|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak ležím v posteli,noťase na nohách,ale nevím jak dlouho to vydržím
není to příjemné takhle vyvýšeně ležet a ještě na zádech 
Není tady
Ahoj Leni, takže nám píšeš v leže z noťasu, že jo
Jen hezky poctivě lež a nech se opečovávat 
Není tady
No budu muset polehávat,chodit venku moc nemám.Proč zrovna já musím mít pořád něco 
Není tady
Ahojky holky.
Leninko, tak ten konec těhotenství radši prolež, i když se to blbě zvládá, když člověk najednou nemůže být aktivní, ale zas mimčo za to stojí a určitě je lepší, ležet doma než v nemocnici.
Děkuju všem za podporu s Endýškem, už to tak nebolí, říkám si, že měl aspoň rychlý konec. Ale už se koukám po inzerátech a jak bude mít mimi tak dva tři měsíce, koupíme si asi dalšího středního pejska, aby s námi měl kdo chodit u kočárku :-).
Jinak mě nohy neotékají, za to mám brutální křeče v lýtkách, skoro nemůžu chodit, takže do sebe peru hořčík, co se dá... žáha už mě nezlobí, dokonce jsem se poslední dva dny i vyspala, za to mám tak živé sny, až hrůza... asi se tělo začíná pomalu bát porodu, i když psychika si to zatím moc nepřipouští, stylem - nějak bylo, nějak bude.
Zatím jsem přibrala devět kilo, ale břuch mám jako lavor a malý někdy kope pořádně bolestivě, však to znáte.
Jinak kolem mě přibývá těhotných kamarádek, hurá, aspoň máme společné téma hovoru a já už vím, že rozhodně nikoho nemám ničím strašit, takže všechno je fajn, těhotenství je príma, doktoři příjemní a výsledky budou zaručeně dobré :-)... Docela se bavím takovými těmi hysterickými známými a různýma tetkama atd, co se doslova vyžívají v tragédiích v těhotenství a barvitě je těhotným líčí. Nedávno jsem potkala jednu takovou známou, ptala se mě, jak se mám, tak jsem jí s úsměvem řekla, že dobře, vše je fajn, těším se na mimčo, výsledky máme dobré atd atd a ona na mě : " No... ještě není nic vyhráno. Známé zemřelo miminko dva týdny před porodem." Kdybyste viděli ten její vítězoslavný výraz...no čarodějnice hadr... Další mě zas chystají na otřesný průběh porodu, i babička si občas povzdychne s tím, že hlavně, aby to nějak vylezlo ven no, ona že rodila od pátku do neděle a nakonec z ní museli mámu doslova vyrvat. Tak na to já říkám: " no vidíš a já budu mít porod určitě dobrý a kdyby ne, tak je dneska tolik utišujících prostředků, epidurál atd..." Jaký máte na toto systém vy? Snažíte se nějak pozitivně dopředu naprogramovat? Já se zatím nebojím, spíš to beru jako srandu, že jsme kokon atd... jak se znám, kolena se mi ale rozklepou s prvními stahy a pak budu mít pořádně nahnáno...
Jinak taky ještě nemám sbaleno, ale jak vás tak čtu, začnu balit, byla jsem v obchodě pro kojící podprdu no a připadala jsem si jako debil. To, co mi prodavačka ukazovala jako nejmenší velikost, bylo tak dvakrát tak velké, než jaká mám prsa já....

Není tady
ahojte holky 
Kamilka je opravdu krásná 
A ty bláho, my máme další zimňátko

Leninko, to mě mrzí, že máš pořád takové bolístky, já jdu zítra taky k dr. a už jsem ráda, protože mám celodenní bolesti, tak nevím, přesně, co to je - zda tvrdnutí, pořádné kopy, kontrakce, či vlastně co..... tak jsem zvědavá, co mi řekne zítra.
Potvůrko, držím palce, aby už to konečně bylo

Raiem, já chodím na ozvy od 6. měs. - ani nevím, proč. Nejsou to ty pásy, jen si vezme dr. do ruky krabičku, dá mi ji na břicho a z toho slyšíme srdíčko. Na displeji se ukazuje, jakou má frekvenci. Na ten monitoring, kdy se to sleduje prý 20 min. jdu poprvé zítra.
Upravil(a) Račice dračice (23. 11. 2009 14:05)

Není tady
A vyvstal mi nový problém - myslela jsem si, že budu mít postýlku těsně u své postele. Máme ji už smontovanou, s madrací a povlečením...no a koukám, že se tam začaly objevovat hračky od psů. Normálně si jedna fenka hraje na kaskadéra a do té postýlky skáče. Mini čivava...
Kontakt s pejsky bude mimís určitě mít, ale pod mým dohledem. Přece jen pokud on i psi budou mít stejně - tři kila, tak bych takové nekalé výlety do postýlky fenkám netolerovala.

