29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
Ja taky preji Blance vse nej nej
Vercul, opravdu to je hnus, ale doufam, ze se to vyresi ve vas prospech. Ted je ale nejdulezitejsi Jiricek Myslime na vas
Není tady
ahoj .
blani, přidávám se ke gratulacím .
verčulko, myslím na vás.. snad to všechno dobře dopadne..
ahojky
blani vše nej
Není tady
Ahoj maminky
Tady jsou nějaké fotky Jitunky, už jsem je dávno slibovala.. http://limetka0.rajce.idnes.cz/Jitunka_2/
snad vás stihnu trochu dočíst..
Není tady
Ahoj holky,
hádejte, co jsem dneska našla na těhotenskym testu
Tak jsem to hned volala Martinovi a pak jsem to ještě říkala mámě, když jsem tam byla odvézt Verču na hlídání. A nejdřív jsem dostala vynadáno od mámy, že to hned hlásim Martinovi. A teď večer jsem dostala vynadáno od Martina, že to hned musim vykecat mámě. A pak jsem ještě dostala vynadáno za pár dalších věcí, co jsem dnes udělala špatně, takže chvíle to byla skutečně sváteční
Ale jinak dobrý. Ani jsem nečekala, že to půjde tak rychle.
Holky s těma exekucema je to strašný, taky mám kamaráda, kterýmu hrozí exekucí (zatím snad jen hrozí), protože mu naběhla pokuta 80 000,- za to, že před x lety nezaplatil jednu pokutu v MHD.
Není tady
Ahi)oj ženský,
Jili,óóbr gratulace, to je super, další těhulka... Ale teda Jili, ten manžel by potřeboval za uši tak ať vše probíhá v pořádku
Verčulí, určitě bude Jiřík v pořádku a nebude to žádná etra nemoc - MUSÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!
Blaňdule, vše nej k svátku, svátek a ještě středa, to je u vás veselo což?
Jinak venku se teď večer pěkně přiostřilo, jen jsem tam vystrčila nos...
Tak dobrou noc
Není tady
Jilindi,gartuluju k //,tak super, čtvrtá těhule,jsem zvědavá kdo bude další
Já určitě ne
Tipovala bych to na dvě Kačulíny, Daginku a pak Verunk, Gabušu a kdo chce ještě ? Vyšlu za sebe přání do vesmíru
Upravil(a) evajs (2. 12. 2009 22:33)
Není tady
dobrý večer
chtěla jsem jít už spát a jen tak prolítávám a ejhle, Jili a kde jsou ty další slibotechny
tak hlavně že mají radost, i když tě takhle zpucovali
mno a bude foto? bych se chtěla pokochat, ty moje už mám sakra okoukaný
já si dnes odbyla vtipnou poradnu a doufám, že už poslední.... byl tam nový mladičký mudra asi čerstvě po škole a udělali si ze mě trochu vzorový kus 2x si musel šáhnout, jestli to co cítí cítí správně jako zkušený pan doktor a pak min 20min rozebírali co teda nahmatali
jinak můj plán zní, zítra ještě vydržet a do neděle fertig
Není tady
Tak izinko,ať ti to vyjde podle plánů
Není tady
Teeeda Jili gratulujuuu to je parada
Tak at jde vse tak jak ma
A ti chlapi by obcas fakt zaslouzili
, ale urcite se tesi, jen mel nejaky blby den no
Izi tak sis to uzila na kontrole s mladosem mudrem ne? A vis vubec jak jsi na tom, kdyz tak dlouze debatili?
Ja stejne porad nechapu uz budes rodit, fakt to silene uteklo
A k tem exekucim ... ono to je fakt bordel a hlavne kolik uz exekutori nadelali chyb a pokazde s tim UZ nic neslo delat, proste na ne neni zadna paka. Ale jak se pustili do nasich "spoluobcanu", tak to najednou vse slo spravit A to, ze za 200 korunovu pokutu napali takove castky a hlavne exekuci, to je az k nevire
Není tady
Jiliiiiiiiiiiiiiiiiiii no to je super holka, moc gratuluju!!!!!!!
Izi odpočítávám do pátku za tebe, moc přeju, ať to vyjde tak aby jste byli všicí v pohodě a hlavně ty!
Jo Andrej, kápla jsi na to Blani a svátek - středa...pětiminutovka v kuchyni
Není tady
Ahojky
Jili, no to je super on si to manža uvědomí
Izi, odpočítávám s tebou ať to vyjde tak jak chceš
Blanka je někde v kuchyni
že bych šla taky, když se to tady tak množí
Není tady
evajs napsal(a):
Tipovala bych to na dvě Kačulíny, Daginku a pak Verunk, Gabušu a kdo chce ještě
? Vyšlu za sebe přání do vesmíru
![]()
jen vysílej, u mě to bude určitě potřeba
Není tady
Jůůůů Jilli super. Moc gratuluji a držím palečky, ať je vše jak má být.
A taky budu držet všem ostatním, ať najdete brzo //. Jé já se těším až si pochovám prcky a pohladím pupíky.
Přeji všem moc hezký den. Venku trošku přituhlo, to je dobře, zabije to bacily a hlavně má člověk pocit, že je prosinec a né jaro...
Není tady
ahojky,
teda Jili, moc gratuluju, ať jde vše jak má.
U nás se sice svátek konal, ale středa néééé. Takže žádná kuchyň. A Tuli, nevím co bych tam celých pět minut dělala??????
