Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 27. 11. 2009 18:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: chce být semnou ale lásku ke mně necítí

Tulipánka napsal(a):

Nikolasi,
převoznici se dá říkat i "maminka" smile . Také nám pofouká bolístky, ale nemilujeme ji erotickou láskou big_smile .

No, je to btrochu zložitejšie... a ja za seba môžem pvoedťa, že som mala obdobie, kedy som sa pomerne rýchlo zamilúvala pomerne rýchlo triezvela... Môžno ani chlapi nemajú vždy a vo všetkom hneď jasno. Ale pokladám za fér aspoň jasne formulovať svoje MOMENTÁLNE pocity a nesľubovať nemožné a neoblbovať. Úprimnosť vždy ocením, aj keď je to úprimnosť typu "Si fajn kamarátka, ale nie partnerka(milenka, čokoľvek..)". hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#27 27. 11. 2009 18:40

křepelka
♥♥♥♥---

Děkuju všem za odpovědi. V podstatě je v nich vše co se mi honí teďka hlavou (proč je semnou?, jsem pro něj jen ,,převoznicí"?, chci být jen ,,převoznicí":, je nějaká šance, že se do mě zamiluje?, nejsem na něj moc hrr?,....). Stále o nás přemýšlím. Hodně mi pomáhá to že teď spolu nijak nekomunikujeme a já mám čas a prostor na své myšlenky. Nevím jak tohle všechno dopadne, zatím nemám ani v sobě jasno.
Proč setrvávám v takovém vztahu? Nevím sama, na to odpověď nemám.
Pro Helenu: jak vypadala naše debata poté co mi řekl že má v úmyslu se sejít i s jinýma slečnama? No řekla jsem mu po pravdě že k němu cítím víc než jako ke kamarádovi a že pokud se chce scházet semnou tak by mi nebylo příjemné aby se scházel i s jinýma slečnama. On mi oponoval a řekl že jsem majetnická, chvíli jsme si vyměnovali svoje názory a já nakonec řekla, že asi nemá cenu abychom se dále scházeli (už tenkrát jsem cítila že asi necítí to samé co já). On najednou úplně převrátil a řekl že chce být semnou a že chce semnou chodit. No prostě blázinec hned od začátku. Já jsem měla strach do toho vztahu jít, ale holt jsem do toho šla a teď řešíme tohle.

Není tady

#28 27. 11. 2009 18:41

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Křepelko, mám jednu otázku pro Tebe....a ty jsi mu sama od sebe zavolala, když byl na služební cestě? Nějak cítím, že ne!
Já jsem mu řekla že se mi to nelíbí a že tedy se nebudeme scházet spolu. Dlouho jsme o tom debatovali a on pak řekl že se s nimi nesetká a že chce být semnou. Tenkrát si mu dala ultimátum a vyhrála jsi. Já bych to udělala také!
Rozejít se semnou nechce, chce bojovat, protože mě má rád(nevím ale kvůli čemu chce bojovat). Já mu řekla že chci nějaký čas přestávku abych mohla o všem popřemýšlet Takže situaci zase řešíš krájením nože.

Nevím, hoch je hodně upřímný a své pocity Ti dává najevo. Myslím si, že svoji zamilovanost schováváš a nejsi až tak otevřená. Určitě máš ve vztahu převahu a diktuješ. Toho se asi leká...... Nebo se bojí tvé zamilovanosti,protože on to tak zatím necítí, a leká se také.smile

Upravil(a) Vladena (27. 11. 2009 18:47)

Není tady

#29 27. 11. 2009 18:47

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Vladena napsal(a):

Křepelko, mám jednu otázku pro Tebe....a ty jsi mu sama od sebe zavolala, když byl na služební cestě? Nějak cítím, že ne!
Já jsem mu řekla že se mi to nelíbí a že tedy se nebudeme scházet spolu. Dlouho jsme o tom debatovali a on pak řekl že se s nimi nesetká a že chce být semnou. Tenkrát si mu dala ultimátum a vyhrála jsi. Já bych to udělala také!
Rozejít se semnou nechce, chce bojovat, protože mě má rád(nevím ale kvůli čemu chce bojovat). Já mu řekla že chci nějaký čas přestávku abych mohla o všem popřemýšlet Takže situaci zase řešíš krájením nože.

