|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mikeši, ale tady je podstatný rozdíl:
Jde ne o to, že by ten dotyčný neříkal dost často "Miluji tě", ale že on říká "Nemiluji tě. Nejde mi to, i když se snažím. Ještě to zkusím a budu bojovat."
A to je sakra zásadní rozdíl... 
Na mě to celé zde působí tak, že bych název vlákna doporučovala změnt na:
Chce se mnou bydlet a spát, protože je to pro něj takto pohodlné, ale lásku ke mě necítí.
Upravil(a) Blossom (1. 12. 2009 9:01)
...ale co nutí ty ženy zůstávat ve vztahu kde padají věty jako "nemiluju tě" a "nemám potřebu ti volat" a tak podobně. To by mě stačilo slyšet jednou.
Když tyhle věty jsou ve valné většině odpověďmi na ženami kladené otázky. OK, když na přímý dotaz odpoví "nemiluju tě", asi budu zvažovat, zda s ním zůstat nebo ne - lépeřečeno, zda s ním přesto dokážu žít, protože má jiné vlastnosti, pro které to stojí za to. Někdy je jistota klidného vztahu víc, než plná pusa "lásky nebeské" a nespolehlivej chlap v baráku.
Ale "nemám potřebu ti volat" bych tak tragicky neviděla. Oni tu potřebu fakt nemají, 3x denně se přesvědčovat, že miláček stále ještě existuje a jeho city se za uplynulých několik hodin nezměnily
... možná tak v období té první zamilovanosti. Jak známo, moc nezvládají myslet na dvě věci najednou, takže pokud se věnujou práci, na nějaký telefon ani nevzdechnou...
Není tady

A vy i když víte co my chceme si jedete po svém a ani se trošku nesnažíte.
A teď mi řekni Mikeši, jak tohle řešit dál. Žena chce úplně něco jiného než muž. Proto si ti dva nemůžou nikdy rozumět, ale přitom se potřebují....řečeno trošku s nadsázkou, protože potřebuji vzduch, vodu, světlo ale bez chlapa v nejhorším přežiju.
Víš, já jsem ještě "mladá" a tak možná naivní. Pořád mám představu o tom, že existují princové na bílých koních 
Upravil(a) Kuřátko (1. 12. 2009 9:07)
Není tady
Heleno, nevadilo by, kdyby ve vztahu nebyla plamenná vyznání a volání si 3*denně. Ale je fakt, že většinou se tak nějak pozná a spíš z neverbálních projevů je jasné, zda ten druhý k tobě něco cítí a nebo necítí.
A tady to ten dotyčný nejen dává jasně najevo verbálně slovy "nemůžu se do tebe zamilovat, i kdybych chtěl", ale i dalšími svými neverbálními projevy (viz první příspěvek autorky vlákna).
Chci tím říct, že zde to není takový ten hezký klidný vztah, velmi dobrý i přes to, že on nezasypává svou partnerku pugéty a vyznáními, ale spíš vztah, kde opravdu z jeho strany ten cit prostě NENÍ.

Blossom napsal(a):
Mikeši, ale tady je podstatný rozdíl:
Jde ne o to, že by ten dotyčný neříkal dost často "Miluji tě", ale že on říká "Nemiluji tě. Nejde mi to, i když se snažím. Ještě to zkusím a budu bojovat."
A to je sakra zásadní rozdíl...
To jo, o tom žádná.
Já jsem reagoval spíš na Kuřátko, které se podle mě trápí trochu zbytečně...
helena napsal(a):
Když tyhle věty jsou ve valné většině odpověďmi na ženami kladené otázky.
Viz to co jsem napsal - z chlapa takováhle věta obvykle sama od sebe nevypadne... 
Není tady
Kuřátko napsal(a):
A teď mi řekni Mikeši, jak tohle řešit dál. Žena chce úplně něco jiného než muž. Proto si ti dva nemůžou nikdy rozumět, ale přitom se potřebují....řečeno trošku s nadsázkou, protože potřebuji vzduch, vodu, světlo ale bez chlapa v nejhorším přežiju.
Víš, já jsem ještě "mladá" a tak možná naivní. Pořád mám představu o tom, že existují princové na bílých koních
Nechci ti brát iluze, ale takoví princové neexistují.
Ale naštěstí existují moc fajn chlapi, kteří umí milovat a chovají se k tobě jako k milované ženě.
Doporučuju - neztrácej čas a hledej právě takového, někde pro tebe určitě je, tak ať ho nepřehlídneš... 

