|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno

dobre rano
Sito to je dobre,ze noc byla lepsi
(Dr. to ale urco rekni, treba ti neco i poradi
)

Není tady

Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
kompoty papam, ale je fakt, ze ne hned rano, tak taky vyzkousim
taky byste tem vasim polovickam tak prali, aby si to aspon na chvilku vyzkouseli???
jj
a myslím,že bychom vymřeli během hodně krátké doby
rekla bych, ze porodnost by klesla asi tak o 99%
teda to by asi umreli (kolikrat je zkoli i rymecka
)

Není tady
ANY, katastrofa....
prvni obchod - super, znacka Gesslein - super kvalita - odpovidajici cena
....... takze vsechny obchody potom uz nemely cenu
no jo - ted o vikendu se na to vrhneme s manzou, zitra se uz konecne vrati z Danska,
Není tady
Verca01 napsal(a):
ANY, katastrofa....
prvni obchod - super, znacka Gesslein - super kvalita - odpovidajici cena....... takze vsechny obchody potom uz nemely cenu
![]()
no jo - ted o vikendu se na to vrhneme s manzou, zitra se uz konecne vrati z Danska,
Tak to jo
je jasný,že se vždycky nejvíc líbí to nejdražší a nejkvalitnější
Konečně ho budeš mít doma-hrozně to uteklo 
Není tady
Holky, tak manža zrovna přijel, tak fičíme do poradny. Na ten reflux se ho zeptám, jsem zvědavá co mi řekne. Zas mám v hlavě asi pět otázek co se chci zeptat, tak jsem zvědavá na co zas zapomenu 
Mějte se tu krásně, já budu zpět až vpodvečer.
Není tady
akar napsal(a):
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
jja myslím,že bychom vymřeli během hodně krátké doby
rekla bych, ze porodnost by klesla asi tak o 99%
![]()
teda to by asi umreli (kolikrat je zkoli i rymecka
)
Akar,vždyť rýmečka je hodně těžká a vážná nemoc-aspoň v jejich podání 
Není tady
Sita napsal(a):
Holky, tak manža zrovna přijel, tak fičíme do poradny. Na ten reflux se ho zeptám, jsem zvědavá co mi řekne. Zas mám v hlavě asi pět otázek co se chci zeptat, tak jsem zvědavá na co zas zapomenu
Mějte se tu krásně, já budu zpět až vpodvečer.
držím palečky 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Verca01 napsal(a):
ANY, katastrofa....
prvni obchod - super, znacka Gesslein - super kvalita - odpovidajici cena....... takze vsechny obchody potom uz nemely cenu
![]()
no jo - ted o vikendu se na to vrhneme s manzou, zitra se uz konecne vrati z Danska,Tak to jo
![]()
Konečně ho budeš mít doma-hrozně to uteklo
jo neuveritelne uteklo....
ale to je dobre. jsem fakt rada, ze mezitim probehlo i vsechno dobre, zadny katastrofy a komplikace.
Není tady

Sito drzim palce na KO a otazky si napis na papirek a hezky to vsechno na Dr. vybal 

Není tady
Verca01 napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Verca01 napsal(a):
ANY, katastrofa....
![]()
no jo - ted o vikendu se na to vrhneme s manzou, zitra se uz konecne vrati z Danska,Tak to jo
![]()
Konečně ho budeš mít doma-hrozně to uteklojo neuveritelne uteklo....
ale to je dobre. jsem fakt rada, ze mezitim probehlo i vsechno dobre, zadny katastrofy a komplikace.
to víš,že jo-to je nejdůležitější,zvlášť,když byl tak daleko 
Není tady

