Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 11. 2009 14:53

marg
♥♥♥----

Semiš - čištění skvrn

Dobré odpoledne, máte někdo zkušenosti s čištěním semišové bundy - propocená pod "pažama". Zkusila jsem to jednou v čistírně, podepsala papír, že za výsledek nezodpovídají, stálo mne to 500,- Kč /resp. mého muže - bunda byla jeho/. Opět ten samý problém - mapy v podpaždí. Nechci šetřit za každou cenu, pokud z Vás má někdo nějaký tip, budu ráda. Děkuji.

Nuzota z lidí vlky činí a vlky z lesů žene hlad.
F. Villon

Není tady

#3 14. 12. 2009 10:34

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Semiš - čištění skvrn

alejestli už je semiš poškozený agresivním potem, tak se to už neodstraní, jestli je barva vyžraná...

Strach je malá smrt...

Není tady

#4 18. 12. 2009 16:40

marg
♥♥♥----

Bety napsal(a):

alejestli už je semiš poškozený agresivním potem, tak se to už neodstraní, jestli je barva vyžraná...

To je zřejmě nᚠpřípad..... Když mám semiš, nemám se agresivně potit /znáte chlapa, který se nepotí jinak?/, když mám makeup, nemám plakat.....
Aneri, Bety, dík.

Nuzota z lidí vlky činí a vlky z lesů žene hlad.
F. Villon

Není tady

#5 18. 12. 2009 17:35

Irik
♥♥♥♥♥--

Semiš v čistírně čistí v perchlorethylenu. Sama jsem s ním několikrát semiš úspěšně čistila, ale jen na malých plochách...skvrnky. Pozor...stejně jako benzínové čističe zůstává po vyschnutí ohraničený okraj čištěného místa, musí se proto perchlorethylen dobře roztítat do okolí jakoby doztracena.

Jinak PCHE koupíš normálně v barvách lakách.

Není tady

#6 10. 7. 2014 14:19

zilinkaz
♥------

Ahoj mě na většinu skvrn zabírá čistící prostředek s kartáčkem pod víkem. Je dost účinný, třeba ti pomůže. Je to tady ten:
http://www.drogerie.cz/odstranovace-skv … tto-250-ml

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí