29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
presne
mladej a zdravej a krasnej a mas tady super zivot ;-)
i kdyz musim uznat, ze u zubare jsem neplatila ani dolar a to jsem tam byla na vsech preventivnich prohlidkach, pak na nekolika plombach, co mi vypadli a taky na jedny docela drasticky operaci, kdy mi oral surgeon rozrezal pulku dasne a skrabkal kosticku pod zubem ufff, pul roku jsem se z toho vzpamatovavala... ale vsechna cest, moje pojisteni to pokrylo do dolaru... byla jsem velmi prijemne prekvapena
Taky nase 1.IVF nam vyslo, coz povazuju za zazrak, protoze co jsem videla na vypisech z pojistovny, tak to stalo kolem 15.000 dolaru a my z toho platili tak 2.000... vubec si nedokazu predstavit, jak by jsme setrili, kdyby to prvni nevyslo.... dalsi by muselo jit z nasi kapsy...
Není tady
Maharishi napsal(a):
Any, tak to sis to užila v té Vídni. Já bych si netroufla, nevím, jak dlouho bych vydržela chodit po trzích. My pojedeme v prosinci do Prahy na celý víkend, tak se tam na trhu zastavíme.
Hodně jsme odpočívali-bylo hezky,takže se dalo sedět i venku na lavičče a pak i v kavárně,neodolala jsem a dala jsem si kafčo Nic mi nebylo,jen jsem večer už cítila záda.
Není tady
Elii napsal(a):
presne
mladej a zdravej a krasnej a mas tady super zivot ;-)
i kdyz musim uznat, ze u zubare jsem neplatila ani dolar a to jsem tam byla na vsech preventivnich prohlidkach, pak na nekolika plombach, co mi vypadli a taky na jedny docela drasticky operaci, kdy mi oral surgeon rozrezal pulku dasne a skrabkal kosticku pod zubemufff, pul roku jsem se z toho vzpamatovavala... ale vsechna cest, moje pojisteni to pokrylo do dolaru... byla jsem velmi prijemne prekvapena
Taky nase 1.IVF nam vyslo, coz povazuju za zazrak, protoze co jsem videla na vypisech z pojistovny, tak to stalo kolem 15.000 dolaru a my z toho platili tak 2.000... vubec si nedokazu predstavit, jak by jsme setrili, kdyby to prvni nevyslo.... dalsi by muselo jit z nasi kapsy...
No ale hlavně že vám to vyšlo!! Nebo byste jeli na IVF do česka. Ono je to asi fakt různé, za něco platíš dost, za něco je to zase jinak...jak jsme byli min.rok i s malou v USA, tak dostala chudina nějakou střevní chřipku, tak jsme ji vzali k doktorovi, ale naštěstí jsme nic neplatili, protože jsme to měli domluvený přes souseda-pediatra, tak to bylo fajn. Ale jinak by nás to taky něco stálo. A jednou si tam u vás moje mamka přetrhla vaz v koleni, a operace by ji tam stála na naše asi 800 000, tak to chudina musela 2 týdny vydržet a nechat si to zoperovat zadara až v česku
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Any, tak to sis to užila v té Vídni. Já bych si netroufla, nevím, jak dlouho bych vydržela chodit po trzích. My pojedeme v prosinci do Prahy na celý víkend, tak se tam na trhu zastavíme.
Hodně jsme odpočívali-bylo hezky,takže se dalo sedět i venku na lavičče a pak i v kavárně,neodolala jsem a dala jsem si kafčo
Nic mi nebylo,jen jsem večer už cítila záda.
No aspoň jsi odjela ze smradlavyho a mlhavyho prostějova a užila sis trochu sluníčka
Není tady
Maharishi napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Hodně jsme odpočívali-bylo hezky,takže se dalo sedět i venku na lavičče a pak i v kavárně,neodolala jsem a dala jsem si kafčo
Nic mi nebylo,jen jsem večer už cítila záda.
No aspoň jsi odjela ze smradlavyho a mlhavyho prostějova a užila sis trochu sluníčka
Jj,ani se mi nechtělo zpátky,ale jak jsem uviděla svou postýlku,tak jsem byla ráda,že jsem doma
Není tady
Any, jedu tam na 10hod.
