6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré odpoledne, máte někdo zkuenosti s čitěním semiové bundy - propocená pod "paama". Zkusila jsem to jednou v čistírně, podepsala papír, e za výsledek nezodpovídají, stálo mne to 500,- Kč /resp. mého mue - bunda byla jeho/. Opět ten samý problém - mapy v podpadí. Nechci etřit za kadou cenu, pokud z Vás má někdo nějaký tip, budu ráda. Děkuji.
Není tady
alejestli u je semi pokozený agresivním potem, tak se to u neodstraní, jestli je barva vyraná...
Není tady
Bety napsal(a):
alejestli u je semi pokozený agresivním potem, tak se to u neodstraní, jestli je barva vyraná...
To je zřejmě ná případ..... Kdy mám semi, nemám se agresivně potit /znáte chlapa, který se nepotí jinak?/, kdy mám makeup, nemám plakat.....
Aneri, Bety, dík.
Není tady
Semi v čistírně čistí v perchlorethylenu. Sama jsem s ním několikrát semi úspěně čistila, ale jen na malých plochách...skvrnky. Pozor...stejně jako benzínové čističe zůstává po vyschnutí ohraničený okraj čitěného místa, musí se proto perchlorethylen dobře roztítat do okolí jakoby doztracena.
Jinak PCHE koupí normálně v barvách lakách.
Není tady
Ahoj mě na větinu skvrn zabírá čistící prostředek s kartáčkem pod víkem. Je dost účinný, třeba ti pomůe. Je to tady ten:
http://www.drogerie.cz/odstranovace-skv … tto-250-ml
Není tady