18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mike napsal(a):
... nikoli jako výčitku, ale jako něco, co by si moje ena přála (romanticky) zaít...
takhle to chapu i ja,kdyz to neni vycitka,kdyz je to prani zazit to po romanticku a treba jeste s kytickou na prenosnem tacu k tomu, jo jo...... Kez se ji jednou alespon jednou jeji prani stane skutecnosti.
"..jene já jsem holt starej praktik, a spí ne tu romantiku tam vidím bordel v peřinách z nadrobenýho rohlíku, mastnej flek od salámu na poltáři, vylitý kafe v posteli s následnou hádkou a tak... "
---------------------------------------
Ja se tu mlatim smichy Jsem si to zive,do detailu a barevne predstvila.
Diky,opet si me dokonale pobavil.
Preju dobrou noc a sladke sny.
Upravil(a) hirondel (25. 11. 2009 23:19)
Není tady
Pro některé pány to můe být poněkud nepochopitelné, ale "problém" kytka v květináči versus řezaná nebo snídaně do postele můe znamenat "miláčku, slyí moje přání"? Nebo lépe řečeno "chce slyet?" Ono to vypadá jako prkotina - brambořík nebo frézie - kytku přinesl, snahu projevil... pro chlapa v tom rozdíl není, stejně jako pod snídaní do postýlky si představí drobky a mastnej flek (mmch, Kocoure - kdo u vás povlíká? ). Některá enská si ovem řekne, e ani takovou maličkost není schopen pro ni udělat... a u to jede.
Mateřská není dovolená a jistý stupeň frustrace jsme asi zaily aspoň někdy vechny. Milé větičky typu ty jsi celej den doma a já vás ivím nebo představa, e ivitel má právo si odpočinout dle svého naturelu, zatímco matka to přece nepotřebuje, případně jenom to, e o kadou pomoc je nutno pána poádat, k tomu 24hodinová permanentní pohotovost a konverzace zúená na paci paci, dobrý den, litr mlíka, kuk
- to je nějaký to odreagování sakra zapotřebí. Některá trikuje dečky, jiná cvičí a dalí holt sáhne po flace.
Konkrétně u Cyranů bych ráda věděla, jestli tu podporu irí rodiny v péči o děti, jako má teď on, měla i jeho ena.
"jen a platí, kdy si ho (potomka) uil"
Pisateli, tady přece nejde o alimentační povinnost, ale o sprosté zneuití dětí k vyřizování si manelských sporů. Ku.va, pokus se pochopit, e manelé jsou něco jiného, ne rodiče a e mláďatům se má dostat maximální ochrany! (Nebo je serat ihned po porodu. )
Kdy si nějaká enská na "Alkoholicích" zoufá, e její manel chlastá jako Dán, ostatní ji utěují, radí, podporují...
Alkoholiky moc nečtu, tak nevím, ale u záletných pánů i dam celkem pravidelně padne dotaz druhu "a nedělá něco doma blbě?" Ostatně Cyrano taky nebyl ihned napaden, e je to jeho vina - dost dlouho se probíraly vechna + i -, vechny monosti... dokonce i útěchy, rady a podpory se mu dostalo. Jene si vimni, e on prostě nepřipustí svůj sebemení podíl na výsledném stavu. Tím nechci říct, e ji k tomu "dohnal", ale podle dostupných informací si paní C. za pomoci milence a C2H6O řeí problémy rodinné a manelské - tedy obou zúčastněných. Snad jedině tehdy, kdyby paní C. měla utkvělou mylenku, proč si nevzala Pitu Hufnágla, by byl Cyrano pouhým katalyzátorem
Není tady
Javeno, sama přiznává jedno jsem ironická tedy přesně ti to zrcadlím
No ono pokud bys prolistovala historii tohoto příběhu jistě bys nala i moje poznámky, kdy jsem Cyranovi sdělil, e chlapče sbal kufry, děti a prchej bo tohle neustojí. Snad jsem jen v jednom okamiku zapochyboval a změnil tuhle mylenku v mylenku, moná se to zněmí a bude to dobrý.
Obecně, okamité chování Cyrana na některé chování jeho drahé polovice přecházím s úsměvem na obou stranách, nebo z pohledu jeho M je to zlomyslnost jak jetě víc stíit jemu přístup k ní a ze strany Cyrana neumělou snahu o odpálkování nepříznivého stavu.
Je to dětinské a proto tohle přecházím s úsměvem a současně s jistou bolestí v srdci bo ti kdo to ve odnáí jsou děti.
A víme co víme, jediné co známe v tomto příběhu je pohled Cyrana, můeme jen z jistých obdobných případů zde i jinde sdělených, dosadit do pohledu a postoje jeho M. A na základě zkueností by nám měl vyjít přibliný výsledek.
Ten hypotetický výsledek je, e Cyránová se nikterak nezmění bo ve stavu kterém je, má sluné ubytování, své jednání vdy odůvodní psychickým stavem, je skoro spokojená protoe se nemusí o nic starat, hlavně ne o děti o Cyrána a o nic prostě je tzv. princeznou sama pro sebe.
Cyráno se utve, protoe má snahu spojit nespojitelné, současně bude utván ekonomickým zásobením rodiny, společného ivota s M si neuije bo rozmazlená princezna ho k sobě nepustí, a ke vemu se bude cítit tak nějak nedoceněn, protoe pokus o celou rodinu a společnou výchovu mu nejde, a tak za 10 -15 let uvidí, jak mu utekl ivot mezi prsty a skončí na ARO jednotce s dvojnásobným oboustranným infarktem s naruenou psychikou, ne-li s trvalým psychickým pokozením /v lepím případě tikem v horím s nacvičenou schýzou/
Děti odněkud ivené moná se maminka vrátí projdou dětstvím a ztratí ivot protoe stálé napětí mezi hlavními účastníky jejich výchovy a opory se projeví v jejich odstavení na vedlejí kolej. Take děti i v 25 budou dětmi a jejich hlavní ivot bude naruen neznalostí nebo nechutí z dospělého ivota, který poznali ve své rodině. Budou se bát navazovat trvalejí kontakt apod.
Výsledek, minimálně 4 pokřivené ivoty.
To celkový výsledek Cyránovic snahy spojit oheň a vodu.
Není tady
helena napsal(a):
Konkrétně u Cyranů bych ráda věděla, jestli tu podporu irí rodiny v péči o děti, jako má teď on, měla i jeho ena.
Jak to můe vědět? Helenko, moná jak její rodiče, tak i Cyránovi rodiče rozpoznali, e ona matkou nikdy nebude a proto tu podporu neměla. Moná zas budu za kacíře ke čtvrcení a kastraci, ale pro někoho podpora je kdy prarodiče budou hlídat děti 24/7 a maminka si bude uívat své mateřské dovolené na Hawai nebo ve pindlu či místní občerstvovně, pro někoho je podporou jen to, e "jsi dobrým rodičem". Je to zas kus od kusu.
Pisateli, tady přece nejde o alimentační povinnost, ale o sprosté zneuití dětí k vyřizování si manelských sporů. Ku.va, pokus se pochopit, e manelé jsou něco jiného, ne rodiče a e mláďatům se má dostat maximální ochrany! (Nebo je serat ihned po porodu. http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png)Helenko, já nevím jakou má praxi v rozchodech a rozvodech, ale myslím si, e kdo tu ulítává a víc směuje jsi ty. Nidky nidke jsem netrvrdil, ani neříkám, e odcházející rodič nebude na potomka platit! Veřejně a ne jen tu, jsem sdělil, e alimentační povinnost je okolo 25% ze zbytku příjmu rodiče. A jsme u jádra pudla, který v manelskorodičovském rozchodu existuje. Ze své praxe a na vyjímky oba rodiče jsou ochotni platit a mnohdy i víc ne jsem sdělil vý. Jene předevím matky v duchu mylenky, "já mu tu jeho ku**** a jeho budoucí dalí ivot znepříjemním" postaví výivné tak, e protistrana se začne taky bránit a problém je na světě. Převáně ono neúměrné výivné přichází ze strany matky, ne ze strany otce a to i tehdy kdy dítě jde do péče otce. Já bych tady Helenko brzdil.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Javeno, sama přiznává jedno jsem ironická tedy přesně ti to zrcadlím
No ono pokud bys prolistovala historii tohoto příběhu jistě bys nala i moje poznámky, kdy jsem Cyranovi sdělil, e chlapče sbal kufry, děti a prchej bo tohle neustojí. Snad jsem jen v jednom okamiku zapochyboval a změnil tuhle mylenku v mylenku, moná se to zněmí a bude to dobrý.
Obecně, okamité chování Cyrana na některé chování jeho drahé polovice přecházím s úsměvem na obou stranách, nebo z pohledu jeho M je to zlomyslnost jak jetě víc stíit jemu přístup k ní a ze strany Cyrana neumělou snahu o odpálkování nepříznivého stavu.
Je to dětinské a proto tohle přecházím s úsměvem a současně s jistou bolestí v srdci bo ti kdo to ve odnáí jsou děti.
A víme co víme, jediné co známe v tomto příběhu je pohled Cyrana, můeme jen z jistých obdobných případů zde i jinde sdělených, dosadit do pohledu a postoje jeho M. A na základě zkueností by nám měl vyjít přibliný výsledek.
Ten hypotetický výsledek je, e Cyránová se nikterak nezmění bo ve stavu kterém je, má sluné ubytování, své jednání vdy odůvodní psychickým stavem, je skoro spokojená protoe se nemusí o nic starat, hlavně ne o děti o Cyrána a o nic prostě je tzv. princeznou sama pro sebe.
Cyráno se utve, protoe má snahu spojit nespojitelné, současně bude utván ekonomickým zásobením rodiny, společného ivota s M si neuije bo rozmazlená princezna ho k sobě nepustí, a ke vemu se bude cítit tak nějak nedoceněn, protoe pokus o celou rodinu a společnou výchovu mu nejde, a tak za 10 -15 let uvidí, jak mu utekl ivot mezi prsty a skončí na ARO jednotce s dvojnásobným oboustranným infarktem s naruenou psychikou, ne-li s trvalým psychickým pokozením /v lepím případě tikem v horím s nacvičenou schýzou/
Děti odněkud ivené moná se maminka vrátí projdou dětstvím a ztratí ivot protoe stálé napětí mezi hlavními účastníky jejich výchovy a opory se projeví v jejich odstavení na vedlejí kolej. Take děti i v 25 budou dětmi a jejich hlavní ivot bude naruen neznalostí nebo nechutí z dospělého ivota, který poznali ve své rodině. Budou se bát navazovat trvalejí kontakt apod.
Výsledek, minimálně 4 pokřivené ivoty.
To celkový výsledek Cyránovic snahy spojit oheň a vodu.
Vie, čo mi mi ale pripadá zvlátne? e tá "spokojená" pani Cyranová od svojho mua odila - k alkoholu aj fyzicky k milencovi - kdeto ten strane nespokojný Cyrano síce u mono nechce s ňou i, ale rozhodne sa s ňou nemieni rozís... Niečo mi tu proste nesedí, sorry.
Súhlasím ale plne s tým, e deom daný stav neprospieva a prospieva nemôe. U kvôli nim bz mali - OBAJA - niečo urobi.
Upravil(a) Selima (26. 11. 2009 9:52)
Není tady
Pisateli, já jsem stará ironička a milovnice černého humoru, čím jsem svým dětem (ne si zvykly a začaly chápat, e mají divnou matku) připravila pár meních oků. Vím to, na to nepotřebuju zrcadlo.
Cyranovu anabázi sleduju od začátku a opravdu dlouho jsem nepsala. Přilo mi to zbytečný, od začátlku se mi to jeví dost katasrtrofálně. Asi na třicátý stránce jsem napsala něco v tom smyslu, aby se u domluvili, protoe mít tohle doma já, jsme celá rodina, včetně dětí, zralá na psychiatra.
S tvým hypotetickým výsledkem naprosto souhlasím, vidím to podobně u od té třicáté stránky.
Jen v Cyranové nevidím rozmazlenou princeznu, ale nevyzrálou osobu, která nebyla nikdy schopná sdělit a případně ustát svůj názor, take skončila v baráku, kterej nechtěla s kytkama v květináčích, který nechtěla, s muem, který je pro ni strůjcem jejího nepodařeného ivota... co na tom, e sama nevěděla, jaký by měl vlastně být. Cyrano z nějakého důvodu (moná příliná zahleděnost do sebe v kombinaci s posedlostí po dokonalém ivotě) nepostřehl, e manelka není spokojená, vesele nosil květináče a nezaznamenal varovnou červenou, kterou jeho ena vysílala. On to neviděl. Měl barák, děti, mukáty v oknech... Idyla.
A pořád to nevidí. Ale drím mu palce, a to zvládne co moná nejlíp. U kvůli těm dětem...
Není tady
Pisatel napsal(a):
helena napsal(a):
Jak to můe vědět? Helenko, moná jak její rodiče, tak i Cyránovi rodiče rozpoznali, e ona matkou nikdy nebude a proto tu podporu neměla. Moná zas budu za kacíře ke čtvrcení a kastraci, ale pro někoho podpora je kdy prarodiče budou hlídat děti 24/7 a maminka si bude uívat své mateřské dovolené na Hawai nebo ve pindlu či místní občerstvovně, pro někoho je podporou jen to, e "jsi dobrým rodičem". Je to zas kus od kusu.
Pisateli, tady přece nejde o alimentační povinnost, ale o sprosté zneuití dětí k vyřizování si manelských sporů. Ku.va, pokus se pochopit, e manelé jsou něco jiného, ne rodiče a e mláďatům se má dostat maximální ochrany! (Nebo je serat ihned po porodu. http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png)Helenko, já nevím jakou má praxi v rozchodech a rozvodech, ale myslím si, e kdo tu ulítává a víc směuje jsi ty. Nidky nidke jsem netrvrdil, ani neříkám, e odcházející rodič nebude na potomka platit! Veřejně a ne jen tu, jsem sdělil, e alimentační povinnost je okolo 25% ze zbytku příjmu rodiče. A jsme u jádra pudla, který v manelskorodičovském rozchodu existuje. Ze své praxe a na vyjímky oba rodiče jsou ochotni platit a mnohdy i víc ne jsem sdělil vý. Jene předevím matky v duchu mylenky, "já mu tu jeho ku**** a jeho budoucí dalí ivot znepříjemním" postaví výivné tak, e protistrana se začne taky bránit a problém je na světě. Převáně ono neúměrné výivné přichází ze strany matky, ne ze strany otce a to i tehdy kdy dítě jde do péče otce. Já bych tady Helenko brzdil.
A nebude to tým, e "převáně" opúa rodinu, poamo deti mu, a často úplne a dokonale? Nejaví záujem, prestáva plati... Ja osobne som zaila presne opačný prípad, ale na polícii a súde sme sa dozvedeli, e sme absolútna výnimka, kdeto opačne otočený prípad - mu sedel(za socíku! teraz u sotva) za neplatelie alimentov je oveža beneí. A 25% z príjmov dáva ten rodič, čo odchádza, ten druhý musí často dáva 125%. :jojo:
Upravil(a) Selima (26. 11. 2009 10:01)
Není tady
Jak to můe vědět?
No nevím - proto mě to zajímá... elementary, dear Watson
moná jak její rodiče, tak i Cyránovi rodiče rozpoznali, e ona matkou nikdy nebude a proto tu podporu neměla
Tím myslí, e "patným matkám" se s dětmi nepomáhá?
Hele, já fakt nevím, jak to u Cyranů konkrétně chodilo, ale obecně - jestli na mámě visí vechno právě proto, e je máma, kdeto otci se poskytne vemoná pomoc, je něco patně.
... ani neříkám, e odcházející rodič nebude na potomka platit!
Pisateli, dovol, abych ti připomněla tvé oblíbené holinky/hodinky Alíky jsi do toho zamíchal nepochopitelně TY a je to jediné (zatím), co se u Cyranových neřeí a paní C. (zatím) nemusí vyslovit, jak jsi hezky napsal: "já mu tu jeho ku**** a jeho budoucí dalí ivot znepříjemním". Teď to vypadá na slazení z jeho strany.
Není tady
Selima napsal(a):
Vie, čo mi mi ale pripadá zvlátne? e tá "spokojená" pani Cyranová od svojho mua odila - k alkoholu aj fyzicky k milencovi - kdeto ten strane nespokojný Cyrano síce u mono nechce s ňou i, ale rozhodne sa s ňou nemieni rozís... Niečo mi tu proste nesedí, sorry.
Kdysi davno Cyrano napsal: " .....doela se bojím zůstat sám jsej skeptický k tomu, e si jetě nějakou normální prima enskou najdu. Z toho mám fakt depku..."
Není tady
hirondel napsal(a):
Selima napsal(a):
Kdysi davno Cyrano napsal: " .....doela se bojím zůstat sám jsej skeptický k tomu, e si jetě nějakou normální prima enskou najdu. Z toho mám fakt depku..."
Take strach ze samoty, skepse a (moná) obava z vlastní "neschopnosti" najít jinou partnerku je důvod k setrvání ve vztahu nevyhovujícím oběma stranám a jetě to obhajovat zachováním domova dětem???
Není tady
Tak abych neplevelil, ale současně jedna odpověď vůči Vám třem (neberte to jako útok či neúctu ke kadé z vás jednotlivé) se dle mého nějak svorně doplní.
Javeno, asi se shodujeme na vem co je v Cyránově příběhu dominantní co podruné a co jen úsměvné "nakovávání" oboustranně nevyzrálých lidí. Nějak nae nedorozumění způsobuje kostrbatost mého písemného vyjádření zamodrchané v pojmosloví. Ale i zde mám dojem., e si porozumíme, kdy ti sdělím, e "rozmazlená princezna" je pro mě přesně ta nevyzrálá a dětinská osoba o které se zmiňuje ty. Take s tebou myslím nebudu mít v dalím strategicko taktickém vývoji Cyránova příběhu problém.
Selimko, odchod Mrs Cyránové kamkoli a k čemukoli je útěkem před sebou samé a také odchod od takového ivota, který jí nevyhovuje. Můeme se domnívat, , e je to odchod Cyrána bo jí nevyhovuje jako chlap, jako manel, jako otec, jako partner, jeho politicko manelsko společenské chování apod. To ale nevíme a by se nám to skoro denně objevuje jak základní rozpor v souití dvojic při rozvodech, zde vidím, e "chození" tedy období tokání je toliko jen sexuálním spojením dvojic, nikoli odpovědným hledání budoucího partnera/ky. Tady snad bych se přikláněl tak nějak, aby opět nastala doba "Kecalů" Nebo to byl útěk před sebou samou s tím, e jako malá holčička ani neuměla definovat co vlastně od svého samotného ivota chce a nevyhovovalo jí její postavění matky, manelky apod. Neslyela a necítila poskytovanou podporu, protoe jí křachlo v kebuli a chtěla být tou nezadanou a nezvladatelnou holčičkou v 15ti. Nezodpovědnou a nevědomou k čemu a komukoli.
Ke tvé druhé odpovědi bych tak nějak si dovolil kratinkou poznámečku, e sice souhlasím s tvým názorem, e odcházení bývalého do neznáma, ale mám dojem, e je to právě proto, e kdy pán se chce vrátit a i dělá ve pro návrat do původního, je to jeho partnerka, která mu návrat znemoní a je tou jedovatou, která ho vlastně přivede na pokraj jednání, které pak jen vidíme, e otec a manel mizí zklamán a nasr***. (Prosím berte to jako obecnou linii mylenky).
Helenko, myslím, e jsi vytrhla mylenku z mé odpovědi někomu jinému a pasuje na Cyránův příběh. Tak tomu není, Jen jsme se my dva v tom asi zamotali. Take debatu o platbách na děcka necháme na jinou příhodnějí dobu.
No pokud se týká podpory, zas je to nějak nepochopeno z tvé strany. Pokud koukám napsal jsem e jsou "matky" ale i otcové, kteří si podporu představují v tom e své ratolesti předají prarodičům a oni si uívaj slastí a radostí ivota, ale i opaku. Neřekl jsem, e se patné matce podpora neposkytuje, ale e jí můe chtít jinak, a nebo to co je poskytováno není jí bráno jako podpora. Zas je to individualizované.
Není tady
Pisateli, ...
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ale i zde mám dojem., e si porozumíme, kdy ti sdělím, e "rozmazlená princezna" je pro mě přesně ta nevyzrálá a dětinská osoba o které se zmiňuje ty.
Tak uz jen skoro zda se zbyva,ze Cyranovi muzeme sdelit nase nazory na to jak se "budi" princezny,neboli jak na rozmazlene deti aby se probraly.
Cyrano omluva ze si delam srandicky ale ono na tom neco bude.
Není tady
hirondel napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ale i zde mám dojem., e si porozumíme, kdy ti sdělím, e "rozmazlená princezna" je pro mě přesně ta nevyzrálá a dětinská osoba o které se zmiňuje ty.
Tak uz jen skoro zda se zbyva,ze Cyranovi muzeme sdelit nase nazory na to jak se "budi" princezny,neboli jak na rozmazlene deti aby se probraly.
Cyrano omluva ze si delam srandicky ale ono na tom neco bude.
No ké by jsi se probrala ty princezno.
Není tady
"No ké by jsi se probrala ty princezno. "
Upravil(a) hirondel (26. 11. 2009 12:30)
Není tady
Ahoj váení,
tedy zírám. To se to sakra rozjelo. nevm, jestli na vechny příspěvky v diskuzi budu schopen z hlediska času odpovědět.
Jinak faktum: ena se nikdy nesnaila vyuít příleitosti a ivit rodinu, protoe můj příjem je hluboce nadstandardní. Co jí vyhovovalo. I v momentu, kdy nastoupila do práce a vybavovala si před rokem azyl a vydělávala celkem sluné peníze, tak je vechny provařila předevím za své potřeby. A já jí dal na vybavení byt 80.000,- Kč, a měsíčně jsem jí platil i na děti 22.000,- Kč a nakonec, kdy prchla pryč jsem zaplatil i saldo za plyna elektřinu, co za ten rok jetě nezaplatila...... . Take vae úvahy o tom, e by přínos mojí eny z finančního hlediska převáil přínos můj, jsou zcela liché. Kdybych já byl doma na "mateřské", tak by nevyělala ani na slanou vodu, resp. by nás neuivila. A na podnikání není, před prázdninami dostala nápad, e by studovala nějakou V nebo nástavbu, ale pak to rychle odpískala. A navíc chtěla, abych jí kolu zaplatil, co bych udělal, ale ne v momentu, kdy začala pít. take já bohuel ve svém ivotě řeil její ekonomické průsery, a jetě se mi nestalo, e by se z nich vyhrabalaa sama. Někdy mi to připomína stav, kdy na USA vichni, zejména diktátoři nadávají, kdy jsou v OSN, e jslou hrozné, ale bez jejich peněz by OSN u dávno neexistovala.
Přemýlím, e bych zaloil Klub přátel Cyrana, vydával bych legitimace, existovalo by vstupné, a pak bych si moná vydělal i na peníze, které po rozvodu budu manelce platit. Co Vy na to???
Pak bych mohl dát práva na film z naeho ivota Hollywoodu, ale ten závěr by musel skončit dobře, take by to museli nějak upravit.
mezitím bych jetě mohl napsat nějakou autobiografii "Můj ivot s k..ou". To by byl bestseller a v příloze by byly texty tohoto vlákna, knihu by křtil Paroubek s Uzlem a Klimeem a raut by byl u Kočků.
Jo a prodával bych ochrannou známku "Cyrano". jetě vymyslím logo a budu prodávat náivky, já na tom kurňa jetě zbohatnu!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co vy na to?????????
cyrano
Není tady
No naplánoval jsi to hezky, ale to ti k ivotu stačit nebude do ti přátelé tě brzo nakopu a na svůj problém bude sám sameček
Já a myslím, e i okolí unisímo hlásá rozetni to. Bolet to bude vdy, jen zachrání rozchodem sebe a hlavně dětem narovná pokřivené vidění. Co na tom, e budete rozetnutí, matku neztratí.
Není tady
Cyrano napsal(a):
Co vy na to?????????
?? )))))přemýlím, kam zmizel ten celkem sluný a galantní tragéd Cyrano a kterýe zoufalec to zneuil jeho nick.
Není tady
Cyrano napsal(a):
A já jí dal na vybavení byt 80.000,- Kč, a měsíčně jsem jí platil i na děti 22.000,- Kč
Ví, moná chyba. Kdybys ji nechal odejít fakt s holým zadkem, moná by se toho naučila víc, ne jen e kdy odejde, stejně se o ni finančně postará.
Mám jednu kamarádku, která má 3 děti a zaječí úmysly. Manela s nadstandardními příjmy a ona si nevydělá ani na tu slanou vodu, jak Ty píe... a není u na MD, děckám je cca od 6 let vý. Troku jsem se jí snaila vysvětlit, e odejít od chlapa neznamená, e on ji bude ivit tak, aby měla stejný standard jako dřív.
Byla straně překvapená, e kdy o odchodu mluvila s manelem, e jí nechtěl dát peníze (myslím kadý měsíc jako dřív) - no já se nedivím, být tím chlapem, tak bych taky nedala.
Moje kamarádka ije troku ve snu, je zhýčkaná (si myslím) vysokým příjmem manela - a připomíná mi Tvoji manelku.
Řeení v tomhle případě si myslím je, aby se manelka naučila váit peněz - jí ukázat realitu. Pokud se u k Tobě vrátila, tak to asi tak dobře nepůjde, ale v době, kdy měla zaječí úmysly, by to lo líp. Moná by byla i pokornějí a viděla by cenu peněz. Kdyby si je musela vechny sama vydělat.
Není tady
Cyrano, edesát stránek a a teď nám tu naservíruje, jak jsi enu dotoval, kdy se odstěhovala? Jestli jo, tak jsi blb.oun.
Na hollywood zapomeň, takovou slátaninu by nikdo nenatočil a atobiografii klidně napi. Já první si přijdu pro podpis na autogramiádu, abych viděla na vlastní oči člověka, který skuhrá, jak enu chce zpátky, notabene jí platí a kdy enuka začne nasávat, tak jí chce straně pomoct, nače jí označí jako k..u...
Plakej nad sebou dál.
Není tady
Ahoj, nečetla jsem celé vlákno, je toho a a.
ta tvoje ena chce to má pěkně zařízené...jetě jí dotuje.........to fakt nechápu!!!!!!!!!!!
Měl ses na to vykalat u dávno. a spí ji naučit váit si peně kdy u nic.
Není tady
Kerrin napsal(a):
Ahoj, nečetla jsem celé vlákno, je toho a a.
ta tvoje ena chce to má pěkně zařízené...jetě jí dotuje.........to fakt nechápu!!!!!!!!!!!
Měl ses na to vykalat u dávno. a spí ji naučit váit si peně kdy u nic.
Cyrano,nevě hlavu:.Zvládne to i s se svým egem:o))Prostě nevím jak to vysvětlí,ale docela Ti rozumím
Není tady
Javeno a hlavně Cyrano, teď u mohu na plnou hubu říct. "Teď vím proč se ta tvoje potento". Ale z ná to, z jídlem roste chu a její těké zjitění, e jinde se musí makat, promiň to by poloilo i silnějí slonici.
No Cyrano, začni, aby ten tvůj příběh měl krásný happyend, a dal se natočit kdy ne přímo v Dovolenkovém lese aspoň na Barrandově dumat, jak se sám s děckama postaví na nohy vyrazí do ivota s úsměvěm a radostí. Jedině pak má anci na zaloení Cyranovy strany příznivcůa stát se ve vlastní straně čestným doivotním předsedou, zřízení muzea muské snahy o nápravu ípkové princezny a správem vybýrat vstupné a vydání knihy o ivotě en v muském prostředí.
Není tady
Mne stále nejde do hlavy, ako mohol ten dokonalý a skvele zarábajúci Cyrano ma DVE deti s takouto neschopnou a lenivou k...ou. Jedno chápem, aj dokonalí mui asi musia občas "smočit kořínek", ale DVE? Kde urobili soudruzi z NDR chybu?
(Inak, priznávam, e ja by som so Cyranom nevydrala ani dva týdne . Nieto ete niekožko rokov a dve deti. A asi to platí aj naopak. Fakt nechápem, e máte problémy A TERAZ.) Podža mňa - buď sa váne pokúste nastoli normálnejie spoluitie vyhovujúce OBOM, alebo sa konečne rozíďte. Toto nie je ivot, ale ivorenie - pre OBIDVOCH.
Upravil(a) Selima (27. 11. 2009 14:40)
Není tady