29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky včera na mě šli mdloby....sem jela pro do práce-dělal do 14-takže končila i ranní směna......ona je to veliká fabrika-a ve dvě se začali rojit lidi z práce-norlmálně jak z mraveniště
-sem v tu chvíli byla tak štastná že nemusím chodit do práce-teda hlavně ne do takovýhle obr fabriky....to vypadalo hrozně.....a to předtím holka přijela autem-asi na odpolední- a přijela pozdě a tak hrozně rychle utíkala do tý práce-asi aby to stihla....
-fuj po tomhle se mi fakt nestýská...
Není tady
ahoj kočky
LUcinko tak já těhu na 99% nejsem koupila jsem si ráno test ten nejcitlivější, prý má ukázat těhu už 5-8 den po oplodnění a nic na něm není
takže nic,je mi to hrozně líto,chtěla jsme to dát tatkovi jako dárek k vánocům a nějak to na mě padlo
fakt nechápu proč mám takovou smůlu...a tatík tu trombozu,ještě týden budem píchat injekce a pak dostal kupu prášků a má to brát půl roku
a nesmí u toho absolutně žádnej alkohol,chudák je z toho taky špatnej,že si půl roku neskočí na pivko
jdu vás dočíst at si trošku zlepším náladu
Není tady
Peti to mě mrzí,ale dolud nemřišla naděje je já taky nechápu proč mám takovou smůlu a nedaří se nám
ach jo...a jaký je to test já co měla tak všechny byly až v den očekávané ms
a ještě že jste tu trombozu zachytily včas
Není tady
Lucí, Jarouška nechej ještě pěkně týden zahnízdit
Je to blbý, že máte ty neštovice, ale zase je pravda, že za týden už to fakt bude zaschlý
Já být tebou, obětuju stováka za ten Herpesin a na obličejíku bych jí to mázla tím. To je vlastně mastička na opary a neštovice jsou virový opar. Ta mastička je pidi malá, ale sestřenka mazala jen místa, kde by to mohlo být pak vidět. Hlavně obličej ! Hojilo se to po ní horzně rychle a bez jizev.
Sudí, teda, taková SUPER ŽENA a ty nemáš výbavičku ???????????
Je fakt, že já u druhýho chystala i tašku do porodnice až v 39tt. Teď u třezího už jsem byla zase jako nadšená prvomatka
Jitko, já o Stpavě vím, už jsme to tam byli zkontrolovat v týdnu Na kafču v AKVÁRKU
Ale my jsme loni spíš jezdili do Osvětiman
Není tady
Pinky herpesin doma na opary mám : díky moc
Není tady
Tak my jsme odpoledne razili znovu k doktorovi. Málinka už je dobrá, ale noc s Máťou a dnešek byl naprosto šílenej.
Neustále má horečku a to i přesto, že střídám Nurofen a Panadol. Je spavej, ale spí vždycky chvilku a pak řve, ale nejen že ho to bolí, ale že chce tohle a nechce tamto a vím že mu není dobře ale fakt už mi leze na nervy.
No na píchání to nebylo, ale dostali jsme radši ATB a když se to do pondělí nezlepší, tak nás asi bude čekat píchání.
A po novém roce nás prý pošle na vyšetření nosní mandle. Takže následujeme Ambruš.
Není tady
Ahoj holky, tak dneska jsem byla na výletě v té Ikey a super, protože tam bylo málo lidí, ale těšila jsem se, že si zase koupím 10 svítících hvězdiček na baterky a neměli ani bílé ani červené, dokonce ani takový řetěz, co si tenkrát koupila mamka, prostě vymeteno. Ale koupila jsem si takový jakoby červený strom, který byl zlevněný ze 499 na 99, takže super. Dala jsem na to řetěz s 10 světélky a máme to nahoře na chotbě, takže nahoře jsou taky vánoce
tý jo Lucii, neštovice jo? Ještě, že to nejhorší vyžerete do vánoc, to je zase super. No a taky je to takle na zimu asi lepší ne? V létě se nesmí na sluníčko a to děti hrozně špatně nesou, že nesmí ven. Tak ať ji to ani bolet nezačne a nemá horečky prďolka.
