|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Topi, s tím klukem teda... no lidi jsou různí, že jo... a některým není blbý nic... blbý je, že není domluva s tou mámou, ta by synka měla zkrotit... hele, neuvažujete o změně bydliště? Mám pocit z tvého psaní, že to tam nemáte ideální, nebylo by to řešení?
A Lily
taky se hlásím na ráčka 
Není tady

Deborah napsal(a):
kindle napsal(a):
holčiny, ještě se zeptám jako nováček, co to je to CT, to je jako creative team nebo něco takového? Jste jako u někoho na blogu a vyzváříte s ním kity a tak?
Ano, od nějaké designérky dostaneš kit a z něj tvoříš a děláš ji tím reklamu... no a jako člen týmu máš kity zadarmo, nemusíš je kupovat....
aha, tak to máte holčiny výhodu. No to je tím, že jsi taková šikulka, tvoje LO jsou opravdu kouzelný, víš kam co máš dát. Já vždycky hodinu přemýšlím a pak se mi to stejně nelíbí, nemám vůbec nějak fantazii, ale z těch tvých LO vane úplně pohodička a radost.
Není tady

Jo a Topi LO náááádhernýýýýý
Není tady
Tak já jednu takovou vzpomínkovou 

http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=500 
Není tady
To víte, že uvažujeme o změně bydliště. Já mám sice s bráchou barák, ale tam bydlet jít nemůžeme, protože je to od manželový práce hrozně daleko. A manža má výborný zaměstnání a měnit ho nechce.
A ráčky vám postupně vytvořím, tak až bude zase dělat nepořádek, tak tu policii zkusím zavolat, takhle to dál nejde.
Není tady

holčiny, prosím Vás pošlete mi někdo odkaz na to sunarový cukroví, nemůžu ho na MMB najít, díky
Není tady
Babofky, fantasticky call. Kdo stihate, urcite zkuste.
http://s57.radikal.ru/i157/0912/cc/eb72139f59b3.jpg
Upravil(a) sillwan (12. 12. 2009 14:06)
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Tak já jednu takovou vzpomínkovou
http://www.digishoptalk.com/gallery/dat … artina.jpg
http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=500
Nádherná vzpomínka! 
Není tady
sillwan napsal(a):
Babofky, fantasticky call. Kdo stihate, urcite zkuste.
http://s57.radikal.ru/i157/0912/cc/eb72139f59b3.jpg
huš jsem odepsala... 
Není tady
Ahojte!!! Dnes prídu svokrovci / najstaršia a najmladšia dcéra majú narodky 22 a 11 rokov, a najstaršia ešte k tomu aj meniny/, tak som sa trošku musela ukludniť
/svokru moc nemusím
/
Není tady
Debi, jestli se o tebe Delmik neporve, tak uz nevim... 
Jedna dnesni:) 
Není tady
Jani, Andrejko, krasny... Topi, ted tu budeme mit misto zimy diky tobe zase trosku leto... 
Není tady
topazio napsal(a):
To víte, že uvažujeme o změně bydliště. Já mám sice s bráchou barák, ale tam bydlet jít nemůžeme, protože je to od manželový práce hrozně daleko. A manža má výborný zaměstnání a měnit ho nechce.
A ráčky vám postupně vytvořím, tak až bude zase dělat nepořádek, tak tu policii zkusím zavolat, takhle to dál nejde.
Tak at se to brzy vyřeší 
Není tady
kindle napsal(a):
holčiny, prosím Vás pošlete mi někdo odkaz na to sunarový cukroví, nemůžu ho na MMB najít, díky
Není tady
Silwi
a nádherná fotka! 
Není tady
Silwi, supr fotka
JaniC, tak to gratuluju dcerám a návštěvu ve zdraví přežij 
Není tady
Sillwan , ty jsi s ráčkem první na řadě. Ale dnes už tvořit nebudu, nemám vůbec náladu. Ale nebojte já na vás s ráčky nezapomenu
.
Není tady
Fotky a dílka nádherná jako vždycky
.
Není tady
Nesu jednoho ráčka pro Evajska...
kredit na DST
Není tady

Jůůůů,debííí
Ten je krááásnej
děkujuuuu strašně mooc
Holky,pošlete mi je, prosím, na mail..nemám ani ten Spirulky, Floranky atd.

jdu dočítat,kecalky 
Upravil(a) evajs (12. 12. 2009 14:54)
Není tady
Tak přeci nesu jedno ráčka 

Není tady
Evajsku, písni mi email, pošlu ti to 
Není tady
Evajsku... máš poštu 
Není tady
Debí, jak už jsem psala, ty by jsi mohla hned jít k Lily, protože umíš ty elementy strašně hezky poskládat
.
Není tady

Spiru:l nadazdyova(zav)seznam.cz
Díky 
Topazio,kit vypadá parádně
jen bych lehoulince zesvětlila fotku,nebo dala do masky,ať tam není ten koš...trošku mi tam kluci zanikaj 
Jinak s tím MMb já to mám tak,že vkládaám kvůli CT,ale moc už nekomentuju..jen když narazím na nějaký vaše anebo něco co se mi hooodně líbí...
Topazio, moje Ct šéfky taky kolikrát nakupujou eloše,takže třeba francouzský designérky maj občas něco stejný...ale nijak extra mě to neštve,bu´d je hezkej a použiju ho, anebo dělám z jiných...právě proto,že neumím dělat jinaj než z jednoho kitu a míchat elementy, se mi to někdy naopak i hodí 
Je fakt,že tak originální jako Síťa ktreá se neopakuje a má snad všechno svý mezi francouzkama asi moc nebude 
Tuli, nechápu, proč by měli na MMb pod tvý QP psát,že je to hrůza
Už máte profi team,dokone kit v prodeji, to by byl hodně velkej úlet...
jo, Topai,ta paní nepsala,že vrstvila, napsaly jí to ty ostatní,ale ona místo aby napsala,že to ne ona,nechala je přitom...a to jediný co měla udělat ještě udělala blbě
no nic, trochu mě mrzí,že je to zrovna ta co jsem si oblíbila fotky jejího kluka,ale nevadí..ráčků můžu udělat mraky jinejm,že
?
Není tady