|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno

jj Any necham se prekvapit, manzu bude hlavne zajimat to pohlavi, ja se budu zase trast, aby bylo vsechno OK 

Není tady
akar napsal(a):
jj Any necham se prekvapit, manzu bude hlavne zajimat to pohlavi, ja se budu zase trast, aby bylo vsechno OK
Akar , určo bude všechno v pořádku
a na Vás vykukne ... krásné miminko 
Není tady

Holky a ANY 
představuji Vám naší holčičku 

je to zatím jen ofocené foto z fotky
máme tři takové fota+3 videa
Je to teda zážitek
byli jsme neskutečně nadšeni a šťastni
,dokonce nám dr. zkontroloval srdíčko...i když jsme na takové vyštření ještě málo tt,přesto napsal normální nález plodu a echa
a malá váží 235g 
Není tady

holky díky díky 
ale to bylo
se jí mezi ty nožky dostat,celou dobu si dávala ručičky před obličej,když se prohlížel obličejík a vůbec celá hlavička
a když se sjelo dolů,že se jde odhalit tajemství tak si dala ručky do klína,takže zvrchu tam nešlo kouknou
a ze spoda teda nic neplavalo,nehoupalo se
čekali jsme docela dlouho
pytlík tam nebyl 
Není tady
Gabu napsal(a):
holky díky díky
ale to bylo![]()
se jí mezi ty nožky dostat,celou dobu si dávala ručičky před obličej,když se prohlížel obličejík a vůbec celá hlavička
a když se sjelo dolů,že se jde odhalit tajemství tak si dala ručky do klína,takže zvrchu tam nešlo kouknou
a ze spoda teda nic neplavalo,nehoupalo se
čekali jsme docela dlouho
pytlík tam nebyl
Tak musela vás chviličku napínat
je to krásný vidět ty naše prcky ještě v bříšku!!Dřív to tak nebylo,viď Gabu? Byl jen normální ultrazvuk a to ještě kvalita nic moc a teď je to fakt super!!

Není tady

juuu, Gabu gratuluju k holcicce, to je super, ze to vyslo
a moc pekna fotka 

Není tady
Ahojte holky, nahlizim jen naskok, byla jsem zvedava na Gabu
Takze gratulace obrovska
To bude krasna princezna, tak uz muzes s chuti nakupovat ruzovou
Na www.brumla.cz maji krasne saticky a sukynky, ja uz si na ne brousim zuby 
A preju vsem moc krasny vecer.
Není tady
Gabu, určitě máte všichni radost
, my se taky strašně těšili, že se nám tam ukázal ten "bimbásek" 
Dneska jsem koukala na fotky ze srazu bbn a tam Ti to tak slušelo z dcerkou od Mufíka, že jsem si říkala, že určitě se Vám to splní, a tak mám radost s tebou.

Není tady
nickaveru napsal(a):
Takze gratulace obrovska
A preju vsem moc krasny vecer.
Niko, tak to jsi mě teda pěkně nažhavila s těma růžovýma oblečkama 
Už se těším, jak po vánocích proberu všechny oblečky po Niki a mrknu, co je potřeba nového dokoupit..už se nemůžu dočkat. Taky ti držím, aby jsi tam aspoň jednu holčičku měla 
Není tady

Akar děkuji 
ANY kluci jsou na tohle jiní
myslím,že mají radost vůbec,že se nám konečně podařilo těhotenství a je od nás klid
vždyť jsme ničím jiným nežili dva a půl roku
4 ivfka je až dost
Starší už počítá o kolik,že budou od sebe v dospělosti a je moc rád,že bude ségra
a mladší kouká na video jak na pohádku 
tak jdu si pohrát a zkusit s toho vytáhnout nějaký fotečky.Moc děkuji za podporu 
dobrou 
Nicky děkujůůů 
Není tady
Holky já mám úplně obavy, že ta moje holčička bude noční pták...přes den ani nepípne, ale jak si jdu večer lehnout, tak ožívá a kope mě snad celou noc. Mám dost velky potíže se spánkem a teda nevím, co budu dělat v pozdějším stádiu těhu. je to někdy úplně nesnesitelny...musím se zeptat doktora, jestli by mi malou aspoň nepřetočil nožkama nahoru, protože to kopání do močáku je fakt o nervy 
Není tady

Sita napsal(a):
Gabu, určitě máte všichni radost
, my se taky strašně těšili, že se nám tam ukázal ten "bimbásek"
Dneska jsem koukala na fotky ze srazu bbn a tam Ti to tak slušelo z dcerkou od Mufíka, že jsem si říkala, že určitě se Vám to splní, a tak mám radost s tebou.![]()
Situško ty jsi tak hodná
škoda,že jsi táák daleko 
Upravil(a) Gabu (8. 12. 2009 20:37)
Není tady
Gabu napsal(a):
Akar děkuji
ANY kluci jsou na tohle jinímyslím,že mají radost vůbec,že se nám konečně podařilo těhotenství a je od nás klid
vždyť jsme ničím jiným nežili dva a půl roku
4 ivfka je až dost
![]()
Starší už počítá o kolik,že budou od sebe v dospělosti a je moc rád,že bude ségraa mladší kouká na video jak na pohádku
tak jdu si pohrát a zkusit s toho vytáhnout nějaký fotečky.Moc děkuji za podporu
dobrou
Nicky děkujůůů
To je super a zvlášť,když jste se o mimi tak dlouho snažili a 4 ivfka je fakt hodně,ale vyplatilo se 
Není tady

Maharishi napsal(a):
Gabu tak to moc gratuluji k vysněné holčičce
Ale nejdůležitější je, že má vše v pořádku!
Mahari jasně
ještě mě stejně čeká podrobný utz ve 22+0 ve sceeningovým centru(můj věk),tohle vyšetření se spojilo s tím pokoukáníčkem,když už jsem tam ležela a platili jsme to.A navíc je malá o 5 dní větší,takže šlo i vyšetřit 
Není tady
Maharishi napsal(a):
nickaveru napsal(a):
Takze gratulace obrovska
A preju vsem moc krasny vecer.Niko, tak to jsi mě teda pěkně nažhavila s těma růžovýma oblečkama
Už se těším, jak po vánocích proberu všechny oblečky po Niki a mrknu, co je potřeba nového dokoupit..už se nemůžu dočkat. Taky ti držím, aby jsi tam aspoň jednu holčičku měla
Mahari, ja nikdy na ruzovou nebyla, vzdycky jsem tvrdila, ze nebudu mit preslazenou holcicku ... a ted kdyz to vidim, tak ruzova jednoznacne vede
Teda kluky do ruzove oblikat nebudu
Ale mas vyhodu, ze mas spoustu veci po Nikci, i kdyz chapu, ze nakupy lakaji 
Není tady
Téma zavřeno