6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Veru, fotecka je skvela, Jiricek je na ni taaky stastny
A pokud byla chyba opravdu na tve strane byt nevedomky a ty penizky bys na to teda mela, tak bych to asi na tvem miste zaplatila a mela tak uz klid
U nas se zaclo soplit, pokaslavat, teploty zatim zadne a doufam, ze to tak i zustane. Ve skole ode dneska rusi vyuku a tudiz i zkousky v zimnim semestru, pry uz i zemrela nejaka studentka na praseci no zacinam mit z toho opravdu bobky
Jo a dopoledne jsem pekla i varila zaroven, tak nejenom, ze z buchty zustal tenky placek , ale vzapeti prestala fungovat i samotna trouba a varna deska Ted to mame vse rozebrane, a dobra zprava je, ze oba spotrebice jsou nastesi v poradku, ale problem bude v elektrice, a tam je ta spatna zprava, pac mame novou linku, vse zadelane a bude potreba dostat se na jedno misto, tudiz rezat do linky Buhvi, kdy se to spravi, do te doby budu muset varit u tchyne
Jeste se tu hadame s manzou jako psi, protoze mi "musi" vysvetlit v cem je vlastne problem, prd tomu rozumim, ale ja jsem blbec, protoze tomu vlastne nechci rozumet a nechci nic slyset a pod. No proste kocourkov, to je asi stejne jako bych mu ja vysvetlovala pleteni, vysivani nebo co ja vim co vsechno je pro ne spanelska vesnice
Není tady
Verčulenko, jak praví Peťka pro klid možná zaplatit. Potřebuješ být v klidu. A Jiříček s pejskem je úžasná fotečka.
Peťulko, když se něco má p....., tak pořádně... Jinak ti úplně rozumím, též takovým věcem nerozumím, ale vždycky bojuju, aby nezvítězil pragmatický a čistě chlapský technický přístup, páč mi záleží, aby to nemělo dopady na výsledný estetický efekt. Což znamená, že nesouhlasím, že se tam zamoce, tam to bude trošku vidět, ....atp. Takže pak vedeme slovní kopanou... Ale hlavní je, že se máte, a hlavně, abyste byli zdraví. Opatruj se a bobíska.
Není tady
Vecerko, tak o to ja zase v pripade manzela nemam strach, protoze on taky na takovych vecech lpi a hledal by do te doby tolik variant, aby tu nejhorsi mohl obejit Coz chvalik, jen jsem proste oba dva trvrdohlavi a to je nekdy za trest
Jak se jinak mate, co tvuj opar, leky zabrali?
Není tady
JILI, moooc gratuluji
Izin, držím palce do finiše.
Verčí, krásná fotka... ale s tou exekucí, to fakt nezávidím
Není tady
Peťuli, ale to chápu, že chcete prosadit svůj názor na věc, páč jste na to dva. Jinak prášky zabraly, akorát jsem pořád unavená, ale na to mě paní v lékárně upozornila. Takže se těším, že i to pomine. Ještě doberu to béčko. A pak už snad budu mít od nemocí pokoj... No, a jinak se máme tak nějak hezky. S Marťou jsme začli dopolko chodit na procházky pěšky. Neobejde se to od zkoumání všech kanálů, kamínků, kytiček. Vrhá se za všemi psi, kočkami, apod. A fascinují ho auta a vlak. Už jsem tak nějak vánočně naladěná, až na nějaké maličkosti už máme dárky po kupě. O víkendu tady bude Mikulášský jarmark, a příští týden napeču, pak poklidím, no a pak se už jen budu těšit na Jéžiška...
Teď co ta naše Verča.... Pořád na ně myslím a držím palečky.
Není tady
Ahojík maminy tak Denda konečně unul(denně vstáváme v půl pátý ale zase aspoň v klídku stíhám ranní výpravu do školky) tak nahlížím co tady nového a taková skvělá zprávička od Jili tak moc,moc gratuluji k //.
Verčul uvidíš že Jiřík bude v pořádku moc na něj myslím!!!!Jo a super fotka fakt jim to spolu sluší
S tou exekucí je to síla ale taky bych to radši zaplatila aby byl klíííd.
Izi ty jó ty už finišuješ tak přeji rychlý pohodový porod
Není tady
Nazdarek,
tak u nas byla noc desna, Dado se budil co pul hodky s placem, a ani v naruci se nechtel zklidnit, nakonec az kdyz jsem s nim zalehla do nasi postele tak byl klid, no klid, porad sebou mlel, slezl celou postel, jednou i spadl, takze jsem fakt nevyspana i kdyz jsem na sve pomery sla do postele docela brzo. Ma rymu jak tram a ja nemuzu nikde najit nosni nastavce na odsavacku Fakt netusim kde by mohli byt, leda ze bych je nechala u nasich, chjo. Obvolala jsem uz i lekarny a nemaji ani nahradni nastavce, ale ani samotnou odsavacku. Ted mu zacla stoupat teplota, tak doufam, ze se nevysplha az moc vysoko. Ale zeby se prcek choval jako nemocny, tak to ani nahodou, radi tu jako cerna ruka
Manza ten jeste spi, potil se celou noc, ale horecku nema, prave naopak, je takovy studeny a je mu porad zima.
