29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Gabu napsal(a):
Holky já jsem zcela bez příjmu
byla jsem těsně před přihlášením živnosti
ale počítali jsme i s touhle variantou,když jsme do toho šli
![]()
Situško a to jsou starší fotky pupíkůzítra tam přihodím ten dnešní
jo a my jsme jezdili do Polska do Jelení Gory
Gabu, do Jelení jsem jezdila často, ještě před pár lety jsme bydlela v Jablonci nad Nisou a to byl kousínek a mám odtamtud nejlepší kámošku. a trhy tam byly vždycky super.
Není tady
Toša napsal(a):
Holky delate nektera tomu svemu brouckovi (tentokrat myslim toho velkeho
) adventni kalendar? chci se do toho pustit a hledam nejaky dobry napad
![]()
jo a Elli, ta fotka z ultrazvuku je uzasna, neco tak srandovniho a roztomileho jsem uz dlouho nevidela![]()
;-) je to pindik jak se patri, a nebo spis koulicky ;-)
Upravil(a) Elii (22. 11. 2009 20:53)
Není tady
Situ,fakt moc díky za info-já když tam byla naposled před vánoci,tak normálně padaly stánky tím jak se tlačili lidi takže možná bude lepší až po vánocích-dárky tam nemám v plánu kupovat!Chci se podívat na věci na mimi-takže to nespěchá
Není tady
holky, jak ja bych si dala vanu, ale mame takovou hnusnou, ojetou ....
Není tady
Jo Situš a pak jsme taky jezdili za totality přes Zgorzelec do německých Görlitz,to byla sranda.Dali na hranicích razíko s časem a lilit na průjezd a v PL se nesmělo vystoupit my jsme na rychlo vyskočili do Pevexu(znala jsi
?) a pokračovali do NDR na verkaufy
no hrozná buzerace na hranicích
Není tady
Sita napsal(a):
Gabu napsal(a):
![]()
jo a my jsme jezdili do Polska do Jelení GoryGabu, do Jelení jsem jezdila často, ještě před pár lety jsme bydlela v Jablonci nad Nisou a to byl kousínek a mám odtamtud nejlepší kámošku.
a trhy tam byly vždycky super.
COOO ?? já jsem z Jablonce akorát 12 let už bydlím 100 km od JB
Upravil(a) Gabu (22. 11. 2009 20:58)
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Situ,fakt moc díky za info-já když tam byla naposled před vánoci,tak normálně padaly stánky tím jak se tlačili lidi
takže možná bude lepší až po vánocích-dárky tam nemám v plánu kupovat!Chci se podívat na věci na mimi-takže to nespěchá
Tak na věci na mimi tě taky můžu poslat do kameňáku, který snadno a rychle najdeš a ceny tam jsou takový, že budeš fakt zírat
Není tady
Gabu napsal(a):
Sita napsal(a):
Gabu napsal(a):
![]()
jo a my jsme jezdili do Polska do Jelení GoryGabu, do Jelení jsem jezdila často, ještě před pár lety jsme bydlela v Jablonci nad Nisou a to byl kousínek a mám odtamtud nejlepší kámošku.
a trhy tam byly vždycky super.
COOO ?? já jsem z Jablonce
akorát 12 let už bydlím 100 km od JB
Gabu já tam bydlela skoro 20 let a teď bydlím přez 500 km daleko. Kde jsi tam bydlela? No, my hlavně jezdili do Jelení, kde bydlela i teta. Kdysi, když jsem byla malá, tak jsme tam jezdili i jenom vždycky v neděli na oběd, na "placek ziemiaczany po wegiersku" takový bramborák se sedmi druhy masa. A na velkém trhu - to byl ten pod schody, byl stánek, kde dělali super ryby, to byli jediné které jsem kdy jedla
Není tady
Sita napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Situ,fakt moc díky za info-já když tam byla naposled před vánoci,tak normálně padaly stánky tím jak se tlačili lidi
takže možná bude lepší až po vánocích-dárky tam nemám v plánu kupovat!Chci se podívat na věci na mimi-takže to nespěchá
Tak na věci na mimi tě taky můžu poslat do kameňáku, který snadno a rychle najdeš a ceny tam jsou takový, že budeš fakt zírat
No tak to je úžasný
každopádně se chci zaměřit na kočárek asi i postýlku a přebalovací pultík no a pak samozdřejmě oblečko a doplňky
Není tady
SItuš já v Jb bydlela do svých 27 let od narození.I oba kluci jsou tam narozeni
S našima jsem bydlela u přehrady ve Mšeně,pak jako vdaná na Janovským sídlišti směr na Bedřichov,na lyže jsme jezdili městkou dopravou
a běžky oblíkali před panelákem,hned bych se tam vrátila.Mám tam rodiče a takové ty skalní nej kamarádky z dětsví
Upravil(a) Gabu (22. 11. 2009 21:16)
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Sita napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
No tak to je úžasný
![]()
každopádně se chci zaměřit na kočárek asi i postýlku a přebalovací pultík no a pak samozdřejmě oblečko a doplňky
ANY, tak jak to bude aktuální, tak mi písni a ja Ti napíšu, kde co najdeš, ať nemusíš dlouho běhat po krámech a tržíšti.
Není tady
Holky jdu to zaklapnout a už se těším do ,ráno mám takový energie,nemůžu dospat rána a večer jsem jak vymačkaný citron
dobrou noc
Není tady
Gabu napsal(a):
SItuš já v Jb bydlela do svých 27 let
od narození.I oba kluci jsou tam narozeni
S našima jsem bydlela u přehrady ve Mšeně,pak jako vdaná na Janovským sídlišti směr na Bedřichov,na lyže jsme jezdili městkou dopravou
a běžky oblíkali před panelákem,hned bych se tam vrátila.Mám tam rodiče a takové ty skalní nej kamarádky z dětsví
My nejdřív bydleli na 3umavě, kam jsem chodila i do sportovky, ale pak jsme se přestěhovali do Mšena na Ivana Olbrachta, takže jsme byly kousek od sebe. A segra s taťkou teď bydlí v "abecedě" Taky tam mám kamarády a i to vyžití pro mladýho člověka tam je jiný než tady. Zoologická, botanická a centrum babylon půl hoďky tramvají
Není tady
Dobré ránko těhule :-)
tak ani nestíhám dočítat co jste o víkendu všechno napovídali :-)
Elii - gratuluju k "pindíkovi"
My jsme o víkendu jezdili po krámech a obhlíželi novou sedačku - no ale byl to horor manža je řemeslník takže se mu všechno zdá bejt hroznej šmejd a na nic a ještě by chtěl velkou L-kovou sedačku na který by se mohl se svýma dvouma metrama a sto kilama pohodlně válet, jenže máme malinkej prostor takže se nám nejspíš vejde jen pohovka :-( no umíte si to představit
Ale taky jsem si udělala radost a koupila pár kousků pro mimíska, malinký ponožtičky, bodýčko a takovej roztomilej růžovej pidioverálek - počítám, že bude tak na cestu z porodnice - ale neodolala jsem
Není tady
ahoj holky
Elli gratuluju k potvrzenemu klukovi
(teda ja jsem asi uplne slepa kde ma Elli tu fotku? )
Blue at sedacku vhodne vyberete (my jsi vybrali strasne rychle, muj sel z prace, rekl, ze se mu nejaka libi, zrovna tu byla tchyne a rekla, ze nam ji zaplati, tak jsem neprotestovala a meli sedacku ale ta predchazejici byla velky boj, meli jsme 1+kk, tak jsme potrebovali neco spis na kazdodenni spani, s lamelama atd. atd. nakonec jsem si ji nechali vyrobit na zakazku
ale slouzi do dnes, spavaji na ni navstevy v podrkovi a kazdy rika, ze se na ni super spi
)
Vsem, kdo maji dnes kontroly drzim palce
to je tak hezke jak ctu, ze relaxujete a odpocivate - ja to nemela ani u jednoho tehu - prvni jsem pracovala od nevidim do nevidim (vcetne sluzebek) do posledni chvile (nez jsem musela na materskou) a ted s malou se relaxovat moc neda (ale prvni trimestr jsem si s ni alespon chodila na hodku po obede lehnout )
add vana, ja se i mimo tehu prevazne sprchuju a do vany lehnu tak max 2x za rok, tak mi vana vubec nechybi, ale rada si poustim paru, coz ted v tehu nejde
Není tady
Dobre rano, o tech polskych nakuoech zacinam taky uvazovat. Zkusim to doma nadhodit. Jinak holky, co jste zminily tu nemocenskou, vazne vam nechodi? ja jsem doma vlastne od rijna, tak ted by mi mla prijit prvni a vubec nevim, jak moc s tim muzu pocitat
Není tady
Krásné ránko Akar má taky dneska kontrolu,takže držím palečky
Toši o tom Polsku přemýšlej,fakt se to vyplatí
Já měla problémy s neschopenkou,ale mě ji vyplácí OSSZ Praha a zrovna ta nejhorší sociálka na Trojské!!!Pokud ty to máš v PV tak určo problém mítnebudeš
Není tady
Ahoj těhulky,
přeji vše nej do nového chlívku a jen samé krásné nové zprávy
Byla jsem teď týden u kamáradky na chatě (bez PC), takže nemám šanci Vás dočítat, takže alespoń moc gratuluji k proběhlým kontrolám a držím těm, kdo jdou ukázat pupíky tentokrát.
Přeji hezký den a posílkám
Není tady
no, ja doufam, ze nez mi zacne chodit materska, tak uz se socialka taky nejak zmota (rodicovska mi chodi z Prahy-Zapad a porad stejne pravidelne), ale materskou ted pry vyplaci taky socialka (dle sidla zamestnavatele, coz je Praha 8 ), pred tim to vyplacel zamestnavatel, tak mi to taky chodilo pravidelne.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Krásné ránko
Akar má taky dneska kontrolu,takže držím palečky
Toši o tom Polsku přemýšlej,fakt se to vyplatí
Já měla problémy s neschopenkou,ale mě ji vyplácí OSSZ Praha a zrovna ta nejhorší sociálka na Trojské!!!Pokud ty to máš v PV tak určo problém mítnebudeš
No, ja doufam, protoze milionar jaksi nejsem a ted do toho jeste ty vanoce... s darkama a tak jeste vyjdu i bez nemocenske, ale pak uz by to bylo horsi
Materskou vyplaci socialka?????? tak to mi bude vyplacek taky nejaka prazska, jestli je to podle sidla zamestnavatele
Není tady
Téma zavřeno