29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, je mi 19 let, již druhým měsícem beru antikoncepci Minerva. Všechno bylo ok až do teď. Před třemi dny u mě začlo pocení, nervozita, úzkost, pocity, že nezvládnu dojet do školy, pocit, že nedokážu nic sama zvládnout, zvracení. Byla jsem u lékařky, která mi řekla, že když antikoncepci vysadím, vše bude zase v pořádku. Chci se zeptat, nemáte někdo zkušenosti? Celkem se toho děsím a nechci jít k psychiatrovi a brát antidepresiva, když vysazení antikoncepce nepomůže. Děkuju za rady, jestli teda někdo odpoví
Není tady
něco podbného jsem měla po Mercilonu. Ne až tak úzkost, ale špatná nálada, podrážděnost. Změnila jsem antiko a všechno ustalo. zkus změnit značku
Není tady