|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
annave napsal(a):
kindle napsal(a):
annave napsal(a):
Kit je soubor elementů, papírů, masek a textů, placený a freebie je kit /nebo malá část placeného/, který je ke stažení zdarma.
Debíněco takového jsem si myslela, já jsem si ještě žádný nekupovala, ale viděla jsem, že se to uvádí v dolarech nebo eurech. Tam jako zadáte číslo účtu a oni vám to z něj strhnou? Moje angličtina je mizerná.
Dá se koupit od českých děvčat za koruny a jinak přes pay-pal /nebo jak se to píše/
Já zatím nekupuju, stahuju si jen freebíčka, protože se obávám, že bych to nějak zmastila, nebo to koupila a neuměla si to stáhnout. Jeden kit jsem totiž u Palvinky vyhrála, trápila se s tím a nakonec jsem ji poprosila o pomoc a ona mi poslala linky na stažení přímo e-mailem. A to jsem se s ní domluvila česky.
Sice jsem schopná vést si kompletní internetové bankovnictví, ale s tímto se trápit nebudu.
bohatě si vystačím s freebíčky a často je mám stažené a zapomenu z nich dělat.
Není tady
ahojky zdravím v novém domečku 
kindle, máš opravdu moc hezké ločka, vůbec nevypadáš na začátečníka 
a jak se tu mluvilo o prvních ločkách, tak já prohrabala počítač a našla svoje první, tak vám je tu zvěřejním
se pobavíte 

tak se holky přidejte a vytaste svoje "první" ločka 

Není tady
ahoj
já tedy taky nesu svoje první lo (je to parta našich virtuálních batolátek) tak se nesmějte
Není tady
Já taky nesu moje první LO

Není tady
Teda Florančino tancování je nádherné myslím fotky
tiše závidím tancující lidi se mi mic líbí a kord když to umí.
Debi krásná fotka a krásné LO těhulky mě teďka berou když nám to také roste 
Děvčata líbí se mi jak si tady haníte svá první LO ale mě se prostě líbí za vším vidím kus srdíčka a touhy toho svého mrňouska hezky ozdobit.A ukažte to někomu cizímu a bude jásat jak je to nýdherný.Ale je vidět že jste pokročili a už máte jiné oči a jiné nároky na sebe a to je dobře.
Není tady
jj, je to tak... já se ted fakt směju, když na tom svým vidím např. ty červené oči a obr elemenety, no nic... ale tenkrát se mi to opravdu líbilo.
Duši, super ořez

Není tady
A tady je moje první, ať veselá nálada pokračuje. Já i okolí jsme jásali, jaká je to krása. To teda je !!!
Není tady
tak tady jsou ty moje nádhery 

No ještě horší, než sem si je pamatovala 

A já byla tak pyšná 

Floranko 

Není tady
annave napsal(a):
http://resize.like.cz/images/1259621569trpyt_modra.jpg
http://resize.like.cz/images/1259621840 … tverec.jpg
No ještě horší, než sem si je pamatovalaA já byla tak pyšná
Floranko
Náhodou Any, z dálky je to Tuze veliká krása . 

Tady bych zvlášť podtrhla a ocenila to obrovské množství těch prvků, těch bublinek. 

Takovou trpělivost nikdy nebudu mít.To bych dělala nejmíň týden.

Není tady
Floranka napsal(a):
annave napsal(a):
http://resize.like.cz/images/1259621569trpyt_modra.jpg
http://resize.like.cz/images/1259621840 … tverec.jpg
No ještě horší, než sem si je pamatovalaA já byla tak pyšná
FlorankoNáhodou Any, z dálky je to Tuze veliká krása .
Tady bych zvlášť podtrhla a ocenila to obrovské množství těch prvků, těch bublinek.
Takovou trpělivost nikdy nebudu mít.To bych dělala nejmíň týden.
To stojíš Floranko opravdu hodně daleko 

A jdu spat. Dělám celý večer ločko pro Azur a teĎ mi to spadlo a já to samo neměla uložené 

Dobrou 
Není tady
Krásné ráno.....
Včerejší nápad s prvními ločky se mi moc líbí... Pokračujte v tom.....

