6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
téda Peule, kluk jak buk, ale hlavně e je zdravej. Na tom nesejde. Já taky doufala a je to raubíř Vaík a nevyměnila bych ho za nic na světě. No k tomu třetímu, fakt nevím, já bych moc chtěla, ale mana u ne. Řekl, e u na to nemá nervy, tak uvidíme. Stejně bych chtěla nejdřív, a by byli Vaíkovi 3 roky. Doma o tom nemluvíme.
Je to i tím, e u má L. 2 děcka z prvního manelství, take u máme prakticky děti 4.
Taky koukám, jak pečete. Já jetě nezačala, ale těsto na perníčky u mám v lednici. Take se k tomu musím dokopat.
Evíčku, tak ono se vám to nevyhnulo? Mohla to klidně chytnout od Lukyho. Přeju Kačulce, a je brzy v pořádku. A ty se dr. Musí se o svoje zlatíčka postarat.
Není tady
Ahoj holky,
musím rychle zase napsat, abych stihla tu Izinku jetě celou tak předem tfuj tfuj, ale myslím, e ve pujde jak po másle, kdy to byla pohoda napoprvý, tak napodruhý tím spí.
Peko taky jsem měla párkrát kvasinky a vdy perfektně pomohla pasta s laktobacilem, to se smí i v těhotenství, ne?
Romčo vy hledáte nový byt? A proč, jste v malém?
My jsme dneska sestavovali s manelem seznam dárků (jako myslím pro nás, pro ostatní zatím neřeíme ) a nakonec jsme doli k tomu, e bysme vlastně chtěli navíc pár pokojů No ale pár let si asi jetě počkáme (podle délky hypotéky aspoň 27 )
Vem nemocným přeju, a se brzy uzdraví, my zatím pořád dobrý. Akorát manel si o víkendu snail namluvit nějakou nemoc, ale dneska u na to asi zase zapomněl, e měl bejt nemocnej
Co se týče cukroví, pozvala mě kamarádka, a jdu péct s ní, e prý nabízí suroviny a dětský koutek Tak se docela těím, to by mohla bejt sranda.
Co bych vám jetě napsala veselého - Verča se naučila říkat "hají" a jak to umí, tak to chce furt dělat, take chodí straně ráda a aktivně sama spinkat. Dobrý, co?
Jóóó jakto, e jste vechny viděly Evču a já nic já chci taky jetě jsem ji neviděla ani jednou. U jsme si kvůli tomu dokonce pořídili domu televizi a stejně jsem to provihla... Na čem to bylo?
Není tady
Holky vy jste zlate, dekuju Na potreti uz ale asi neukecam, pry tentokrat uz opravdu NE
Evi, to je teda pech, ze Kacenka onemocnela , bobisek , tak at to nema dlouhe trvani
Izi s tim vietnamcem je to zajimave , no rekneme si za par let, jestli se trefil co?
Blani no manza na ne mit nervy nemusi, hlavne abys ty mela
Jili o te paste slysim poprve, jen si rikam, ze to se muze jen zevne a to bych tak mohla asi jen jako doplnek k cipkum, nevim, pac me samotne kremy jsou uplne na nic. Ted jsem rozbalila ten aplikator na to Tantum, no tak potes koste
No a s tou kamaradkou to pak peceni bude zabava, jen me udivuje, ze nabizi i suroviny A Verca musi byt kouzelna a hodna jak tak porad chodi haji
Romi a jeste jste nic vhodneho a vyhodneho nenasli?
Není tady
Peti nene, to se aplikuje dovnitř. Takovou jednorázovou stříkačkou. Ale mistifikuju, teď na to koukám, není tam laktobacil, jenom kyselina mléčná, laktobacil je asi v těch lutých čípkách? Ty mi teda taky zabraly, to je divný, e tobě to nefunguje.
Upravil(a) jilinda (30. 11. 2009 22:43)
Není tady
Ahojky
Peti, tak klučina ....moc a moc gratuluji
Jili, já evku taky neviděla, ale zítra kolem 13:00 na ČT2 by to měli opakovat
dobrou
Není tady
Jé Gábi díky, tak jsem to stihla!! Super, Evajs je fakt hvězda A je to moc příjemnej pořad.
