18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Syn si v judu pochroumal koleno-dali mu to do ortézy a po několika dnech si stěoval doktorovi,e ho bolí lýtko apřilo se na to,e "díky"ortéze se mu objevila ilní tromboza.V tu chvíli koleno ustoupilo jaksi do pozadí,syn pajdá o berlích a léčila se trombéza.Nyní,po injekcích do břicha přeel na tablety a s kolenem prý musí začít chodit na rehabky.Má asi něco s vazy,na nohu nemůe dolápnout ani ji natáhnout a zdá se mi to nějak málo dostatečné pouze rehabilitace v tomhle případě.Nemáte s podobným zraněním někdo zkuenosti a jak dlouho jetě bude muset pouívat berle?Dochází do brněnské nemocnice.
Není tady
Asi se opakuju, ale vím, o čem mluvím. S vazy (předními) jsem byla na operaci před půl rokem. Vekeré informace získá tady: http://www.acl-plastika.wbs.cz/Hlavni_strana.html
Není tady
Kuty napsal(a):
Syn si v judu pochroumal koleno-dali mu to do ortézy a po několika dnech si stěoval doktorovi,e ho bolí lýtko apřilo se na to,e "díky"ortéze se mu objevila ilní tromboza.V tu chvíli koleno ustoupilo jaksi do pozadí,syn pajdá o berlích a léčila se trombéza.Nyní,po injekcích do břicha přeel na tablety a s kolenem prý musí začít chodit na rehabky.Má asi něco s vazy,na nohu nemůe dolápnout ani ji natáhnout a zdá se mi to nějak málo dostatečné pouze rehabilitace v tomhle případě.Nemáte s podobným zraněním někdo zkuenosti a jak dlouho jetě bude muset pouívat berle?Dochází do brněnské nemocnice.
Mně zarazila ta trombóza, je docela mladej na takové problémy, nebyli jste na vyetření na Leidenskou mutaci? Má to moje máma (zjistili jí to nedávno díky předoperačnímu vyetření - musí brát léky proti srálivosti a nepřehánět to s potravinama, kde se vyskytuje vitamín K), měla to její sestra, podědil to můj bratranec, díky zvýené krevní srálivosti musí brát taky heparin, měl u dvakrát plicní embolii, je mu přes třicet!!!
Na embolii zemřela známá mé dcery, měla nohu v gypsu! Bylo jí přes dvacet. Pozor! běně se na to nevyetřuje, není to časté, ale můe to být. Lepí je jít k doktoorovi zbytečně ne pozdě. nechci strait, ale co kdyby.
Není tady
ahojky, manel má problémy s kolenem a veobecně s klouby..můete mi doporučit nějakou mast, krém, doplněk stravy..cokoliv, co pomáhá děkuji
Není tady
Copak vytáhne lucis z rukávu?
Není tady
Judyna napsal(a):
Ona nic. Přicupitá márinka nebo jiný otravný klon.
Zasírají tady vechna vlákna. To u je snad na ban.
Není tady
mně na tyhle problémy pomohly kapsle Flexiharpan,ale chce to uívat min. mesíc a dva
Není tady
Á, střídačka...
Není tady
jaja_K napsal(a):
mně na tyhle problémy pomohly kapsle Flexiharpan,ale chce to uívat min. mesíc a dva
A co takhle něco na oči, to nebere? Jestli ne, tak bys měla začít (pokud tedy chyba není v tom, e nejsi schopná pobrat psaný text).
Já to sem tobě a dalím, co pomaleji chápou, překopíruju, tak budu hodná.
Reklama zde je zakázaná !!! Nebudu zde tolerovat reklamní odkazy, ani rádoby diskuze jedné a té osoby pod různými nicky. Díky za pochopení.
Take si vezmi ty svoje kapsle, tiskárny a dalí krávoviny, o které nikdo nemá zájem, a jdi si je prodávat jinam.
Není tady
Judyna napsal(a):
Á, střídačka...
Myslí, e na chvíli se vystřídají husy v čele hejna, ju?
Není tady
No jasný
Není tady
Márinka skončila, trpělivost má své meze
modrovous napsal(a):
Judyna napsal(a):
Ona nic. Přicupitá márinka nebo jiný otravný klon.
Zasírají tady vechna vlákna. To u je snad na ban.
Není tady