Nevím, hoch je hodně upřímný a své pocity Ti dává najevo. Myslím si, že svoji zamilovanost do něho schováváš a nejsi až tak otevřená. Určitě máš ve vztahu převahu a diktuješ. Toho se asi leká......

Tak je evidentni ze jednani autorky vlakna je prevazne emocniho charakteru. Ja to docela chapu, ono zase neni takovym zvykem, kdyz panacek na zacatku vztahu na rovinu  rekne, ze se chce schazet i s jinymi. To chce bud silnou naturu nebo dobry trenink.
To, ze jedna fer je jiste plus, ale je otazka, zda dotycna to ustoji anebo chce to ustat. Pokud je schopna to brat spis jako nezavazny flirt a nic si od toho neslibovat, tak to je fajn. Pokud ceka neco vaznejsiho, tak to vidim blede.

Za sebe rikam, ze kdyby mi nekdo rekl, ze se chce schazet s jinymi, asi bych o tom nedebatovala. Pro me by to byla jasna tecka. Proste LALAPAPA. Pokud by mi ale slo o nezavazne cosi, tak to bych se jen ujistila, zda mam u sebe zasobu prezervativu.

Upravil(a) baba.jaga (27. 11. 2009 18:52)

42!

Není tady

#30 27. 11. 2009 18:57

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Nikolasi,
ano, sex je takové jedno hodně významné plus, proto se asi chlapi nechávají utěšovat u "převoznice" ne u maminky lol

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#31 27. 11. 2009 19:01

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Seznámili se na internetu, takže od prvé chvíle muselo být jasné, že se budou oťukávat,případně oťukávat i jinde.lol

Není tady

#32 27. 11. 2009 19:06

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

Seznámili se na internetu, takže od prvé chvíle muselo být jasné, že se budou oťukávat,případně oťukávat i jinde.lol

Tomu nerozumim, jak to s tim vubec souvisi? Seznameni na internetu=seznameni v realu.

42!

Není tady

#33 27. 11. 2009 19:25

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga napsal(a):

Vladena napsal(a):

Tomu nerozumim, jak to s tim vubec souvisi? Seznameni na internetu=seznameni v realu.

Vladěna to asi myslela tak (ale nechci samozřejmě mluvit za ni), že zatímco v reálu si ty vzájemné sympatie můžete odzkoušet víceméně okamžitě, tak při seznámení přes internet se může stát (a stává se to více než často), že i sebevíc přes maily sympatický partner/ka Ti v reálu absolutně nebude sedět...

Upravil(a) Mikeš (27. 11. 2009 19:25)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#34 27. 11. 2009 19:30

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Vladena napsal(a):

Vladěna to asi myslela tak (ale nechci samozřejmě mluvit za ni), že zatímco v reálu si ty vzájemné sympatie můžete odzkoušet víceméně okamžitě, tak při seznámení přes internet se může stát (a stává se to více než často), že i sebevíc přes maily sympatický partner/ka Ti v reálu absolutně nebude sedět...

Jo jo vlastni zkusenost.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#35 27. 11. 2009 19:33

křepelka
♥♥♥♥---

Pro Vladenu: když byl na první služební cestě tak jsem mu zavolala já a když jel po druhé tak jsem čekala jestli zavolá on. Ano přiznávám že ve vztahu jsem spíše dominantní. Svoji zamilovanost možná podvědomě trochu skrývám to je taky pravda, ale na druhou stranu jsem k němu upřímná a říkám to co cítím. Nabídka přestávky z mé strany nebyla proto, že ho chci dusit nebo dávat ultimáta, ale proto, že mě ten vztah už docela dost vyčerpával a já si potřebovala ujasnit co vlastně chci. Co nevidím jako fér jednání je to, že mi občas psal krásné dopisy plné lásky a naděje z našeho vztahu, ale zřejmě to tak necítil. Na mou otázku při posledním rozhovoru proč mi takové dopisy psal, mi odpověděl, že mi chtěl udělat radost (myslela jsem v tu chvíli, že spadnu na zadek!).