Taky dám své do placu....

Floranko... parádní taneční dílo.... 
Evajsku, Debi... krásné ráčky.... 

Topi... ty jedeš....!! 
Sillwan - kouzelný RAK...
Evi... nádherné soutěžní motýlí, škoda, že jsi nevložila...
Kindle moc chválím - krásně zapálená pro věc - to si pamatujeme všechny, že...?? 

Luci, když pošleš, mohu to také zkusit...

Není tady
ahojky holky, po dlouhatánské době přidávám jednu upravenou fotku,jde o takový první pokus, pokud vám to připomíná Ledin styl,tak jsem se opravdu nechala inspirovat, moc se mi to líbí. 
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den i když upršený
.
Štěpánko, já nejdu, tohle byly starší ločka od Ingrid, dělala jsem je zhruba před 14. dny.
Já už ani nevím jaké první lo jsem dělala, a tuším, že jsem si ho ani neukládala na DVD a rovnou letělo do koše.
Není tady

dobré ránko,tak i já vkládám tedy své první LO 
Malí ty bláho to je krásný..si šikulka 
Štěpánko pošlu na maila..díky 

Není tady

ahoj holky, náhodou na každém LO je něco pěkného, povedly se Vám
a abych nekecala tak moje úplně první než to co jsem poslala sem bylo tohle, ale byla to jen zkouška a je to opravdu krásný ořez - než jsem vůbec přišla na to, že funguje taky nějaká rychlá maska a zaoblení
tak jak říkáte vy - ořezu zdar 

Není tady
Ahojky,
to je přehlídka, no ale "skromě" si myslím, že teda ty moje jsou nejhorší. 
Mali
, taky bych upravovala, ale skončila mi 30ti denní lhůta u LR 

Škoda, že je tak drahej 
A před chvílí přišla zásilka od printu. Všechno bez chybyčky a vypadá to moc pěkně. 

Není tady
Krásné ráno všem, teda nejprve Evajsku a Debí - ráčci - mě se zatajil dech, to je nádhera 

Já jsem nějaký vyplivnutá, ani netvořím 
K prvním dílkům.....náhodou holky, parády, důležité je, že se to líbí, no ne? Teda Haničko, kde Tě mám....umíš si představit, že my dvě bychom hledaly své první dílka...ty bláho, kolik to je, pět let? To jsme ani netušily, že se to jmenuje digiscrap, to tu snad ještě ani nebylo
Ale byly to krásné chvilky viď? Co my dvě spolu u toho prožily...prostě paráda, žádné návody, pomůcky...jen my dvě a naše snaha to pokořit 
Není tady

AndreaP. napsal(a):
Krásné ráno všem, teda nejprve Evajsku a Debí - ráčci - mě se zatajil dech, to je nádhera
Já jsem nějaký vyplivnutá, ani netvořím
K prvním dílkům.....náhodou holky, parády, důležité je, že se to líbí, no ne? Teda Haničko, kde Tě mám....umíš si představit, že my dvě bychom hledaly své první dílka...ty bláho, kolik to je, pět let? To jsme ani netušily, že se to jmenuje digiscrap, to tu snad ještě ani nebyloAle byly to krásné chvilky viď? Co my dvě spolu u toho prožily...prostě paráda, žádné návody, pomůcky...jen my dvě a naše snaha to pokořit
Ahoj Andrejko, a kde jste k tomu přišly, že se dá takto upravovat fotka? Já o tom vůbec neměla páru, kdyby mi kámoška neposlala odkazy na stránku gimpu a baby-café, tak jste o tom opravdu nevěděla.
Není tady
Kindle, prostě to tak nějak vyšlo, Hanička s tím začla o krapet dříve, já ji oslovila, protože jsem měla chuť v té době si takto "hrát" (prvotní impulz u mě byl, že jsem viděla nazdobené fotky od fotografa a začala jsem pídit, jak se to vlastně dělá a u Haničky, v té době ještě pro mě neznámé, jsem viděla fotku v rámečku, což se mi moc líbilo - no a slovo dalo slovo... pokračovaly jsme spolu. Zkoumaly jsme různé programy formou pokus-omyl, návody fakt nebyly, nebo my jsme o nich aspoň nevěděly....ale hrozně nás to bavilo
Takže programy jako Adobe, Corel, Zoner, Photofilter a podobně máme fakt prolezlé
- netvrdím, že je ovládám 
Není tady

