|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Topi, tak at vybereš něco hezkého... to budou dílka 
Není tady
Tak zrovna volal manzel, ze uz je v Praze.
Jupiii 
Není tady
Silwi a co tam vlastně dělal???
Není tady
Dobré ráno všem a ať se daří všem. Taky jsem koukala, že na mmb je to spíš o vzájemném kamarádství. :)Myslím jiný přístup, než jak má Debi, tam nemá cenu mít.
Ještě jsem nepochválila Duši krásný atavar, koukám a usmívám se.

Jinak mi babulky dnes držte pěsti. Maje malé Atlasky mají dnes své první vystoupení. Včera generálka šílená, doufám, že to dnes moc nezmastí. Mám tam jednu kočenku, krásnou, ale lehce postiženou.Neslyší muziku, nezvládne krok, sun, krok,nic si nepamatuje. 

Čekala jsem, jestli nenaznačí, že si netroufá a ona se nejvíc těší a je přesvědčená, že to umí.
Kdyby to nebylo pro postižené děti, tak bych ji z toha fakt asi vyřadila. U jednoho tance jsem ji postavila s jednou malou holčičkou doprostřed a jen se točí, asi na úrovni mateřské školky. 

TAnčíme Izrael a Hawai. Tam sázím na věnce na krku - že to bude oživení. Pokusím se udělat nějakou fotku a pošlu.
Myslete na mě od 14,00 - 16,00 hod.
Večer vám to políčím.
Upravil(a) Floranka (12. 12. 2009 11:21)
Není tady
sillwan napsal(a):
Jupiii
tak to je dobře, že u máš manžu v ČR 
Není tady
sillwan napsal(a):
Jupiii
Sillwan, tak chci nakupovat, a ono mi to píše, že je kupon neplatný
Není tady
Floranka napsal(a):
Dobré ráno všem a ať se daří všem. Taky jsem koukala, že na mmb je to spíš o vzájemném kamarádství. :)Myslím jiný přístup, než jak má Debi, tam nemá cenu mít.
Ještě jsem nepochválila Duši krásný atavar, koukám a usmívám se.
Jinak mi babulky dnes držte pěsti. Maje malé Atlasky mají dnes své první vystoupení. Včera generálka šílená, doufám, že to dnes moc nezmastí. Mám tam jednu kočenku, krásnou, ale lehce postiženou.Neslyší muziku, nezvládne krok, sun, krok,nic si nepamatuje.Čekala jsem, jestli nenaznačí, že si netroufá a ona se nejvíc těší a je přesvědčená, že to umí.
Kdyby to nebylo pro postižené děti, tak bych ji z toha fakt asi vyřadila. U jednoho tance jsem ji postavila s jednou malou holčičkou doprostřed a jen se točí, asi na úrovni mateřské školky.
TAnčíme Izrael a Hawai. Tam sázím na věnce na krku - že to bude oživení. Pokusím se udělat nějakou fotku a pošlu.
Myslete na mě od 14,00 - 16,00 hod.
Večer vám to políčím.
tak at se to vydaří 
Není tady
Floranko, drzime palce!!!!!
Spirulko, on pracuje ve firme, ktera ma tady jen pobocku, jinak sidli v USA a dalsi pobocky jsou prave v Mexiku a Cine a jako projektovy manazer tam musi chodit a z casu na cas dohlednout, jestli je vse o.k.
Není tady
Topi, kupon nemuze byt neplatny. I na muj email prisel mail, vse by melo byt v poradku. nekde delas chybu, musis zkouset, nekdy to pri nakupu vyhodi cloveka z prihlaseni a pak to nejde, zkus i nekolikrat po sobe... Vzdy zkontroluj, ze jsi prihlasena...
Není tady
Už je to ok, jsem klikla jinam
. Teď už jsem doma.
Není tady
ahoj všem
u nás svítí sluníčko, ale přituhlo 
Topi - tak at něco krásnýho vytvoříš.
A s tím mmb. Dlouho jsem tam nevkládala, přijdou mi totiž ty tleskající smajlíci trapný. Ale protože pracuju v CT, musím vkládat.
Floranko - budu na tebe myslet 
Není tady

sillwan napsal(a):
Floranko, drzime palce!!!!!
Spirulko, on pracuje ve firme, ktera ma tady jen pobocku, jinak sidli v USA a dalsi pobocky jsou prave v Mexiku a Cine a jako projektovy manazer tam musi chodit a z casu na cas dohlednout, jestli je vse o.k.
Sillwan, to jsi doma pořád sama co? Manžel je pořád na cestách? Ještě, že máš ty malý caparty viď?
Není tady
Už se na tvoření těším, ale nemám žádné nové fotečky, a Matýsek se odmítá fotit.
Z toho kitu vám udělám i ráčky
.
Není tady

topazio napsal(a):
Už se na tvoření těším, ale nemám žádné nové fotečky, a Matýsek se odmítá fotit.
Z toho kitu vám udělám i ráčky.
Oni jsou ty Matýskové asi všichni stejný, ten můj nevydrží ani chvíli sedět v klidu, natož se fotit. to jsou vždycky takový momentky a pak z toho něco mám vytvořit, no děs.
Není tady
Kindle, porad pryc ne, spise dlouho v praci, kvuli casovym posunum. Kvuli Cinanum musi byt v praci brzo rano, kvuli Americanum pozde vecer a to je na

S fotakem je to u nas naprosto stejne. Tomi uz tedy za fotakem nejde, ale pozovat odmita a dany, jak vidi fotak, je po foceni. Zrovna stahuji fotky, jestli tam bude jedna o.k., tak budu rada.
Ale 24.2. jsme objednani k profi fotografce, tesim se, zatim premyslim, ja se oblekneme. Byla bych rada, kdyby se pridal i manzel, ale nevim, nevim...
Není tady
Tak jo, je tam jeden bezva kousek, pohraju se s nim az kluci zaspi 
Není tady
Floranko... držím pěsti!!! 
Není tady
No a já dokud zabírají léky a děti leží doháním CT resty... ufff už mám v šuplíčku zase několik loček....
jojo ještě 10dní a nebudu mít čas vůbec na nic
jen na miláčka, chichi, takže musím honem využít ještě těch dní na scrap, vánoční úklid se chýlí ke zdárnému konci, už i okna mám načančaná, věnec na dveřích, ještě musím koupit nějaký nový ubrus... a snad už bude hotovo, pak ještě se postarat o sebe.. šup ke kadeřníkovi a na nehtíky, ať jsem krásná 

Není tady

Deborah napsal(a):
No a já dokud zabírají léky a děti leží doháním CT resty... ufff už mám v šuplíčku zase několik loček....
jen na miláčka, chichi, takže musím honem využít ještě těch dní na scrap, vánoční úklid se chýlí ke zdárnému konci, už i okna mám načančaná, věnec na dveřích, ještě musím koupit nějaký nový ubrus... a snad už bude hotovo, pak ještě se postarat o sebe.. šup ke kadeřníkovi a na nehtíky, ať jsem krásná
Debi, to už jsi krásná
, k tomu nepotřebuješ kadeřníka a nehty
Není tady

holčiny, ještě se zeptám jako nováček, co to je to CT, to je jako creative team nebo něco takového? Jste jako u někoho na blogu a vyzváříte s ním kity a tak?
Není tady
kindle napsal(a):
Deborah napsal(a):
Debi, to už jsi krásná
, k tomu nepotřebuješ kadeřníka a nehty
Jůů ty seš zlatíčko.... 

Není tady
kindle napsal(a):
holčiny, ještě se zeptám jako nováček, co to je to CT, to je jako creative team nebo něco takového? Jste jako u někoho na blogu a vyzváříte s ním kity a tak?
Ano, od nějaké designérky dostaneš kit a z něj tvoříš a děláš ji tím reklamu... no a jako člen týmu máš kity zadarmo, nemusíš je kupovat....
Není tady
Holky, tak jsem něco malého vytvořila. Teď nějak nemám náladu tvořit. Jsem už vážně napsaná. Já vám to tedy napíši, ale už si vážně nevím rady. My máme byt u schodů a jeden kluk nám tu pořád dělá neschvály, strašně moc dupe a skáče po schodech, to jsou tak děsné rány, že se v tom pokoji nedá vydržet. A dělá to i pozdě večer třeba i kolem devátý hodiny večer. Buší nám do tý zdi, večer mi budí Matýska, která mi usne i kolem desátý hodiny večer. Jeho máme je to jedno. Nevím jestli mám na něj zavolat mětskou policii, jestli to vůbec pomůže. Když jeho máma chodí s jedním policistou od MP. Takhle nám šikanuje pořád. A jeho mámou žádná domluva není možná. Ten kluk má ještě mladší sestru a to je to samý. Tu jeho sestu měli kdysi někam umístit, že je nevzladatelná. Tomu klukovi je kolem deseti let.
Není tady

Není tady

topazio napsal(a):
Holky, tak jsem něco malého vytvořila. Teď nějak nemám náladu tvořit. Jsem už vážně napsaná. Já vám to tedy napíši, ale už si vážně nevím rady. My máme byt u schodů a jeden kluk nám tu pořád dělá neschvály, strašně moc dupe a skáče po schodech, to jsou tak děsné rány, že se v tom pokoji nedá vydržet. A dělá to i pozdě večer třeba i kolem devátý hodiny večer. Buší nám do tý zdi, večer mi budí Matýska, která mi usne i kolem desátý hodiny večer. Jeho máme je to jedno. Nevím jestli mám na něj zavolat mětskou policii, jestli to vůbec pomůže. Když jeho máma chodí s jedním policistou od MP. Takhle nám šikanuje pořád. A jeho mámou žádná domluva není možná. Ten kluk má ještě mladší sestru a to je to samý. Tu jeho sestu měli kdysi někam umístit, že je nevzladatelná. Tomu klukovi je kolem deseti let.
Topi, já bych na ně zavolala MP, je jedno jestli někdo s nima chodí nebo nechodí, tohle se přeci nedělá. Já bych to nevydržela a určitě bych je zavolala. Uvidíš, a budeš mít pokoj.
Není tady