29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sudi, tak jsem ráda, že se to vydařilo, muselo to být dojemný... a teda mužskýho doma jako odted na celé svátky??? To u nás naštěstí neee, jinak bychom se asi pokousali
Není tady
No mě stačí, když je doma o něco dýl ráno jako třeba dneska. To bylo zase psycho, až jsem z toho bulela.
Luky ráno říká "jé skluzavka" To jako že byla zasněžená. Tak říkám " no tatínek to neuklidil a jak to tak vypadá, tak ani neuklidí" Řekl mě, že zatím nebyl čas. Tak jsem se do něho pustila, že jestli jako nemá 10 minut čas na to, aby povolil 4 plastové šrouby a odnesl to do patra, že na fotbal, na televizi čas má a na tohle ne. a že jsem mu dala jediinný úkol na uklízení a to vyluxovat nad garáží, že říkal, že to není problém a že teď vidím, že to je víc než problém a že už vím jak to bude. Že ve finále mě řekne, jestli se jako něco stalo, když to neudělal. A on mě na to řekl " a stalo by se jako něco? " Holky, mě z něho bylo ráno uplně na bl...
Pak už jsem se s ním nehádala, ale odpoledne mě opět dostal. On měl jet do Hradce a potřeboval "moje" auto a já měla jet taky do města. A on vymýšlel, že jako pojedu do města až se on vrátí, v kolik tam jako potřebuju? A já říkám jako že nechápu proč, že si vezmu jeho auto a on na to, že kvůli autosedačce, aby ji nemusel přehazovat. Tak jsem mu jenom řekla, že je prostě línej, že jen zírám. Že jsem kolikrát přehazovat autosedačku musela, že na mě je to těžší, ale že jsem si to beze slova udělala sama a že je to otázka do 5 minut. No holky, to je fakt psycho.Vůbec nevím, jestli s mojí povahou tohle vydržím. A ještě mě řekl, že jsem sama před jeho rodiči říkala, že teď do vánoc asi doma moc nebude (hodně práce) a pak že se divím, že něco neudělal. Tak jsem mu řekla, že jsem mu dala jen 2 několikaminutové úkoly a víc po něm nechci. Tak jsem si trochu ulevila a zítra to radši vymažu. Je to moc veřejný
Není tady
A to jsem mu včera sežrala i s navyjákem, že se půjde podívat večer na ten mrazák, jestli je v rovině. No tak se šel vykoupat s Lukynem a umyl si vlasy a už nemohl. Prej ráno. No tak jsem si tam to maso večer prostě dala. Teď jsem se ptala, jak to dopadlo s tím mrazákem. No tak tam ještě nebyl. Na otázku proč? Nebyl čas.
Nejhorší je, že špatná jsem já. Dělám špatnou náladu a chci po něm všechno hned. Skluzavku už jsem mu říkala dávno a to luxování už je taky nejmíň měsíc, možná i dýl. Teda holky, já jsem teď zase taková znuděná a znechucená životem. Měla jsem takovou radost, že mám udělané cukroví a to komplet, že mám uklizenou šatnu, pod schodama, kde se dalo už ani vlézt, vyčištěnou troubu, kterou jsem drbala jako o život a myslela jsem, že tam nechám duši..... No a pak člověk chce něco malilinko předat druhé polovičce a on je problém a není to vůbec nutný, spíš zbytečný a ještě ho tím obtěžuju .
Slibuju, že to brzo vymažu
Není tady
tý jo Sudi, teď koukám na tvůj metřík Ty už seš tak daleko jo? No ono to vypadá, že porod je na spadnutí, jak to vleze do poslední desítky a přitom máš ještě přes 2 měsíce, ale stejně. Kdy máš termín?
Není tady
sudina napsal(a):
no metřík bych si měla poopravit.... mám tedjinej termín.... 19.2.
A předtím jsi měla co?
Není tady
Hm, tak tohle bych taky neřešila. Mě to dělalo rozdíl 1 den. Říkali, že to upravují jen když se to liší o týden.
Není tady
Hani, teda ten tvůj jinak u nás žárovka v ložnici stále nesvítí, takže tak
podle utz ve 13. týdnu je nejpřesnější stáří těhu
2 měsíce utečou jako voda... Sudi a bundu dopneš???? nebo co nosíš?