No já když jsem celej den někde pryč, tak se pak nejvíc taky těším do postýlky. Nikdy jsem si to lenošení neužívala tak jak v těhu (ikdyž u toho prvního to bylo nejlepší)
Není tady
Ahojte holky, s lenosenim naprosto souhlasim, rano spim dlouho, po obede si jdu znovu lehnout, je to bezva. Prvni trimestr jsem se moc nevyspala, tak toho ted vyuzivam Vsak si to zaslouzime, jak se nam ty ditka vyklubou, mame po spanku ... presto se na ne tesim
Preju hezky podvecer, doufam, ze dneska u vsech nalada dobra
Není tady
Mahari zítra si to užij a hlavně ať se brouček ráčí ukázat
Elíí gratuluji k chlapečkovi
ANY takže máte zážitky
holky,tak já jsem nevydržela a dnes si napustila vanu(od ivf se jen sprchovala) bože to byl relax,věřím že i mimískovi se to páčilo
a nechala jsem si vyfotit břicho normálně sem nevěřila,mám ho jak v šestým
já jsem neměla nikdy takovej ten propadlej lavor,mám úzkou pánev a břicho normálně ale tohle mě dostalo
já budu slon
Upravil(a) Gabu (22. 11. 2009 17:49)
Není tady
Holky delate nektera tomu svemu brouckovi (tentokrat myslim toho velkeho ) adventni kalendar? chci se do toho pustit a hledam nejaky dobry napad
jo a Elli, ta fotka z ultrazvuku je uzasna, neco tak srandovniho a roztomileho jsem uz dlouho nevidela
Není tady
Gabu, ja vanu jeste od te doby nezkusila, porad se nejak bojim, ale tak strasne bych rada. Verim, ze se musis citit skvele A s briskem mi ani nemluv, mam taky pocit, ze budu jak slon. Ale zatim je hezke, akorat roste rychleji nez si stacim zvykat
Ahoj Tosi, kalendar nedelam, nejsem moc tvorivy typ, tak moc neporadim .... ale tedka jsem nekde v casaku videla takovy pekny z cokoladek
Není tady
tak to nebylo v casaku, ale tady http://ona.idnes.cz/vanocnim-cukrovim-m … ecepty_ves
... a cokoladky to mozna nejsou, ja to moc nestudovala, jen se mi to libilo
Není tady
Tak ten je luxusni, ale takovej sikula nejsem spis jsem si rikala, ze sladkosti nebo neco maleho pro radost nakoupim, jen jak s tema "schrankama" jeste nevim... jestli nejake krabicky, ci pytlicky nebo kapsicky
Není tady
ja si pamatuju, ze jsme kdysi od nasich dostaly rucne delany kalendar prave s kapsickama a kazdy den jsme tam mely nejake prekvapeni - ruzne bonbony, cokolady, samolepky ... a na vanoce tam byl stribrny retizek. Bylo to moc krasne, ale asi to dalo praci. Ja bych na to nemela nervy
Není tady
Toši tak já se na ten Elíí utz musela vrátit podívat a než sem tam našla to roztomilý
trochu mě to trvalo.Ale fakt kouzelný pinďísek
Nicky směle do toho přítel pořád chodil a kontroloval vodu
jestli nepřidávám teplotu
To jste měli vynalézavý rodiče a řetízek na Štedrý den
Tošo já opravdu už nic takového nevytvářím musela bych i mým velkým dětem,aby to nevypadalo trapně
ale Tobě to hezký moc přeji
Není tady
Zdravím všechny při nedělním večeru
Mahari, na zítra držím palečky, ať se Vám mimísek ukáže
Elli, gratuluji k potvrzenému chlapečkovi
Any, my bydlíme kousek od Těšína, cirka 15 km, ale na trhy tam moc nejezdíme, protože v obchodech v Polsku nakoupíš kolikrát věci levněji a hlavně se zárukou. Kočárek jsme sice koupili v Těšíně, ale v kameňáku, v pobočce obchodu, který má sídlo v Bielsko Bialej. Do Bielska i jezdíme na nákupy, vyplatí se nám dát 150 na benzín ale na nákupu ušetřím průměrně tisícovku. Kdybys chtěla vědět kam na ten kočárek jít, tak mi písni SZ, najdeš to určitě. Jinak máš pravdu, k Polsku máme blízko oba moje mamka byla Polka, a já tam mám právě celou rodinu a do šesti a půl jsem tam vyrůstala, takže polština je i můj mateřský jazyk. Proto si dnes i přivydělávám překladáním z a do polštiny