Není tady

#36 27. 11. 2009 19:56

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Cituji:"něco mu v našem vztahu chybí a nemůže se do mě zamilovat i kdyby chtěl"

- tak něco podobného mi řekl můj syn (21) o slečnách,se kterými se má možnost seznámit během studia,krom toho že má vážný vztah.A to doslova řekl: ano ty holky (taky studentky vš) jsou chytré,cílevědomé,pěkné,ale něco mi u nich ještě chybí,co přesně nejde definovat.

Takže možná je to obdobné u tvého přítele a jistě chápeš,že tady si nelze poručit či někomu jinému.

Není tady

#37 27. 11. 2009 20:14

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Vladena napsal(a):

To je samozrejme pravda, ale ti zkusenejsi samozrejme vedi, ze se nema nic ocekavat. Pri svych netovych dobroduzstvich me vzdy spis prekvapilo, ze dotycny neni nejaky Lojza a ze s nim jde v realu i normalne povidat ;-))) Ale uprimne receno, stejne zridka se mi to stava i v realu ze si reknu, "tyjo, ten neni zas takovy kreten/ten ma ale rozumne nazory"

Upravil(a) baba.jaga (27. 11. 2009 20:15)

42!

Není tady

#38 29. 11. 2009 16:40

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Nechci se mýlit,ale opravdu, jak si sama napsala- jsi asi dominantnější a vyzrálejší, třebaže si mladší. Klukům to vadí. Já kdysi,,dáááávníčko" chodila s klukem z jedné kapely. On na mě pořád anglicky, zbožňoval anglické kapely a já byla vedle jako jedle. Musela jsem vztah přerušit ,ačkoliv byl jednička. Nechtěla jsem být dvojkou.Byl to hrozný pocit! A bylo to také seznámení na inzerát, takže nejprve oboustranné krásné dopisy plné básní a písní.

Upravil(a) Vladena (29. 11. 2009 16:47)

Není tady

#39 29. 11. 2009 20:25

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

Nechci se mýlit,ale opravdu, jak si sama napsala- jsi asi dominantnější a vyzrálejší, třebaže si mladší. Klukům to vadí. Já kdysi,,dáááávníčko" chodila s klukem z jedné kapely. On na mě pořád anglicky, zbožňoval anglické kapely a já byla vedle jako jedle. Musela jsem vztah přerušit ,ačkoliv byl jednička. Nechtěla jsem být dvojkou.Byl to hrozný pocit! A bylo to také seznámení na inzerát, takže nejprve oboustranné krásné dopisy plné básní a písní.

opravila bych to na "některým" klukům to vadí....mně se např. kolega nedávno svěřil, že má rád, když to "vede" ženská wink

Není tady

#40 29. 11. 2009 21:24

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Tak já mám ráda rovnováhu, nebýt za blba ani s blbem. Jinak jsem tak o tom přemýšlela,že Křepelka píše , jak je zamilovaná,přesto tady nenaznačila jednu vlastnost hocha, do které já bych se zbláznila.big_smile Určitě nějaké má,proto je zamilovaná....hjarta

Není tady

#41 29. 11. 2009 21:28

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

Tak já mám ráda rovnováhu, nebýt za blba ani s blbem. Jinak jsem tak o tom přemýšlela,že Křepelka píše , jak je zamilovaná,přesto tady nenaznačila jednu vlastnost hocha, do které já bych se zbláznila.big_smile Určitě nějaké má,proto je zamilovaná....hjarta

Nějak nerozumím tomu začátku? Myslíš, že když to ve vztahu někdo tzv. vede, tak druhý musí být automaticky za blba?va Nejdůležitější asi je, když to oboum vyhovuje, ne?

Není tady

#42 29. 11. 2009 22:19

Zlatynka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň
Web

křepelko, to, co popisuješ, mi hodně připomnělo můj příběh......taky jsem měla vzah asi 3 měsíce s jedním mužem, který byl asi půl roku po rozchodu s bývalou partnerkou. Nebyl s tím stále vyrovnaný, ikdyž se snažil, neměl to stále odžité. "Dovolila " jsem sama sobě se do něj zamilovat. Bohužel jsem pro něj byla jen taková pomocná hůlka, o kterou se opíral a když ji už nepotřeboval, začal se chovat jinak, odtažitě, méně jsme se viděli, ....já ve snaze si ho připoutat, jsem tlačila víc a víc na pilu a celé to šlo do kytek..klasika....ale proč to píšu.....nenechala jsem to dojít tak daleko, abych se trápila další měsíce,a čekala, až on bude mít dostatek sil to ukončit a jít životem sám.... už jednou v minulosti jsem zažila ten hrozný pocit bolení u srdce,to, že jsem na dně a níž už to snad nejde,  kdy člověk jen přežívá a čučí na telefon, až zazvoní....a najednou to tu bylo zase, ale já se rozhodla zachránit svoji dušičku, zmobilizovala jsem veškeré síly a sama jsem to ukončila...hrozně mi to pomohlo a jakoby osvobodilo, zase jsem se mohla nadechnout a roztáhl se mi u toho hrudní koš smile.   Bylo mi asi 27 a přesně jsem věděla, co hledám......člověka, s kterým budu naladěna na jednu notu, člověka, se kterým se zasměju, který ví, co chce a ví, kam  jde........chtěla jsem vztah, který prostě vznikne a pokračuje tak nějak v pohodě, bez nějakého přetahování energií..dělat někomu záchranářku, čekat a doufat...na to se mi zdá život dost krátký a myslím, že i ty chceš víc...proto, pokud máš nějaké pochybnosti, jsou určitě oprávněné......udělěj s tím něco, držím palace

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/16533.png

Není tady

#43 30. 11. 2009 8:43

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Jak mi od pátku připadá tenhle příběh podobný mému. S přítelem jsme spolu od března. Prý se do mně zamiloval hned jak mě uviděl....a taky to dával patřičně znát. Něžný, hodný, pozorný, starostlivý. Já se nazačátku bála do toho jít, protože jsem už kopanců dostala až až. Ten cit byl nakonec ale silnější. Zažívali jsme úplnou pohádku.
Jenže kolem prázdnin se to nějak pokazilo. Už nebyly ty sladké smsky, držení za ruku a říkání "miluju tě". Prvně jsem si myslela, že je to protože jsme spolu začali rychle bydlet. Pak jsem ale čím dál tím víc měla pocit, že z jěho strany už ta láska není. Když jsme na tohle téma narazili, vždy mi řekl "kdybych tě nemiloval tak stebou nejsem". Jenže ten pocit se zvětšoval, až dospěl do krize. V pátek mi při rozhovoru řekl, že neví jestli mě miluje.
Pro mě to bylo jasné....je konec. Taky jsem mu to řekla. Nedokážu být s někým kdo neví jestli mě miluje nebo ne. Chci všechno nebo nic. Jenže on se najednou chová jako by nic. Tulí se, říká mi lásko, plánuje budoucnost.... A mě najednou dostal do pozice "co s tím?".

Křepelko....vím jak ti je. Ty pocity jsou tak zmatené a bolavé. Stojíš a přeješ si ať už se konečně něco někam pohne a vyřeší se to.