Vercul to jsem rada, ze uz je lip Preji at uz si pak porad zdrava jako rybicka a cela tva rodinka Marta je sikulka a zvedavecek, asi jako vsechny deti My jsme donedavna chodili taky jenom pesky, ale ja zacla bravat i kocarek, pac panacek se se mnou porad chce nosit a to ja uz mam co delat sama se sebou a ma zada tak opravdu dostavaji zabrat.
A darky prozatim nemame zadne Kdy budu pect taky momentalne netusim, ale doufam, ze se ta elektrika brzy vyresi
Mysko, vy opravdu vstavate tak brzy? Tyjo, to by me uz asi zabilo, ale je fakt, ze ja drive nez o pulnoci spavat nechodim
Verculko, tak jak dopadli vysledky?
Není tady
Ahoj bambulíny
chtěla jsem si postěžovat,ale koukám, všude stejný Buď nemoce,nebo nespavý děti...já už dneska taky nemůžu a to mě zas čeká celej den, tatínek nám celý týden chodí do práce ráno a varcí se večer,dneska až v devět,to zas bude den kačulíse nic nebaví, ale nic..kromě Krtečka,kterýo jí ale fakt nechci pouštět jen když je to nevyhnutelně nutný a nic nezabírá což je třeba když vařím...
Jinak fakt děsběs...je pravda,že sjem nikdy neměli moc hraček, ale i ty co máme totálně fuckuje,včetně knížek,všeho..dělá akorát neplechu a bugr A spát šla včera v sedm, ve třičtvrtě na osm a zadařilo se až před půl devátou...sice spala celou noc, ale přes den je s ní fakt k nevydržení..kybychom aspoň mohly ven..ale to nechci riskovat,chjooo
verčulko, dneska na vás myslím už od rána
Iziku, máš na to už jen dva dny
večrko,posílám pusu a babulko, kdybys chtěla,můžu ti jeden nástavec polsat
Upravil(a) evajs (4. 12. 2009 12:34)
Není tady
Ahoj holky
u nás je to to stejný ................ v noci hrůza, pořád kňourala, nemohla najít dudu, takže jsem pořád vstávala, taky z toho mám rýmu, jak je v noci zima, a Any se ráno vzbudila s plným nosíkem, a začala i kašlat
veru, tak jak???
Není tady
ahojky
furt nic už mě podezírají jestli nejsem slonice, že ty děti furt tak tahám
ajaj, tak se přidávám do klubu chrmlalů, ráno jsem se probudila s bolavým krkem a cítím jak mi cosi sedí na průduškách, snad to bude dobrý, nerada bych rodila nachřapaná a pak ještě oslabená porodem a tímhle
a všem moc děkuji za podporu jste moc hodné
Peťulko, můžu tě uklidnit, u nás je to naprosto stejný, taky žádám vysvětlení když se něco poondí a výsledek je stejný jako u vás a něco podobného se nám stalo s elektřinou nedávno, vrtali jsme nové poličky a samo se trefili do drátů, takže vysekat dlažky a opravit
Večerko jsou to zvědavci co u nás teď frčí chodit ven na motorce
Není tady
Verunko mačkám pěsti jak můžu
Není tady
Jůůůva, vy jste zlatíčka a hned dobré zprávy: na pořízeném snímku přesvědčivé známky osteomyelitidy nejsou patrné
Není tady
Tak vidíš Verčo, všechno bude v pořádku Jiříček je určitě zdravý jak řípa Gratulujeme
Izi, určitě to co nevidět bude
Evi, a proč nechceš chodit ven, nějak jsem nezaregistrovala, Kačka je nastydlá??
U nás noc super, v 1.hod mlíko a spala do 7:15 , po dlouhé době jsem se vyspala.
Není tady
Verčulka napsal(a):
Jůůůva, vy jste zlatíčka a hned dobré zprávy: na pořízeném snímku přesvědčivé známky osteomyelitidy nejsou patrné
Jupíííí.... Tak to je krásná zpráva, hned mám dobrou náladu!!!!
Není tady
Ahoj holky,
akorát jsem začala psát, když se mi Kika probudila a hulákala mamíííí, tak jsem nedopsala nic a píšu až teď...
Verčulko super zpráva!!!!!!!! a na fotečce s pejskem je Jiříček roztomilej:hjarta: a bráchu bych teda přetrhla jak hada
Izinko, tak sis přála vydržet do pátku a je to tady, můžeš jít na to!!!!
Peti, to je pech s tou elektrikou
Gabi, Evi, ať jsou holky brzo fit!!!!
Večerko, my už chodíme dávno na procházky bez ničeho, občas Kika zachce kočár, ale vydrží v něm tak 5 minut a poslední dobou mi ani moc venku být nechce, to se vypravíme, než někam v tom nabalení dojdeme, už se zase Kika chystá domů, moc jí nebaví, jak nic nemůže a jen tak se procházet? Pfff, taková otrava...
