29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ještě Hani ...rozpoznají tam vrozené vývojové vady. A myslím že stačí když řekneš že jdeš na utz ve 13tt ...já se takhle taky objednávala. Stačilo říct,že chci objednat na utz v prvním trimestru ahned věděli o čem je řeč. Taky jsem neměla žádný papír v ruce.
Není tady
jj sigi už napsala.... hele je to sic placený,ale já byla tenkrát ráda že jsem si to dala-jak mi pak vyšlo na tu plodovku tak jsem věděla že maličkej je ale v pořádku....,takže z tohohle jsem nerva neměla....
no holky tak dneska to na ušním bylo na dýl....a chytla jsem doktora kterej mi vždycky radí na ucpaný ucho žvejkat a hodně otvírat pusu -no dneska mi řekl to samý
a dal mi zas ty napuštěný vatičky a říkal že už nemám chodit-že by mě nerad tahal mezi nemocný... tak zas v tomhle je aspon rozumnej...,no mám dál kapat pamycon a sterimar,no a že mám vydržet-pokut mě to nebolí,že i v těhu jsou ty sliznice víc oteklý..........
týjo holky ale furt mi je tak nák slabo.... tvrdí ž eto je z toho že nejím.....ale já jím-aspon trochu-víc mi to nejde....
Není tady
tak mudra mi řekla,že moč z minulýho týdne byla o.k. ale že ještě dnes chce vidět výsledky dnešní..tak se naty vyčůrala,Jarda to tam odvezl a čekal na výsledky...tak nic tam nebylo,jenže mudra se zlobila že naty málo pije no to já vím,ale jak na ní
že ta moč je šíleně hustá,krystalická no blbý..takže musí pít a pít..a to před tím odběrem fakt pila dost..zítra vezeme moč znova...ještě máme ortopedii
teplotu dopoledne měla pořád,necelých 38,sama chtěla jít spinkat a usnula hned ...ach jo
Není tady
jj zprávy jsem viděla..no však jo,taky bych se očkovat nenechala
Není tady
Pardon děvčata že vám sem lezu
Luci vymaž si složku SZ, máš ji plnou a nejde mi nová poslat.
Mějte se tu hezky
Není tady
Sigi, díky za vysvětlení. Abych věděla na co to jdu a nekoukala tam jako trubka. On to dr. objednával sám a papír jim možná nějakej posílá on, já v ruce nic nemám, ale jsem objednaná na čas, ale přesně nevím, kde to jako je, proto jsem potřebovala vědět, jak se to jmenuje, abych věděla, na co se mám ptát. Už jsem platila 400 Kč dr. a to mě bral krev, celkem říkal, že to bude cca 700 Kč, takže asi zbytek budu platit ještě v tom Hradci.
Luci, kdyby Luky nepil tolik mléka denně, tak nepije skoro vůbec, taky nevím, co s ním. Ale on to nažene tím mlíkem, jenže já bych mu ho potřebovala nějak odebrat a nevím jak, je na tom uplně závislej, hlavně se pomalu co noc pročůrá
Není tady
Megg napsal(a):
Pardon děvčata že vám sem lezu
Luci vymaž si složku SZ, máš ji plnou a nejde mi nová poslat.
Mějte se tu hezky
splněno
Není tady
tý bláho holky.....přišlo nám to "falešný lego"-stavebnice-policejní stanice...........je tam zločinec s bombou-a policajti ho maj jako chytat a zavřít ho za katr........ -to je teda hra.....
tak jsem říkala že letos to nebudeme přehánět s dárkama a........ ,teda od nás toho moc nemá,ale od ostatních......
Není tady
Lucinko já takhle účím pít malou sousedovic,ta je to samý co vaše Naty, ráno dá 150 mlíka, ve školce nic celý den se s ní moří a pak přijde domů a napije se džusu ale max 100 ml takže vždycky když je u nás nebo já u nich tak panákujem a děláme blbinky,že jí nechci dát napít to moje dospělácký pití a pak děláme mejdany s panenkama a všichni připíjíme na zdraví oslavenkyni a to do ní dostanu tak 400ml za tu návštěvu,takže já jsme picí komando s Matýskem takže když potřebujou napojit dítě jdou k nám
jinak Mates chlemtá jak zjednanej,ale u nás byl a ještě trošku je problém,že pije z flašky,já to donedávna neřešila páč potřebuju aby hodně pil,ale ted se to zsnažím odbourávat a dávat mu pití z hrnečku a podobně,zatím to jde,z flašky pije jen mlíko ráno a večer a přes den ze sklenky,jenže ten dobytek chce pít z těch nejdražších broušených a já vždycky trnu hrůzou kdy mi je rozfláká
ale musím říct,že ten 1,5 litru denně dá,sice je to pokles o půl litru oproti flašce,ale zaplať pán bůh za to
dneska jsme se konečně dovolala na tu nefrologii a oni mi schválili to vyšetření ambulantně takže tam nemusíme ležet, já jsme štastná jako blecha holky ani nevíte jak
takže jdem 3. února 2010 jsme i ráda,že nás neobjednali ted před vánocema,on to blbě snáší a měl by pak zkažený svátky...