Není tady

#44 30. 11. 2009 9:48

Blossom
Host

Kuřátko napsal(a):

Jak mi od pátku připadá tenhle příběh podobný mému. S přítelem jsme spolu od března. Prý se do mně zamiloval hned jak mě uviděl....a taky to dával patřičně znát. Něžný, hodný, pozorný, starostlivý. Já se nazačátku bála do toho jít, protože jsem už kopanců dostala až až. Ten cit byl nakonec ale silnější. Zažívali jsme úplnou pohádku.
Jenže kolem prázdnin se to nějak pokazilo. Už nebyly ty sladké smsky, držení za ruku a říkání "miluju tě". Prvně jsem si myslela, že je to protože jsme spolu začali rychle bydlet. Pak jsem ale čím dál tím víc měla pocit, že z jěho strany už ta láska není. Když jsme na tohle téma narazili, vždy mi řekl "kdybych tě nemiloval tak stebou nejsem". Jenže ten pocit se zvětšoval, až dospěl do krize. V pátek mi při rozhovoru řekl, že neví jestli mě miluje.
Pro mě to bylo jasné....je konec. Taky jsem mu to řekla. Nedokážu být s někým kdo neví jestli mě miluje nebo ne. Chci všechno nebo nic. Jenže on se najednou chová jako by nic. Tulí se, říká mi lásko, plánuje budoucnost.... A mě najednou dostal do pozice "co s tím?".

Křepelko....vím jak ti je. Ty pocity jsou tak zmatené a bolavé. Stojíš a přeješ si ať už se konečně něco někam pohne a vyřeší se to.

Kuřátko, píšeš, že jste spolu začli rychle bydlet. Bydlíte u tebe, nebo u něj? Kdyby u tebe, tak by mi to dávalo logiku:
Poté co on "neví, jestli tě miluje", a tys řekla, že je to pro tebe konec, on otočil. Nemůže ta změna souviset s tím, že on bydlí u tebe a došlo mu, že by se tedy musel někam odstěhovat?

Jinak mi připadá že takovíto nerozhodní chlapci si to představují tak, že jim bude tolerantní partnerka dávat nekonečně času, aby se tedy rozmysleli, jak to v sobě mají. A přitom budou spolu dál bydlet, spát, no prostě on bude mít v podstatě veškeré pohodlí, jen bude partnerku trápit svojí nerozhodností.

Napadá možné řešení:
Tak tedy ty po půl roce chození nevíš, jestli mě miluješ? No, to je tedy smůla. Protože já nerozhodné chlapy nesnáším. Tak se od sebe vzájemně odstěhujme, ať máš na to rozmýšlení klid. Ale z mé strany nečekej, že až se konečně rozmyslíš, že na tebe budu ještě čekat....

...vlastně - napadá mě,že vzdáleně podobnou situaci jsem zažila: Partner se také po pominutí první zamilovanosti začal chovat laxně - na schůzky chodil pozdě, začal se chovat tak, že je to naprostá samozřejmost, že jsme spolu (asi jako kdybychom spolu byli 30 let, a ne půl roku)...
Když se mi jeho laxní chování přestávalo líbit, taky řekl něco v tom smyslu - proč bych o tebe bojoval, když už tě mám, a kdybych tě nemiloval, tak s tebou nejsem.
Pak mě navíc jednou zanechal samotnou v problémové situaci, kdy jsem jeho přítomnost a pomoc potřebovala, no a to byla pro mě poslední kapka, rozešla jsem se s ním. Bolelo to, ale teď, s odstupem 2 let vím jistě - udělala jsem dobře. Jsem dávno s někým pro mě přijatelnějším a je mi líp. stolt

#45 30. 11. 2009 10:42

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

JJ, Blossom....bydlíme u mě.

Taky mě napadlo, že se mnou dál zůstává, protože by se musel odstěhovat, měl u mě zázemí pro svou malou dceru. V pátek řekl něco v tom smyslu, že by to chtěl ještě do konce roku zkusit. Ale včera plánoval dovolenou v Alpách na březen. Já opravdu nevím. Nevidím mu do hlavy.

Včera jsem mu řekla, že až bude vědět co vlastně chce, tak ať řekne....ne mile, ale razantně, takže musel poznat že to myslím vážně. Jenže pak se zase choval jako by nic a tulil se. Vím co bych asi měla udělat....ale je to mooooc těžké grater

Není tady

#46 30. 11. 2009 13:51

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

sandra napsal(a):

Vladena napsal(a):

Nějak nerozumím tomu začátku? Myslíš, že když to ve vztahu někdo tzv. vede, tak druhý musí být automaticky za blba?va Nejdůležitější asi je, když to oboum vyhovuje, ne?

Ono je ,,vedení" široký pojem. Pokud chlap nebo ženská má lepší organizační schopnosti v zařizování apod. je to dobré, pokud ten druhý se nechá táhnout na laně. Ale kde je ta pravá mez? To ví jen ta dvojice. Nebýt za blba ani s blbem jsem myslela tak nějak  v inteligenční rovnováze. Nemohu být s někým,který studuje angličtinu,angličtinu cpe do hovoru a ještě zná anglické kapely a chce se o nich bavit. Zírala jsem s otevřenou pusou...smile Oproti tomu jsem očekávala,že pokud se zase já budu bavit z mého pohledu o běžných věcech, tak on bude chápat. Asi takhle!
Křepeličko,kuřátko,koťátko, to se vám nikdy nestalo?

Upravil(a) Vladena (30. 11. 2009 13:55)

Není tady

#47 30. 11. 2009 15:22

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nicolas napsal(a):

Tiina napsal(a):

Já celkem chápu proč do nich vstupují ti chlapi, Nicolas to popsal docela hezky, ale co nutí ty ženy zůstávat ve vztahu kde padají věty jako "nemiluju tě" a "nemám potřebu ti volat" a tak podobně. To by mě stačilo slyšet jednou. Přece nebudu čekat někde v koutku až se chlapec rozmyslí.

že by to byly sadomasochistky? wink

No třeba. Já nevím, já to fakt nechápu. Já tohle od partnera slyšet, nota bene na začátku vztahu kdy má být všechno dokonalé, tak fakt zdrhám.

Není tady

#48 30. 11. 2009 15:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Fakt? To neviem, že by niečo mohlo byť "fakt dokonalé". Ja už na tej dokonalosti nejako netrvám. Ale takýto výrok by ma nepotešil a asi by som chlapcovi dala nejaký čas na zistenie, či teda ma má rád alebo nie, a potom pápálalá rock vissla

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#49 1. 12. 2009 8:07

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

No já myslím, že ani jednu z nás to nepotěšilo.

Já se taky teď rozhoduji co dál. Rovnou to ukončit nebo nám dát ještě šanci a počkat co se z toho vyklube. Horší na tom je to, že je nevhodná doba. Blíží se vánoce a měly by se teď řešit úplně jiné věci než tohle. měla by být pohoda, láska, pečení cukroví, nakupovaní dárků.......a ne sedět, čučet a přemýšlet jestli má člověk ty vánoce raději trávit sám nebo s člověkem, pro kterého je třeba jen kamarád.

Není tady

#50 1. 12. 2009 8:43

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

Já se taky teď rozhoduji co dál. Rovnou to ukončit nebo nám dát ještě šanci a počkat co se z toho vyklube. Horší na tom je to, že je nevhodná doba. Blíží se vánoce a měly by se teď řešit úplně jiné věci než tohle. měla by být pohoda, láska, pečení cukroví, nakupovaní dárků....

A ona není?
Ženský, nic proti, ale...
Včera jsme s manželkou navštívili perfektní divadelní představení, které určitě většina z vás zná: Caveman. Kromě toho, že jsme se v jednom kuse chechtali big_smile jsou tam parádně vysvětleny i rozdíly mezi mužem a ženou... vy o nich taky víte, určitě i bez Cavemana smile, ale pak nechápu, proč tady furt něco řešíte, trápíte se, bolí vás to, atd., jakobyste nevěděli, že vyrazit z chlapa "miluji tě" je pro ženu kolikrát nadlidskej úkol... a chybí vám "sladký smsky, držení za ruku"... a stejně tak se divíte, když chlap druhej den přijde jakoby nic (zatímco vám se včera "zhroutil svět") a bez mrknutí oka vám začne nadšeně vykládat, jakou perfektní dovolenou si uděláte na jaře v Alpách... zatímco vy v duchu řešíte, jestli ho vyrazit hned, nebo až po Vánocích... sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí