29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Gabu, ja jsem tak rada, ze ti to vsechno vyslo .... moc dobre si vzpominam na tvuj pribeh ze snazilek, bylo mi strasne smutno z tveho rozluckoveho psani, ze to vzdavas ... je nadhera, ze tedka budes mit tu svou vysnenou berusku
Mahari, uz jsem dostala taky jeden stouchanecek do mocaku a fakt nezavidim Jinak moji bobci me vetsinou stouchaji smerem nahoru, tak se to da
Není tady
Gabu napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Gabu tak to moc gratuluji k vysněné holčičce
Ale nejdůležitější je, že má vše v pořádku!Mahari jasně
ještě mě stejně čeká podrobný utz ve 22+0 ve sceeningovým centru(můj věk),tohle vyšetření se spojilo s tím pokoukáníčkem,když už jsem tam ležela a platili jsme to.A navíc je malá o 5 dní větší,takže šlo i vyšetřit
Je všechno v pořádku,neboj a ten velkej ultrazvuk bude taky
Není tady
nickaveru napsal(a):
Maharishi napsal(a):
nickaveru napsal(a):
Ahojte holky, nahlizim jen naskok, byla jsem zvedava na Gabu
Takze gratulace obrovska
To bude krasna princezna, tak uz muzes s chuti nakupovat ruzovou
Na www.brumla.cz maji krasne saticky a sukynky, ja uz si na ne brousim zuby
A preju vsem moc krasny vecer.Niko, tak to jsi mě teda pěkně nažhavila s těma růžovýma oblečkama
Už se těším, jak po vánocích proberu všechny oblečky po Niki a mrknu, co je potřeba nového dokoupit..už se nemůžu dočkat. Taky ti držím, aby jsi tam aspoň jednu holčičku mělaMahari, ja nikdy na ruzovou nebyla, vzdycky jsem tvrdila, ze nebudu mit preslazenou holcicku ... a ted kdyz to vidim, tak ruzova jednoznacne vede
Teda kluky do ruzove oblikat nebudu
Ale mas vyhodu, ze mas spoustu veci po Nikci, i kdyz chapu, ze nakupy lakaji
No já právě taky na růžovou celkově moc nejsem, ale vždycky, když vidím na holčičkách takový oblečky, tak se rozplývám. Já mám po Niki hodně různě barevných, ale je to vidět, že jsou to oblečky pro holky. No a malé oblečky mám všechny skoro růžové, protože se mi jednou dobře podařilo zabarvit všechny bílé na růžovo (nevím jak to, ale přidala jsem k bílému červený povlak na polštář )
Není tady
nickaveru napsal(a):
Gabu, ja jsem tak rada, ze ti to vsechno vyslo .... moc dobre si vzpominam na tvuj pribeh ze snazilek, bylo mi strasne smutno z tveho rozluckoveho psani, ze to vzdavas ... je nadhera, ze tedka budes mit tu svou vysnenou berusku
Mahari, uz jsem dostala taky jeden stouchanecek do mocaku a fakt nezavidimJinak moji bobci me vetsinou stouchaji smerem nahoru, tak se to da
Gabu,já tvůj prříběh až tak neznám,ale je mi jasný,že sis prošla velkej a hlavně těžkej kus cesty
Není tady
Teda holky já to ale myslela vážně , že se máte přestěhovat do nového domečku
Není tady
Gabu musela som sa prihlasit,musim pogratulovat ze je vsetko ok no a hlavne k vysnivanej holcicke.My vobec nemame jasno v menach(niekde si sa ma pytala,ale som neodpovedala)asi to bude az na sale v poslednej chvili .Mame niejake v zalohe ale na 100% nevieme.
a zalezi aj od pohlavia .
Není tady
Téma zavřeno