29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Baf
holky v kolikátém týdnu se chodí na ten cukr ? Jinak na jaké vyšetření vás zatím poslali a kdy? (myslím tím zubař atd.) Mě zatím na nic neposílali..
Není tady
Petulacko k zubari by jsi mela jit sama (2x za tehu), tam te nikdo asi presne posilat nebude, stejne je to s obvodnim Dr.
na cukr se chodin nekdy az pozdeji (ja byla minule ve 26tt), jinak me Dr. nikam neposilal (krom kombi screeningu a velkeho UTZ), cukr i pozdeji monitory mam u sveho Dr. a budu tam zase chodit az do 40tt (do porodnice se pujdu jen nekdy v 34tt nahlasit)
jo a nekteri Dr. jeste posilaji na EKG a na plicni (na plicnim jsem ani minule nebyla a EKG Dr. chtel, tak mi ho muj obvodni udelal)
Upravil(a) akar (23. 11. 2009 10:39)
Není tady
akar napsal(a):
Petulacko k zubari by jsi mela jit sama (2x za tehu), tam te nikdo asi presne posilat nebude, stejne je to s obvodnim Dr.
na cukr se chodin nekdy az pozdeji (ja byla minule ve 26tt), jinak me Dr. nikam neposilal (krom kombi screeningu a velkeho UTZ), cukr i pozdeji monitory mam u sveho Dr. a budu tam zase chodit az do 40tt (do porodnice se pujdu jen nekdy v 34tt nahlasit)
jo a nekteri Dr. jeste posilaji na EKG a na plicni (na plicnim jsem ani minule nebyla a EKG Dr. chtel, tak mi ho muj obvodni udelal)
díky tak já se objednám aspoň k tomu zubaři..
Není tady
Any ja ze stejneho duvodu budu obvodni odkladat co nejdyl
Není tady
tak Anny fajn, to já se taky k ní do ordinace nehrnu
Není tady
ja pochybuju, ze stihnu toho zubare do porodu jeste jednou (mam ho na Morave a tam pojedu naposled nekdy v unoru/breznu) - nerada bych rodila nekde na pul cesty - ale pak, az po porodu tam zavitam. Ja tam stejne chodim 2x rocne (a letos uz jesem tam 2x byla
)
Není tady
Peťu na cukr se chodí mezi 24 -28 tt. K zubaři i obvodnímu je na tobě kdy půjdeš, ale k zubaři bys měla jít v těhu 2x.
Já jdu k obvodní zítra, je tam do pěti, tak půjdu kolem čtvrt a doufám, že už tam ty starý babky sedět nebudou, když už je tma a chci tam teď, abych tam pak nic nechytla.
Není tady
oskárka25 napsal(a):
Sigi, já měla po Jakubovi taky popraskaný břicho... Strašně moc, úplný červený dálnice. Za ty necelý 3 roky krásně zbledly, na první pohled ani nejsou vidět. Zajímalo by mě, jestli ti ty strie už zase vystupují nebo jsou pořád bledý. Podotýkám, že jsem taky tlustokožec:D Docela se toho děsím,že budu mít zase takový ohavný břich.
Oskárko...zatím mi žádný nový strie nepřibyly a doufám, že ani nepřibydou. Už takhle jich tam je až až
Není tady
Sito ty jdes na cukr zitra, ze? tak at ti dobre dopadne
Není tady
to mi tak pripomina, ze bych se mela zacit mazat, minule tehu jsem delal vsechno poctive - mazala, vazila, merila, brala vitaminy, fotila si brisko, vse si zapisovala, pozdeji masaz hraze atd. atd. - a ted to nejak tak rychle bezi, ze nestiham vubec nic
Upravil(a) akar (23. 11. 2009 10:48)
Není tady
akar napsal(a):
![]()
Akar jooo zítra
bojím že se poblindím, mám problém takhle po ránu něco jíst a pít a ještě jak to bude sladký
Není tady
Sita napsal(a):
akar napsal(a):
![]()
Akar jooo zítra
![]()
bojím že se poblindím, mám problém takhle po ránu něco jíst a pít a ještě jak to bude sladký
![]()
Situs neboj, to tak hrozny nebude
ja po ranu taky nesnidam, minule jsem si vzala svacu sebou, abych se pak nejedla v aute, az jsem od tamtud vylezla a to sladke jsem cekala horsi, jsem se nadechla a kopla to do sebe, sestricka mi pak dala tusim jeste obyc. vodu na zapiti, tak se to dalo. Jen me pak nebavilo to cekani, jsem si cetla celou dobu knizku ale tentokrat tam budu mit malou, tak si budem hrat a snad to rychleji utece
Není tady
Jinak holky všem díkes za pochvalu.
