic. A včera mi jedna paní říkala, že už ta rodina je pod dohledem sociálního odboru. Největší zájem je zde právě o ty mezonetové byty. Lidi, aby tyto byty dostali, tak jsou schopní dát v aukci i pomalu 200 000 kč. Náš barák je technická památka, v seznamu UNESCO už není, protože se tu vyměnily okna a udělalo se zateplnění a další opravy.
Upravil(a) topazio (13. 12. 2009 5:05)
Není tady
A přeji hezký den
.
Není tady
Dopoledne hodím nové fotky Matese na blog. Tak jestli budeme chtít, tak se pak podívejte
.
Není tady
Krásnou adventní neděli přeji a Lucinkám vše nééééj 
Jsem z té mojí "Jofky" spíchla první ločko (zas ty moje rámečky
)
kredit na DST
Upravil(a) Deborah (13. 12. 2009 9:03)
Není tady
U nás konečně sněží
.
Není tady
Ahojte!!! Dievčence, Vy tuším ani nespávate... tolko krásny LO ste stihli vytvoriť!!!

Debi, gratulujem k výhre!!! Kit a LO z neho je nádherné!!!
U nás tiež trošku sneží...ale tešíme sa aj z toho, lebo naposledy snežilo pred tromi rokmi...
Není tady
Tak jsem si trochu zafantazírovala.
Tož podívejte a zasmějte se. A hlavně se zaposlouchejte. Slyšíte ty tichounké koledy ,co se nesou nad zasněženou plání???????
Já je teda slyším už od včerajška. (že by to způsobil ten štamprlík slivovice na zahřátí????) Tož to nevím???????
Není tady
Jedno ločko se starší fotkou, jdu dát na blog nové fotky
.
Není tady
Topi, me se zdá Matýsek nějaký šišatý... a barevně do toho ločka moc nesedí... Nechceš trochu tu fotku upravit? Byla by to škoda, ločko je moc hezké!
Není tady
tak to se pak nebude hodit žádná fotka, protože takovou, která by do ločka ladila nemám 
Není tady
Všem krásnou neděli........
Krásná díla....a co nás teprve čeká večer...??
Takhle na mě dnes ráno jukala Hanička s vnučkami.....
Nebo tak...??
Není tady
topazio napsal(a):
tak to se pak nebude hodit žádná fotka, protože takovou, která by do ločka ladila nemám
Tak ji zkus jen barevně doupravit třebas v LR...
Není tady
Štěpánko, mě se víc líbí ta první 
Není tady
Deborah napsal(a):
topazio napsal(a):
Tak ji zkus jen barevně doupravit třebas v LR...
uvidím co s tím udělám, teď musím upravit ty fotky ze včerejška, jsem Matýska fotila venku, když už se stmívalo, tak musím něco s nima udělat, aby nebyly, tak tmavé 
Není tady