Holky, všem děkuji za různé fotečky a za vaše výtvory. Já už na tohle nestíhám reagovat, ale vždycky se moc kochám.
Štarmíku, já vím, že už by to těhotenství test asi ukázal a to jakýkoliv, ale já ten super test měla taky a to jsem ho zkoušela někdy 9 dní po oplodnění a normálně ani duch a to jsem těhotná byla.V životě bych si ho už nekoupila.
Naději prostě ještě máš, já vím, že asi malou ale máš. Té mamince Šáriinky, když ta dvojčátka čekala, tak ji to test ukázal až týden po vynechání.
Jo holky, teď jsem si ještě vzpomněla. Představte si, že Šárinka teď měla ten zápal plic, prasečí chřipku a pak prej ještě pneumokoka. Ale od včera už jsou doma a je v pořádku. budou to teď řešit s Prahou co dál. Očkovaná prej proti pneumokokovi byla, ale nikdo neví, co ji v těle za neplechu udělal předtím ten meningokok. To je mazec co?
Není tady
vyhozených 90,- za test
Upravil(a) Štarmik (18. 12. 2009 20:43)
Není tady
Štarmí, to mě mrzí, vyjde to příště, uvidíš ... a asi ti zakážu testovat, nic tím neurychlíš...
Zítra asi založím nový chlívek
Hani, to se divím, že v Ikea bylo málo lidí, no asi proto, že už je tam přebráno...
A s tou Šárinkou... teda ta musí mít tak rozhozenou imunitu, ale je to bojovnice, jak koukám ale třeba kdyby očkovaná nebyla, tak by ji ten pneumokok mohl ohrozit víc
Není tady
Štarmíku, i mě to hrozně mrzí. Já se na nějaké ty // čárky těším jak malej fagan. Uplně tím žiju.
Hele, teď toho máš před vánocema asi hodně, určitě nejseš uplně v klidu. Neboj hned po novém roce na to s taťkou hupnete a ono se zadaří
Není tady
Já si taky myslím, že kdyby Šáriinka oočkovaná nebyla, že by mohla dopadnout hůř. Já psala s maminkou jen SMS, protože s ní bych se asi po telefonátu nedoplatiila ale zítra ji zavolám, o víkendu to mám levný.
Holky, tak jsem zase balila dárky, už fakt jen drobnosti a mám to Takle brzo jsem to ještě nikdy neměla.
No já byla v Ikee kolem poledne, tak třeba proto. O víkendu to tam bude určiitě zase rachot. A odpoledne by třeba taky byl. Tohle bylo super, u pokladny byl vždy max. 1 až 2 lidi . Takže když jsem čekala na manžela a z dlouhé chvíle prohlížela lístek, tak jsem zjiistila, že jsem vzala Lukáškovi na matraci špatný chránič, takže jsem si ho v klidu vyreklamovala a když přijel manžel, tak jsem běžela pro ten správný a za chvíli jsem byla zpátky.
Tak a já jdu spát. Od včera mě poškrabuje v krku, tak se pořád bojím, abych na vánoce neležela Jdu se pořádně prospat.
Není tady
čau
týjo holky já se dneska krásně vyspala-bez přestávky do půl 9......to se mi dlouho nestalo..,tak jsem včera byla pěkně našmajdaná......měla jsem toho plný kecky......
večer se udělalo líp-tak jsem s ním šla pro auto co měl u známýho v servisu-radši aby se mu neudálo třeba blbě aby sebou někde neplácl a neumrz
-a stavili jsme se u nás ve sportisimu-mrknout na náký ty boty adamovi......holky........boty nádherný-ve slevě-přesně to co si představujeme-od headu-nojo jenže všechno velký-oni tam napísou 28-ale to byla bota tak na 6 letý dítě......no my byli naštvaný...
