29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Akar, 32 let
Délka snažení: 2 měsíce ( v 05/09 neplánované nepovedené těhu)
// objeveny 17.8.2009 14.9.2009
TP dle MS 27.4.2010
dle UTZ
vybraná jména: Alex/ Sofie
první pohyby: 17+4
vzhledem k nepovedenému těhu v 05/09 nasazen Utrogestan
A-N-Y 1, 39 let bude to
délka snažení: plán nebyl,ale zadařilo se
// objeveny 7.8.2009 26.8.2009
TP dle MS 10.4.2010
dle UTZ 7.4.2010
vybraná jména: Matyáš/Vanessa
první pohyby: 16+3
Blue, 29 let bude to
Délka snažení: 7 dní
// objeveny 30.7.2009 28.8. 2009
TP dle MS 7.4. 2010
dle UTZ
Vybraná jména: ???/Kačenka
První pohyby:
vzhledem ke dvěma potratů při snažení o první mimi nasazen Utrogestan
doma princezna Karolínka
Elii bude to
délka snažení: 3a1/2 roku ( zadařilo se až po 1. IVF)
// objeveny:
TP dle MS
dle UTZ
Vybraná jména: ???/???
První pohyby:
Gabrielle, 31 let
doma zlobidýlko Berenika (nar. 18.9.2007)
Délka snažení: 1 měsíc
// objeveny 13.9.2009 5.10.2009
TP dle MS 16.5.2010
dle UTZ 18.5.2010
vybraná jména: Nikola/Anastázie
první pohyby: 15+0
doma princezna Berenika
Gabu, 39 let
Délka snažení: od 01/07
// 1.9.2009 po IVF 21.9.2009
TP dle MS: 14.5.2010
dle UTZ 9.5.2010
Vybraná jména: Jan/ Berenika
první pohyby: 15+6
Heliorik, 37 let
Délka snažení: se souč. partnerem od 11/08( jinak 5 let, neúspěš. IVF, KET), zaml těhu 04/09
// 27.7.2009
TP dle MS 1.4.2010
dle UTZ
Vybraná jména: ???/???
První pohyby: 13+6
Katka83, 26 let bude to
délka snažení: hned
// objeveny
TP dle MS 7.3. 2010
dle UTZ 12.3. 2010
vybraná jména: Toníček/???
první pohyby: 16+4
Maharishi, 27 let bude to
délka snažení: 10 minut:D
// objeveny 29.7. 2009
9.8. 2009
TP dle MS 4.4.2010
dle UTZ 7.4.2010
vybraná jména: ???/???
první pohyby: 15+2
Mefinka, 27 let
Delka snazeni: 11/07 (02/2009 mikropotrat)
// objeveny: 27. 9. 2009 22.10.2009
TP dle MS: 1.6.2010
dle UTZ
Vybrana jmena: ???/???
první pohyby:
Meryblue, 30 let
Délka snažení: 3 měsíce
// objeveny 10.9.2009 9.10.2009
TP dle MS 25.5.2010
dle UTZ
Vybraná jména: Jakub/Valentýna
první pohyby:
Nickaveru
délka snažení: od 06/07 ( 07 revize v 12tt)
// 5.9.2009 23.9.2009
TP dle MS 10.5.2010
dle UTZ
vybraná jména: Dominik,Adam/Nika, Nela
první pohyby
Nika9, 27 let
délka snažení: 1 měsíc ( plánované snažení bylo od 10/09, ale 09/09 objeveny // )
// 23.9.2009 23.10.2010
TP dle MS 3.6.2010
dle UTZ
první pohyby:Petulacka, 35 let bude to
délka snažení: od 12/06 ( 2x zaml. těhu 10/07,01/08)
// 25.7.2009
TP dle MS 2.4.2010
dle UTZ
vybraná jména: Lukáš(Petr)/Madla
první pohyby: 20+3
Sigi, 29 let bude to
délka snažení: 18 měsíců
// objeveny 12.7.2009 13.8.2009
TP dle MS 19.3.2010
dle UTZ 15.3.2010
první pohyby 16+2
doma princezna AničkaSita, 32 let bude to
délka snažení: 3 roky ( 2x potrat v 07,08)
// objeveny 4.7.2009 3.8.2009
TP dle MS 9.3.2010
dle UTZ 12.3.2010
vybraná jména: Mateusz/ Agnieszka
první pohyby: 17+4
Slunicka bude to
délka snažení:
// objeveny 9.8.2009 8.9.2009
TP dle MS 18.4.2010
dle UTZ
vybraná jména :
první pohyby:
Stokky
Toša, 24 let bude to
délka snažení: bez snažení nic neplánovali
// objeveny 22.7.2009
TP dle MS 25.3.2010
dle UTZ
vybraná jména: Honzík/???
