29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Víš co, Cyrano - je to na facku. A i když chápu, že návrat z léčebny je náročný, tak já nejsem až tak zastáncem chování - hlavně rukavičky a chození po špičkách...
Ženě bych patrně řekla něco ve smyslu, že chápu, že jí vadí jiné uspořádání věcí. Ale že jsem je tak uspořádal dle svého už v době, kdy odešla - nikoli do léčebny. A pokud chce, ať si to předělá jak jí libo a nemluví o tom zbytečně, protože to opravdu není největší problém naší domácnosti.
Když budeš měsíc, dva dělat vše podle jejího, aby byl doma klid, radši kolikrát nic neřekneš, aby nebyl zbytečný spor, bude se pak divit, že je to jinak a začne tě ubíjet řečma o tom, jak se k ní teď chováš a že už jí nemiluješ...
To, že se vrátila domů není důvod k tomu, aby jí šel každý z cesty, protože ona to teď bude mít těžký. Všichni to máme někdy těžký, život občas není zrovna sranda a tvá žena by si to měla konečně uvědomit. A ty by sis měl uvědomit, že může nastat chvíle, kdy bude nejlepší říct - milá ženo, tohle fakt nejde, bude lepší jít od sebe. Tohle už je přes čáru...
Jinak držím palce.
Není tady
Už jsem kolikrát chtěla reagovat,ale teď to javena docela dobře napsala i za mě . A oni ty rukavičky a chození po špičkách,vetšinou moc nefungují.
Cyrano taky držím palce, nebo pěsti ? Ono je to nakonec jedno .
Není tady
PavlaH napsal(a):
DObře jsi to zanálepkoval, víš o co jde, přemýšlej tedy co s tím ty budeš dělat. Víš, že změnit můžeš jen sebe, ona na té své změně taky pracuje....
PavloH,
kéž by!!!!!!!!!!!!!!
Cyrano
Není tady
javena napsal(a):
Víš co, Cyrano - je to na facku. A i když chápu, že návrat z léčebny je náročný, tak já nejsem až tak zastáncem chování - hlavně rukavičky a chození po špičkách...
Ženě bych patrně řekla něco ve smyslu, že chápu, že jí vadí jiné uspořádání věcí. Ale že jsem je tak uspořádal dle svého už v době, kdy odešla - nikoli do léčebny. A pokud chce, ať si to předělá jak jí libo a nemluví o tom zbytečně, protože to opravdu není největší problém naší domácnosti.
Když budeš měsíc, dva dělat vše podle jejího, aby byl doma klid, radši kolikrát nic neřekneš, aby nebyl zbytečný spor, bude se pak divit, že je to jinak a začne tě ubíjet řečma o tom, jak se k ní teď chováš a že už jí nemiluješ...
To, že se vrátila domů není důvod k tomu, aby jí šel každý z cesty, protože ona to teď bude mít těžký. Všichni to máme někdy těžký, život občas není zrovna sranda a tvá žena by si to měla konečně uvědomit. A ty by sis měl uvědomit, že může nastat chvíle, kdy bude nejlepší říct - milá ženo, tohle fakt nejde, bude lepší jít od sebe. Tohle už je přes čáru...
Jinak držím palce.
Milá javeno,
v podstatě něco obdobného mi řekla dnes moje psycholožka.
Moc díky za povzbuzení,
Cyrano
PS: Žena mi volala, že si našla práci......
Není tady
Nefritt napsal(a):
Už jsem kolikrát chtěla reagovat,ale teď to javena docela dobře napsala i za mě . A oni ty rukavičky a chození po špičkách,vetšinou moc nefungují.
Cyrano taky držím palce, nebo pěsti ? Ono je to nakonec jedno.
Nefritt,
díky!!!!!!!!!!
Cyrano
Není tady
No, tak s tou prácou to je, zdá sa, super správa...
Není tady
Selima napsal(a):
No, tak s tou prácou to je, zdá sa, super správa...
Selimo,
také si to myslím....
cyrano
Není tady
Držím päste a určite daj vedieť.
Není tady
Cyrano napsal(a):
PS: Žena mi volala, že si našla práci......
Tak to je opravdu dobrá zpráva - podle mě dokonce dvakrát:
1. Našla si práci
2. Zavolala Ti to
Držte se, a doufám, že jste si na oslavu nalezení práce nedali spolu panáka
Není tady
Cyrano, super. Fakt všecko to, co píšeš je zatím super zpráva. Já se jen snažím nehodnotit. To víš, každý do svých úsudků promítáme vlastní zkušenosti, at už vědomě či nevědomě. Bud normální a svůj. Dobrých rad máš spoustu a mám dojem že i tvoje návštěvy u psy mají ovoce. Co ta rodinná terapie, pokračuje?
Není tady
PavlaH napsal(a):
Cyrano, super. Fakt všecko to, co píšeš je zatím super zpráva. Já se jen snažím nehodnotit. To víš, každý do svých úsudků promítáme vlastní zkušenosti, at už vědomě či nevědomě. Bud normální a svůj. Dobrých rad máš spoustu a mám dojem že i tvoje návštěvy u psy mají ovoce. Co ta rodinná terapie, pokračuje?
Ahoj všichni,
vypadá to nadějně, panáka jsme si nedali. děti jsou O.K., poskakují, hrají si, mají radost. ta rodinná terapie neporkačuje, a já se obávám, že to tím skončilo. Zeptám se ženy, jestli by v tom chtěla pokračovat. Bez ní to nemá smysl, když řekne ne, tak jí k tomu už nedonutím.-...
Hezký den
Cyrano
Není tady
Tak to je mi líto. Pro ni by to byla šance a vlastně pro tebe taky. Tak spíš se ted kloním k dojmu, že jak to má, jí vyhovuje. Všichni s ní mohou soucítit, ona je vlastně ten chudák. Bacha na tuhle společenskou hru...
Není tady
PavlaH napsal(a):
Tak to je mi líto. Pro ni by to byla šance a vlastně pro tebe taky. Tak spíš se ted kloním k dojmu, že jak to má, jí vyhovuje. Všichni s ní mohou soucítit, ona je vlastně ten chudák. Bacha na tuhle společenskou hru...
Ahoj pavloH,
tak takhle to přesně otipla moje psycholožka..... že jí vyhovuje ta role trpitelky a terorizované ženy. Ale to mně nebaví...
cyrano
Není tady
Cyrano napsal(a):
tak takhle to přesně otipla moje psycholožka..... že jí vyhovuje ta role trpitelky a terorizované ženy. Ale to mně nebaví...
Cyrano,to Ti verim. Koho by to taky bavilo.
Nejdulezitejsi pro Tebe je (pokud to tak zena opravdu ma) nenechat se tim ovladat.
Není tady
Cyrano - takže? Je ti jasné, kam to zase míří? Bud s ní tu hru budeš hrát a nebo se odporoučíš a nebo jí nebudeš skákat na špek a spolu to nějak upytlíkujete, ale šťastný nebudete ani jeden. http://www.arteterapie.cz/index.php?dis … shw=100009 doporučila bych ti pro ni skupinovou arteterapii, která právě tohle nastavení pomůže pomoci sebepoznání malinko změnit. Ovšem ona taky musí chtít....
Pro tebe - pokud jsi ještě nečetl pak Erich Berne - Jak si lidé hrají.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Cyrano - takže? Je ti jasné, kam to zase míří? Bud s ní tu hru budeš hrát a nebo se odporoučíš a nebo jí nebudeš skákat na špek a spolu to nějak upytlíkujete, ale šťastný nebudete ani jeden. http://www.arteterapie.cz/index.php?dis … shw=100009 doporučila bych ti pro ni skupinovou arteterapii, která právě tohle nastavení pomůže pomoci sebepoznání malinko změnit. Ovšem ona taky musí chtít....
Pro tebe - pokud jsi ještě nečetl pak Erich Berne - Jak si lidé hrají.
PavloH,
díky, tu knihu jsem fakt nečetl.... Podívám se po ní.... Jinak dneska ženy nastoupila do práce, chce dělat makléřku v jedné realitce. Jsem zvědav, jestli jí to bude bavit. na práci s lidma musí mít člověk chuť, ale snad to zvládne......
hezký večer
cyrano
Není tady
MNo z mého pohledu - makléři v realitkách to ted mají těžší, ceny klesly, trh stojí. Není moc peněz. Praha dycky bývá trochu jiná, ale ona nemusí vidět výsledky. Neívm nevím. Jako kamarádka bych ji rvala právě na nějaký sebepoznávací seminář , kde se "zabaví". Ale to už se opakuju....
Něco málo o knize lze najít na internetu. http://referaty-seminarky.cz/eric-berne … ide-hraji/ tady je nějaký slušný výcuc, http://209.85.135.132/search?q=cache:uc … &gl=cz tohle je lepší výcuc. ALe kniha je prostě kniha. Najdeš ji asi už jen v knihovně.
Není tady
PavlaH napsal(a):
MNo z mého pohledu - makléři v realitkách to ted mají těžší, ceny klesly, trh stojí. Není moc peněz. Praha dycky bývá trochu jiná, ale ona nemusí vidět výsledky. Neívm nevím. Jako kamarádka bych ji rvala právě na nějaký sebepoznávací seminář , kde se "zabaví". Ale to už se opakuju....
Něco málo o knize lze najít na internetu. http://referaty-seminarky.cz/eric-berne … ide-hraji/ tady je nějaký slušný výcuc, http://209.85.135.132/search?q=cache:uc … &gl=cz tohle je lepší výcuc. ALe kniha je prostě kniha. Najdeš ji asi už jen v knihovně.
Ahoj pavloH,
je te´d ráda, že něco sehnala. uvidíme. Snad jí uživím, kdyby to kleklo....... Hlavně ať se zabaví.
s pozdravem
cyrano
Není tady
Cyrano, neměla by spíš začít pracovat, než se bavit s vědomím, že se stejně postaráš???
Není tady
Cyrano napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Ahoj pavloH,
cyrano
To je ale špatná psycholožka. Příteli tyranyzovaným a trpitelem jejích avantýr a rozmarů jsi TY a pak Vaše děti. Doporučím ti změnit psycholožku.
A pak už bych si nehrál, každá hra má svůj konec a tady myslím došlo k závěrečnému písknutí.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Cyrano napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Ahoj pavloH,
cyranoTo je ale špatná psycholožka. Příteli tyranyzovaným a trpitelem jejích avantýr a rozmarů jsi TY a pak Vaše děti. Doporučím ti změnit psycholožku.
A pak už bych si nehrál, každá hra má svůj konec a tady myslím došlo k závěrečnému písknutí.
Pokud čtu dobře, psycholožka ji vidí jako dramatickou umělkyni, netvrdí, že ji Cyrano terorizuje.
Není tady
Anda napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Cyrano napsal(a):
Ahoj pavloH,
cyranoTo je ale špatná psycholožka. Příteli tyranyzovaným a trpitelem jejích avantýr a rozmarů jsi TY a pak Vaše děti. Doporučím ti změnit psycholožku.
A pak už bych si nehrál, každá hra má svůj konec a tady myslím došlo k závěrečnému písknutí.Pokud čtu dobře, psycholožka ji vidí jako dramatickou umělkyni, netvrdí, že ji Cyrano terorizuje.
Ale dramatické výstupy paní C jsou mi tak nějak v tom okamžiku ukradené, pan C je ten kdo nejvíc trpí, ona si hraje svou hru. O něho jde.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Anda napsal(a):
Pisatel napsal(a):
To je ale špatná psycholožka. Příteli tyranyzovaným a trpitelem jejích avantýr a rozmarů jsi TY a pak Vaše děti. Doporučím ti změnit psycholožku.
A pak už bych si nehrál, každá hra má svůj konec a tady myslím došlo k závěrečnému písknutí.Pokud čtu dobře, psycholožka ji vidí jako dramatickou umělkyni, netvrdí, že ji Cyrano terorizuje.
Ale dramatické výstupy paní C jsou mi tak nějak v tom okamžiku ukradené, pan C je ten kdo nejvíc trpí, ona si hraje svou hru. O něho jde.
To Ti nikdo nebere. Jen bych neodsuzovala psycholožku.
Není tady
Svatá Boží prostoto ... Cyrano ...
V dnešní době dělat realitní makléřku je krize, reality stagnují ... já to nevidím jako zaměstnání, které by vedlo k tomu, aby VYDĚLÁVALA, to je spíš o tom, že bude někam pravidelně-nepravidelně docházet a sbírat zkušenosti, aby po půl roce zjistila, že si nevydělá ani na slanou vodu
Užitečnější a přínosnější by pro ni bylo, aby nastoupila do takové práce, kde má příslib pevného a pravidelného výdělku nebo - když už má v Tobě takové zázemí, že do Tvé náruče může kdykoliv v případě finančního nezdaru ekonomicky omdlít - si rozšířila vzdělání formou denního či dálkového studia.
Není tady
Pisateli a podle čeho jsi prosím tě usoudil, že psycholožka je špatná? Ona neřeší jeho ženu, ona řeší jeho. Takže zhodnocení jeho ženy je podle mě OK a řešení si C stejně musí najít sám....
Není tady