18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mii napsal(a):
Myslím, e nemáte tak docela pravdu.
A kde pak se pleteme?
Není tady
Cyrano má jistě čas na nějaké rozhodnutí, můe tápat, přemýlet... Ale já tedy zde konkrétně nevidím za celé dva roky jakýkoli posun.
Mohl si říct - ok, odela, kdy se vrátí, začneme znova takhle a takhle. Kdy ne, uděláme to takhle... Cyranová svobodu nezvládla a začala pít. Vzal ji zpátky, ale neřekl si jestli to bude tak, jako předtím, nemá to smysl... pokusíme se udělat tohle... Prostě čeká, e se jeho ena změní. Ta začne vyhroovat rozvodem a Cyrano - nic... čeká, jak to dopadne. Tak vedle sebe ijou, on je unavený, vyčerpaný... jeho ena nejspí taky, protoe takovej pat nepřidá nikomu... ale napovrchu je to pěkný. Dům, dětičky, enuka...
Jetě bych pochopila, kdyby během těch dvou let byli Cyranovi jako na houpačce - jednou láska nebeská, vechno klape a pak problém, řeení, láska, mráček... pak se dá pochopit, e si člověk říká - to se přece dá spravit, chvílema nám to krásně funguje, ale tady se nic neřeí, nic neplánuje, nic... čeká se na zázrak, protoe jsou skvrny na slunci, jinak přece není moný, e by se tolik lidí rozvádělo. Tak jen počkáme na lepí stav slunce... je to jeho chyba...
Kadopádně je to Cyranův ivot...
Není tady
Myslím, e nemáte tak docela pravdu.
Jasně... ono se nakonec dá ít v téměř jakýchkoli podmínkách... člověk si zvykne, nebo spí otupí, obalí se skořápkou případně se "realizuje" jinde a jinak (co nemusí být zrovna mimomanelský vztah). Ale to u musí bejt sakra důvod (nebo lenost? pohodlnost? nechu cokoíli měnit?), rezignovat v relativně mladým věku a s představou, e to je na nejmíň dalích 10-15 let, nebo spí a do hořkýho konce, protoe po těch X letech u "to nějak doklepeme..."
Není tady
Ano Helí, m á pravdu dá se ít jako rab pod bičem otrokáře tak i jako pán. Kdy má volbu kerou pak zvolí cestu? Ono najednou se ukazuje, e raději rezignovat nebo nic nedělat je lepí, ale a pak nikdo nepláče a nevolá do zbraně ostatní pro jeho radosti ivotní.
A kde pak jsou Vae tu a tam jedovaté poznámky na starů muů, kde chcete ty silné, jasnomyslené a podnikavé, ty sebejisté a okouzlující? Ha, nějak to začlo kulhat? nebo, e by vyjimka? No pravdou je e Cyráno je Cyráno a je to jeho ivot, ale kolik jsme se do něj naduli a nahučeli a najednou ústup? Proč pak dílo je třeba dokončit aby vloená energie se vrátila? Nebo se pletu? A nebo se najednou změnily podmínky a "nadrujeme" Cyránové v jejím lehkováném a pohodleném ivitě, tak jak se to na tomto webu ji několikrát stalo, kdy jste se obklopily a pod křídlo vzaly svou druku.
Není tady
A co tím jako chce říct, Pisateli? e u máme tak akorát "nadutí a nahučení", které tu probíhalo docela dlouho? To ví, jednou se kadá hra omrzí - i ta na "Ano, ale..."
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ano Helí, m á pravdu dá se ít jako rab pod bičem otrokáře tak i jako pán. Kdy má volbu kerou pak zvolí cestu? Ono najednou se ukazuje, e raději rezignovat nebo nic nedělat je lepí, ale a pak nikdo nepláče a nevolá do zbraně ostatní pro jeho radosti ivotní.