Není tady
Holkyyyyy pomoooooooooooooooooooc mě asi trefí
máme nejspíš neštovice v úterý měla Naty na zádech takový malý pupínek..ona dost často mívá kopřivku a to tak vypadalo,hlídala jsem to,ale fakt to vypadalo jako kopřivka a nikde nic jinýho..no a dnes přišla ze školky a já ji svlíkla,tak na těch zádíčkách z toho malýho pupínku je asi půl centimetrový pupen ajakoby puchýř a po bříšku má pár pupínků malinkých..nesvědí ji to,neškrábe se..no zítra vyrazíme k mudře......ale už představa,že má neštovice na Vánoce mě dohání ke řvaní
a navíc v úterý u nás byly 4 děti,chodila do školky a dneska jsme po školce jeli do hypernovy kde jsme měly sraz z Megg a terinkou......ach jo
jak to je..můžou to chyhtit všechny děti,který s ní byly od úterka ? a do kdy může být infekční pro ostatní a jak dlouho nesmí mezi lidi .......mě snad raní
Není tady
Luci já si už nepamatuju jak vypadají neštovice, uvidíš zítra co doktorka.
Hani jen si postěžuj, ono to pomáhá. My se teď dohadujeme o cestě do Prahy - víc napíšu na ŠŽ. Ale až po ordinaci.
A děti zaítm spí od půl osmé a Máťa byl odpoledne už o hodně lepší, tak snad to bude dobré. Málinka horečkuje, ale když jí to klesne tak je vpohodě. Prý je to viroza. Naštěstí.
Není tady
Jééééé kéž by to nebyly..ale myslím že jsou
Není tady
Luci, kluci měli oba kdysi neštovice na vánoce, bylo ta howno, to je fakt
I když na návštěvy jsme jezdili autem, když byli bez teplot a lidi a děti, co neštovice měli, k nám chodili normálně.
První neštovici měl Honza na bříšku a Dan na zádech, byl to takovej velkej puchýř, kterej pak praskl.
Pokud to neštovice jsou, mělo by jich ale přibývat
Hodně se dočteš na servu neštovice
Škoda, že jsem nevěděla, že jdeš za Zuzkou, pozdravovala bych ji
Není tady
Bavily jsme se o tobě..teda chválily tě jaká jsi skvělá baba a Terezka je moooooc šikovná
No na zádech má puchýř ..uvidíme zítra..máme koupený lyže,těším se na vánoce a ted budeme hnít doma
Není tady
Adéla měla mít neštovice těsně před odjezdem na dovolenou, protože jí vachazela inkubační doba.
Naštěstí je nedostala, což je fakt div, protože je měly všechny děcka kolem nás a dokonce si s nima i Adéla hrála a byl v přímém kontaktu.
Tehdy nám doktorka říkala, že nemám dovolenou rušit, Nabalila nám antihistaminika, panadol a brufen a Imazol a já ještě koupila Herpesi, protože po tom se to hojí hnedka
Nakonec je nedostala ani tam, ani doma.
Neboj, třeba je to jen planej poplach
A kdybste nebydlely tak daleko, hned bysme za váma do té Hypernovy sfrkly na kafčo
Není tady
Lucinko loni je měli všechny neteře a synovci..jediná Ntulka je nedostala.... myslela jsem si že je to jasné a nic
ale doktorka upozorňovala ségry, že s dětma nikde nesmí že jsou vysoce infekční a že je to dáno i zákonem... ono nejde o ostatní děti, ale třeba může přijít do kontaktu s někým kdo je ve stavu jako třeba moje maminka a pro toho čloěka je to v háji.... takže pokud je bude mít je to na hov... ale raději sedět doma....
a myslím na vás aby to neštovice nebyly
Není tady
jinak my dneska létali potom městě...no tak jsme si myslela že si to v klidu dovyřizuju a manžel mě pěkně převezl..vylezl z auta a že si potřebuje něco zařídit a mě zůstala Natálka.... je to s ní všechno o polinu delší a časjsem měla omezený protože jsme potřebovali nejpozděj o pěti vyjet do jinačího města za manž. kámarádem měli tam scuka...
naštěstí byla hodná ale i tak jsem nestihla všechno...svetry v quelle samo neměli takže ještě je prý šance že dorazí příští týden v úterý ..stavebko jsme nezaplatili protože tam byla fronta jako blázen... t´tkovi parfém mám nakonec jsem nevzala ten co jsme chtěli ale Mexx Black..ten je fantastický.... a dokonce jsem s natulkou stihla vlézt do oděvů a koupit si super svetrovou vestu a aby to Natulce nebylo líto tak jí v háemku blůzku....
když jsem platila tak mi Naťas říká... maminko už nic nescháněj
tak jsme vyrazili na lentilky a brumíka a na čajíček k babičce
no a nemáme pořád toho kapra...manžel chtěl lososa jenže naši chtějí tradičního kapra tak to asi napůlíme a vememe oboje
Není tady