U zubaře už jsem byla, ale u obvodní ještě neee a teď tam ani nepolezu. Na gyn jdu ve čtvrtek tak pčítám, že mě pošle na cukr
No nic loučím se ..jdu něco dělat...včera jsem umyla dvě okna a ještě mi zbývá jedno, dvě malá ( koupelna, záchod) a vchodovky. tak zatím pááá
Není tady
Gabu, Sigi pupíčci
Já mám strie už po holce, a teď to vypadá že další nepřibívají.. Uvidím jak budu vypadat po porodu a co spraví cvičení, potom budu zvažovat jiné kroky k nápravě bříška
Není tady
no na ten cukr se tedy moc těším
Není tady
Akar, to já tam naštěstí čekat nebudu, vemou krev, vypiju tu glukozu a půjdu za holkama na oddělení. Nebudu čekat u laborky, špitál je zavřený kvůli chřipkám, tak nebudu sedět tam, kam chodí všichni na odběry. A kámoška z labiny mi pak zavolá na oddělení ať jdu na druhý odběr, tak jen sjedu výtahem a hotovo.
Není tady
Akar držím palce dneska na kontrolu
zatím ahoj všem
Není tady
ahoj holky,
tak cely vikend si doctu az nekdy vecer.
ja se ted vratila z toho cukru, nebylo to tak hrozny. tady to melo chut jak nejaka cervena stava, musi se to vypit najednou jeste pred sestrou.
pro me bylo nejhorsi odevzdavat trikrat po hodine moc. kdyz clovek nemuze nic pit, tak je to fakt super....... ale vsechno je v normalu, sice horni hranice, ale to nevadi.
takze zadne strachy!!!!! to bude OK
Není tady
Sita napsal(a):
Akar, to já tam naštěstí čekat nebudu, vemou krev, vypiju tu glukozu a půjdu za holkama na oddělení. Nebudu čekat u laborky, špitál je zavřený kvůli chřipkám, tak nebudu sedět tam, kam chodí všichni na odběry. A kámoška z labiny mi pak zavolá na oddělení ať jdu na druhý odběr, tak jen sjedu výtahem a hotovo.
aha, ja jdu nastesti na ten cukr ke svemu Dr. (alespon doufam, minule to tak bylo), tak tam snad nic za tu 1.5hod nic nechytnu
Není tady
Tak ještě než zmizím tak vás musim pobavit. Anička pořád chodí mimču něco povídat a nejradši by ho vyndala z bříška hned..pořád říká, jak si spolu budou hrát a jak mu bude půjčovat hračky...to jsem na to zvědavá..to bude řevu a bitek
Jo a pořád říkala, že to bude brácha, tak už jsme ji přesvědčili, že to teda bude sestřička. Tak teď říká, že to bude sestřička bude se jmenovat brácha
hgttgsgggggggggggggggggggggggggggggvvkhgjjhg ahoj tety zdravím Vás Anička...sedím u mamky na klíně a pořád jí do toho kecám
Není tady
Sigi, to je sladke.... no uvidis, jak si spolu budou rozumet. Bude to urcite zahul po porodu.....
tak ja jdu ven, dneska jsem doma a je nadherne pocasi, tak chci zadelat par der v podezdivce, musim toho vyuzit, zitra zase pomazu do prace..... juknu na vas zase vecer.
Není tady
Caute holky, fakt vyplaci nemocenskou a materskou socialka podle sidla zamestnavatele? No zbohom, tak to uhanim ty neprave Ja myslela, ze podle mista trvaleho bydliste. Tak to si budu muset asi udelat vyletek do Brna, pac jsem taky jaksi bez prostredku a trvale prikazy jaksi zadaji sve naplneni.
Sigi, Gabu, krasna briska Me taky prita porad nuti do fotek, ale nejak se mi nechce. Ale mozna se vami necham inspirovat
Venku je opravdu nadherne, cekam, jak se mi vzbudi pejsek a panecek a vyrazime na rodinnou prochazku
Není tady
Sigi napsal(a):
Tak ještě než zmizím tak vás musim pobavit. Anička pořád chodí mimču něco povídat a nejradši by ho vyndala z bříška hned..pořád říká, jak si spolu budou hrát a jak mu bude půjčovat hračky...to jsem na to zvědavá..to bude řevu a bitek
Jo a pořád říkala, že to bude brácha, tak už jsme ji přesvědčili, že to teda bude sestřička. Tak teď říká, že to bude sestřička bude se jmenovat brácha
hgttgsgggggggggggggggggggggggggggggvvkhgjjhg ahoj tety zdravím Vás Anička...sedím u mamky na klíně a pořád jí do toho kecám
S tema starsima sourozencema je to fakt sranda Znam taky par podobnych historek od kamosek. Nas ceka jen seznamovani s pejskem ... a to bude pekna zarlivka, predpokladam, ze se taky budou prat o hracky
Není tady
Téma zavřeno