29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Dobré ráno
Heli už máš krásnou cifru na metříku tak už jsi klidnější viď
Zato já budu holky teď ve čtvrtek pěkně vystreslá až polezu na lůžko s utz tři týdny bez kontroly je pro mě strašně dlouhá doba
Jinak jsem přihodila ten můj pupek na rajče
teď jsem se zas hrabala na MMB a objednala ušní-čelní teploměr Baby-Scan,donese ho už ale Ježíšek
Nemáte někdo zkušenost,holky co máte malá dítka??Příjde mě to super,že se nemusí dávat do kaďáčku rychloběžka.
Já to zažila osobně ted na jaře když jsem byla v nemocnici po laparce.Ráno naběhla sestra přiložila na čelo a hned to píplo a bylo,žádný rtuťový teploměry rozespalým ženským v šest ráno
Upravil(a) Gabu (23. 11. 2009 9:34)
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Akar Praha 8
to je mazec.................tisíce telefonů než se něco začne dít.........já tam nemůžu osobně,mám to přece jen hodně daleko-proto volám a volám a volám..............
tak ja si tam udelam pripadne vylet, s malym ditetem a tehotna - to bude hezky pohled
Není tady
ANY taky by jste se mohly pochlubit
co Tošo koukám,že se tady vystavuji sama
Není tady
Gabu krasny tehu-pupik
Není tady
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Toši i neschopenku vyplácí sociálka podle sídla zaměstnavatele-takže pokud je v Praze,tak i neschopenku vyplácí Praha
![]()
![]()
Jejda,já tě nechtěla rozesmutnit
nemusíš patřit pod Prahu 8-jinde asi problémy nejsou-ale pro jistotu si sežeň telefonní číslo a volej tam!!
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Toši i neschopenku vyplácí sociálka podle sídla zaměstnavatele-takže pokud je v Praze,tak i neschopenku vyplácí Praha
![]()
![]()
![]()
nemusíš patřit pod Prahu 8-jinde asi problémy nejsou-ale pro jistotu si sežeň telefonní číslo a volej tam!!
Sidlo firmy mame na Praze 4, tak snad neco prijde
Není tady
Holky díky za poklony
ale je to takovej měkkoň
základ je ze špeku,ale už snad je poznat,že je těhu
Není tady
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Sidlo firmy mame na Praze 4, tak snad neco prijde
Ale ještě si zjisti,kde mají svoji sociálku-zaměstnavatel taky nemá sídlo v Praze 8 a patříme tam pod OSSZ
Není tady
ANY nemusíš zakládat rajče,stačí jen třeba vyfotit fotku změnšit např. tady http://www.imageshack.us/ tím se dostane na web a její adresu vložíš sem do příspěvku mezi tyto závorky [img][/img]
To jen takový jednuchý návod,kdyby se ti někdy v budoucnu chtělo pochlubit
Není tady
Gabu napsal(a):
ANY nemusíš zakládat rajče,stačí jen třeba vyfotit
fotku změnšit např. tady http://www.imageshack.us/ tím se dostane na web a její adresu vložíš sem do příspěvku mezi tyto závorky
To jen takový jednuchý návod,kdyby se ti někdy v budoucnu chtělo pochlubit
jj díky
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Gabu napsal(a):
ANY nemusíš zakládat rajče,stačí jen třeba vyfotit
fotku změnšit např. tady http://www.imageshack.us/ tím se dostane na web a její adresu vložíš sem do příspěvku mezi tyto závorky
To jen takový jednuchý návod,kdyby se ti někdy v budoucnu chtělo pochlubitjj díky
není zač jen ty závorky se mě neukázali ..tak tyto [img]adresa fotky[/img]
Není tady
Ahoj tehulky,
tak jsem vas docetla... . Reknu vam, celou dobu, co tu neni sef, tak v pohode a predposledni den, kdy jsem tu sama a mam to na starosti a hned problemek. Nastesti se vyresil, tak jsem rada, ale ty nervy rano, to teda nic moc.
Vsem, co maji dneska kontroly, tak drzim palecky.
Ja ji mam zitra rano. Holky, ja se taaaak tesim. A zaroven se bojim... Bude to poprve, co prcka uvidim poradne. Na minule prohlidce to byl jen flicek... Tak jsem hrozne natesena. Jen doufam, ze mi rekne, ze je vsechno v poradku. Pak me pry poslou do Krce na druhe vysetreni ve 13.tydnu, tak jsem zvedava, jak to bude probihat a tak... A kdo vi, kdy skoncim...
Není tady
Ahojky zdravím všechny při pondělku...všem přeji štěstíčko při kontrolách, které vás čekají.
Ještě že jste toho přes víkend moc nenakecaly...aspoň jsem Vás zvládla v pohodě dočíst.
Tak Gabu abys neřekla že se vystavuješ jen ty....ale ne že se mi budete smát...jsem tlustokožec, takže je tam vidět ten můj hnusnej špek a taky popraskanej pupek ( památka na těhu s Aničkou)
Není tady
Dobré ránko těhulinky
Všem, co jsou dneska na kontroly, držím
Toši, já byla na marodce od července a první mi přišla koncem září , ale teď už chodí přesně. A to první čekání bylo fakt na
,ale jak říká Any, třeba to budeš mít v poho a příjde každým dnem.
Verča, šla dneska na tu cukrovku, tak jsem zvědavá s čím příjde, já tam jdu zítra a už se hrozně "těším"
Není tady
Sigi, já měla po Jakubovi taky popraskaný břicho... Strašně moc, úplný červený dálnice. Za ty necelý 3 roky krásně zbledly, na první pohled ani nejsou vidět. Zajímalo by mě, jestli ti ty strie už zase vystupují nebo jsou pořád bledý. Podotýkám, že jsem taky tlustokožec:D Docela se toho děsím,že budu mít zase takový ohavný břich.
Není tady
Sigi máš taky krásný pupík neřekla bych,že máš špeky -normální těhu břich
a malá je kouzelná
Mef,zítra budu taky držet paluchy-určitě toho uvidíš mnohem víc než minule a budeš mít fotenu!!!
Není tady
Sigi
tak se mě to líbí
máš už taky pěkný batůžek
a malá je slaďoušek
K těm striiím,já po prvním těhu měla do fialova popraskaný zadek a prsa(přiblala jsem 18kg,nedovyvinutá v 19 letech) za ty roky to vybledlo,ale krátery v kůži zůstali.Druhý těhotenství už nic nepřineslo,kuže už byla těmi striemi povolená
Břicho mě nepopraskalo a už ani nepopraská jak řikám,to sem měla vždy vypouklý,žádnej lavor
Upravil(a) Gabu (23. 11. 2009 10:25)
Není tady
Téma zavřeno