6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V říjnu jsem byla na odstranění štítné žlázy. Měla jsem ji zvýšenou. Doktorka řekla, že musí celá ven, také kvůli možnému rakovinému bujení. Hrozně mi padaly vlasy a hodně jsem zhubla. A hodně mě zlobily oči . Teď musím brát práčky pořád, po operaci se mi funkce štítné žlázy míň.
Upravil(a) topazio (12. 4. 2010 16:10)
Není tady
Takže jestli to dobře chápu, tak i tu žravost by to mohlo způsobit.. no to teď ukáže čas.....
Mně po těhotenství nezbylo nic , mám to ze začátku z pohodlnosti, pak snažení o dítě a nervů ...
No a může se to někdy upravit až tak, že bych nemusela brát léky???
Nevím, že by to u nás v rodině (z mojí strany) někdo měl, u nás jsou jiné veselosti, takže to bude spíš z toho stresu a jak už jsem psala bylo ho po porodu až doteď požehnaně, budu to muset začít nějak pořádně řešit.....
Není tady
Pokus celá žláza odstraní, tak se léky musí brát doživotně, a někdo čas od času musí ještě jezdit ne jod .
Není tady