Kuřátko napsal(a):
Teď už se neříká "princ na bílým koni", ale "princ v bílým bavoráku" 
Kuřátko napsal(a):
A teď mi řekni Mikeši, jak tohle řešit dál. Žena chce úplně něco jiného než muž. Proto si ti dva nemůžou nikdy rozumět...
Já Ti asi moc neporadím, protože sám jsem nechápal, jak mi může žena po 15 letech manželství klidně i třikrát denně napsat sms, že mě miluje... a pak mi někdy i trochu vyčinit, že "já ji určitě tak nemiluju, když jí to nepíšu taky"... 
Není tady
Kuřátko existují, princové na bílém koňi, kamarádka se ho ve svých asi 46 letech dočkala
.A čeče má i bavoráka, ale né bílého. 
Není tady

Hmmm a to je Mikeši právě to. Nevím jestli to skutečně není tak jak píšeš....že se prostě trápím zbytečně, protože vy jste takoví.
A nebo opravdu neví jestli mě vůbec miluje a já jen "ztrácím čas".
Vím, že po nějaké době ten vztah spadne do stereotypu a už se nevodí za ruce, nelíbá na každém rohu, neříkají každou chvilku sladká vyznání lásky, neposílají smsky typu jak moc mi chybí.....ale tak brzy? Po půl roce?
Není tady
Kuřátko, ale chlapi by mohli říkat totéž na naši adresu. Taky někdy víme, ale nesnažíme se...
"nemůžu se do tebe zamilovat, i kdybych chtěl"
Já pořád nějak nechápu, jak se dá zamilování se ovlivnit vůlí. Tedy ve smyslu "když si poručím, zamiluju se". Můžu tak akorát věrohodně předstírat, že jsem ne/zamilovaná.
Není tady

Kuřátko napsal(a):
Vím, že po nějaké době ten vztah spadne do stereotypu a už se nevodí za ruce, nelíbá na každém rohu, neříkají každou chvilku sladká vyznání lásky, neposílají smsky typu jak moc mi chybí.....ale tak brzy? Po půl roce?
Ono je to asi hodně individuální, Kuřátko... po půl roce se mi to taky zdá brzy, ale do hlavy mu nevidíš...
Třeba my se obyčejně za ruku vodíme, a to spolu budeme v dubnu 20 let... ale je fakt, že za ruku mě vždycky musí chytnout manželka...
... pusu si taky venku dáme, doma se všelijak "otlapkáváme" a "oňucháváme", a hlavně se snažíme dělat jeden druhému radost... všelijakými maličkostmi, a tak...
To ovšem nic nemění na faktu, že moje žena mě občas strašlivě nase.e, že bych pomalu vyletěl z kůže (ale já jí taky) 
helena napsal(a):
Já pořád nějak nechápu, jak se dá zamilování se ovlivnit vůlí.
Jj, já taky ne. Už jsem to tu chtěl napsat včera, že tomu nerozumím, ale pak mi do toho něco vlezlo a zapomněl jsem na to... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Já se taky teď rozhoduji co dál. Rovnou to ukončit nebo nám dát ještě šanci a počkat co se z toho vyklube. Horší na tom je to, že je nevhodná doba. Blíží se vánoce a měly by se teď řešit úplně jiné věci než tohle. měla by být pohoda, láska, pečení cukroví, nakupovaní dárků....
A ona není?
Ženský, nic proti, ale...
Včera jsme s manželkou navštívili perfektní divadelní představení, které určitě většina z vás zná: Caveman. Kromě toho, že jsme se v jednom kuse chechtalijsou tam parádně vysvětleny i rozdíly mezi mužem a ženou... vy o nich taky víte, určitě i bez Cavemana
, ale pak nechápu, proč tady furt něco řešíte, trápíte se, bolí vás to, atd., jakobyste nevěděli, že vyrazit z chlapa "miluji tě" je pro ženu kolikrát nadlidskej úkol... a chybí vám "sladký smsky, držení za ruku"... a stejně tak se divíte, když chlap druhej den přijde jakoby nic (zatímco vám se včera "zhroutil svět") a bez mrknutí oka vám začne nadšeně vykládat, jakou perfektní dovolenou si uděláte na jaře v Alpách... zatímco vy v duchu řešíte, jestli ho vyrazit hned, nebo až po Vánocích...
Miki,
hrál tam Dušek?? Na to chci jít.
Není tady

Nicolas napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Včera jsme s manželkou navštívili perfektní divadelní představení, které určitě většina z vás zná: Caveman.
Miki,
hrál tam Dušek?? Na to chci jít.
Nene, Dušek ho hrál tuším jen do konce roku 2005. Teď ho hraje Holík, ale to neva, chechtat se budeš stejně... 
Není tady