Není tady
ahojky
Jé holky, tak jste jí stihly to jsem ráda evi, já se tentokrát tak nasmála, byl to super díl
Není tady
Ahojky holky snad nevadi ,ze vam sem lezu
Jen jsem chtela napsat Evajskovi ,ze jsem ji taky zachytila v bedne koukaly jsme i se Sofinkou a paradne se bavily ,ale neverim ,ze jak vypnes pc ,tak jsi bez pratel At je Kacence brzy dobre
Petulko gratuluju ja ani nezaregistrovala ,ze jsi tehulka
Vsechny moc zdravim
Není tady
zuzi, klíďo sem lez my se sice neznáme, ale malou Sofí ti míruju, je to krásná princezna
Není tady
Ahojky, tak jsem úplně vyflusaná Krom toho, e u mi je nějakou dobu patně, bolí mě záda jak psa, nic se mi nedaří, tak mi dnes přilo rozhodnutí o exekuci a jdou hned na účet. V 12/2006 jsem měla soud s Beckem, který jsem "vyhrála", zaplatila jsem co bylo v rozsudku a měla jsem za to, e u o nich neuslyím.. Na náhradu nákladů neměla nárok ani jedna strana (výhra pro mě), ale jak jsem dnes zjistila, odvolali se. Minulý rok mi přiel od soudu dopis, kde po mě chtěli č.ú., příjmy a tak. Volala jsem tam co se děje, e mám ve zaplacené, ale co jsem měla jsem poskytla. Jetě jsem se obhajovala, e jsem vechno zaplatila, přiloila kopii rozsudku a čekala.. do dneního dne. Teprve dnes jsem se dozvěděla toto:
Nadepsaný soud vydal rozsudek č.j.:xxx ze dne 13.12.2006, který byl změněn ve výroku o náhradě nákladů řízení usnesením Krajského soudu v UL, tak, e byla alované uloena povinnost zaplatit alobkyni na náhradě nákladů řízení částku 6.487,50Kč a na náhradě nákladů odvolacího řízení částku 500,-Kč, ato ve v pravidelných splátkách, pod ztrátou jejich výhody. Rozsudek nabyl právní moci a je vykonatelný. Dále rozsudkem Okresního soudu v Teplicích bylo uloeno zaplatit částku 1.938,-Kč, tu vak alovaná zaplatila dobrovolně.
Celková částka je k 8.000,-. Já o ničem fakt nevěděla, zásilky jsem vdy přebírala.. Dnes jsem jim volala a prý jsem musela dopis o tom, e mám platit dostat. No kdybych dostala, teď nečumím jak puk V pondělí jdu k právníkovi, a mi sesmolí odvolání a poradí co dál, tak snad nebude exekutor rychlejí
A teď to nejhorí - odpoledne jsem byla u dětské dr. a ta mi řekla, e Jiříkovi je něco váného, ale nevědi co. Včera jsme byly na ko v nemocnici a tam mu brali i krev na imunologii a sérologii (chudák má 3 vpichy, netekla mu krev) a dnes mi dr. říkala, e to bylo na její popud, e se viděli na nějakém kolení a e se schodly, e Jiřík není v pořádku. Jdeme na rtg té boule na okostnici a bude se čekat na ty výsledky krve. Co mě děsí, jetě se nikdy v dg. nespletla a její tuení jí vyli Mám hrozný strach, co najdou..
Peti, tak chlapeček? Závidím
Izinko, tfuj tfuj tfuj
Evi, Kačence pusinku a a je brzy dobře
My by jsme také rádi miminko, zatím se "snaíme" od června, tak uvidíme. Teď a je v první řadě v pořádku Jiřík
Není tady
Brý večer,
Verčulko, já se sice nevyznám v tom, co a jak se dělo na soudu, ale u jen to, e má platit za to, e jsi něco nevřevzala
Ale halvně přeji pevné nervy a co nejlepí zprávy co se týká Jiříčka.
