|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Sita napsal(a):
Mahari, no to je velmi podobné tomu co jsem měla
takže budou určitě super
že jo, není třeba tohlle k sežrání ... ? 
http://cgi.ebay.co.uk/Bundle-of-0-3-mon … 3a553ae469
Není tady
Holky dívala jsem se na čt 24, pardón, že to sem zase tahám, ale proběhla tam debata na téma prasečiny, bavili se i k těhulím.... kdo by se chtěl mrknout, na www.efekty.cz si dnešní díl můžete přehrát.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Situ,krásný číslo na metříku
![]()
ziítra už dvoumístné
už máme připravený metr 
Upravil(a) Sita (29. 11. 2009 21:30)
Není tady
Holky, pro dnesek se loucim.Dokoukam Quantum of Solace na HBO a pujdu chrupkat. Pekne sny 
Není tady

teda Sito ty me desis, to neznam, s tim jsem problemy nemela, ale je fakt, ze me kdyz tecou sliny, tak mam spis mokry polstar (pardon, za ten nechutny popis) - ale zkus to spani v polosede nebo kouknout na net, treba s tim ma nekdo zkusenost nebo hodit extra tema - drzim palce, at je noc lepsi 
(jinak my mame polohovaci postele, hlavne pri kojeni jsem to vyuzivala - no jo, pohodlnost
)

Není tady

slunicka napsal(a):
zkouším sem dát foto, ale sakra nejde a nejde mi to
Sluni jak to? hod fotku nekam na net (treba www.imageshack.us) - zkopiruj link a hod ho mezi [img][/img]
(urco ti to pujde
)

Není tady
Dobré pondělní ráno 
Já se po dvou dnech vyspala
večerjsem si lokla Gavisconu a musím zaklepat, že to asi pomohlo. Sice jsem měla lehký spánek, protože jsem číhala, co kdyby
ale šlo to.
Všem co mají dnes kontroly, držím paluchy a budu na Vás myslet.
Není tady
Sita napsal(a):
Dobré pondělní ráno
Já se po dvou dnech vyspalavečerjsem si lokla Gavisconu a musím zaklepat, že to asi pomohlo. Sice jsem měla lehký spánek, protože jsem číhala, co kdyby
ale šlo to.
Všem co mají dnes kontroly, držím paluchy a budu na Vás myslet.
Ahojík-tak to je super zpráva
hned jak jsem se probudila,tak jsem si na teba vzpomněla
Ať všechny dnešní kontroly dopadnou na

Upravil(a) A-N-Y 1 (30. 11. 2009 7:37)
Není tady
holky ja vim, ze je to trosku
tema, ale mate nektera taky takove problemy s chozenim na velkou??? ja jdu tak jednou za tri az ctyri dny a jsou to vzdycky strasna muka... Uz jsem zkusila snad vsechno a zacinam se s tim proste "jen" smirovat... mate s tim nektera taky takove trapeni??? to je asi v tehu normalni, ze?
Není tady
Toši,já to mám občas taky tak
je to v těhu normální!!!Mě pomáhá,když si ráno hned jak vstanu vezmu kompot nebo se napiju aspoň té šťávy.Já bych so sebe třeba actimel nedostala,tak to řeším tím kompotem.Já s tím měla hlavně velký problém po porodu a to mi tehdy poradila sestřička ať to zkusím a taky mi to pomohlo 
Není tady
akar napsal(a):
slunicka napsal(a):
zkouším sem dát foto, ale sakra nejde a nejde mi to
Sluni jak to? hod fotku nekam na net (treba www.imageshack.us) - zkopiruj link a hod ho mezi
(urco ti to pujde)
díky, zkusím..
Není tady
Toša napsal(a):
kompoty papam, ale je fakt, ze ne hned rano, tak taky vyzkousim
taky byste tem vasim polovickam tak prali, aby si to aspon na chvilku vyzkouseli???
jj
a myslím,že bychom vymřeli během hodně krátké doby 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
kompoty papam, ale je fakt, ze ne hned rano, tak taky vyzkousim
taky byste tem vasim polovickam tak prali, aby si to aspon na chvilku vyzkouseli???
jj
a myslím,že bychom vymřeli během hodně krátké doby
rekla bych, ze porodnost by klesla asi tak o 99% 
Není tady
Dobre rano holky,
ja bych to nejradsi zase otocila a jela zase domu a spat. Pritom jsem v noci spala dobre, ale jsem taaaak unavena...
Sito, jsem rada, ze jsem si hned mohla precist, ze jsi dnesni noc zvladla v pohode. Ale urcite se na to zeptej doktorky.
Kdo dnes ma nejake kontroly, tak drzim paluchy 
Není tady
zdravim po vikendu. Tak cely vikend docitat nebudu, doufam, ze probehl v pohode.....
Ja se vydala k nasim, no asi to bylo naposledy, co jsem mirila sama autem 250 km. Priste jenom s manzou, protoze to bylo fakt narocne.....
ale nastesti jsem dobre dojela zase zpatky.
Zkousel nekdo rizky??? 
Není tady
Téma zavřeno