6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
Ja taky preji Blance vse nej nej
Vercul, opravdu to je hnus, ale doufam, ze se to vyresi ve vas prospech. Ted je ale nejdulezitejsi Jiricek Myslime na vas
Není tady
ahoj .
blani, přidávám se ke gratulacím .
verčulko, myslím na vás.. snad to vechno dobře dopadne..
ahojky
blani ve nej
Není tady
Ahoj maminky
Tady jsou nějaké fotky Jitunky, u jsem je dávno slibovala.. http://limetka0.rajce.idnes.cz/Jitunka_2/
snad vás stihnu trochu dočíst..
Není tady
Ahoj holky,
hádejte, co jsem dneska nala na těhotenskym testu
Tak jsem to hned volala Martinovi a pak jsem to jetě říkala mámě, kdy jsem tam byla odvézt Verču na hlídání. A nejdřív jsem dostala vynadáno od mámy, e to hned hlásim Martinovi. A teď večer jsem dostala vynadáno od Martina, e to hned musim vykecat mámě. A pak jsem jetě dostala vynadáno za pár dalích věcí, co jsem dnes udělala patně, take chvíle to byla skutečně sváteční
Ale jinak dobrý. Ani jsem nečekala, e to půjde tak rychle.
Holky s těma exekucema je to straný, taky mám kamaráda, kterýmu hrozí exekucí (zatím snad jen hrozí), protoe mu naběhla pokuta 80 000,- za to, e před x lety nezaplatil jednu pokutu v MHD.
Není tady
Ahi)oj enský,
Jili,óóbr gratulace, to je super, dalí těhulka... Ale teda Jili, ten manel by potřeboval za ui tak a ve probíhá v pořádku
Verčulí, určitě bude Jiřík v pořádku a nebude to ádná etra nemoc - MUSÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!
Blaňdule, ve nej k svátku, svátek a jetě středa, to je u vás veselo co?
Jinak venku se teď večer pěkně přiostřilo, jen jsem tam vystrčila nos...
Tak dobrou noc
Není tady
Jilindi,gartuluju k //,tak super, čtvrtá těhule,jsem zvědavá kdo bude dalí Já určitě ne
Tipovala bych to na dvě Kačulíny, Daginku a pak Verunk, Gabuu a kdo chce jetě ? Vylu za sebe přání do vesmíru
Upravil(a) evajs (2. 12. 2009 22:33)
Není tady
dobrý večer
chtěla jsem jít u spát a jen tak prolítávám a ejhle, Jili a kde jsou ty dalí slibotechny
tak hlavně e mají radost, i kdy tě takhle zpucovali
mno a bude foto? bych se chtěla pokochat, ty moje u mám sakra okoukaný
já si dnes odbyla vtipnou poradnu a doufám, e u poslední.... byl tam nový mladičký mudra asi čerstvě po kole a udělali si ze mě trochu vzorový kus 2x si musel áhnout, jestli to co cítí cítí správně jako zkuený pan doktor a pak min 20min rozebírali co teda nahmatali
jinak můj plán zní, zítra jetě vydret a do neděle fertig
Není tady
Tak izinko,a ti to vyjde podle plánů
Není tady
Teeeda Jili gratulujuuu to je parada Tak at jde vse tak jak ma A ti chlapi by obcas fakt zaslouzili , ale urcite se tesi, jen mel nejaky blby den no
Izi tak sis to uzila na kontrole s mladosem mudrem ne? A vis vubec jak jsi na tom, kdyz tak dlouze debatili?
Ja stejne porad nechapu uz budes rodit, fakt to silene uteklo
A k tem exekucim ... ono to je fakt bordel a hlavne kolik uz exekutori nadelali chyb a pokazde s tim UZ nic neslo delat, proste na ne neni zadna paka. Ale jak se pustili do nasich "spoluobcanu", tak to najednou vse slo spravit A to, ze za 200 korunovu pokutu napali takove castky a hlavne exekuci, to je az k nevire
Není tady
Jiliiiiiiiiiiiiiiiiiii no to je super holka, moc gratuluju!!!!!!!
Izi odpočítávám do pátku za tebe, moc přeju, a to vyjde tak aby jste byli vicí v pohodě a hlavně ty!
Jo Andrej, kápla jsi na to Blani a svátek - středa...pětiminutovka v kuchyni
Není tady
Ahojky
Jili, no to je super on si to mana uvědomí
Izi, odpočítávám s tebou a to vyjde tak jak chce
Blanka je někde v kuchyni e bych la taky, kdy se to tady tak mnoí
Není tady
evajs napsal(a):
Tipovala bych to na dvě Kačulíny, Daginku a pak Verunk, Gabuu a kdo chce jetě ? Vylu za sebe přání do vesmíru
jen vysílej, u mě to bude určitě potřeba
Není tady
Jůůůů Jilli super. Moc gratuluji a drím palečky, a je ve jak má být.
A taky budu dret vem ostatním, a najdete brzo //. Jé já se těím a si pochovám prcky a pohladím pupíky.
Přeji vem moc hezký den. Venku troku přituhlo, to je dobře, zabije to bacily a hlavně má člověk pocit, e je prosinec a né jaro...
Není tady
ahojky,
teda Jili, moc gratuluju, a jde ve jak má.
U nás se sice svátek konal, ale středa néééé. Take ádná kuchyň. A Tuli, nevím co bych tam celých pět minut dělala??????