první pohyby
Verca01, 27 let bude to
délka snažení: 9 mesicu
// objeveny 22.6. 2009 30.7. 2009
TP dle MS
dle UTZ 27.2.2010
první pohyby 17+2
Zoubeček, 27 let
Délka snažení: necelý týden
// objeveny 14.9.2009 8.10.2009
TP dle MS 22.5.2010
dle UTZ
vybraná jména:
první pohyby:
Upravil(a) Sigi (26. 11. 2009 23:11)
Není tady
Holky do nového domečku přeji všem jen to nejlepší
Aktualitky mi prosím posílejte přes sz. Nedostanu se sem každý den tak abych něco nepřehlédla. Ale nástěnku upravuji jak to jde:vissla:
Není tady
Do nového chlívečku nám všem a našim přeju jen to nejlepší a ať se nám všechny brebery vyhýbají obloukem
Tak jsem zpátky z Viliovky, už jsem stihla na zítra udělat i plněná rajčátka, tak zítra už jen zabalit dárek a hurá na oslavy Dneska hodně lidí říkalo , že určitě čekám kluka, podle bříška
a všichni se ptaj po jménu, ale já už začínám být bezradná, nějak se k tomu pravému nemůžeme dostat
ale pracovně mu říkáme Boleček
Holky, tak už pátej chlívek to to letí
Upravil(a) Sita (20. 11. 2009 23:39)
Není tady
Jeee, dneska se mi vyplatilo ponocovat, jsem mezi prvnima v novem chlivecku Takze holky, uzivejme krasne tehotenstvi, pokud mozno bez nejmensich komplikaci a at nam ta briska krasne rostou
Vse nej do noveho chlivecku a spokojena
Není tady
I já Jarňátkům v novém přeji,aby se nám vyhýbali všechny bacily
a provázeli nás jen samé dobré zprávy
opatrujte pupíky
a dobré ráno
Není tady
Pekne dopoledne a take se pridavam k prani, at jsem zdrave, nasi take a at si to jen a jen uzivame...
Není tady
Ahojky vsem... tak to vikendove pocasi zatim vypada nic moc, co? a mala sebou zrovna tak mele, ze bych ji klidne sla uspat nejakou prochazkou na cerstvem vzduchu
vcera uz kopala tolik, ze to konecne citil i pritel, ale nejak ho to nenadchlo
asi se moc divam na televizi, kdyz cekam, ze z toho bude hotovej stejne jak ja... i kdyz semtam koupim nejake to bodycko, tak mi akorat rekne, ze uz toho mame dost... pritom jsem jeste skoro nic nekoupila a nechci, aby mala nosila jen obleceni po nekom a jeste ke vsemu vsechno modre... nejak mi uz od vcerejska vsechno kazi naladu
nemate nekdo recept na nejake povzbuzeni a zlepseni nalady???
Není tady
Čau holky, taky zdravím to unylého sobotního odpoledne...
Toši, něco na spravení nálady bych taky potřebovala...
Zas mě chytá rýma, tak jsem z toho špatná, protože to už je za moje těhu asi počtvrté.