AndreaP. napsal(a):
Kindle, prostě to tak nějak vyšlo, Hanička s tím začla o krapet dříve, já ji oslovila, protože jsem měla chuť v té době si takto "hrát" (prvotní impulz u mě byl, že jsem viděla nazdobené fotky od fotografa a začala jsem pídit, jak se to vlastně dělá a u Haničky, v té době ještě pro mě neznámé, jsem viděla fotku v rámečku, což se mi moc líbilo - no a slovo dalo slovo... pokračovaly jsme spolu. Zkoumaly jsme různé programy formou pokus-omyl, návody fakt nebyly, nebo my jsme o nich aspoň nevěděly....ale hrozně nás to bavilo
Takže programy jako Adobe, Corel, Zoner, Photofilter a podobně máme fakt prolezlé
- netvrdím, že je ovládám
a v jakém programu nejvíce tvoříš? V Gimpu asi ne viď.
Není tady
Ahojki,
holky, vy porad tak krasne tvorite... Ja fakt nemam slov, jak tu sazite jednu nadheru za druhou...
Dusicko, krasny obrazek batolatek... jen jsem tam nenasla Tomaska 
Mali, nevim, jak to vypada v originalni velikosti, ale jestli chces fotku ala Leda, nesmis chtit mit na fotce vse... Je to v detailech, zkus z te fotky udelat nejaky vyrez, jestli to pujde, takhle je to nejdulezitejsi hrozne male a nevynikne. Fotka nemusi po lopate rikat, kde mala sedit, dojde nam, ze sedi v skrini nebo na nejake polici, byt ji bude videt jen kousek... Zkus to a nekde treba fotku maznout, jakoby zamlzit, rozestrit, ne v obliceji, ale treba rohy, bude to takove snove...
Snad jsem te neodradila, zkousej dal a ukazuj, tesim se...
Hm, uz musim jit, tak zatim!
Není tady
Ahojte, hlásím, že žiju
..je mi sice stále mizerně, ale už začínám fungovat...aspoň už nekašlu...je mi jen stále hrozně slabo...asi sjme měla nějakou dost drsnou virozu, jsme jak zdechlina, nic nevydržím, po 10 rocích se potím...ale teplotu dneska už nemám, tak snad už ej to OK 
Soutež jsem prolítla, krása! škoda Eviččiných motýlích křídel, že to nestihla !
čarodějce gratuluju!!!
tak pa. jdu se plížit dopolednem 
Není tady
Milá Ct povinnost pro BL design:
Jeden schovaný RAK pro Annave 

krásný kit BL Design Chillng Times
http://bldesign-digiscrap.blogspot.com/
http://www.boutique-digiscrap.com/boutique.php
Není tady
Ali.... krásný RAK....

Kindle jede dál.... super...

Já dodělala měsíční...... u týdenního a 14 denního už jen titulku..... a příští rok dávám jen holé fotky...
Vše na Rajčeti..
Není tady
Tý bláho, Ali, ten je úžasnej 

A tobě ať už je líp 
A tady je moje první pro Azur
Není tady