|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
to jsem našla http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=2419
Není tady
Štěpánko, já jsem si to zkusila teď a jde to dobře. Tak nevím.
Kindle, mě to potom přehodilo na 24print.eu.
Teď jsme dokoukali na Evajska. A bavili jsme se všichni. Vojtovi se nejvíc líbila Mahuna
A Andulka povídala : S touhle tetou se kamarádíš, jó. To není možný. Tý je tak dvacet. Ta se s tebou nemůže kamarádit. 

A jdu si potěšit oko Sillwaniným kalendářem 

Není tady
Silwi, nevydržela jsem jak jsem původně chtěla , že až ke kafi a prohlídla.Nádhera !!! A budu se vracet. nevím, kdybych si měla vybrat , který měsíc se mi nejvíc líbí, asi by se mi to nepodařilo. Teda, kdybych byla ta Tvoje tchýně a takový dostala , tak s ním budu chodit po všech známých a chlubit se !!! Ač jsem člověk velice skromný !!!
Ještě se chci optat, jak se vloží odkaz na blog nebo fotky, tak jak to máte vy ve svém chlívečku tady. A podle čeho přibývají srdíčka, nebo jiné znaky, které tam máte vy?
Není tady
Floranko, ty umis cloveka potesit tak, ze se malem rozplyva...
Srdicka pribyvaji poctem prispevku, takze si musis s nama hodne povidat a srdicka budou pribyvat a pribyvat. A ten odkaz das tak, ze kliknes nahore na Nastaveni, identifikace a je tam takovy maly chlivecek, kde si napises, co tam chces mit a odesles.
Není tady
Krásná vánoční výzdoba je ve vysokém poháru na stopce. Do florexu napíchané jedlové větvičky , nebo i krušpánek, jestli to znáte pod tímto jménem(dává se při svatbě do klopy),ale at něco i visí dolů aby to zakrylo ten florex v poháru a na tom svatební bílé stříbrně olemované stužky, co se dostanou koupit už hotové. Mezi tím může být několik malých bílých nebo růžových karafiátků. ale nemusí.
Krásné je skleněná mísa uprostřed, v ní plovoucí snítky krušpánku, kvítky třeba domácí fialky a čajové svíčky.
Upravil(a) Floranka (1. 12. 2009 15:23)
Není tady
Sedím u toho už hodinu.... možná víc..... a jsem u prosince..... a to mám před sebou týdenní a 14 denní... Nechápu...
Není tady
Stepanko, to jde fakt jako v lete na sanich. Ale asi nezbyva nic jen vydrzet.
Není tady
ahojky
taky jsem koukala na evku 
mali krásná fotečka 
floranko, ta sváteční tabule je úžasná 
a mě teda nahrávání na 24.print šlo úplně v pohodě. mali musíš se tam zaregistrovat a ono tě to už navede na ten dvoutýdenní - musíš dát vlastní návrh

Není tady
sillwan napsal(a):
Stepanko, to jde fakt jako v lete na sanich. Ale asi nezbyva nic jen vydrzet.

.... bohužel..... máš pravdu......