Ale už příští sobotu nám přiletí ségra se synovcem, tak budeme mít o zábavu postaráno
Není tady
Verculkooo supeeeer Uricte ti spadl kamen co kamen, balvan ze srdicka, Jircek je bobisek zdravoucky
Zato my uz horeckujeme, Davidek je mrzuty, ale jinak hodny. Dostal cipek a zrejme mu hned zabral, pac vykrikuje z postylky Doufam ale, ze se v noci nebude opakovat to co vcera.
No a jeden nastavec na odsavacku jsem prosim pekne nasla pod posteli , on totiz panacek dosahne do supliku a ja jsem si nejak nevsimla, co vsechno z toho uz vytahal. Jesteze tak, protoze uz jsem chtela letet kupovat druhou odsavacku skoro za 400 Kc.
Izi, tak uz muzes jit nato Drzim palcaky
Není tady
dobrý večer .
jen nakukuju a zdravím. dala jsem se na pečení, tak na babinet teď není moc čas.. navíc zítra jedu s tátou do vídně, pořádá tam jednodenní zájezd, tak se docela těším, že změním prostředí a trochu si od těch svých chlapů spočnu. ale smutno mi bude, to vím už teď .
koukám, že se nám tady začíná marodit.. tak přeju všem, ať to s úspěchem ustojíme . a o spaní v noci radši ani nemluvím . já blbá ho naučila na čaj, když se v noci vzbudil a hučel a teď ho to nemůžu odnaučit
verunko, tak konečně něco pozitivního .
izoušku, moc a moc na tebe myslím a netrpělivě čekám na sms .
večůrku, tak to je fajn, že ses toho zbavila . mě se teď v krátké době vyhodil už druhý na rtu.. fakt nechápu, ale nějak po tom porodu chátrám.. pleť mám horší než puberťák v rozpuku .
Verunko, to mám radost
JJ, Andrej, měla te´d čtyři dny horečky,včera jsme byli u doktora,řek že když to dneska bude stejný a´t dorazíme,ale tfuj tfuj tfuj, horečky se nekonaly, měla jen okolo 37, takže snad už dobrý...čekám vyrážku,anebo to má od zubů Jinak ji to teda venku baví jen když ji vozím na odrážedle
hezkej večer všem
Není tady
Jilindě a Jitušce vše nejlepší k svátku
Není tady
Moc všem děkuji, jste hodné Koukám, jak to tady nemocní a zlobí zoubky Všem brzké uzdravení a žádné bolístky Já se v noci vzbudila se šílenou bolestí v krku, do rána se ještě přidala rýma, ale snad to brzy zažehnám Co mě dnes vyděsilo víc je, že si kůň lehl venku, nikdy to neudělal, tak aby mu něco nebylo Dala jsem ho do stáje a uvidím co bude
Jo a ještě dotaz: mám tady nějakou dobu otevřený homeopatický sirup na spaní a teď bych ho potřebovala využít, myslíte, že můžu? Nebo mám raději koupit nový?
Není tady
Jůů,holky,taky se přidávám s přáním k svátku
Verunko, to je teda pech...co vím, izinku to taky přepadlo i s Jeníčkem takhle před porodem tak ať jste všichni brzy jako řípy shodly jsme se na tom, že to počasí už by prostě mělo bejt víc zimní včetně mrazů, aby se bacily zničily ještě před tím, než stačí napáchat škody
jo a jak dlouho už máš otevřenej? myslím,že zrovna ty homeopatický léky,co jsou na příd¨rdní bázi,by moc kažení podlíhat neměly..nevím..ale my taky používáme stodal i rozdělanej odminula Záleží...jestli to chceš pro jirku, radši se pora´d s odborníkem nebo cinkni do lékárny
Není tady
Ahoj holky, tak Izinka stále nic? Snad ji to nachlazení pustilo
Moc děkuju za gratulace, zvlášť k těhotenství. Doufám, že mě budete hromadně následova!!! A třeba už je těhotný někdo další, kdo se dlouho neozval, a my o tom nevíme - třeba Kačky? Ale řeknu vám, že sice na miminko se těším, ale představa, že mi zase bude dva měsíce špatně pak se budu tahat s tím pupkem a pak zase ten porod, mě zrovna moc úžasná nepřipadá tak snad tomu časem přijdu zase na chuť
Koukám, že nemoci řádí Nám se naštěstí stále vyhýbají. Veru jak je? A co kůň? A co je to osteomyelitida?
Upravil(a) jilinda (6. 12. 2009 9:44)
Není tady
ahojky
tak co bobišťata, snad nás marodí co nejméně Jenda začal horečkovat včera a byl takový nijaký, no a přes noc takový chrchel a teplota ještě větší do toho chrmlám já a průběžně i tatínek s babí, super takže místo porodky zítra mažem k dětskýmu.
držte se všici, je to fakt hnus a myslím, že teprv ten největší nápor viroz dorazí
Jili určitě tomu přijdeš na chuť nebo to nebudeš stíhat vnímat a najednou jukneš na metr a budeš mít termín porodu, já jsem pocit, že jsem těhotná vnímala jenom když jsem šla do poradny
Není tady