Není tady
veru
Není tady
Dobry vecer
Jj, Evca byla fakt dobra a docela ji to hrani zavidim, Kacenka bude mit vzdy o zabavu postarano, kdez to kdybych ja chtela Dadovi neco zahrat, neco nebo nekoho napodobit, tak ho asi rozplacu
Zuzi ahoooj, Sofinka je taaaka krasnoucka Ja ti psala i zpravu, myslim v den porodu jeste, tak ti asi nedosla. Uz se mi to nekolikrat stalo, ze zpravy nebyly dorucene A dekuju
Verculko teda, to jsou starosti a vubec teda tomu nerozumim, je to vse takove nejake zmatene Urcite bych se odvolala, moc drzim palce at se to vse vyresi a jeste vic drzim palecky s Jirickem , normalne me mrazi a dokazu si predstavit jaky mas strach Preju hodne sily a taky hodne zdravicka
Není tady
Verčulko no se.re se ti to parádně
k té exekuci, nevím co a jak s tím odvoláním, ale co udělej rychle je pozastav platby na účet, u jsem ti to psala tenkrát v tvém tématu na právním, jestli u přilo toto rozhodnutí tak exekutor bývá neskutečně rychlý a vám pozastaví peníze v té výi kolik je exekuce, pokud byste to znova vyhráli, tak je dostanete zpět, ale bůhví za jak dlouho....
moc přeji a se to vyřeí co nejrychleji a hlavně ve vá prospěch
no a k Jiříkovi, to je mazec, drím pěstičky tfuj tfuj a a se tentokrát mýlí
Není tady
ahojky
verunko, já fakt nemám slov . no ne nadarmo se říká, e na pos.raného i hajzlík spadne . dr se, ono to nějak dopadne a hlavně jiříček aby byl v pořádku
zuzanko ahoj . sofinka jekrásná princezna! asi po mamince
Ahoj babunky verčí to je síla...vůbec nevím co na to napsat...snad jen a to je co nejdřív za váma..je to hrozný,ale peníze vzal čert...mně přila exekuce na 14 tisíc loni kvůli nezaplaceným 200 na pokutě jetě kdy jsem studovala v Brně..sice to bylo oprávněný, ale i tak jsem si musela půjčit...ale pal to ďas...
Hlavně, hlavně aby byl Jiříček v pořádku...to je to jediný na čem fakt záleí posílám pusu...a hodně síly..a vůbec..vak ví...
Není tady
Ahoj holky,
Verči, moc na tebe fakt myslím, hlavně s Jiříkem, musí být v pořádku, posíláme pusy a hodně síly
Jinak u nás zatím ve při starém, Vánoce máme letos promylené, take se zádný nervy nekonají..., cukroví nepeču, přinesem si od babičky a od tchýně a stejně pak nadáváme, e jsme tlustí.....
Izi, hodně síly k porodu a a má ve co nejhladí průběh a má u Adámka u sebe.
Dobrou noc vem
Není tady
Verčulko jéi snad mu nic není. A kdyby, tak aspoň a zjistí rychle co a půjde to rychle vyléčit vyřiď mu od nás s Verčou
Není tady
Blani
Není tady
Ahoj holky, jste hodné, děkuji To e je Jiřík nejdůleitějí na světě, o tom ádná, snad se to brzy rozlouskne a bude zase v naprostém pořádku No a ta exekuce, nejvíc mě tve, e se člověk nemá jak bránit. Dnes jsem se bavila s poačkou a sama řekla, e vdy ve přebírám, tak nevím co se podělalo. Napdlo mě i to, e ty oznámení stopil brácha kdy bral, e si myslel e to je kvůli nějakému jeho průseru, já nevím, prostě tohle se mi nestává No nic, kadá máme nějaké to svoje trápení, hlavně aby byla dítka zdravá
Evi, to jsou jobovky, co? Tady v tom státě o nás bez nás Kačence
Není tady
No to je teda váně síla
Blaníííé,vechno neeej!
Není tady
Verči, jak holky psali, to s tím exekutorem je hnusný, nespravedlivý a člověk si připadá bezmocný. Ale snad Vám právník pomůe, vzhledem k tomu, e jste nikdy ádný malér neměli a určitě se to vyřeí líp, ne to vypadá.
A Jiříčkovi , drím palečky a určitě dej vědět, jak bude něco vědět. Ví, já po mé ivotní zkuenosti vím, e doktoři udělají ve co bude třeba, a Jiříček je ikovný a silný kluk, tak to určitě zvládne. A určitě je dobře, e paní doktorka vechno zkontroluje, nic se nezanedbá. Nejhorí je to čekání, tak kdy ti bude smutno, tak písni, on to sice není úplně lék, ale člověku se uleví, aspoň troičku.
Není tady