Není tady

cream, to s těmi hračkami je vtipně napsáno 
buď v klidu...u nás to jistí čtyři kočky, které se rády lísají do pohodlí a tam kde je teplo...a dva psi, z toho jeden nevyzpytatelný, a druhý miláček sladký, ale skoro čtyřicetikilový
Takže budu hlídat mimčo i zvěř při jednom, nedá se nic dělat 
Není tady
Clariceann: Tak to by moje tchýně zešílela. Kočky a mimčo - to je podle ní kombinace doslova vražedná. 
Prý mají rády lidské teplo a proto si miminkům lehají na krk a už takto několik dětí zadusily. No a čivavy - to je vlastně něco podobného. Tak nevím, s kočkama zkušenost nemám, čivy by spíš podle mě dělaly malému pořád očistu obličeje a nosních dírek - jak to nyní zkoušejí u mě.

Není tady
Kde jste všechny
Mám uvařeno, napečeno a snězeno 
Cream, já mám naštěstí p.r.d.e.l.a.t.é.h.o psa a ten se do postýlky nedostane 
Upravil(a) mag (23. 11. 2009 17:30)
Není tady
Holky naše zvířátka pěkně vypakuju ven
Jen na chvíli je třeba pustím, a to jen na své místa..jinam stejně nesmí 
Teda Leni...to ležení..to je pakárna. Já jsem dr taky říkala, že se mi zdá...ale já vlastně ani nevím, jak by to mělo vypadat
A to stejně jen při delší chůzi.
Já jsem furt z toho sobotního oběda ještě rozhozená
žaludek jak na vodě..nafouklá, uf. 
Není tady
Jo a říkal něco, že příště budem vypisovat mateřskou
Hezky se to poslouchalo
Tak to mě asi dá 8tt před že?
Není tady
No to bych jí chuděru ale musela vypakovat na balkon
Zatím přemýšlím, jak jí dostat z ložnice, pro všechny 4 je malá 
Není tady
Napíše ti jí podle toho, co si vybereš, respektive dá ti ten papír a ty si tam napíšeš, kdy nastupuješ a dojdeš s tím za zaměstnavatelem.
Není tady
Dnes jsme mateřskou se sestřičkou počítali a měla bych nastupovat 17.-31.12.,takže vezmu od toho 17.12. abych měla ještě polovinu prosince počítanou po staru a stihla včas vše v práci ukončit a odevzdat věci,oni tam touhle dobou také končí.Jen musím ještě zavolat na mzdovou účtárnu a domluvit se přesně s účetní.
Jinak mě pejsek do postele neleze,tak to nemusím řešit.Spí se mnou jen vyjímečně.
Není tady
Leninko, mně do postele taky neleze (až ráno až vstane páníček, tak zalehne na jeho místo, ale jinak ne), ale má pelech v ložnici a ten pelech je celkem velký a v ložnici je málo místa 
Není tady
Tak to náš ani ne 3 kilový pejsek se vejde s pelíčkem klidně i pod postýlku,ale on má jeden v obýváku kde spím a jeden na chodbě,takovou deku a boudičku a v tý většinou spí 
Není tady
Zatímco naše 38 kilové telátko zabere půl místnosti
Ona většinou usíná v obýváku v pelechu a v noci se přesouvá do ložnice, takže asi zkusím zrušit pelech v ložnici a uvidíme, co se stane 
Není tady
No za vyzkoušení nic nedáš
ale oni jsou mazaní a něco vymyslí.
Není tady
mag napsal(a):
Napíše ti jí podle toho, co si vybereš, respektive dá ti ten papír a ty si tam napíšeš, kdy nastupuješ a dojdeš s tím za zaměstnavatelem.
No, však až to bude...já tomu vůbec nerozumím 
Není tady
Sissi, je to děsně jednoduché, vezmeš si diář, a od termínu porodu co máš v průkajdě odskáčeš 6 a 8 týdnů a někdy tou dobou musíš nastoupit na MD
Ale Dr. ti to sám řekne 
Není tady
mag napsal(a):
Sissi, je to děsně jednoduché, vezmeš si diář, a od termínu porodu co máš v průkajdě odskáčeš 6 a 8 týdnů a někdy tou dobou musíš nastoupit na MD
Ale Dr. ti to sám řekne
28.2-2m je 28.12
Dr cosi říkal...že bude nástup příště
Není tady
Mně to teda vychází na 3.1.
Nejsou to právě 2 měsíce, ale 8 týdnů, což se nerovná. Ale on ti řekne Dr. a je 
Není tady
No jasně, stejně když jsi doma 
Není tady