|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Topi, stejné elementy jsou u těch "slabších" designérek normální, oni nakupují CU elementy a pak to všecky cpou do kitů... takový scrap mě nebaví,takže u takových designérek končím, i Rena má CU eloše a ve spoustě kitů se pořád dookola opakující se elementy, jen třeba přebarvené a upřímně, zvažuju že s tím u ní seknu, to se pak dělají pomalu 2 kity za týden, když jsou všecky skoro stejné.... 
Není tady
Debi, tak to by mě taky nebavilo
. Já na jiný CT ani nemám čas, a ty který by se mi líbily, tak tam se ani nehlásím, třeba jako Lily designs
.
Není tady
Debi, a to přeci není umění nakoupit eloše a pak je prodávat. A pořád je opakovat dokola.
Není tady
Ahoj holky!!!
Sillwi, já ti moc děkuju, žes to napsala a holkám za zastání
, já jí pak taky večer napsala, ale jak jsi už uvdla, ona to stejně smazala 
Já nejsem žádnej ješita, ale bylo mi to trošku líto, třeba neví co je qp, ale mohla říct, můj druhý scrap, pokusila jsem se vložit fotku, ale ona vyložene napíše jestli to jde nebo je to hrůza...tak na druhou stranu mě potěšilo, že nikdo nenapsal, že to nejde a že je to hrůza 
No a zkopírovat Lo a dát tam svojí fotku je už teprve vrchol!!!!!!!! 
A o těch stejných eloších jsem si všimla už dávno, proto jsem přestala stahovat ty chvilkové free například z digi crea nebo digiscrapbookingu, přijde mi to na jedno brdo 
Debí tvojí práci poznám už poslepu, fakt super 

Štěpánky pro kamarádku se mi taky mooc líbí, bezva nápad 
No a všem přeju krásný víkend, já jdu připravit pokojíček pro ségru a synovce, odpoledne je máme doma 
Tak pa
Není tady
topazio napsal(a):
Debi, a to přeci není umění nakoupit eloše a pak je prodávat. A pořád je opakovat dokola.
no není, jenže ony ty některé designérky to za umění vydávají a to je pak špatné a ničí tím scrap jako takový, jenže všude je někdo "špatnej" to se nedá nic dělat...
Není tady
Tutulko.. děkujůůů
ty moje "přeplácaniny! se asi nedají přehlédnout
chichi, ale to je dobře, ne? 
Není tady
topazio napsal(a):
. Já na jiný CT ani nemám čas, a ty který by se mi líbily, tak tam se ani nehlásím, třeba jako Lily designs
.
joo Lily.... tak u ní jsou v týmu fakt jen scrapařské esa... jednou bych se tam chtěla dostat, ale to nehrozí... 
Není tady
Holky, chcete se zasmát? Tak koukněte sem: http://sonrisa.rajce.idnes.cz/LO-moje_prvni_pokusy_-/ moje první pokusy o scrap

