Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 11. 2009 19:35

Jirinaaa
♥------

vyrážka v obličeji

Dobrý den, mám problém s vyrážkou v obličeji, kolem nosu se mi tvoří takové červené fleky, (vyrážka pálí, kůže je vysušená a občas se loupe, na těchto místech mi také vzniká velké množství pupínků) poprvé se mi objevila v loňském roce na podzim touto dobou, nejdříve sem se různými způsoby pokoušel vyléčit sám, nic mi nepomáhalo a tak jsem navštívil kožního lékaře, ten mi předepsal různé léky a po pár měsících se to o mnoho zlepšilo a v létě vyrážka zmizela, ale v poslední době se mi opět objevila a tentokrát nic nezabírá. Nevíte co by mohlo pomoct?

Není tady

#2 22. 11. 2009 19:56

monísek8
♥♥-----

Re: vyrážka v obličeji

Mám úplně stejný problém, také se mi to objevilo vloni na podzim a trvalo to přes zimu a v létě to zase zmizelo..pak nic až ted, přesně taky to mám kolem nosu a nic nezabírá. Možná je to třeba tím že je jiná voda nebo zimou venku, nevím ale zítra jdu k lékaři, protože už se na to nemůžu dívat..

Není tady

#3 25. 11. 2009 11:50

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Kůže je odraz vnitřních orgánů! Takže je třeba hledat v krvi, moči, na imunologii...tam někde začít. Nemá cenu léčit důsledek, ale příčinu. Může to být vir, bakterie, parazit v těle, porucha imunity, kdy spouštěčem může být i stres, špatné ph krve, příčin může být mnoho - hledat. Jen nepoužívat masti, kde jsou kortokoidy/hormony/!

Není tady

#4 25. 11. 2009 14:27

jammes
♥------

Jsem na to uplne stejne.. casove obdobi jak uvadite odpovida.. jenze ted se objevila znovu a silene zhorsila.. doktor mi napsal jen nejaky krem za 300 ma zabrat az zhruba za mesic.. me ale prijde, ze se to jen zhorsuje.. bohuzel se mi vyrazka rozsirila kolem cele pusy a lidi ve meste na me cumi jak na neco divneho.. vubec nevim kdo by mi s tim mohl poradit, ale ti doktori taky sami nevedi..

Není tady

#5 29. 11. 2009 21:47

monísek8
♥♥-----

Byla jsem na kožním a doktorka mi předepsala Imazol a zabral téměř ihned, už nemám žádnou vyrážku ani pupínky, zmizelo to..jen je duležite davat si pozor na to, aby se ta vyrážka mazala vždycky jen po příchodu z venku dovnitř, většina krémů totiž obsahuje vodu a když je venku zima nebo mrzne tak to by ještě zhoršilo..

Není tady

#6 4. 12. 2009 20:13

Jirinaaa
♥------

děkuji moc všem za radu smile

Není tady

#7 6. 12. 2009 18:24

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jak píše Aneri - hlavně ne kortikoidy. Syn měl ten problém také, hned při pravní návštěvě u kožní dostal kortikoidy, což mu ma chvilku pomohlo ale potom to byla hrůza! Pomáhá i Canesten, Nizoral či Biogama - chytrá houba.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#8 13. 12. 2009 16:19

beleza
♥------

Dobry den, chtela bych ragovat na Vas inzerat s problemem vyrazky, ktere se nemuzete zbavit. Zrejme se jedna o nejakou formu atopickeho ekzemu, ktery je ve zmutovane forme a nepusobi na nej zadne antibiotika v podobe masticek, ani zadna lecba u dermatologa nezabira. Resila jsem podobny problem, ne u sebe, ale u kamaradky. Od 6 let (je ji 31) mela na obou rukach ekzem, se kterym si nevedeli rady doktori, ani lecitele, ani zadne jine metody nzabiraly. Pomohli ji az 2 veci.

Prvni z nich je uzivani a aplikace latky beta 1,3 D glukanu, ktery je nutno podavat ve spravne koncentraci a hlavne je dulezita velikost a cistota teto latky v aplikacnim pripravku. Tyto latky dokazi regulovat imunitu (kuze je bezesporu nejvetsi imunitni organ a pres kuzi se z ni a do ni dostavaji viry, bakterie atd. S mnoha z nich si nase telo nedokaze, bohuzel, prirozenou cestou pomoci. Proto musime telu pomoci "zvenci"). Tyto pripravky stoji radove nekolik stovek a jejich ucinnost je prokazateln
a a vim o spouste lidi, kterym tato "lecba" pomohla od zavaznejsich problemu, jako je treba lupenka, ...

Druha vec, kterou jsme vyzkouseli a s pozitivnim ucinkem, je alternativni domaci laserova terapie. Bezvadne to pomohlo a dnes neni po ekzemu, ani po jejich priznacich ani vidu, ani slechu. Lecba sice trvala neco kolem pul roku, ale uz po mesici bylo videt vyrazne zlepseni. Dnes se jen preventivne udrzuje temi pripravky a je to poznat celkove na vzhledu nejen postizeneoho mista, ale celeho tela! Cela lecba vysla na nekolik stovek - jen za masticky od lekare zaplatila 2000...

Pokud by Vas zajimaly podrobnejsi informace tykajici se lecby, pripadne kde sehnat tyto produkty (nejsou to leky, proto je to tak levne!), tak se na me obratte, rada Vam predam moje zkusenosti.

Preji Vam pekny den

Eliska Horakova

Není tady

#9 21. 2. 2011 15:59

luciiseek
♥------

Dobrý den, chtěla jsem se s vámi poradit, jestli někdo nemáte zkušenosti s mastičkou LINOLA? Udělala se mi teď přes zimu vyrážka na obličeji, svědí, červená a pálí, nic mi na to zatím nepomohlo, je to strašně nepříjemné. Dnes jsem byla na kožní a předepsala mi tuto mastičku. Předem děkuji za odpověď.

Není tady

#10 21. 2. 2011 20:21

koky
♥------

Jistě je to nepříjemné,znám přírodní produkty které tímto problémům dokáží zabránit nebo alespon pomohou řešit jádro problému.Můžem to řešit soukromě budete li chtít.

Není tady

#11 28. 10. 2012 11:04

tpz
♥------

sestřenici pomohla mast tepezcohuite. Objednává si ji na www.tepezcohuite.cz.

Není tady

#12 13. 3. 2013 20:46

kvik
♥------

Měla jsem vždy vyrážku na rukou a to hlavně v zímě když mrzne. Kůže nejdříve zčervená, objeví se pupínk ty následně popraskají a pak je kůže vysušená a praská až do krve. Nevěděla jsme si rady a doktoři mi pořád předepisovali kortikoidy, které jsem vzhledem k jejich vedlejším účinkům nechtěla brát. jednou jsem na internetu narazila na Pomadu Tepezcohuite a řekla si že ji vyzkouším a ona kupodivu pomohla. Objednala jsem si ji na tepezcohuite.cz.

Není tady

#13 31. 10. 2019 12:51

Julča78
♥------

Ahooj. Koukni sem na článek https://www.epiderma.cz/zajimavosti/exem-na-obliceji/
Píší tam o tom, co bys mohla mít. Měla jsem podobný problém a byl to ekém. K tomu mi pomohla změna kosmetiky a všech mycích přípravků (šampony, tonika...)

Není tady

#14 31. 10. 2019 17:08

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Nejdeš trochu pozdě?
Vlastně na nevyžádanou reklamu není nikdy pozdě!

Klid v duši přeji všem.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí