18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Cyrano :-) Tvoje ena mi připomíná jednu moji kamarádku... (bohuel)... mají 3 děti, ona v podstatě nikdy nepracovala, akorát si stěuje, jak jí manel dává málo peněz na domácnost - dostávala asi 30 tisíc jenom na provoz domácnosti (jídlo, nákupy)...
teď se chce rozvést ale vůbec nemá ponětí, jaká je hodnota peněz a myslí si, e manel i po rozvodu zajistí, aby ona měla stejnou ivotní úroveň!
Ví, co by podle mě platilo na obě enský (tu moji "kámoku" i Tvoji enu)? Nakopat do pr.d.ele... (s prominutím).
Tvoji enu neznám, ale to co vyvádí ta kámoka... mě fakt vytáčí. Bohuel ona se podobně chová i ke známým...
Tvoje ena vůbec nevnímá realitu - je načase, abys jí ukázal, jaká ta realita je. A kali na její psychické vydírání... je ubohá, kdy proti Tobě navádí děti... fuj :-( Proč jí to pořád ere?
Omlouvám se, ale emoce jsou silnějí ne já!!!
Není tady
... jo a to jetě musím dodat, e dotyčná se posl. dobou o děcka skoro vůbec nestará, má na to paní na hlídání... a to jetě chtěla, aby manel navíc k těm 30-ti tisícům platil hlídání dětí... protoe ona má spoustu aktivit mimo domov bez dětí.
Není tady
Martinko, tady nepadla ani jedna jediná zmínka o tom, e by paní Cyranová proti Cyranovi naváděla děti kdes to vyčetla, opravdu netuím. Tady bylo naopak samotným Cyranem řečeno, e po rozvodu je jeho paní ochotná mu děti sama přiváet i mimo rámec domluvy, co mně osobně jako psychické vydírání a navádění dětí proti otci nepřipadá.
A nepohoruj se nad tím, e některé eny jsou díky svému manelovi nadstandardně zabezpečeny a přesto se z takového manelství snaí vymanit. Ona toti ani takováhle "zlatá klec" není vechno, milá zlatá. Ty toti vidí jenom desetitisíce, které mají tyto eny měsíčně k dispozici, vidí dalí luxus, ve kterém tyto eny ijí, ale vůbec netuí, co je vlastně uvnitř toho manelství za zakopaného psa
Není tady
Cyrano napsal(a):
Selima napsal(a):
Ahoj/te, čo nové...?
Ahoj Selimo,
asi před 14 dny v neděli mi řekla ena před dětmi, e je starí dcera smutná, e se jí ve kole nelíbí, a také, e chce vyřeit "tu nai" záleitost. Nevím, co jí napadlo, e to chtěla řeit před dětmi, ale mne to docela natvalo. Ale v klidu jsem jí řekl, O.K., ale já na Tvoje vyplacení nemám, prodáme dům, já s tím počítám, a bude to. Děti, jakmile se to dozvěděly, břečely, já celý natvaný jsem doběhl do pokoje, a bych jí přinesl výpočet z hypotéční banky o tom, e bych musel na její vyplacvení dělat 25 let, a e nejsem ochoten celý ivot na tohle dřít.... Já jsme si to byl zjistit v hypotéční bance, kolik by mi dali dalí hypotéku a za jakých podmínek. No a řekl sjem jí, jinak to bude tak, e poté, co se rozvedeme, chci děti jednou týdně o víkendu, jeden měsíc o prázdninách a mít monost s nimi slavit vánoce, svátky a narozeniny, ale sólo, bez eny. Ona mi řekla, e jí tím vydírám, e nechci děti častěji, e nechci s nimi jezdit na dovolenou a na víkendy, a to mne u celkem dorazilo. ijeme ve studeném míru, nehádáme se, ale pokluid to jde, moc se spolu nebavíme, ale samozřejmě provoz domácosti nutně vede k tomu, e spolu musíme komunikovat..... Ví, co mne překvapilo??? e si ena pamatuje, co jsem jí řekl před 18 lety, ale nepamatuje si, kolik jsem měl na účtu v bance, kdy se mi na něj dívala před 14 dny.... To podle mne svědčí o její velké sebestřednosti.... Já si toti nepamatuji nic z toho, a ani nic z toho, co ona nelichotivého říkala ona mně.
s pozdravem
Cyrano
Mne sa zdá, e máte obaja trochu selektívnu pamä... ale skúste sa aspoň neháda pred demi, tie sú v tom fakt nevinne. A vezmi enu so sebou do hypotekárneho centra a snate sa trebárs za pomoci poradcu dôjs k nejakému rozumnému rieeniu.
Není tady
Ahoj Selimo,
to hypotekární centrum jsem si u odehrál sám: musíme doplatit dlunou hypotéku, jinak nám nedají souhlas s prodejem nemovitosti.
cyrano
Selima napsal(a):
Cyrano napsal(a):
Selima napsal(a):
Ahoj/te, čo nové...?
Ahoj Selimo,
asi před 14 dny v neděli mi řekla ena před dětmi, e je starí dcera smutná, e se jí ve kole nelíbí, a také, e chce vyřeit "tu nai" záleitost. Nevím, co jí napadlo, e to chtěla řeit před dětmi, ale mne to docela natvalo. Ale v klidu jsem jí řekl, O.K., ale já na Tvoje vyplacení nemám, prodáme dům, já s tím počítám, a bude to. Děti, jakmile se to dozvěděly, břečely, já celý natvaný jsem doběhl do pokoje, a bych jí přinesl výpočet z hypotéční banky o tom, e bych musel na její vyplacvení dělat 25 let, a e nejsem ochoten celý ivot na tohle dřít.... Já jsme si to byl zjistit v hypotéční bance, kolik by mi dali dalí hypotéku a za jakých podmínek. No a řekl sjem jí, jinak to bude tak, e poté, co se rozvedeme, chci děti jednou týdně o víkendu, jeden měsíc o prázdninách a mít monost s nimi slavit vánoce, svátky a narozeniny, ale sólo, bez eny. Ona mi řekla, e jí tím vydírám, e nechci děti častěji, e nechci s nimi jezdit na dovolenou a na víkendy, a to mne u celkem dorazilo. ijeme ve studeném míru, nehádáme se, ale pokluid to jde, moc se spolu nebavíme, ale samozřejmě provoz domácosti nutně vede k tomu, e spolu musíme komunikovat..... Ví, co mne překvapilo??? e si ena pamatuje, co jsem jí řekl před 18 lety, ale nepamatuje si, kolik jsem měl na účtu v bance, kdy se mi na něj dívala před 14 dny.... To podle mne svědčí o její velké sebestřednosti.... Já si toti nepamatuji nic z toho, a ani nic z toho, co ona nelichotivého říkala ona mně.
s pozdravem
CyranoMne sa zdá, e máte obaja trochu selektívnu pamä... ale skúste sa aspoň neháda pred demi, tie sú v tom fakt nevinne. A vezmi enu so sebou do hypotekárneho centra a snate sa trebárs za pomoci poradcu dôjs k nejakému rozumnému rieeniu.
Není tady
Tak to máte asi blbé... ale verím, e nejaké prijatežné rieenie sa nájde.
Není tady
Cyre - v podstatě by vechny domy s hypotékou byly neprodejné, je to tak, e najde kupce a část peněz jde na předčasné splacení hypotéky. Nebo kupec můe převzít tvoji hypo. Na právním ti jistě poradí lépe ne já.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Cyre - v podstatě by vechny domy s hypotékou byly neprodejné, je to tak, e najde kupce a část peněz jde na předčasné splacení hypotéky. Nebo kupec můe převzít tvoji hypo. Na právním ti jistě poradí lépe ne já.
Ano, jde to... kolegyně takto prodala před 14-ti dny dům z důvodu rozvodu...
Není tady
[Ahoj vichni,
jak se vám daří??????
Hezký zbytek prázdnin
Cyrano
Není tady
Striedavo oblačno... Business as usual. A čo u vás?
Není tady
Selima napsal(a):
Ahoj Selimo,
ena o rozvodu nějak nemluví, ijeme vedle sebe, neječíme na sebe, ale je nějak mrtvo.......
Cyrano
Není tady
Ufuf. Dvaja zombíci sa prepracúvajú do dôchodku...
Není tady
Cyrano napsal(a):
Selima napsal(a):
Ahoj Selimo,
ena o rozvodu nějak nemluví, ijeme vedle sebe, neječíme na sebe, ale je nějak mrtvo.......
Cyrano
No má co jsi chtěl vrátila se a nyní si uívá tvé tědrosti a dobrého zázemí.
Sakra chlape u se posbírej a začni na tom makat. Jinak bude mít drahá Selimka pravdu.
Není tady
Cyrano - mi přijde jako čím dál větí zoufalec, ale neboj, nejsi v tom sám, já mám zase podobný pocit z práce... taky akutní stres... asi se s prací budu muset rozvést a moc se mi nechce
Není tady
Ahoj Cyrano... take jsem nebyla a tak mimo, viď? Stanov si hranice, a e to souití neseere... BI.
Jinak se mám báječně. Vlastně ani nevím proč, prostě se tak mám. Jinej by asi plakal... ale já se mám skvěle. Nemůe pochopit, protoe mě nezná, ale ptal ses jak se nám daří, tak informuju...
Tak se měj taky skvěle a uij si zbytek léta.
Upravil(a) javena (14. 8. 2010 20:59)
Není tady
Ahoj Cyrano,
chtěla jsem ti napsat SZ, ale má plnou schránku.
Není tady
Ahoj Cyrano. Jak Ti je? Jak se cítí? O čem přemýlí?.... Drím palečky.
Není tady
Mii napsal(a):
Ahoj Mii,
myslím, e jsem relativně v pohodě. Snaím se na negativních emocích pracovat. Jak se cítím? Těko říct, chtěl bych napsat, e jsem unavený, a e mně ta celá situace stravuje, ale snaím se hledat něco v ivotě pozitivního, jinak by člověk zblbl. O čem přemýlím?? Kolem mne je spousta lidí, co se rozvádí nebo řeí partnerské neshody, a já si říkám: sakra, nejsou nějaké skvrny na Slunci??? A o tomhle přemýlím... Jak je moné, e má tolik lidí takové starosti, a e se to tak nyní koncentruje??? A nejde o nějaké krátkodobé vztahy - tak plus/minus 20 let. A přemýlím, jak dál........
Není tady
Ahoj Cyrano, měl bys vaí situaci řeit, tenhle pat nikomu neprospívá. Pkud hledá na ivotě něco pozitivního, vezmi si na 4 dny volno, vezmi svoje malý holky a někam s nima jeď na výlet nebo krátkou dovolenou. Ne abys s sebou bral i jejich matku, neodpočinul by sis.
Hodně síly
PS: jo, a abych nezapoměl - nepřemýlej nad ostatníma lidma, přemýlej jak nejlépe vyřeit svůj problém
Upravil(a) PetrHl (6. 9. 2010 18:20)
Není tady
To ví Petře je lepí řeit jiné, ne sebe. To nebolí. No jak tak koukám, má Cyráno zaděláno na dobrej post psycho syndrom.
Není tady
Cyrano, neře, co ostatní, udělej si jasno u sebe... co chce ty.
Kdy jsem byla těhotná, bylo kolem mě spousta holek těhulek a nebo mamin s malými dětmi... zajímavý je, e teď, kdy byl baby boom, tak jsou kolem mě vichni s větími dětmi, jen jedno batole... čím to bude? Kouká po tom, co řeí, co tě uvnitř trápí. Kdy se podívá líp, zjistí, e kromě těch, co řeí rozchod/ rozvod/ problémy v partnerství je kolem dost lidí, co se ení/ vdávají... zakládají rodinu... vedou dítě do první třídy/ poprvé do kolky... nastupují na V, do prvního zaměstnání.... mají první lásky... udělali řidičák.... Prostě normálka.
Kdy jsem se rozváděla, měla jsem dvě kamarádky, co řeily to samé... a dalí, co se vdala, jednu, co se jí syn pořádně poprvé zamiloval, jednu s druhým bezva manelem, co se jim podařilo miminko... jednu, co la do důchodu, dalí a dalí a dalí... a já si říkala, boe, co se to děje, e se vichni rozcházejí? Prostě jsem viděla nejprv to, co mě osobně zaměstnávalo a a na druhý pohled mi dolo, e ivot jede dál a já ty ostatní nevidím, protoe to je přece normální... ale ten můj problém.... to je něco. Prdlačku, tak to bylo je a bude a na tobě je, jak se s tím poprat a vyjít z toho ze zdravou kůí.
Moc tě ta situace pohlcuje a ty to neřeí. To je patně.
Není tady
Cyrano napsal(a):
Mii napsal(a):
Ahoj Mii,
myslím, e jsem relativně v pohodě. Snaím se na negativních emocích pracovat. Jak se cítím? Těko říct, chtěl bych napsat, e jsem unavený, a e mně ta celá situace stravuje, ale snaím se hledat něco v ivotě pozitivního, jinak by člověk zblbl. O čem přemýlím?? Kolem mne je spousta lidí, co se rozvádí nebo řeí partnerské neshody, a já si říkám: sakra, nejsou nějaké skvrny na Slunci??? A o tomhle přemýlím... Jak je moné, e má tolik lidí takové starosti, a e se to tak nyní koncentruje??? A nejde o nějaké krátkodobé vztahy - tak plus/minus 20 let. A přemýlím, jak dál........
Ahoj Cyrano.
Má právo cítit se unavený. Klidně zatím přemýlej o čemkoli.... Vechno má svůj čas, a dozraje, bude vědět, jak dál....
Není tady
No, tohle zraje bezmála dva roky... to u snad člověk musí mít trochu představu, jak dál...
Tady je bez představivosti a řeení jak manel, tak manelka...
Spí to vyhnije, ne dozraje - můj názor. U jsem ho ale Cyranovi psala.
Není tady
javena napsal(a):
No, tohle zraje bezmála dva roky... to u snad člověk musí mít trochu představu, jak dál...
Tady je bez představivosti a řeení jak manel, tak manelka...
Spí to vyhnije, ne dozraje - můj názor. U jsem ho ale Cyranovi psala.
Taky si myslím, e chlap v dobrém věku by po více jak dvou letech měl vědět co a kudy......
Není tady
Myslím, e nemáte tak docela pravdu.
Není tady