Izi, tak hezky sis to naplánovala, jen ať je to pravda a Adámek poslouchá už teď. Moc na tebe myslíme.
Není tady
Ahojte
Jilinko obrovská gratulace!!!! Přeji, ať je vše tak jak má!! Chlap se snad zklidní..to víš, ono jim to dochází trošku se zpožděním
Izi držím pěsti!! Úplně ti závidím, že už to budeš mít za sebou... přede mnou je ještě tak dlouhá cesta, že nevím, jak to s tím rarachem Andulkou doklepu
Furt se chce nosit a zápřeh pořádný..v 8 večer padám na h... ústa úplně KO
Ale co už..
A ostatní maminy, která budete na řadě, co? Kolik se vás zavazovalo, že na podzim se do toho pustíte? Už máte jen pár dní, tak šup šup
Není tady
Jé další těhulka, paráda!!! Jili moc gratuluji..
Není tady
Ahoj holky
Jili, moooc gratuluji a doufám, že vás těhulky budu taky někdy následovat
Jiřík mi už několik nocí strašně zlobí se spaním, včera až do půl jedné řval jak tur a pomáhalo jenom když jsem ho nosila. Pak jsme si do jedné prohlíželi knížky a nakonec jsem musela vytasit černé oči jděte spát a to jsem kdákala 15 minut dokola Ještě ve dvě vzlykal ze spaní
No za to já pak spát nemohla a pořád se mi vše honí v hlavě. Byla jsem na tom soudu a opravdu jsem ten dopis nevyzvedla
Paní tam byla moc ochotná a dala mi ten rozsudek pro právníka. Pořád jsem přemýšlela, jak je to možné a už vím, i když dokázat to nemůžu. Bylo to v době, kdy bráchu vyrazili ze školy a on vždy vybral lístky ze schránky než se k tomu někdo dostal, aby se to nedozvěděl táta. A pamatuji si to proto, protože jsme se kvůli té škole hodně pohádali a já v tu dobu byla poprvé těhotná a ještě jsem na něj řvala, že kvůli těm nervům s ním a korát potratím.. a potratila. Mám to úplně v živé paměti, na tohle se nezapomíná. No teď jestli se právníkovi podaří nějaká dohoda, protože jsme zjistili, že napsali špatné č.ú. a z banky jim napsali, že tento účet nevedou, tak se to bude zase všechno vracet a podle paní ze soudu by museli dát nový podnět k exekuci a i pro ně by mělo být přijatelnější se dohodnout mimosoudně, já dala iniciály soudu správné, kontrolovali jsme to. Úplně jsem se zhrozila, že jsem i to udělala špatně a aby to nebrali jako podvod. Omlouvám se, že vás tím zatěžuji, ale aspoň ten největší přetlak jde těma písmenkama ven
No a dnes jsme byli na tom rtg a výsledky budou zítra po jedné hodině.
Izinko, tak ať ti ten porodní plán do puntíku vyjde
A tady Jířa se svým nej kámošem
Není tady
ahojky .
jili, moc gratuluju!!! to jsou parádní zprávy . a snad nás bude co nevidět ještě víc
.
izoušku, no naplánované to máš hezky, tak jen aby se toho adámek taky držel . ale stejně, uteklo to taaak rychle..
verči, krásná fotečka! ti se k sobě teda mají . a klidně se vypiš, od toho jsme přece tady
. brácha ti teda pěkně zavařil
. ale chtít po něm ty peníze by asi bylo cbytečné, co?
holky nic, není mi od rána moc dobře, tak se jdu trochu natáhnout, dokud filípek spí.. pa
ahojky
no teda Veru, ten brácha by zasloužil a na zítra držím vše co mám
a fotečka nemá chybu
Upravil(a) Gabka (3. 12. 2009 13:44)
Není tady
Ahoj holky,tak se jdu na vás podívat,než se mi probudí ta moje malá čertice Tak koukám,že tady je nová těhulka...moooc gratuluju a at jde všechno tak,jak má a at nejsou žádné komplikace
Nás minulý týden očkovali proti přiušnicím,zarděnkám a ještě něco......supééééééér,hned druhý den ráno v 6:30 mi pozvracela celou postel,pak si uprdla a hned se u toho pokadila a to tím způsobem,že ji hned všechno teklo z plínek do kalhot a následně ven a průjem trval 2 dny
ted čekám,jestli se neosype nebo něco jiného.Dnes je venku tak hnusně,že nevím co budu s malou doma dělat,možná zabrousíme do MC,ale to mám zase strach,že tam něco chytne a já už toho nůdlení a kašlání mám plné kecky.Jinak malá je už pěkná všetečka,všude vleze,otevře,dosáhne...tuhle mi donesla knížku,ale byla už pomalu tma a tak ji říkám,že ji číst nebudu,že na to neuvidíme...malá šla a ukázala mi,že si mám rozsvítit ( no blbá není
) nebo jsem tuhle někam dala klíče a pak je hledala,malá za mnou chodila a ukazuvala,že jsem TUK TUK a ukazovala pak na botník,kde leželi klíče ( by mě zajímalo,kdo ji tohle naučil
)No a já zase letím,malá už tluče na dveře
Není tady
Teď mi táta řekl, že si mám vzít peníze z toho co mám u sebe a tu exekuci zaplatit..
Není tady