29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A nebo taky je to pribeh o tom jak je mozne milovat a zaroven "nenavidet" neschopne potvory.
Znam jednoho muze,zije v Praze a ten ma doma takovou neschopnou potvoru ktera ani neumi poradne varit,zajimaji ji jen znackovy hadry a penize. Ve skrytu duse je zoufala a citi ze tohle neni OK.Je frustrovana a nevi co si pocit.
Jak nestastny zivot ma jeho zena s takovou povahou si malokdo dokaze vubec domyslet (za tou jeji tvari potvory) jak nestastny je on ,kdoz jak "oslicku otres se" nedokaze z toho kolotoce vystoupit,je dost viditelny.
A co ze se jim to vlastne stalo obema? Nedokazi to jinak a ja porad rikam ze si zaslouzi soucit. Nikoliv litost ale cit pro pochopeni jejich utrpeni.
Cyrano,
i kdyby snad jen zdanlive Tvuj pribeh mel byt necim podobnym,pak je nutne vystoupit. Zmenit svuj postoj.
Není tady
žena se nikdy nesnažila využít příležitosti a živit rodinu, protože můj příjem je hluboce nadstandardní... vydělávala celkem slušné peníze, tak je všechny provařila především za své potřeby.
Jeden nadstandardní příjem v rodině stačí, ne? Kdybyste oba vydělávali pod/průměr, holt by ty potřeby musela omezit. Takhle ji nic nenutilo - asi ani ty.
A já jí dal na vybavení byt 80.000,- Kč, a měsíčně jsem jí platil i na děti 22.000,- Kč
Na její byt a její děti?
Pak bych mohl dát práva na film z našeho života Hollywoodu, ale ten závěr by musel skončit dobře
Ale nemusel... viz Válka Roseových
"Můj život s k..ou". To by byl bestseller
Prd a vořech. To si myslí každej potencionální grafoman, že jeho život je jedinečný , aby ve finále zjistil, že takovejch je...
Není tady
Heleno,myslím si ,že sponzoroval byt,do kterýho se přestěhovala,když chtěla odejít a zkoušet bydlet sama.Možná ,tak jak to Cyrano podal,bylo cítit to "JEJÍ",já to z toho nevyčetla,ale těch 80.000,- na byt a i těch 22.000,- na děti ji asi nemusel zatím dávat,když se nerozvádí.To byl její počin ,že chtěla žít samostatně.I když je pravda,že nevím kolik se dává na děti,když jsou třeba rozvedení,ale upřímně říkám ,že mě by ty peníze stačily,byla bych v sedmým nebi,ale taky možná žiju jinde.Žiju v oblasti ,kde opravdu není práce.A i kdybych měla manžela,ketrej by nosil domů peníze,asi by mě nestačilo jen to ,že bych si jen užívala.Tady je opravdu každej rád za práci a chodíme třeba za nějakejch 10.000,- měsíčně.A kdyby jeho manželka chtěla opravdu pracovat,tak si práci najde.Každej přece nedělá práci,která ho nejen baví,ale i živí,ale i to ,že je ten dotyčný mezi lidma.Pokud budu ten typ,že jsem věčně s něčím nespokojená,tak to asi bude problém můj.A že se potkali 2 lidi ,kteří si prostě asi nesednou,to je případ Cyrana a jeho ženy.Asi se to snažili nějak překlenout,ale Cyrano se bude muset asi smířit s myšlenkou,že to nepůjde ,tak jak on chce a půjdou od sebe.I v takovým manželství se stane,že mají několik dětí .
Není tady
Omlouvám se,ale ta poslední věta patřila na Selimu
Není tady
Cyrano, ty už musíš být dost zoufalý, když píšeš, to, co píšeš. Kdy si hodláš vydechnout a uvolnit stres? Se staženým žaludkem toho na té rodinné terapii moc nepobereš.
A opět dodám - to co tě na příspěvcích žere, to tě nějakým způsobem oslovuje a tam je třeba pátrat a přemýšlet. Proč to tak je? CO to s tebou dělá?
Není tady
PavlaH napsal(a):
Cyrano, ty už musíš být dost zoufalý, když píšeš, to, co píšeš. Kdy si hodláš vydechnout a uvolnit stres? Se staženým žaludkem toho na té rodinné terapii moc nepobereš.
A opět dodám - to co tě na příspěvcích žere, to tě nějakým způsobem oslovuje a tam je třeba pátrat a přemýšlet. Proč to tak je? CO to s tebou dělá?
Ahoj pavloH,
zoufalý nejsem, ale jsem strašně unavený, díky tomu to se mnou už nedělá nic, ale je to zajímavé, rád si to přečtu, a udělám si z toho nějaký závěr. Tu nadsázku s tím Hollywoodem mnozí nepochopili, ani ten celý mail. Trochu jsem se s ironií uvolnil, někomu to ale nedošlo.... Sorry.
Hezký den
cyrano
Není tady
Cyrano napsal(a):
PavlaH napsal(a):
A opět dodám - to co tě na příspěvcích žere, to tě nějakým způsobem oslovuje a tam je třeba pátrat a přemýšlet. Proč to tak je? CO to s tebou dělá?Ahoj pavloH,
zoufalý nejsem, ale jsem strašně unavený, díky tomu to se mnou už nedělá nic, ale je to zajímavé, rád si to přečtu, a udělám si z toho nějaký závěr. Tu nadsázku s tím Hollywoodem mnozí nepochopili, ani ten celý mail. Trochu jsem se s ironií uvolnil, někomu to ale nedošlo.... Sorry.
Hezký den
cyrano
Ale jo ,došlo Cyrano ,hlavu vzhůru
Není tady
CYR ANO- únava souvisí se stresem. Koukej si udělat volno! Třeba ve všedn den a klidně ho strav v posteli nebo sportem, prostě tím, u čeho odpočíváš. A ta ironie - něco ji spustilo. Osobně bych to chvilku nechala usadit a pak bychse nad tím sakra zamyslela. A nebo to vytáhla u psychologa.
Není tady
PavlaH napsal(a):
CYR ANO- únava souvisí se stresem. Koukej si udělat volno! Třeba ve všedn den a klidně ho strav v posteli...
Přesně tak, a jakožto chlap doplňuji: "Strav ho v posteli s milenkou" Když už nic jinýho, tak přijdeš na jiný myšlenky, a dojde Ti, že i s jinou ženskou to může bejt moc hezký, než jen s tou Tvou...
PavlaH napsal(a):
CYR ANO- únava souvisí se stresem. Koukej si udělat volno!
Viz výše, ale Cyrano má na krku dvě děti... to se to volno asi nedělá jen tak lehko...
Vypil jsem čaj z lopuch,
nos mi po něm opuch,
takže mám teď vyhráááno,
vypadám jak Cyráááno
Není tady
A já jí dal na vybavení byt 80.000,- Kč, a měsíčně jsem jí platil i na děti 22.000,- Kč
Ach jo, Cyrano ... a to nám sem píšeš proč? Že jsi velkorysý natolik, že cestu do nového života vysteleš manželce růžemi???
Tam, kam se odstěhovala jsi ji měl nechat, ušetřil by sis spoustu nervů a psaní.
Není tady
Ahoj vážení,
denska sjem absolvoval rodinku, a mám z toho míšené pocity. zatímco jsem já deklaroval ochotu ke společnému životu, tAK ŽENA ŘEKLA, ŽE SI MUSÍ NAJÍT PRÁCI A PAK SE UVIDÍ.....
Tak uvidíme..... Příště napíši více.
s pozdravem
Cyrano
Není tady
Cyrano napsal(a):
Ahoj vážení,
denska sjem absolvoval rodinku, a mám z toho míšené pocity. zatímco jsem já deklaroval ochotu ke společnému životu, tAK ŽENA ŘEKLA, ŽE SI MUSÍ NAJÍT PRÁCI A PAK SE UVIDÍ.....
s pozdravem
Cyrano
No, mě se to zdá logický, že si chce najít práci a srovnat si to v hlavě. Nemá smysl zbavit se jedný závislosti (alkohol) a žít ve druhý (finanční na manželovi).
Jen Cyrano, já nechci fakt rýpat, ale původně tvá žena odešla a tys chtěl zachránit manželství... Proč by to teď mělo být jinak. Je možné, že tvá žena bude chtít opět odejít... možná bych jí tentokrát nedávala na cestu prachy.
Není tady
[Ahoj javeno,
peníze jí na cestu dávt teď opravdu nebudu. V neděli jde s kamarádkami z léčebny na kafe, my s dětmi máme celý den pro sebe. Vůbec toho nelituji, bude to super a už se těším....
Vám všem přeji hezký víkend
Cyrano
Není tady
Cyrano napsal(a):
Ahoj vážení,
s pozdravem
Cyrano
No, je to pre ňu asi dôležité, sama cíti to, čo si tu ty písal... že by mala aj ona prispievať do spoločnej pokladnice, možno mať vlastné peniaze, získať sebadôveru, spokojnosť... a potom tú spokojnosť preniesť na vás. Alebo sa potrebuje osamostatniť a aj v tom prípade sa zíde mať svoje financie.
Není tady
Selima napsal(a):
Cyrano napsal(a):
Ahoj vážení,
s pozdravem
CyranoNo, je to pre ňu asi dôležité, sama cíti to, čo si tu ty písal... že by mala aj ona prispievať do spoločnej pokladnice, možno mať vlastné peniaze, získať sebadôveru, spokojnosť... a potom tú spokojnosť preniesť na vás. Alebo sa potrebuje osamostatniť a aj v tom prípade sa zíde mať svoje financie.
Já Ti nevím Selimo,pořád to vidím jinak a docela ráda bych se mýlila.Proč se neosamostatnila,když odešla od Cyrana poprvé,když jí to asi i sponzoroval a přesto to nezvládla a měla práci a milence a teď to řeší podobně ,když je v léčebně a zase říká ,že si najde práci a zkusí to.Cyrano ,dej jí šanci,ale poslední.
A to ,že jsi možná tak zoufalej,že se snažíš tady na ženským fóru ukázat ,cos ji všechno zaplatil ,to je hezký,ale nepočítej s tím ,že s tím zrovna tady uspěješ )))))
Není tady
CO je ksakru špatného na tom, že si chce najít práci? Osobní spokojenost vnese jasno i do jejích partnerských vztahů. Jistá pravidelnost, režim přizpůsobení se cizím lidem, vztahy s cizími lidmi mohou jejich vztah vyjasnit. A záměrně nehodnotím jakým směrem. Oba tápají.... at si najdou svoji cestu.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Oba tápají.... at si najdou svoji cestu.
Přesně tak - ať už k sobě, nebo od sebe...
Chleba se bude lámat, až se pí. Cyranová vrátí z léčebny - pak se uvidí...
Není tady
Mikeš napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Chleba se bude lámat, až se pí. Cyranová vrátí z léčebny - pak se uvidí...
Mikeši,
to máš pravdu, to nastane zítra.
s pozdravem
cyrano
Není tady
Tak držím päste a napíš, ako sa príbeh vyvíja.
Není tady
Selima napsal(a):
Tak držím päste a napíš, ako sa príbeh vyvíja.
Ahoj Selimo,
neboj, samozřejmě to budu plasticky popisovat.
Hezký večer!!!!!!!
cyrano
Není tady
Cyrano napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Chleba se bude lámat, až se pí. Cyranová vrátí z léčebny - pak se uvidí...Mikeši,
to máš pravdu, to nastane zítra.
s pozdravem
cyrano
Jsem zvedava. Cyrano v akci. Zlom vaz chlape.
Není tady
[Ahoj všichni,
bohužel má žena v součastnosti se vůči mně vymezovat - říká, co dělám špatně, že tam je to jinak uspořádnaé než dříve odešla apod. Doufám, že hledá svoji identitu a míto na slunci, aby získala sebedůvěru. Jinak by to bylo na facku (pro feministky: obrazně).
Hezký den
Cyrano
Není tady
No, je to pre ňu asi tiež ťažké a bolestné... a to, že jej útočisko a domov vyzerá inak, než bola zvyknutá, jej asi nepridá... Skús jej dať čas a mať trpezlivosť, ak ide len o maličkosti.
Není tady
DObře jsi to zanálepkoval, víš o co jde, přemýšlej tedy co s tím ty budeš dělat. Víš, že změnit můžeš jen sebe, ona na té své změně taky pracuje....
Není tady
Cyrano napsal(a):
Ahoj všichni,
bohužel má žena v součastnosti se vůči mně vymezovat...
A co Ty s tím hodlat dělat?
Dej jí trochu času, ať se doma rozkouká... já tohle nikdy na vlastní kůži nezažil, ale podle toho, co psala Rosamunda na Alkoholicích, takovej návrat alkáče z léčení nebejvá jednoduchej...
Přeju hodně štěstí, a pevný nervy, samozřejmě...
Upravil(a) Mikeš (10. 12. 2009 18:27)
Není tady