29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hodí se k 50. narozeninám jako dárek nový mobil? Mně nic lepšího nenapadá. Zlatý řetízek na krk přítel má, náramky a prsteny nenosí, hodinky taky ne. Takže fakt nevím. napadl mě jen nový mobil, protože ten jeho už je starší a už mu blbne.
Dík za radu.
Není tady
Teoreticky by se zdálo, že se hodí - ale uvaž sama, nevybrala by sis raději mobil který se líbí tobě a má funkce tak, jak vyhovují tobě? Pokud teda to nechcete vybírat spolu. Pokud budete vybírat spolu, tak se hodí.
Není tady
Záleží na tom, co přítele zajímá. Co třeba nějaký kulturní zážitek? Třeba lepší lístky na koncert skupiny, která se mu líbí, nebo pokud by se rád třeba například naučil potápět, tak mu zaplatit nějaké kurzy apod...
Asi bych taky popřemýšlela, co třeba přítel někdy říkal, že se mu líbí, ale sám by si to nikdy nekoupil. Já jsem takhle příteli koupila novou drahou peněženku, říkal že by si jí sám nekoupil, ale byl z ní nadšenej:)
Není tady
Pije přítel rád koňak či dobrou whisky?Jestli ano,hodila by se třeba broušená karafa se sklenkama,velmi pěkný dárek.
Není tady
Modroočko, já bych mu koupila něco jiného než co potřebuje (mobil) . Něco na co bude vzpomínat. Třeba mu kup (a vyjde to cenově přibližně nastejno) nějaký "welness víkend" a můžete jet i spolu. Napadly mě třeba pivní lázně
.
Není tady
Taky bych raději šla do "zážitkového" dárku. Seskok padákem, let balónem nebo letadlem, koncert ... prostě nějakou akci na kterou nezapomene.
Není tady
Upravil(a) Modroočka (2. 12. 2009 21:38)
Není tady
Tak v tomto případě bych mu ho koupila.
Udělá mu to radost, asi je to chlap praktik
Není tady
Romča napsal(a):
Udělá mu to radost, asi je to chlap praktik
Jj, to je. On má velkýho koníčka auta, ale dolňky k tomu jeho novýmu sporťáčku jsou nad moje možnosti a to on ví a ni by tak drahej dárek ode mě nechtěl.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Romča napsal(a):
Udělá mu to radost, asi je to chlap praktikJj, to je. On má velkýho koníčka auta, ale dolňky k tomu jeho novýmu sporťáčku jsou nad moje možnosti a to on ví a ni by tak drahej dárek ode mě nechtěl.
A má takové auto po kterém touží?
Kup mu když tak model toho auta a splníš mu jeho tužby.
Není tady
Romčo, auto, po kterým toužil si nedávno koupil. Mitsubishi 3000 GT VR4. Takže to vytožený auto má.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Romčo, auto, po kterým toužil si nedávno koupil. Mitsubishi 3000 GT VR4. Takže to vytožený auto má.
Takže si myslím , že to máš jasné
Není tady
*
Tak jsem to raději smazala, můj miláček našel tyhle stránky a kdyby to viděl, přišel by o překvapení.
Upravil(a) Modroočka (2. 12. 2009 21:37)
Není tady
ty jo...tak ty jsou zajímavý
Jen nevím, jak na nich poznám kolik je hodin to se počítají ty čárky? nebo tam něco ještě svítí?
jsem z nich nějak vedle
Není tady
Upravil(a) Modroočka (2. 12. 2009 21:35)
Není tady
Já bych pro manžela i v 50ti letech zvolila naprosto netradiční a zábavný dar. Rezervovala bych mu únikovou od The Chamber, tady jsou únikovky velmi dobře zpracovány a odnesete si s manželem rozhodně super zážitek. Rád si hraje v hospodě šipky nebo stolní fotbal, tak by měl změnu. Hru může hrát samozřejmě také více osob. Je to v podstatě počítačová hra, ale naživo. Věřím, že manžela takový druh zábavy určitě pobaví.
Není tady
pro manžela i v 50ti letech
A taky "15tiletému puberťákovi udělá radost... na první rande... s přáteli..." lehčí nebo složitější...
Jo - a doporučuje ji třináct výživovejch poradců z deseti
Není tady
pro manžela kolem 50ky bych koupila něco kolem domu nebo zahrady. Zrovna teď jsem krásné věci na zahradu viděla na www.tipa.eu
Není tady
pro manžela kolem 50ky bych koupila něco kolem domu nebo zahrady
Bať... má potrénováno z únikovky - už bude vědět, jak od tý práce zdrhnout
Není tady
...nebo od manželky....
Není tady
Manželka, která chlapovi daruje "něco kolem domu nebo zahrady" si nic jinýho nezaslouží.
Není tady
Náhodou, když už chce stejskalka nabídnout manželovi něco místo úniku, něco kolem domu či do zahrady, dá se pořídit hodně hezkých a praktických věcí
Třeba toto:
Není tady
Teče z toho aspoň pivo???
Není tady
Není tady
Judy, původní dotaz zněl na dárek "pro manžela" - navrhuju tohle
nebo toto:
Není tady