Není tady
Debi, ja vkladam Locka na MMb take jen kvuli tomu, abych splnila pozadavky CT sefek. Nechce se mi registrovat do dalsich galerii, kdyz staci MMB. A komentare tam jsou o nicem, tleskajici smajliky a prani krasneho dnicku a pod. me fakt neberou dech.
A je to presne jak pises, misto toho, aby se zvedla lavina a vse uvedlo na pravou miru, tak ja jsem za spatnou a rozkazovacnou, pritom ta zenska me tam nekolikrat napsala naschle
Nechapu, kde to zijeme... Ta neuprimonst me fakt desi.
Mozna kdybych nevedela, kolik pizlani vytvoreni kitu a potazmo QP stoji casu a nervu, tak na to kaslu, ale tohle je vylozene neucta a nevazeni si prace nekoho jineho.
Jo, holky, kvuli Lily bych snad v noci ani nesla spat 
Není tady
Deborah napsal(a):
topazio napsal(a):
.
joo Lily.... tak u ní jsou v týmu fakt jen scrapařské esa... jednou bych se tam chtěla dostat, ale to nehrozí...
Kdyby jsi nekecala. Právě, že ty na to máš, protože i když neděláš moc postavy, tak umíš hezky poskládat elementy, a to u mě nehrozí. Já nerada dělám rámečky, a to už musí být, když udělám rámeček a u toho poskládám elementy.
Není tady
sillwan napsal(a):
Debi, ja vkladam Locka na MMb take jen kvuli tomu, abych splnila pozadavky CT sefek. Nechce se mi registrovat do dalsich galerii, kdyz staci MMB. A komentare tam jsou o nicem, tleskajici smajliky a prani krasneho dnicku a pod. me fakt neberou dech.
A je to presne jak pises, misto toho, aby se zvedla lavina a vse uvedlo na pravou miru, tak ja jsem za spatnou a rozkazovacnou, pritom ta zenska me tam nekolikrat napsala naschleNechapu, kde to zijeme... Ta neuprimonst me fakt desi.
Mozna kdybych nevedela, kolik pizlani vytvoreni kitu a potazmo QP stoji casu a nervu, tak na to kaslu, ale tohle je vylozene neucta a nevazeni si prace nekoho jineho.
Jo, holky, kvuli Lily bych snad v noci ani nesla spat
No jenže některé maminky z MMB si prostě myslí, že jim projde všechno.... ale jak se říká.. "boží mlýny melou pomalu, ale jistě a každá si jednou natluče ústa..."
joo Lily.... ochhh taky bych ponocovala :-)
Není tady
Holky,
neblbmete, mohla bych jmenovat, kolik holek tady na to ma... Vsechny jste udelaly takove milove kroky vpred!!!!
Není tady
Topi.... děkujůůů 
jj moje rámečky 
Není tady
sillwan napsal(a):
Holky,
neblbmete, mohla bych jmenovat, kolik holek tady na to ma... Vsechny jste udelaly takove milove kroky vpred!!!!
to ano, za tu chvilku co tady sem jste udělaly obrovský pokrok... 

Není tady
Škoda, že nemáme Paypall, hned bych si nějaký ten kit od Lily koupila, manžova sestra sice Paypall má, ale má vůbec čas, aby teďka něco kupovala. Manža Paypall nechce
.
Upravil(a) topazio (12. 12. 2009 10:24)
Není tady
Sillwan, vždyť ty na Lily máš také, jen co vyhlásí CT, tak se přihlaš
.
Není tady
Topi, a ty chces nejaky kit od Lily? Ja paypal mam, tak ti muzu nejaky kit koupit.
Není tady
sillwan napsal(a):
Topi, a ty chces nejaky kit od Lily? Ja paypal mam, tak ti muzu nejaky kit koupit.
to by jsi byla hodná, a co mám proto udělat kromě toho, že ti přepošlu peníze na účet??
Není tady
Vyber si kit, ktery bys rada, dej mi vedet, ktery to je, ja ti koupim darkovy certifikat v hodnote toho kitu a kupon ti prijde mailem. Ty si pak koupis ten kit, a vlozis tam kod, ktery ti prijde.
Ajeste potrebuji tvuj mail. A na Afterfive se musis registrovat, pokud nejsi.
Není tady
Sillwan, líbí se mi Paint the Ocean by Lily, a pak ještě jeden, ale ten nemohu nalézt, ta její stránka nějak zlobí.
Není tady
sillwan napsal(a):
Vyber si kit, ktery bys rada, dej mi vedet, ktery to je, ja ti koupim darkovy certifikat v hodnote toho kitu a kupon ti prijde mailem. Ty si pak koupis ten kit, a vlozis tam kod, ktery ti prijde.
Ajeste potrebuji tvuj mail. A na Afterfive se musis registrovat, pokud nejsi.
registrovaná nejsem, a tu adresu neznám, tak mi pošly link, děkuji
Není tady
Není tady
Tak už jsem registrovaná, a mail ti pošlu topazio(uzenka)seznam.cz
Není tady
Topi a jaky darkovy certifikat chces, je to vzdy po peti dolarech... Jestli za 5, 10 nebo 15 dolaru a ty si pak v teto hodnote nakopis kity, ktere chces.
Není tady
sillwan napsal(a):
Topi a jaky darkovy certifikat chces, je to vzdy po peti dolarech... Jestli za 5, 10 nebo 15 dolaru a ty si pak v teto hodnote nakopis kity, ktere chces.
Chci ten certifikát za 10 dolarů, děkuji.
Není tady