18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, dala jsem na doporuceni nekterych z vas a koupila dceri imunoglukan. Chtela bych se zeptat maminek, co ho pouzivaji pro deti, jakou maji deti stolici. Mala ted zacala kakat neco jako svetlou plnotucnou horcici i to ma podobnou konzistenci a vzhledem k tomu, ze ji nic neni, tak me napada, jestli to nemuze byt tim imunoglukanem. diky
Není tady
Haňule, syn po něm kadí normálně...tuhé bobky jako předtím.
Není tady
Irik a zkousela jsi mu davat nekdy tu dvojitou davku? Ja jsem ji totiz ted ctyri dny davala tu dvojitou, ktera se ma davat v pripade, ze na dite neco leze a az potom zacala tak kakat,tak si rikam, jestli ji to neudela ta dvojita davka
Není tady
Ahoj, já dávám ma lému sirup maránky, tam taky je betaglukan, tedy to co v imunoglukanu a ze začátku měl taky "hovňajs" více řídký.
Kdy u jsme u tohoto tématu, uívala z vás nějaká "bývalá " těhule betaglukany?
Upravil(a) slunicka (27. 11. 2009 20:13)
Není tady
dávám denně 2,5 ml a stolice vdy normální.
Není tady
Ne, dvojtou dávku jsem nikdy nedávala. Dávám denně 3 ml. řidí hovňouse bych naopsk přivítala, syn střílí bobky
Není tady