29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojki, mám takový problém s líbáním...Líbala jsem se jenom když jsem byla opilá a přišlo mi to hrozně hnusný, bojim se proto se s někým teď líbat..Problém je v tom, že mám už 4 týdny kluka a on by chtěl, ale já se bojim, aby to nebylo hnusný zase a navíc to vůbec neumim..a to je mi 17 co mám dělat? napadlo mě, že bych mohla požádat nějakýho kámoše, ale byl by to podvod pro mýho kluka a to nechci....
dík za rady
Není tady
Myslím si, že nemusíš mít strach. Ani mně se to poprvé nelíbilo...
Vždyť si tam nemusíte hnedka strkat jazyky, stačí, když se budete jen lehce dotýkat rty a pak to nějak samo přijde bych řekla...
Není tady
Mě je 15 a báa jsem se toho jak čert kříže... ono taky záleží na tom s kým se líbáš.. třeba on ti to zhnusil... ale líbání je výborná věc nemáš se čehgo bát.. Já se bála že budu.. jak to říkávaly ostatní kámošky "slintat, kousnu hu, strčím jazyk dál než bych měla" ale to už máš jakoby vrozené... Můj kluk na mě taky nalléhal a jednoho dne to prostě nevydržel a dal mi pusu.. a můžu říct že jsem si vedla dobře.. je to chce pevné nervy a pustit se do toho s chutí
Není tady
...tak se stalo přesně to, co jsem předpokládala...líbali jsme se a popravdě řečeno se mi to moc nelíbilo...jenomže, on se teď chce líbat pořád..já už fakt newim..
Není tady
Kate napsal(a):
...tak se stalo přesně to, co jsem předpokládala...líbali jsme se a popravdě řečeno se mi to moc nelíbilo...jenomže, on se teď chce líbat pořád..já už fakt newim..
libani je hlavne u uvolneni kdyz jsi krecovita tak se ti to nikdy nebude libat zkus mu rict co te trapi a co se presne stalo a zkuste to pomalu nejdriv jen na tvar pak celo a pak jen lehce na rty a uvidis prijdes na to ze to pujde
Není tady
tobi-eap napsal(a):
Kate napsal(a):
libani je hlavne u uvolneni kdyz jsi krecovita tak se ti to nikdy nebude libat zkus mu rict co te trapi a co se presne stalo a zkuste to pomalu nejdriv jen na tvar pak celo a pak jen lehce na rty a uvidis prijdes na to ze to pujde
já bych řekla, že za tu dobu, co tu byla s problémem s líbáním, už uplynulo tolik času, že už to má dávno vychytaný
Není tady
tak mu prostě řekni ať tě to naučí že moc zkušeností nemáš a že ty co si měla nebyly jedny z nejlepších ... jestli je to kluk co k čemu tak to pochopí a budete na tom pracovat a váš vztah se tim prohloubí.
Není tady