,tak jsem ještě koukala na netu treba na alpine pro-a docela se mi tam taky líbí-tak jestli tam dneska vlítneme to okouknout že by se (jsem naivní že¨) zítra s ádou zašli koupit....
nebo jaký boty máte vy?? mě ty nízký kotníkový příjdou do sněhu uplně k prdu.......
no musím vstát-potřebuju ve městě dárek-pro sebe -včera mi volali že ho dodali na krám....
hani-tak se zeptej na spolupacientku
Není tady
Ahoj tak ta naše potovra vstávala před šestou
Jinak večřer jsem ji dala ditiaden a zasypala sypkým pudrem..lékarnice mi ho doporučila,prý je to lepší než tekutý přes noc jich zase pár vylezlo..už má dvě malý i na nosánku...já mám na nose důlek od neštovic
a taky chudinka asi tři přímo v prdce
večer měla kapek zvýšenou,dneska o.k. a nedrbe se ..ted jsem ještě poslala J. pro hypermangan
Sudi my taky nemáme extra vysoký botky,ale má oteplováky s tou gumou na botky,tak se tam sníh snad nedostane..a kdo ví jeslti ho letos užije
Není tady
Krásné ráno, tak my vstávali taky dneska dlouho , v neuvěřitelných 8.15. My že máme ty rolety, tak když se vzbudíme, tak vůbec netušíme koliik je.
Takže jsem z mrazáku vyndala jahodový knedlíky, které jsem tam objevila při rozmrazování
Jo a zdálo se mě, že se mě narodil kluk, chtěla jsem rozeslat SMS (už jsem byla doma) a vlastně jsem nic nevěděla. Jak se jmenuje, kolik vážiil, měřil, no prostě nic. Byl nádhernej, ale trochu jsem byla zklamaná a už jsem přemýšlela, že to ještě zkusíme do třetice Jo a narodil se 22.4. (termín mám 3.6.
)
Tý jo, kde jsou ty kluci, ještě jsem nic nejedla, zvedá se mě žaludek
Odpoledne jedeme prubnout jednu hospodu v HK (prej to je něco podobnýho jako v Dětenicích. A od 19h jdeme na kulturu, jdeme na jednu skupinu, takový folk, hrajou vánoční a jiné písničky. Akorát jdu poprvé z baráku mimo vycházky, tak budu mít bobky, ale máme už lístky strašně moc dlouho, tak to risknu
Není tady
dobré ránko!!
Sudinko máme klasický sněhule do sněhu vysoký nepromokavý....
manžela máme ode dneška doma až do 5.1 tak si to hodláme užít...do teď jsme patlala s malou plastelínu a teď vrazili na prochajdu tak udělám úkid v koupelně....
Myslíme na Natálku a´t to má lehký průběh
Haninko užijte si to
Není tady
no tak boty absolutně žádný-takže zítra směr mb chjoooooo se mi fakt chce mezi ty davy....
za chvíli jdeme holky uklízet s to budou zas nervy-budu vzpomínat na ty vaše co doma nic nedělaj fakt........-nebo si zacpu pravý ucho-na levý skoro neslyším....taky řešení
Není tady
Sudi my taky dneska uklízely všichni..teda já spíš vařila a jarda uklízel a ječel na Naty protože mu chtěla děsně pomáhat ..ale uklidil obývák,WC a kapek koupelnu..takže se dneska činil
Není tady
holky to je nuuuuuda doma
sem si ted objednala vánoční dárek...parfém miracle J. ví o tom,že bych si ho přála půl roku a dnes mi řekl,víš že ho ve SY nemají...no co asi čekal,že
ale na prodej parfemu,cz mají že dnešní objednávky posílají v pondělí,takže ještě dojde ..SNAD
Upravil(a) Lucka 1 (19. 12. 2009 15:55)
Není tady
tak ted mě píšou,že už se objednávka distribuje...to je cvrkot
Není tady
ŠUP ŠUP DO NOVÉHO DOMKU Č.36
Není tady