Izi, tak hezky sis to naplánovala, jen a je to pravda a Adámek poslouchá u teď. Moc na tebe myslíme.
Není tady
Ahojte
Jilinko obrovská gratulace!!!! Přeji, a je ve tak jak má!! Chlap se snad zklidní..to ví, ono jim to dochází troku se zpoděním
Izi drím pěsti!! Úplně ti závidím, e u to bude mít za sebou... přede mnou je jetě tak dlouhá cesta, e nevím, jak to s tím rarachem Andulkou doklepu Furt se chce nosit a zápřeh pořádný..v 8 večer padám na h... ústa úplně KO Ale co u..
A ostatní maminy, která budete na řadě, co? Kolik se vás zavazovalo, e na podzim se do toho pustíte? U máte jen pár dní, tak up up
Není tady
Jé dalí těhulka, paráda!!! Jili moc gratuluji..
Není tady
Ahoj holky
Jili, moooc gratuluji a doufám, e vás těhulky budu taky někdy následovat
Jiřík mi u několik nocí straně zlobí se spaním, včera a do půl jedné řval jak tur a pomáhalo jenom kdy jsem ho nosila. Pak jsme si do jedné prohlíeli kníky a nakonec jsem musela vytasit černé oči jděte spát a to jsem kdákala 15 minut dokola Jetě ve dvě vzlykal ze spaní No za to já pak spát nemohla a pořád se mi ve honí v hlavě. Byla jsem na tom soudu a opravdu jsem ten dopis nevyzvedla Paní tam byla moc ochotná a dala mi ten rozsudek pro právníka. Pořád jsem přemýlela, jak je to moné a u vím, i kdy dokázat to nemůu. Bylo to v době, kdy bráchu vyrazili ze koly a on vdy vybral lístky ze schránky ne se k tomu někdo dostal, aby se to nedozvěděl táta. A pamatuji si to proto, protoe jsme se kvůli té kole hodně pohádali a já v tu dobu byla poprvé těhotná a jetě jsem na něj řvala, e kvůli těm nervům s ním a korát potratím.. a potratila. Mám to úplně v ivé paměti, na tohle se nezapomíná. No teď jestli se právníkovi podaří nějaká dohoda, protoe jsme zjistili, e napsali patné č.ú. a z banky jim napsali, e tento účet nevedou, tak se to bude zase vechno vracet a podle paní ze soudu by museli dát nový podnět k exekuci a i pro ně by mělo být přijatelnějí se dohodnout mimosoudně, já dala iniciály soudu správné, kontrolovali jsme to. Úplně jsem se zhrozila, e jsem i to udělala patně a aby to nebrali jako podvod. Omlouvám se, e vás tím zatěuji, ale aspoň ten největí přetlak jde těma písmenkama ven
No a dnes jsme byli na tom rtg a výsledky budou zítra po jedné hodině.
Izinko, tak a ti ten porodní plán do puntíku vyjde
A tady Jířa se svým nej kámoem
Není tady
ahojky .
jili, moc gratuluju!!! to jsou parádní zprávy . a snad nás bude co nevidět jetě víc .
izouku, no naplánované to má hezky, tak jen aby se toho adámek taky drel . ale stejně, uteklo to taaak rychle..
verči, krásná fotečka! ti se k sobě teda mají . a klidně se vypi, od toho jsme přece tady . brácha ti teda pěkně zavařil . ale chtít po něm ty peníze by asi bylo cbytečné, co?
holky nic, není mi od rána moc dobře, tak se jdu trochu natáhnout, dokud filípek spí.. pa
ahojky
no teda Veru, ten brácha by zaslouil a na zítra drím ve co mám
a fotečka nemá chybu
Upravil(a) Gabka (3. 12. 2009 13:44)
Není tady
Ahoj holky,tak se jdu na vás podívat,ne se mi probudí ta moje malá čertice Tak koukám,e tady je nová těhulka...moooc gratuluju a at jde vechno tak,jak má a at nejsou ádné komplikace Nás minulý týden očkovali proti přiunicím,zarděnkám a jetě něco......supééééééér,hned druhý den ráno v 6:30 mi pozvracela celou postel,pak si uprdla a hned se u toho pokadila a to tím způsobem,e ji hned vechno teklo z plínek do kalhot a následně ven a průjem trval 2 dny ted čekám,jestli se neosype nebo něco jiného.Dnes je venku tak hnusně,e nevím co budu s malou doma dělat,moná zabrousíme do MC,ale to mám zase strach,e tam něco chytne a já u toho nůdlení a kalání mám plné kecky.Jinak malá je u pěkná vetečka,vude vleze,otevře,dosáhne...tuhle mi donesla kníku,ale byla u pomalu tma a tak ji říkám,e ji číst nebudu,e na to neuvidíme...malá la a ukázala mi,e si mám rozsvítit ( no blbá není ) nebo jsem tuhle někam dala klíče a pak je hledala,malá za mnou chodila a ukazuvala,e jsem TUK TUK a ukazovala pak na botník,kde leeli klíče ( by mě zajímalo,kdo ji tohle naučil )No a já zase letím,malá u tluče na dveře
Není tady
Teď mi táta řekl, e si mám vzít peníze z toho co mám u sebe a tu exekuci zaplatit..
Není tady