Sudi já tě uklidním,Matýsek už týden chodí prosit s časákem v ruce,že tohle ŽÍŠEK KOUPÍ MÁTOVI a je tam lego duplo, policejní stanice
jinak my trénujem na čtvrteční tříletou prohlídku ty obrazce na oči a M8ta je fakt švihák,mám to na lednici a on stojí 3 metry od toho a střílí to bez jediné chyby akorát ty barvy nejou,všechno je u nás černená a když si není jistej řekne ZE BY NEČERNENÁ
jo a ještě vám povím pro zasmání..jak mám ted měsíčky tak mám na hajzlíku na poličce vykládaný vložky a to jome tele ráno přišlo z vložkou nalepenou na čele,že prej má opbklad že ho bolí hlavička já se smíchy válela po podlaze a on na mě nevěřícně koukal proč se gebím
Není tady
Štarmí tak to je super,že nemusíte do špitálu
jj taky děláme blbinky a panákujeme,ale ne vždycky se chytí a hlavně já ji potřebuju naučit pít normálně,aby prostě potřebovala cítit,že má žížu
a s vložkou to Naty občas příjde a má nacpaný toaleták mezi nohama a když ji říkám co to má..tak prej no to co ty mami ne
a tříleté se neboj,po nás fakt barvy nechtěla
Není tady
no mě právě v nemocnici onehdá řekli,že některé děti žízeň necítí,anebo tak málo,že je to nenutí si říct klidně celý den,proto po mě chtěli abych ho naučila pít kdykoliv má před sebou sklenku,stejně jako je naučenej si 3x denně čisti zuby a když přijde z venku mýt si ruce,prostě aby to měl zažitý že se to musí a hotovo..kdybych měla čekat až se napije až bude chtít tak by mi asi taky nepil
Není tady
holky objednávali jste někdo na tom printu???----- já deb.. objednala jen tři kusy za 646,- a prý mi fakt pošlou jen tři a já chtěla to 3+1zdarma aby jeden vyšel na těch 149,-..jenže když jsem objednala 4ks tak mi to zase naočítalo cenu za jeden na 199,-..no já tomu nechápu...poradí někdo???
Není tady
jitu, já fakt nevím... zkus jim zavolat nebo napsat email..
Není tady
Ahojda ,
Jitu,s printem Ti neporadím,ale budu taky nahrávat fotky,tak uvidím
Sudi,já budu péct asi příští týden,neb mě pak čeká práce
Jinak koukám,že tady je to samej marod,no my už dvě noci taky nespíme,přes den je Baru v poho,ale noc prokašle téměř celou,nic nepomáhá,zvrací hleny,no děs.Mám trénink na noční do práce
Není tady
medvídku-tak ty půjdeš rovnou na 3 směny
hele holky mě ty fotky nejdou nahrát na ten prit..... zasekne se to a prd...
jo mmch-kooukám na datum a dneska je to rok co jsme o to přišli...
Není tady
Medvídku, tak at je Barunce brzy líp , to musí být na palici
Není tady
Sudi, no vidíš a kde jsi už teď ale teda letí to, co.... s tím printem koukám jsou nějaké potíže, ach jo, to jsem zvědavá, až to budu nahrávat, budu toho mít spoustu....
Jitu a u kterých kalendářů to je???
Není tady
Spirulko,je to už na palici,však se to táhne už pomalu měsíc,ta její nemoc.
Sudi,jojo na směny,nic jiného mi nezbývá,práce na jednu směnu zatím není
Není tady
Jo a k tomu pečení... já chci udělat jen jedno pečené a 2 nepečené, zbytek snad dostanu jako vždycky od mamky a tchyně...
Holky, nemáte někdo místo válu silikonovou podložku???? Uvažuju nad ní
Není tady
holky už jsem jim psla čtyři emaily ani na jeden nereagovali..asi čekají že zaplatím fakturu a budu mít jen tři ..je to u těch stolních 14denních ...cenu avizují 149,- 3+1zdarma...ale až to nahraješ tak to to kalkulačka napočítá velice prapodivně
Není tady
Čau kočky,
tak jsem to přelouskala.....
Včera jsme byli u známé v Červ.Kostelci a bylo to fajn. Míra tam má kámoše a suprově si rozumějí, jsou stejně staří, takže si vyřádí. A my máme celkem klid. Tedy hlídat jen Tomáše, protože vleze už všude a kytky jsou jeho....
Dostala jsem krásnou kytku Vriesea, nebo tak nějak. A super odreagování.
Je to super, když takhle můžete někam jednou za čas vypadnout.
Jinak musím umýt auto ve vnitř a vyluxovat u benzinky místo u řidiče. No a pak bych se asi vrhla na tu linku, celkem mám i chuť něco dělat.
Tak to nesmím zakřiknout a jít makat, co?????
Jinak Tomáš prořval noc.....dali jsem ho i spostýlkou do obýváku, aby se manžel mohl trošku vyspat. Dělá teď 12hod.....
Tak zatím pa musím jít něco dělat, nebo zase zkejsnu.
No pečení zatím nechávám být. Teď budu dělat věnečky na narozeniny a perníčky začnu asi až příští týden. Přemýšlím, že udělám klukům perníkovou chaloupku....no uvidíme.
No a pak chci péct linecké, nějaký plněný košíčky (možná 2 druhy), marokánky, pak takový tyčinky s lísk.oříšky, nutelou a polevou (to je pro tchána) a úlky. A ještě uvidím.
Tak papapa
Není tady
Jitko, musíš si na printu objednat 4ks. To znamená, že se pak cena sníží a vyjde 149,- za kus. Jinak jeden kus stojí 199,-. Pokud si tedy objednáš 3ks, zaplatíš 600,-. (vyjde to pak na 199,- za kus). Pokud si objednáš 4ks, zaplatíš také 600,- (to pak vyjde na těch avizovaných 149,-)
Na hlavní stránce u ceny za 149,- za kus mají hvězdičku, že to platí jen při objednávce 4 kusů.
doufám, že mé složité vysvětlení je aspoň trochu srozumitelné
Není tady