Jinak se nic nezměnilo a trhy jsou ve středy a soboty, v soboty hlavní, ve středu malé tržiště. A pro dobré nákupy je třeba přijet opravdu hodně, hodně brzy ráno
Upravil(a) Sita (22. 11. 2009 20:28)
Není tady
Gabu, takze rikas jen aby nebyla voda horka jo? Ja se na tu vanu tak tesim, mam i nejake relaxacni kapky pro tehulky
Ja na ty vyrobky moc nejsem, ale jestli mi ani tento mesic neprijde nemocenska, tak mi asi nic jineho nez rucne vyrobene darky nezbude Zitra zacnu pernikama, tak snad nevyhorime
Není tady
Situš díky moc ,jak to bude aktuální tak písnu-jen nevím jestli tam jet už teď nebo až po vánocích-kvůli tomu,že tam teď bude hrozně lidí!!
Na trhy jsme jezdívali v sobotu a jak píšeš brzo ráno-kolikrát jsme tam byli v šest ráno a už bylo všechno otevřeno!!
Není tady
Gabu, já zrovna dneska koukala na webu na tvoje pupíky a závidím Ti tu vanu, já ještě nemám odvahu, prostě se toho bojím, a to jsem ryba a vodu miluju. Já se jen sprchuju. Ale na vánoce, to už bude 30 tt, tak se těším na vanu
dám si ji pod stromeček
Mě se dneska malej zas nějak málo hýbe, tak už jsem z toho na , jsem klidnější když kopká pořád, a dneska takovej klid. Doktor sice říkal, že může bát v klidu i celej den, dva, ale to je o nervy.
Není tady
nickaveru napsal(a):
Gabu, takze rikas jen aby nebyla voda horka jo? Ja se na tu vanu tak tesim, mam i nejake relaxacni kapky pro tehulky
Ja na ty vyrobky moc nejsem, ale jestli mi ani tento mesic neprijde nemocenska, tak mi asi nic jineho nez rucne vyrobene darky nezbudeZitra zacnu pernikama, tak snad nevyhorime
nemocenská to je mazec-mě vyplácí Praha 8 a to je fakt zážitek
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Situš díky moc
,jak to bude aktuální tak písnu-jen nevím jestli tam jet už teď nebo až po vánocích-kvůli tomu,že tam teď bude hrozně lidí!!
Na trhy jsme jezdívali v sobotu a jak píšeš brzo ráno-kolikrát jsme tam byli v šest ráno a už bylo všechno otevřeno!!
No jestli chceš levnějc dárky, tak teď, ale jinak jestli Ti to nespěchá, tak je lepší po svátcích. Já na velký tržiště vlezla letos před těmi dvěmi týdny asi po dvou letech a to až o půl jedný, kdy už tam nebylo tolik lidí, protože to je o nervy a o zdraví. A hlavně ty ceny tam už nejsou co bávaly. I když zelenina zas nikde jinde se tak dobrá a levná nedá nakoupit. Jinak rada je taková ... na tržišti platit zlotýma ! ceny maji kolikrát v přepočtu 1: 1,2 a kurz je třeba 1:1,7 a tak hodně proděláš, když platíš korunama. Jinak jak jezdíme do Bielska, tak platíme jen kartou, protože se to vyplatí a nemáš stres, že u kasy nebudeš mít peníze. Zlotý měníme jen když jedeme do multiplexu, aby bylo na popkorn
Upravil(a) Sita (22. 11. 2009 20:45)
Není tady
Holky já jsem zcela bez příjmu byla jsem těsně před přihlášením živnosti
ale počítali jsme i s touhle variantou,když jsme do toho šli
Situško a to jsou starší fotky pupíků zítra tam přihodím ten dnešní
jo a my jsme jezdili do Polska do Jelení Gory
Není tady
Téma zavřeno