Není tady

evajs tak jsem tady zkoušela něco vytvořit z toho kitu co jsi mi darovala, tady to je:
a ještě se chci zeptat na Lilypie. já jsem si tam vytvořila svůj metr a pak už nevím co dál, jo ta angličtina
Upravil(a) kindle (1. 12. 2009 15:33)
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Krásné ráno všem, teda nejprve Evajsku a Debí - ráčci - mě se zatajil dech, to je nádhera
Já jsem nějaký vyplivnutá, ani netvořím
K prvním dílkům.....náhodou holky, parády, důležité je, že se to líbí, no ne? Teda Haničko, kde Tě mám....umíš si představit, že my dvě bychom hledaly své první dílka...ty bláho, kolik to je, pět let? To jsme ani netušily, že se to jmenuje digiscrap, to tu snad ještě ani nebyloAle byly to krásné chvilky viď? Co my dvě spolu u toho prožily...prostě paráda, žádné návody, pomůcky...jen my dvě a naše snaha to pokořit
Ty jo zrovna si to tu říkám.A to jsem nezačínala ani v adobe první začátky byly jen v Zoneru o Adobe jsem neměla ani šajn
večer skusím naskenovat ty první když jsem byla šťastná že umím rámeček 
Není tady
kindle napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Krásné ráno všem, teda nejprve Evajsku a Debí - ráčci - mě se zatajil dech, to je nádhera
Já jsem nějaký vyplivnutá, ani netvořím
K prvním dílkům.....náhodou holky, parády, důležité je, že se to líbí, no ne? Teda Haničko, kde Tě mám....umíš si představit, že my dvě bychom hledaly své první dílka...ty bláho, kolik to je, pět let? To jsme ani netušily, že se to jmenuje digiscrap, to tu snad ještě ani nebyloAle byly to krásné chvilky viď? Co my dvě spolu u toho prožily...prostě paráda, žádné návody, pomůcky...jen my dvě a naše snaha to pokořit
Ahoj Andrejko, a kde jste k tomu přišly, že se dá takto upravovat fotka? Já o tom vůbec neměla páru, kdyby mi kámoška neposlala odkazy na stránku gimpu a baby-café, tak jste o tom opravdu nevěděla.
Já jsem je začala dělat když se mi narodila první vnučka a nechali si udělat v porodnici fotky jen rámeček a obrázek a za hříšný peníze.Tak jsem si sehnala Zoner a učila se
Není tady
Tak mi to nedalo a skenovala jsem
ta první fotka je ukázka toho co se mi líbilo a já to chtěla dělat
a vážně to stálo hříšný prachy.Potom je tam můj úplně první rámeček z kterho jsem byla děsně nadšená
a pak jsem našla fotku z datumem tak jen pro zajímavost kde jsem byla v té době a to už jsem si myslela že něco umím
kalhotky jsem přimalovala
stejně jí pak asi radši smáznu.Dělala jsem rámečky v Zoneru a dávala tam gify

Tak se dobře bavte

Není tady
Holky, ten muj chlap odletel vcera rano a jeste se neozval, uz by mel byt minimalne 8 hodin na miste a nehlasi se! Vi, ze to nemam rada, kdyz nevim, kde je a presto porad kasle na to, aby se ohlasil, ze je v poradku. Ikdyby zustal viset nekde na letisti, tak jedna sms ho snad nezabije. Takhle uz by mel byt az v Chivave, ale zatim zadne zpravy 
Není tady
Silwan, to jsou celí chlapi, nedojde jim, že se o ně třesem strachy. Obvykle zapomenou, když je jim dobře, kdyby jim něco scházelo, to hned budou plakat na ramínku. HAni, náhodou dobrý. Vždyť to člověk dělá pro radost a to je to hlavní. Vždyť ono ani profesionálům se vždycky všechno úplně nepovede.
Není tady
Hani.... Niki byla skvělý uličník.....

Náhodou.... napoprve....... Jste holky dobré....
Kindle... krásné...
Silvi.... to bych taky řádila....!!
Teď už víc jak hodinu nemohu nahrát poslední - titulku k měsíčnímu a najednou se mi tam ukázalo, že je překročen limit 30MB.....?
Upravil(a) Štěpánka.Š (1. 12. 2009 19:13)
Není tady

Štěpánko a ty to nahráváš hned k objednání..aby ti pak nenaučtovaly dvoje poštovný,když to nestihneš v jeden den
já si to nejdřív nahrála do galerie,ale i tak jsem se s tím taky natrápila
a ještě musím přiobjednávat.... 
a ještě jednou i sem...............moc tobě a Florance děkuju za nádhernýho ráčka..z fotky,která pro mě tolik znamená
.............díky

Sillwy a ty jsi mu nezkoušela volat...ty jo to by mě pěkně našval...ale jak psala Floranka..chlapi to jaksi nedomyslí,že bysme se třeba mohli strachovat 
Není tady
Ahojda, Sillwi, teda ten kalendář je božíííí... fakt nádhera
no a k tomu tvýmu, chlap no... já bych teda už šílela...
Není tady
Luci.... není zač....
A ten kalendář..... toto raději než půjdu spát smažu...!! Teď jsem tam psala, kde je problém....

Není tady
holky, mě to šlo nahrát dobře
ale teda ještě mě čeká nahrávání týdenního... až ho konečně dodělám 
Není tady
Kindle 
Hani
sillwan, ten tvůj chlap
já bych už zešílela strachy 
a nesu jednoho ráčka pro oslavence

Není tady
holky, úplně čučím jaké máte problémy s kalendářem
já měla za 10min nahraný jak měsíční, tak 14denní......

Není tady
Já na tom strávila den..... a nic... pak to psalo něco o překročení velikosti....
Nahrávám A 4 a mám to v té velikosti, v jaké jsem to stáhla z netu... Tak nevím...? Loni to tak šlo....
Upravil(a) Štěpánka.Š (1. 12. 2009 19:44)
Není tady