Ahoj Kuřátko,
jsme zde nová, tak napíšu jenom velmi stručně - Tvůj partner je zřejmě mistr v oblasti "cukr" a "bič".
To je vražedná kombinace. Pečlivě sleduj jeho chování, pokud je jeden den předvádí "lásku jako hrom" a další den
přemýšlí, zda k Tobě něco cítí a hlasitě tuto situaci komentuje, pak vezmi nohy na ramena a uteč, dokud je čas.
Velmi ráda bych se mýlila, ale tento typ mužů je poměrně dost čitelný. 
Není tady
Vážit si sama sebe za tebe nikdo neudělá.
Není tady

Kuřátko napsal(a):
Hmmm a to je Mikeši právě to. Nevím jestli to skutečně není tak jak píšeš....že se prostě trápím zbytečně, protože vy jste takoví.
A nebo opravdu neví jestli mě vůbec miluje a já jen "ztrácím čas".
uvědom si svoji situaci, byla jsi dlouho bez chlapa, je ti 26, seznámili jste se přes internet. Budeš se chtít vdát? Mít děti ? Kde byste společně bydleli? Už jste si položili tyhle otázky? Asi by Vás to posunulo tam či tam, kdybyste se bavili o společné perspektivě ..... Chlap je lovec mamutů a přemýšlí, kde bude ta "jeho" jeskyně a která ta žena tam bude udržovat jejich společný oheň ....
Není tady

Můžu se zeptat,kuřátko, kolik je Ti let?....Je pravda,že trochu jiná věc je,pokud partner tomu druhému nevyznává lásku obden( Některým mužům taková vyznání ani přes pusu moc nejdou a přesto jsou to spolehliví chlapi na celý život) a jiná věc je,pokud obden pochybuje hlasitě o svých citech......a pak opět mluví jinak.Tipovala bych na značně emocionálně nedozrálou osobnost a je jenom na Tobě,jestli se budeš chtít stále trápit, a patrně se to bude stupňovat,anebo budeš hledat své životní štěstí jinde.Chlap,který své pochybnosti nakládá pravidelně na partnerku, se mi do budoucna jeví jako problematický.......a taky mu chybí kus z toho chlapa...
Není tady

Tak mi je 27, jsem rozvedená a mám z manželství dítě. Přítel má taky dítě z předchozího vztahu. To jestli se vezmeme, budeme mít spolu dítě zatím neřešíme protože je na to času dost. Ale bydlet už spolu bydlíme a to už po 2-3 měsících našeho vztahu.
Víš Judi, on neříká jeden den tak a druhý onak. Přítel mi vůbec nedokáže říct "mám tě rád" natož "miluji tě". Ze začátku mi to psal v smsce a nebyo mi lásku vyznal když měl vypité, ale za střízliva ee. Já v poslední době tak nějak z něj cítila, že mě asi nemiluje....no a když jsme o tom nedávno začali mluvit a já se jej zeptala proč mi tohle nedokáže říct tak z něj vypadlo, že neví jestli mě miluje. Od té doby to už nepadlo, ale taky je fakt, že už o tom nemluvíme.
Není tady

Kuřátko napsal(a):
Víš Judi, on neříká jeden den tak a druhý onak. Přítel mi vůbec nedokáže říct "mám tě rád" natož "miluji tě". Ze začátku mi to psal v smsce a nebyo mi lásku vyznal když měl vypité, ale za střízliva ee.
Tak mu nalej panáka a uvidíš 
Není tady

Kuřátko napsal(a):
Tak mi je 27, jsem rozvedená a mám z manželství dítě. Přítel má taky dítě z předchozího vztahu. To jestli se vezmeme, budeme mít spolu dítě zatím neřešíme protože je na to času dost. Ale bydlet už spolu bydlíme a to už po 2-3 měsících našeho vztahu.
Víš Judi, on neříká jeden den tak a druhý onak. Přítel mi vůbec nedokáže říct "mám tě rád" natož "miluji tě". Ze začátku mi to psal v smsce a nebyo mi lásku vyznal když měl vypité, ale za střízliva ee. Já v poslední době tak nějak z něj cítila, že mě asi nemiluje....no a když jsme o tom nedávno začali mluvit a já se jej zeptala proč mi tohle nedokáže říct tak z něj vypadlo, že neví jestli mě miluje. Od té doby to už nepadlo, ale taky je fakt, že už o tom nemluvíme.
Neznam ten cely pribeh, ale neda mi to a reaguju pouze na to co jsi napsala ted. Copak je dulezite aby to rikal?
Nakecat ti toho muze...Dulezite jsou ciny Jsou muzi, kteri si nepotrpi na takove "kecani". Mimochodem veta "Mas me rad?" je prvni v zebricku vet, ktere muzi naprosto nesnaseji ;-)))
Není tady