A kde pak jsou Vae tu a tam jedovaté poznámky na starů muů, kde chcete ty silné, jasnomyslené a podnikavé, ty sebejisté a okouzlující? Ha, nějak to začlo kulhat? nebo, e by vyjimka? No pravdou je e Cyráno je Cyráno a je to jeho ivot, ale kolik jsme se do něj naduli a nahučeli a najednou ústup? Proč pak dílo je třeba dokončit aby vloená energie se vrátila? Nebo se pletu? A nebo se najednou změnily podmínky a "nadrujeme" Cyránové v jejím lehkováném a pohodleném ivitě, tak jak se to na tomto webu ji několikrát stalo, kdy jste se obklopily a pod křídlo vzaly svou druku.
Pisateli, my se tady jenom můeme VYJÁDŘIT, co si o tom vem myslíme, můeme i Cyranovi naznačit, jaké má pravděpodobné vyhlídky do budoucna, jestli se v takovém neutěeném manelství "zacyklí" ... ale to je asi tak ve, co můeme udělat.
Já - pokud mám mluvit sama za sebe - tak nemůu Cyranovi dret nabitou pistoli u hlavy, aby svoje velmi patné manelství řeil radikálním řezem, rozvedl se, vyřeil majetek a začal znovu buď sám, nebo s novou partnerkou ... a nemůu ho tvrdoíjně přesvědčovat o tom, e po rozvodu by mu bylo jistojistě líp, jiná enská by ho na rukou nosila a majetek, o jeho část by po rozvodu dělením přiel by si byl schopen do pěti let vydělat zpátky. Tuhle vizi můu před sebou desetkrát vidět já jako Kiara, ale rozhodně nejsem oprávněna ji násilím cpát do hlavy někomu, kdo o pravdivosti této vize není v ádném případě přesvědčen a vlastní rozvod bere jako pohromu pekelnou, po ní existuje pouze černá tma, zmar a věčné zatracení
MMCH já osobně jsem paní Cyranové ani nenadrovala, ani jsem se jí nezastávala - psát sem začal pan Cyrano, nikoliv ona. A e ila lehkováným a pohodlným ivotem? Inu jo, ale pak se Pisateli musí upřímně zeptat, kdopak jí ten lehkováný a pohodlný ivot asi umonil ... to ví, kdy si domů koupí opici, tak holt musí začít kupovat i banány ...
Není tady
Jak by řekla teta Kateřina:
"Koně můe přivést k vodě, ale napít se musí sám. "
Není tady
helena napsal(a):
"Koně můe přivést k vodě, ale napít se musí sám. "
Holky, kluci,
tak mně sakra neopoutějte!!!! Komu budu pořád skuhrat???? Vdy to bude na Potřebuji svůj :dudlik:Ne, fakt, moc vás rád čtu, je to moc zajímavé a poučné, ale upřímně, ne jako Standa Grossů. Docela jsem někdy přemýlel, e pokud bych chtěl vyhodit pár desítek tisíc z okna, e bych udělal mejdlo na parníku na Vltavě pod heslem "S Cyranem na věčné časy...". A tam bych Vás ty desítky přispěvatelů pozval, viděl bych Vás osobně, pojedli bychom, poklábosili a popili, a získal bych třeba nové kamarády..... Ale to by nebylo ono, takhle byste viděli, co jsem zač, a to tajemno by odpadlo. Samozřejmě jsou i výjímeční jedinci, kteří mně u viděli..... A třeba bych mohl padesátitisícího přispěvatele odměnit nějakým hodnotným darem.... Fakt mne to napadlo, ale to by to mejdlo muselo probíhat tak, e by vichni měli kraboku, aby to tajemno zůstalo tajemnem....
Jinak si myslím, e jsme sice unavený, to by unavilo i vola, ale jinak v pohodě. Člověk si na leccos zvykne, ale nebude to samozřejmě trvalé......
hezký veselý den
Cyrano
Není tady
Cyrano napsal(a):
Jinak si myslím, e jsme sice unavený, to by unavilo i vola, ale jinak v pohodě. Člověk si na leccos zvykne, ale nebude to samozřejmě trvalé......
No právě ... aby ta únava a pasivita nebylo právě to, co Tě pohřbí
Jako proti nějakému mejdanu na parníku bych samozřejmě nebyla ... ale co kdyby sis ty peníze raději uetřil na lepí zítřky a nové začátky ... ?!?
A neboj se ... nikdo Tě nechce ani opustit, ani hodit přes palubu nebo Tě nechat zmizet ve virtuálním propadliti dějin.
Kdy bude mít chu napsat, napi ... kdy nebude mít chu ani důvod sem psát, tak se zkrátka odmlč ... není ničí povinností hlásit sem pravidelně raporty, jak to u něj doma právě vypadá
Není tady
Kiara napsal(a):
Pisateli, my se tady jenom můeme VYJÁDŘIT, .....
Kairo, mluví mi s due, vím, e Cyrána nemůem zavřít do klece a vozit po světě a ukazovat světu jako opičku, tohle je ten co do něj u víc jak dva roky hučíme a von porád mele si tu svou.....
On tak nějak Cyráno, jak ho cejtím tak potřebuje buď pořádnej kopanec do ... a nobo právě asi povozit na voze a ukázat světu....
Snad nám hoch jednou procitne a onen mejdan na parníku uspořádá u příleitosti prvního roku od rozvodu, no moná to bude i u příleitosti jeho prvního dědoukovství Pak ale nechci slyet jeho pláč nad tím kolik ztratil času a ivota, i kdy je pravda tak posilněný mu to je holky pro Vás výzva )))))))
Není tady
Kiara napsal(a):
Cyrano napsal(a):
Jako proti nějakému mejdanu na parníku bych samozřejmě nebyla ... ale co kdyby sis ty peníze raději uetřil na lepí zítřky a nové začátky ... ?!?
A neboj se ... nikdo Tě nechce ani opustit, ani hodit přes palubu nebo Tě nechat zmizet ve virtuálním propadliti dějin.
Kdy bude mít chu napsat, napi ... kdy nebude mít chu ani důvod sem psát, tak se zkrátka odmlč ... není ničí povinností hlásit sem pravidelně raporty, jak to u něj doma právě vypadá
Tak to zas ne. Kairo ty tohle necítí, jako nejlepí přímí přenost aktuálního dění romantického vývoje v jednom prapodivném a(nejlepím) manelství? No pravdou je, e na mejdan bych s ním el jen nevím, zda bych ho sám trochu nepřitopil, aby se hoch u probral, rozhoupal a začal bejt chlapem a otcem. Ono kdyby viděl ten zástup en co mu sem píou i milostné románky a moná i některá si na něj myslí pak jistě by se Cyráno konečně rozhoupal a bouchl by do stolu a dal podmínky pro dalí a lepí ivot.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Kiara napsal(a):
Cyrano napsal(a):
Kdy bude mít chu napsat, napi ... kdy nebude mít chu ani důvod sem psát, tak se zkrátka odmlč ... není ničí povinností hlásit sem pravidelně raporty, jak to u něj doma právě vypadáTak to zas ne. Kairo ty tohle necítí, jako nejlepí přímí přenost aktuálního dění romantického vývoje v jednom prapodivném a(nejlepím) manelství? No pravdou je, e na mejdan bych s ním el jen nevím, zda bych ho sám trochu nepřitopil, aby se hoch u probral, rozhoupal a začal bejt chlapem a otcem. Ono kdyby viděl ten zástup en co mu sem píou i milostné románky a moná i některá si na něj myslí pak jistě by se Cyráno konečně rozhoupal a bouchl by do stolu a dal podmínky pro dalí a lepí ivot.
Ahoj Pisateli,
tys mne pobavil... ádné milostné románky jsme tu nečetl, a o tom, e by si na mně tady některá myslela, si myslím svoje...... Ale fakt jsi mně rozesmál... i kdy já se v poslední době směji často. Naposled včerejímu výkonu naich fotbalistů při zápase s Litvou......
Cyrano
Není tady
Koukám Cyrano, e u sis na tu ibenici nejen zvykl, ale e se ti pod ní i docela začíná líbit.
Buď jsi zcela vyjimečně otrlý jedinec a nebo, promiň mi ten hrubý výraz, leč jiný mne nenapadá, zcela tuctový trouba. Kurňa, e já tě nepotkala dřív, ne ta tvá princezna
Houby mejdlo na parníku a odměny 50ti titsícímu návtěvníkovi! Nic takového! Sobě koupí kvalitního domácího robota a mně ostrov v Karibiku, jachtu, letadlo, ponorku a vůbec vechno, co se v domácnosti takové nezávislé eně ikne
Já bych ti dala sbůhdarma takhle rozhazovat
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Koukám Cyrano, e u sis na tu ibenici nejen zvykl, ale e se ti pod ní i docela začíná líbit.
Buď jsi zcela vyjimečně otrlý jedinec a nebo, promiň mi ten hrubý výraz, leč jiný mne nenapadá, zcela tuctový trouba. Kurňa, e já tě nepotkala dřív, ne ta tvá princezna
Houby mejdlo na parníku a odměny 50ti titsícímu návtěvníkovi! Nic takového! Sobě koupí kvalitního domácího robota a mně ostrov v Karibiku, jachtu, letadlo, ponorku a vůbec vechno, co se v domácnosti takové nezávislé eně ikne
Já bych ti dala sbůhdarma takhle rozhazovat
Pandorro,
jsi jednička, ale na Kalouskova, ale fakt jednička. Zase jsi zabodovala - a nestačila by Ti myčka a sekačka na trávu??? Abys mi mohla, a budu kouřit na zahradě kubánský doutník, sekat zahradu!!!!!
Ahoj
cyrano
Není tady
Cyrano napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Já bych ti dala sbůhdarma takhle rozhazovatPandorro,
jsi jednička, ale na Kalouskova, ale fakt jednička. Zase jsi zabodovala - a nestačila by Ti myčka a sekačka na trávu??? Abys mi mohla, a budu kouřit na zahradě kubánský doutník, sekat zahradu!!!!!
Ahoj
cyrano
Hele, neiblo ti? Já přece vím, e jsem jednička a to dokonce trojitá. U jsi někdy nějakou takovou jedničku viděl dělat něco takového, neřku-li zabývat se nějakými domácími spotřebiči? Jo! Leda bys je měl zasazené do 14ti karátovýho a ozázené diamanty. Naich 60 koček v útulku potřebuje zrenovovat ubykace, tak by se ty cetky docela ikly. Nu, pak bych si k tobě moná, říkám MONÁ i přisedla. Doutníky mi nevadí a chlapa, kdy u není zbytí, taky přeiju. Ale musí to bejt chlap, atrapy okamitě háu do tříděného odpadu Váne, nekecám
Není tady
Cyrano napsal(a):
helena napsal(a):
"Koně můe přivést k vodě, ale napít se musí sám. "Holky, kluci,
hezký veselý den
Cyrano
Sorry Cyrano, ale jak si jednou zvykne ... pročpak by to nemělo být trvalé?
Cesta nejmeního odporu je tak pohodlnáááá
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Cyrano napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Já bych ti dala sbůhdarma takhle rozhazovatPandorro,
Ahoj
cyranoHele, neiblo ti? Já přece vím, e jsem jednička a to dokonce trojitá. U jsi někdy nějakou takovou jedničku viděl dělat něco takového, neřku-li zabývat se nějakými domácími spotřebiči? Jo! Leda bys je měl zasazené do 14ti karátovýho a ozázené diamanty. Naich 60 koček v útulku potřebuje zrenovovat ubykace, tak by se ty cetky docela ikly. Nu, pak bych si k tobě moná, říkám MONÁ i přisedla. Doutníky mi nevadí a chlapa, kdy u není zbytí, taky přeiju. Ale musí to bejt chlap, atrapy okamitě háu do tříděného odpadu Váne, nekecám
Jo Pandorro,
Ty jsi fakt Pandořina skříňka...................
Cyrano
Není tady
Cyrano napsal(a):
Ty jsi fakt Pandořina skříňka...................
Cyrano
To jo, obvzlá, kdy balím. Já se z toho pominu, to tak nesnáím a koukám, co vlastně vechno denodenně beru do ruky... No jetě hadry, to bude teprve porod a jetě větí legrace bude, a to za měsíc zase budu cpát vechno zpět do toho zmenenýho kufru! No doufám, e v horách něco poztrácím Jene zase určitě něco najdu....krista pána, to je prostě koán .
Zatím jsem od rána zabalila knihy, léky a kartáček na zuby. Asi to tak nechám, vak ono by se to nezbláznilo Goráče a bundu si můu vzít u na sebe, ejooo
Není tady
Člověk si na leccos zvykne, ale nebude to samozřejmě trvalé......
Cyrano, ty vole (to není uráka, leč laskavé oslovení, prosím ), to si jenom myslí. A myslí patně. Hele, ono se dá ít v lecčems, ale k ivotu to není - probatum est. Nejdřív si říká, e je to jen dočasně (a jak dlouho trvá dočasnost, víme), pak si moná dá termín do XY a najednou zjistí, e je dávno po termínu, ale vyskytlo se cosi dalího, proč to nejde... a jednou se takhle probudí s mylenkou, e u měnit nestojí za to...
Není tady
Ako to tu čítam, som čím ďalej tým viac vďačná bývalému, e sa zamiloval a odiiel odo mňa. Inak by sme sa v tom ehm, exkremente, v ktorom sme ku koncu ili, asi rochnili ete dnes. Ja som tie nerozhodný a váhavý človek a beriem do úvahy kadekoho a kadečo - ale to nie je vdy práve to najlepie.
Upravil(a) Selima (9. 9. 2010 12:50)
Není tady
Ahoj váení,
tak od 1.10. je ena bez práce, dali ji výpověď pro nadbytečnost. V rámci úřadu dělají reorganizaci, tak jí dali výpověď. Je te´d doma, říkala, e bude muset chodit přes den pryč, e v tom baráku nemůe celý den být..... navrhl jsem jí, e by mohla chodit na angličtinu, ale řekla mi, e ode mne nic nechce......No nic, její nas..ost začíná vzrůstat, take se jí klidím z cesty, neprovokuji jí, a bavím se dětmi. Pokud se mně na něco ptá, sluně jí odpovím.....
zatím ahoj
Cyrano
Není tady
Cyrano, to ví, v dnení době se můe ocitnout bez práce ze dne na den opravdu kadý a skutečně nikdo z nás nevíme dne ani hodiny ... a e je ena podráděná, tomu se nediv, na to má v takové situaci nárok kadý.
Podle ale kadá takováhle krizovka spolehlivě ukazuje, nakolik je vá manelský vztah nestabilní místo, abyste společně hledali nějaká řeení, místo toho se na sebe buď roztěkáte, nebo se mlčky ignorujete.
Smutné ...
Není tady
Cyrano, Cyrano... já bych s vámi v tom baráku nechtěla bydlet ani zadarmo. Tam je dusno u dva roky a je fuk, kvůli čemu.
Nicméně tvou enu chápu. Tohle nikomu nepřidá... Tak a něco brzo splaí.
Není tady
javena napsal(a):
Cyrano, Cyrano... já bych s vámi v tom baráku nechtěla bydlet ani zadarmo. Tam je dusno u dva roky a je fuk, kvůli čemu.
Nicméně tvou enu chápu. Tohle nikomu nepřidá... Tak a něco brzo splaí.
Nabídl jsem, jí , e jí pomohu něco najít, ale nechce....
Cyrano
Není tady
A pochopí, e tvá ena chce být samostatná, bude vám lépe, oběma. Za předpokladu, e ji nechá, aby byla...
Není tady