29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
chci se zeptat, zda jste některá chodila na léčbu špatné pleti na nějaké zákroky laserem (pokud ano, jaké?)?
A máte zkušenost s biolampou?
Jsem už docela zoufalá, ani předražená kosmetika doporučovaná mou kožní dr. nezabírá tak, jak bych si představovala. Takže budu vděčná za jakékoliv rady, tipy nebo sdílené zkušenosti.
Není tady
Ahoj, z vlastní zkušenosti ti radím chemický peeling, naprosto úžasná věc. Nedávno jsem ho podstoupila a jsem nadšená, měla jsem hodně rozšířené pory a dnes mám pěknou pleť a dokonce mi zmizelo pár vrásek. Finančně to jde zvládnou pět návštěv u kosmetičky mě stálo 4 000kč.
Není tady
Pandulko, a kde sis to nechala dělat? Když jsem vyhledávala, cenu pod 2.000,- za jedno ošetření jsem nenašla?!
Není tady
Já jsem ze Zlinského kraje, konkrétně Vsetín:-)
Není tady
já doporučuji taky chem.peeling ale přímo u doktorky kožařky
já platila 500kč za návšzěvu čili 2000kč za vše včetně krému (Moravskoslezský kraj)
Není tady
Hojky, taky jsem s chemickým peelingem naprosto spokojená - podstoupila jsem 3 ošetření a dál se matlám jenom krémem - GLYKO A a pleť mám jako mimino... Hodně jsem trpěla na zanícené vřídky atd a teď si lebedím! Jo a ještě mi kožní doporučila změnit antikoncepci, tak beru MINERVU. Středočeský kraj
Není tady