Tak Situška se nám neudusila
přišla jsem jen v rychlosti nakouknout.Mužskej má služební cestu,tak mě vytáhl s sebou
přislíbil dobrý běd,tak na to já slyším
Verco Gesslein
tady na Bbn jej má Paulina a Lulana a co si pamatuji tak vychvalovali do nebe.Je to záruka kvality,hlavně se takový kočárek dá schovat pro druhé a nikdy nebude zastaralý
Tak se tu dnes mějte hezky 
Není tady
Čau holky, zdravím po ránu.
Situš, je fajn, že už jsi se konečně vyspala.
Toši, se zácpou jsem měla strašný problémy a navíc jsem se úplně bála chodit na velkou, protože jsem měla zas strach, abych nezačala krvácet (jako z placenty), protože se mi to vždycky po tom stalo.
Teď to mám už úplně v klidu, beru totiž 2x denně železo v tabletách a nějak ho špatně trávím, takže mám po něm zase naopak sr...ku
, což je hodně dobry, protože se už aspoň nemusím trápit na WC 
Jinak předtím mi na to nepomohlo vůbec nic a částečně trochu kafé na lačno s mlékem (ale to mi zas dělalo zle na žaludek, tak jsem to zavrhla).
Upravil(a) Maharishi (30. 11. 2009 9:37)
Není tady
Teda Veru, ten kočárek vypadá fakt úžasně, hned jsem si ho vyhledala na netu a líbí se mi. Akorát my teda žádnej kupovat nebudem...vlastně pro mimi nebudem kupovat nic,kromě autosedačky, dudlíku, plínek a dětské kosmetiky...jinak máme všechno po malé
Není tady
Gabu napsal(a):
Tak Situška se nám neudusila
![]()
přišla jsem jen v rychlosti nakouknout.Mužskej má služební cestu,tak mě vytáhl s sebou
přislíbil dobrý běd,tak na to já slyším
![]()
Verco Gesslein![]()
![]()
tady na Bbn jej má Paulina a Lulana a co si pamatuji tak vychvalovali do nebe.Je to záruka kvality,hlavně se takový kočárek dá schovat pro druhé a nikdy nebude zastaralý
![]()
Tak se tu dnes mějte hezky
kamaradka ho ma taky a je spokojena..... no nebudte za ty penize.
nabidka je pres 20 tis a to je bez ochrany pred destem a bez tasky.... 
Není tady
Toši, co se týče těhotenství u chlapů, tak by byla sranda, kdyby to bylo tak, že by se při pohl.styku a početí náhodně určilo, jestli bude těhotná ženská nebo chlap. 

Není tady
Maharishi napsal(a):
Toši, co se týče těhotenství u chlapů, tak by byla sranda, kdyby to bylo tak, že by se při pohl.styku a početí náhodně určilo, jestli bude těhotná ženská nebo chlap.
Tak to me pobavilo
. Hlavne ta predstava, jak oba curame na test, abysme zjistili, kdo bude mit to stesti

Upravil(a) mefinka (30. 11. 2009 9:48)
Není tady
mefinka napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Tak to me pobavilo
![]()
![]()
. Hlavne ta predstava, jak oba curame na test, abysme zjistili, kdo bude mit to stesti
![]()
![]()
Ale bylo by to zajímavé...a taky aspoň fér!!
Není tady
Ahoj Holky!
Tak se hlasim, o vikendu mi bylo fajn, takze moje oskliova prihoda se uz neopakovala.
Chci se zaptat - nechate se ockovat proti chripce? Cetla jsem ze virus zmutoval a jsou ted neprijemne komplikace s plicemi, cili zapaly plic, prudusky. Ja na to dost trpim, jsem astmatik... Navic jsem cetla ze Dr. Koucky z Apolinare ockovani doporucuje... tak nevim.,.. jsou na to ruzne nazory... Co vy na to?
A druha vec, jsem objednana na UTZ ve 20. tydnu. Jsem objednana do GEnnetu v 19+5, protoze pozdeji maji rekonstrukci. Sama sestra mi rekla, ze nejvhodnejsi je UTZ spise ve 21, nebo 22 tydnu, ze jsou lepe poznat gen. vady. Jiny termin mi ale nabidnout nemohla, protoze tam maji rekonstrukci... Neni to moc brzy? Nemam si spis sehnat termin nekde jinde? co myslite?
Jinak Situs - jsem rada ze je ti lepe...
A vsechny ostatni zdravim 
Není tady
pafli napsal(a):
Ahoj Holky!
Tak se hlasim, o vikendu mi bylo fajn, takze moje oskliova prihoda se uz neopakovala.
Chci se zaptat - nechate se ockovat proti chripce? Cetla jsem ze virus zmutoval a jsou ted neprijemne komplikace s plicemi, cili zapaly plic, prudusky. Ja na to dost trpim, jsem astmatik... Navic jsem cetla ze Dr. Koucky z Apolinare ockovani doporucuje... tak nevim.,.. jsou na to ruzne nazory... Co vy na to?
A druha vec, jsem objednana na UTZ ve 20. tydnu. Jsem objednana do GEnnetu v 19+5, protoze pozdeji maji rekonstrukci. Sama sestra mi rekla, ze nejvhodnejsi je UTZ spise ve 21, nebo 22 tydnu, ze jsou lepe poznat gen. vady. Jiny termin mi ale nabidnout nemohla, protoze tam maji rekonstrukci... Neni to moc brzy? Nemam si spis sehnat termin nekde jinde? co myslite?
Ahoj Pafli, co se týče toho očkování, tak jsem se ptala 2 gynekologů a jednoho pediatra a ani jeden očkování proti prasečí nedoporučuje. Proti normální klidně (to mi doporučili oba gynekologové a pediatr ne). Ale já asi do toho nepůjdu ani tak, protože jsem nikdy nebyla proti chřipce očkovaná a netuším, co by to mohlo semnou udělat. Navíc mi doktoři říkali, že teď už je celkem na očkování pozdě, že se má očkovat před vypuknutím epidemie, protože kdybys náhodou měla už vir v sobě (a nemusí se to nijak projevit), tím očkováním mohou nastat komplikace.
Ale samozřejmě má na to každej jinej názor. Já se budu snažit co nejmín lézt mezi lidi a cpát se vitamínama a aspoň homeopatikama. 
S tím UTZ je to v pohodě, tentokrát jsem byla až na začátku 22tt a u Niki tenkrát jak ty (zhruba 19+4) a nebyl to žádnej rozdíl, tak být tebou tak to nechám tak a nepřeobjednávám se.
Není tady
pafli napsal(a):
Ahoj Holky!
ja se taky nedam ockovat, doktor to taky moc nedoporucoval, nejsou si jisty, jak to opravdu bylo vyzkouseny na tehotnych, takze na vlastni riziko....... a to riskovat nebudu 
Není tady
já se taky nenechám očkovat,žádný doktor se kterým jsem mluvila s toho není nijak odvázaný!!!takže vitamíny a teď mám ještě oscillococcinum,to už tady psala myslím mahari,že to taky užívá-tak si dávám jednou za tři dny ampulku.
Pafli,já byla taky na tom ultrazvuku dřív,měla jsem jít přesně ve dvacátém týdnu,ale nakonec jsem kvůli těm TT šla dřív a nevadilo to,takže to neruš 
včera jsem slíbila recept na marokánky-tak tady je
Pravé ořechové marokánky-opravdu výborné 
100g másla,100g hladké mouky,1 kondenzované mléko.sekané oříšky,mandle,kandovaná pomerančová kůra(my dáváme kandované ovoce nebo kandovaný barevný ananas) a čokoládová poleva
Ve vodní lázni smíchejte mléko a máslo,po zahřátí přidejte mouku a míchejte do zhoustnutí.Přidejte sekané oříšky,mandle a kandované ovoce,dohromady asi 300g.Z hmoty utvořte malé placičky a pečte je na pečícím papíře v mírně zahřáté troubě.Vychladlé je na spodní straně máčejte v čokoládové polevě.
Jsou fakt vynikající 
Není tady
Téma zavřeno