Já si náladu většinou zlepšuji nějakým pozitivním příjemným filmem a k tomu nějakou dobrou mňamkou (např. něčím sladkým). Před těhu jsem to řešila sportem nebo dlouhou procházkou, a jelikož to teď nehrozí, tak si to kompenzuji jídlem
Není tady
do noveho domecku jen same dobre zpravy
Není tady
my byli dneska cely den v ZOO, bylo teplo a svitilo slunicko, tak jsme toho vyuzili
Toso takove stavy mam taky, kdy jsem totalne bez nalady, ale co na to nevim, ja si vetsinou zalezu s knizkou a relaxuju (pokud to ted okolnosti dovoli tzn. manza je s malou nebo mala spi ) (kdybych nebyla tehu, tak si dam sklenku dobreho vina a k tomu nejaky super syr a mozna si pustila neco hezkeho v telce
)
Není tady
Ahojte holky, honem pryc s ponurou naladou, miminka to citi. Mne pomohla prochazka a jeste mi pritel stahnul relaxacni hudbu pro miminka a ono to fakt funguje. Necelou hodinku jsem to poslouchala a byla jsem tak krasne uvolnena jak dlouho ne. Pak jsem jeste skoro na tri hodinky usnula a mam skvelou naladu
Není tady
Dobre rano tehulinky
tak naladu jsem si nakonec spravila vecerni navstevou TESCA a akupovanim vecer jsem se tesila na snezenky a machry po 25. letech a vubec ale vubec se mi to nelibilo
co vy a asi mimisci??? my ted mame nejake neklidne obdobi, porad sebou vrtime, je to super
Není tady
Tošo tak tomu rozumím tomu spravení nálady nákupami
jinak krásnou neděli těhulíny u nás svítí od rána sluníčko
Není tady
Pekne nedelni odpoledne, u nas je od rana mlha a stale se zhorsuje. I kdyz, ted to vypada, ze vylezlo slunicko, ale pres tu mlhu vidim jen jasne svetlo, nic vic...
Vcera jsem byla v kine na Ctihodnem obcanovi a moc se mi to libilo. Vecer chtel manza videt taky Snezenky a machri po 25 letech a stejne jako Tose, se nam to ani trochu nelibilo. Me to dokonce i nastavalo.
Me vetsinou zlepsi naladu knizka. Kdyz si zalezu pod deku do koutka a ctu si.
Není tady
Čau holky, u nás byla od rána zabíjačka (já jsem teda měla zataženy žaluzie, abych to neviděla, protože to fakt nemusím). Potom jsme byli na pohotovosti, protože si malá rozbila hlavu, naštěstí ji to nešili, ale jizvu mít bude. Takže taková radost. Ještě že měla silnou čepici, jinak by to dopadlo hůř.
Pořád čekám, jestli vyleze sluníčko, ale nevypadá to tak....už je třetí den opravdu hnusně.
Jinak na nákupy se už taky brzo chystám, asi po zítřejším genetickým UTZ.
Holky, držte mi pěsti, ať je už konečně pohlaví mimíska rozpoznatelny! Před dvěma týdny to byl ještě obojetník...
Tošo, Mefi, ty sněženky a machry jsem viděla asi před měsícem, ale vůbec se mi to nelíbilo, připadalo mi to dost trapný a herci mleli jakoby z vody...poslední dobou nějak české filmy nemusím.
Upravil(a) Maharishi (22. 11. 2009 13:56)
Není tady
Ahojte maminy tak jsem vše přečetla
Mahari,držím paluchy na zítra a posílám na bolístku co si udělala malá!
Včera jsem byla ve Vídni a super
bylo to úžasný,počasí nám vyšlo úplně skvěle a lidí bylo málo
Fakt nádhera-všem doporučuji!!Byla jsem celkem unavená-odjezd ráno v šest a příjezd večer po deváté,ale stálo to za to!!
Situš prosím tě,kam jezdíte do Polska na ty nákupy?Myslím,že přítel nebo manža pochází z Polska,tak to tam asi dobře znáš!Chtěla bych tam zavítat taky na nákupy-já znám pouze Těšín-to máme celkem kousek-tak dvě hodky cesty autem.Nalákala jsi mě tím kočárkem
Upravil(a) A-N-Y 1 (22. 11. 2009 14:39)
Není tady
Mahi, tak to drzim pesti, at se pindik ci mufinka ;-) ukaze v cele sve krase ;-))). Nam se ted v patek miminko natocilo zadeckem, takze jsme meli to stesti videt vsechno ;-).
Ale budu tam muset znovu, protoze pani pry nevidela poradne oblicej a jednu ruku... takze za ctrnact dni... ach jo...
Drzte se holky, at na vas neskoci praseci vir... tady u nas to radi taky...
Není tady
Any, tak to sis to užila v té Vídni. Já bych si netroufla, nevím, jak dlouho bych vydržela chodit po trzích. My pojedeme v prosinci do Prahy na celý víkend, tak se tam na trhu zastavíme.
Není tady
Elii napsal(a):
Mahi, tak to drzim pesti, at se pindik ci mufinka ;-) ukaze v cele sve krase ;-))). Nam se ted v patek miminko natocilo zadeckem, takze jsme meli to stesti videt vsechno ;-).
Ale budu tam muset znovu, protoze pani pry nevidela poradne oblicej a jednu ruku... takze za ctrnact dni... ach jo...
Drzte se holky, at na vas neskoci praseci vir... tady u nas to radi taky...
Elii, dám pak vědět co to bude. Já gratuluji k chlapečkovi...tak ti to ten test nakonec ukázal dobře, co?
Jak je to vůbec v USA se zdravotníma prohlídkama v těhu a pojištěním?
Není tady
No je relativne tezky ziskat dobry zdravotni pojisteni, ale jak ho jednou mas a udrzis si ho, tak je pece dobra. Pojisteni hradi urcity pocet navstev, porod a pobyt v nemocnici 1+2 dny, ale nehradi situace, kdyz je treba udelat nejaky specialni zakrok nebo nejakou nepredvidatelnou navstevu... Ja jsem treba krvacela a byla jsem tam na prohlidce, kterou mi pak pojisteni nehradilo...
Nehradi zadne kurzy, ale to bych ani neocekavala... objednala jsem se na jeden den na prohlidku nemocnice a na pripravu porodu i s manzelem, $100, ale urcite to bude stat za to ;-)
Chodim jednou mesicne na prohlidky, poslechnou si ozveny srdicka a zas frcim... vybaveni bych rekla, ze je zastaralejsi, nez mame v Cechach, ale ty cekarny jsou jak zamecke komnaty s kresilkama, bonbonkama, pitim a casakama... a sestricky jsou teda ukrutne prijemny, az je to podezrely
hihihi...jo jo, ten test z moci byl spravnej, takze ja ho muzu jedine doporucit, protoze mi chlapecka predpovedel ;-))). Myslim, ze kdyz se pouzije presne podle navodu, tak je tak je opravud uspesnost 80-85%, tak jak pisou na manualu...
Není tady
Elii napsal(a):
No je relativne tezky ziskat dobry zdravotni pojisteni, ale jak ho jednou mas a udrzis si ho, tak je pece dobra. Pojisteni hradi urcity pocet navstev, porod a pobyt v nemocnici 1+2 dny, ale nehradi situace, kdyz je treba udelat nejaky specialni zakrok nebo nejakou nepredvidatelnou navstevu... Ja jsem treba krvacela a byla jsem tam na prohlidce, kterou mi pak pojisteni nehradilo...
Nehradi zadne kurzy, ale to bych ani neocekavala... objednala jsem se na jeden den na prohlidku nemocnice a na pripravu porodu i s manzelem, $100, ale urcite to bude stat za to ;-)
Chodim jednou mesicne na prohlidky, poslechnou si ozveny srdicka a zas frcim... vybaveni bych rekla, ze je zastaralejsi, nez mame v Cechach, ale ty cekarny jsou jak zamecke komnaty s kresilkama, bonbonkama, pitim a casakama... a sestricky jsou teda ukrutne prijemny, az je to podezrely![]()
hihihi...jo jo, ten test z moci byl spravnej, takze ja ho muzu jedine doporucit, protoze mi chlapecka predpovedel ;-))). Myslim, ze kdyz se pouzije presne podle navodu, tak je tak je opravud uspesnost 80-85%, tak jak pisou na manualu...
No teda být těhu v americe bez dobrýho pojištění je asi fakt na nic, navíc když je těhu rizikovy. Já jsem právě také jednou byla v USA na gyndě, a ikdyž jsem byla pojištěná z česka, tak jsem se teda prohnula. Dělali mi tam ultrazvuk (praskla mi cysta na vaječníku), no a i s lékama jsem platila přes 500 dolarů. Doma mi pak proplatili ani ne polovinu.
V USA je super žít, když je člověk mladej a zdravej
Není tady
Téma zavřeno