14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Čau holik.Myslíte si e můu nazdobit perníčky u teď bílkovou polevou? vydríto tak dva týdny?
Není tady
Objevila jsem v novinách skvělej recept na perníčky, nedává se tam med, zato uvařená káva (vitakáva) a pudinkový práek (karamelový, mandlový ...) Byly fakt měkký asi u 2. den a letos jsem je dokonce i ozdobila. Jene děti zaúřadovaly a dneska dodělávám jetě jednu dávku.
Není tady
JJ sugar to znám.U nás je malej jetě moc malinkej, ale tatínek ten si dává
Není tady
Prosím o radu jak se asi dlouho nechávají odleet perníčky,mám recept zrovna na ty tvrdé a kdy se asi mohou zdobit bílkovou polevou a do čeho se dávají uleet?do normální krabice to prosím stačí?Děkuji předem.
Není tady
AtĄu pouiju kterýkoliv recept, vdy na Mikuláe mám perníky upečené a nazdobené.Skladuji v krabici od,,kuřat" v chladné místnosti.Někde jsem četla,e kdy se nám perníky zdají moc tvrdé -přidat k nim do krabice rozkrojené jablíčko.
Loni i letos jsem dělala podle tohoto receptu-
40dkg hl. mouky
40dkg pol. mouky
20dkg ml.cukru
20dkg medu
7dkg rozput. másla
3 vejce
2káv.ličky perníkového koření
1/3 práku do pečiva nebo do perníku
2 káv. ličky sody
Není tady